|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Były legionista (Janczyk lub Roger) albo jakiś zawodnik po trzydziestce. Konferencja prawdopodobnie o 13/14 (jak zwykle...).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Kiepsko u mnie z geografia, ale od kiedy Grecja (Roger) czy Bułgaria (pedał = Karadzow?) to zachód ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zbymak,
Cytat:
![]() Czyli co, jakiś ogór (wg Ciebie)? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Janczyk chyba odpada bo wydaje mi się że znowu go gdzies wypozyczyli do innego klubu.
Ale co tam czekamy!!! Wszyscy!!! i nie robic już syfu bo i tak się dziś nie dowiemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Hugh Hefner zbankrutuje.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Krzynówek ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
aż strach kto przyjdzie pod koniec okienka Ronaldo pewnie..
![]()
Jedno Miasto Jeden Klub, Wisła Kraków aż po grób.
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dajcie spokój... Wszystkim zycze miłęgo tygodnia.... :]
Nawet jakby Wam Zbymak napisał to byście nie uwierzyli... ![]() a to początek ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
może Matuszczyk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja podpisałem kontrakt z Wisła
hehe nie no panowie naprawdę poczekajcie do jutra.Obejrzyjcie sobie mecz Argentyna - Meksyk a potem szybko lulu i już będzie poniedziałek ![]() sory za OT ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
maciOs, patrząc na naszą aktywność transferową w ostatnich latach - mamy prawo być sceptyczni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No to zaczynamy zbrojenie. Tyle płaczu i błota co sie na tym forum wylało...
Ale po tych dzisiejszych wiadomościach życie staje się piękniejsze!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dajcie spokoj, koniec strzelania poczekajcie ta jeszcze jedna Noc ;d
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Milinković opuszcza Koszyce
MFK Koszyce oficjalnie już potwierdza, że Marko Milinković opuści klub. Pomocnik nie wyruszy jutro z drużyną na zgrupowanie przed nowym sezonem. Z informacji zawartej na stronie klubu z Koszyc wynika jasno, że Serb zmieni w najbliższych dniach barwy klubowe. - Marko Milinković wyjeżdża zagranicę. Trener Djurović wie, że nie będzie mógł liczyć na tego zawodnika w najbliższym sezonie, więc nie zabiera go na zgrupowanie - informuje Štefan Tarkovič, dyrektor sportowy klubu. Przypomnijmy, że od przynajmniej kilku tygodni mówi się że Serbem interesuje się nasza Wisła. Sam zawodnik był już nawet w Krakowie... http://wislasoccer.com/news_item_11404.htm ![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
A tu tak- MIrek Szymkowik powraca do piłki noznej podpisał 2 letni kontrakt z
Wisłą Kraków <lol> |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zdymak mialem się nie dać wciągać w te gierki,ale jedna sprawa nie daje mi żyć ,napisaleś,że jutro nowym zawodnikiem nie bedzie obrońca,a każdy kolejny piłkarz po tym co przyjdzie jutro ,będzie od niego lepszy,to zakladając,że przyjdzie jakiś dobry gościu do pomocy[drogą dedukcji mysle ze to pomocnik skoro Makinwa jest dogadany] to jak dobry bedzie musial byc ten obronca ktory do nas przyjdzie? zakladam ze przyjdzie skoro nawet Jarosz to obiecał
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Aż miło popatrzeć że wszyscy znów są w skowronkach..a niebezpieczny poziom syndromu "Cupiał won!" znów obniżył się do niskiego pułapu.. zobaczymy na jak długo.
Ja stawiam na Milinkovica albo na tego rezerwowego z Auxerre. Pozdrawiam wszystkich. Ave Wisła. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli jutro przychodzi........ w wtorek Milinkovic sroda Makinwa czwartek.....Mozliwy jest taki scenariusz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
A co jak to bedzie Helton ? ;d
Nie no ma nie byc ogor to ja bardzo bym chcial zeby byl to Milinkovic ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
w czwartek djurovski i git
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Faza mnie chwyta jak to czytam. Zbymak całe forum jest twoje jak to się sprawdzi.
Nie śpie całą noc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
mysle ze Kokoszka, a macios dal zmyle
|
|