|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tzw.motorniczy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W końcu ktoś zauważył, że po kontuzjach piłkarze wyglądają jak wraki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
E tam, za Skorzy zajmowal sie tym ten Terizzoti czy jak go sie tam pisze...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak to wszystko zaczyna fajnie funkcjonować od kiedy jest prezes Basałaj. Jest bramkarz, co chwile news na stronie głównej, coś się dzieje i chyba wszyscy mamy wrażenie, że to nie jest tylko robienie wiatru, ale sprawy idą w dobrym kierunku.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Temat założony na nowo.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Według tygodnika "Piłka Nożna" naszym skautem jest dalej Edward Klejndinst. Dodadkowo podana jest informacja że poszukujemy piłkarzy na Litwie, Łotwie oraz na Białorusi. Oczywiście poza tymi kierunkami o których wcześniej była mowa np. Bałkany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
trochę pozytywów:
Wisła bardziej medialna od Lecha http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ale ile bylo tytułow z serii "Wisla sie stacza" czy felietony na Interii jak to "Marcelo mowi ze "juz tu nie wroci"" to ze piszą to jedno,to CO piszą to drugie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Na oficjalnej miał być wieczorem filmik z tego meczu - tak pisali na oficjalnej - i nie ma! Polityka medialno - marketingowa w porównaniu z Legią czy Lechem 100 lat za murzynami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 26.06.2010 o godz. 22:44.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ocenienie "polityki medialno - marketingowej" na podstawie szybkości wklejenia skrótu z meczu sparingowego na oficjalną stronę klubu. Ja myślałem że granicy absurdu to forum przekroczyło już jakiś czas temu, a tu proszę - jednak może być coś jeszcze głupszego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Tak więc kolega poruszył ważny problem - Amica jedzie na tym od dłuższego czasu. PR jest równie ważny co wyniki, czasem nawet ważniejszy - na kogo było ciśnienie medialne przez ostatnie dwa sezony? Komu media pompowały balonik? To wszystko przekłada się później na frekwencję na stadionie. Mnie to wali, Ciebie to wali, ale fanatykami stadionu nie zapełnisz. Trzeba dbać o wizerunek. A obecnie Wisła, dzięki testom maksymalnych ogórów z nadwagą jawi się w mediach jako kompletny organizacyjny burdel ( mniejsza o to, ile w tym prawdy ). Teraz akcje takie jak chowanie przed dziennikarzami nowych testowanych zawodników ( jak tego ostatniego murzyna ) bardziej szkodzą, niż mogłyby pomóc. I od razu przestrzegam - w dobie internetu nie pomoże też retusz Photoshop-em mający ukryć nadmiarowe kilogramy zawodnika, bo i tak wcześniej czy później ktoś mu zdjęcie zrobi. Proponuje nie bronić więcej amatorki w klubie, bo na dłuższą metę to tylko zaszkodzi. EDIT: A jak mieli problemy techniczne, to trzeba było umieścić stronę z przeprosinami i podać inny termin. Tak to się profesjonalnie załatwia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.06.2010 o godz. 23:29.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Słowo dziś klucz - stadion Pisałeś o Amice jak dobrze jest w stanie działać marketingowo.Odpuśćmy Amikę a żeby pokazać w jak głębokiej dupie jesteśmy - skupmy się na...parchach. Stadion Termin otwarcia u nas - rozumiem że na Litwinów czyli niecały miesiąc.U nich - 30 wrzesień czyli ponad 3 miesiące. Wchodzimy na ich oficjalną stronkę http://www.cracovia.pl/ Od razu wali po oczach reklama. Klikamy dalej. http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6723&x=0 Lokale do wynajęcie Kolejne kliknięcie http://www.cracovia.pl/1a_stadion.php?nr_menu=20&x=0 Historia, budowa Dokładna specyfikacja z ilością kibli kas, barów itp Wchodzimy na naszą stronę http://www.wisla.krakow.pl/ Zero jakichkolwiek informacji Jednak znajdujemy zakładkę budowa stadionu - klikamy Co widzimy? - zbiór fotek z objaśnieniami.To wszystko 0 informacji o tym kiedy będzie zakończona budowa 0 informacji o tym kiedy zacznie się sprzedaż biletów, karnetów, jakie trybuny kiedy będą gotowe ile kas kibli barów Najmniejszej zachęty do odwiedzenia R22, nie mówiąc już o jakiś informacjach dotyczących powierzchni biurowej, ilości skyboxów, wizualizacji itp I to w sytuacji gdzie u nas przynajmniej część stadionu będzie otwarta ponoć za 3 tygodnie z hakiem. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Może to da niektórym osobom do myślenia. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
ale piszę jak widzę.Szczególnie że w głównym menu mamy jeszcze info stadion 2009/10 - o Hutniku (niby nie aktualne ale kto wie czy się jeszcze nie przyda) i Stadion Wisły gdzie jedyną informacją jest to że D i E są a reszta jest w budowie![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
I znalazłem ten raport: http://www.press-service.com.pl/gfx/...-_maj_2010.pdf Wynika z niego, iż o Wiśle w maju napisano 1313 artykułów, a o Lechu 1198. Okazuję się jednak, że tylko 35% artykułów o Wiśle miało charakter ogólnokrajowy. Reszta ukazywała się w prasie lokalnej (Metro, Gazeta Krakowska itp.). Wynik ten jest fatalny ponieważ średnia artykułów o zasięgu ogólnopolskim to 38% całości. Dla przykładu Legia i Cracovia osiągnęły wynik powyżej 40%. Reasumując nasza medialność na stoi tak dobrze jak to powinno wyglądać. Oczywiście zarobiliśmy najwięcej i to cieszy ale zaskakuje mnie to iż tak naprawdę do końca walczyliśmy o tytuł, a w skali ogólnopolskiej osiągneliśmy jeden z najgorszych wyników. Przeczytałem dodatkowo, że Wisła osiągneła w perspektywie całej rundy wynik o 300 artykułów lepszy od Lecha. Artykuły były liczone od początku marca, tak więc w tym czasie odbyły się jeszcze 2 spotkania ze Skorżą jako trenerem. Powiedzmy, że przed każdym z tych spotkań, pojawiał się artykuł typu "Czy to już koniec Skorży w Wiśle" a po meczu "To już koniec Skorży w Wiśle". Takowe tematy to chyba nie powinny wpływać na medialność. Niestety ciężko mi określić ile gazet i serwisów napisało taki artykuł ponieważ badania obejmowały 1000 różnych gazet i 20 portalów. Powiedzmy, że ok 100 objęło Wisłę. Tak więc 100x4=400. Wniosek: Wisła wypada gorzej od Lecha. Nie chciałem w ten sposób pokazać, że Lech rządzi ale bardziej udowodnić iż chwalenie się takim czymś na głównej stronie to lekka kompromitacja. Przecież na medialność powinny wpływać: spekulacje transferowe, ewentualne inwestycje itp, a nie to czy trener odejdzie czy nie.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 27.06.2010 o godz. 09:57.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może ktoś podeśle naszym "marketingowcom" te linki? Niech sobie zobaczą, jak profesjonalnie reklamować swój stadion...
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
1q2 - wyslij calego swojego posta na email do naszych ważniaków w klubie.
zadziwia mnie, że za 3 tygodnie mamy grać na Reymonta, a nie ma absolutnie żadnych informacji o biletach etc. Pomijam już fakt, że nie wiemy jak będzie z karnetami/biletami na nową rundę - boję się, że nawet sami włodarze naszego klubu nie wiedzą nic.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Chociaż to nie powinno być dla mnie, i chyba dla wszystkich, żadnym zaskoczeniem, no ale jednak szok. Wisła to taka miniaturka miasta Krakowa, tzn. my jesteśmy tacy a tacy nam się wszystko należy a przy tym nic nie musimy robić. Im szybciej wybije się z głów takie myślenie tym lepiej.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mam nadzieję, że mimo tego opóźnienia chętnie obejrzycie filmik. Jest tu: http://www.wislatube.pl/index/index/...an_skrot_meczu W imieniu swoim i laptopa przepraszam za opóźnienie. Niestety, sprzęt elektroniczny ma to do siebie, że lubi być złośliwy, więc nie mogę obiecać, że taka sytuacja już się nie powtórzy. Mogę natomiast prosić i proszę o zrozumienie w takich sytuacjach. Pozdrawiam Marcin PS A informacji, że będzie później nie było, bo nie wiedziałem, że pojawiła się informacja o tym, że będę wtedy i wtedy
Ostatnio edytowane przez Biuro Prasowe : 27.06.2010 o godz. 12:08.
![]()
Biuro Prasowe Wisły Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Trzeba przyznać, że ten raport jest fałszywy, mamy więcej artykułów ale takich negatywnych, jak błędy w modernizacji stadionu, jak dymisja Skorży i dlatego wygrywamy z Lechem. Lech ma lepiej ułożone struktury organizacyjne. Dlatego chciałem wam przedstawić moje odczucia odnośnie tego naszego klubu. My po prostu musimy wziąć się za medialność Jest nowy stadion, który jeszcze jest zagadką ale czasu jest coraz mnie, kasy w klubie też coraz mniej a potencjał jest duży, tylko trzeba umieć go wykorzystać!Musimy robić dużo szumu w mediach, bo czym się o nas częściej mówi pozytywnie to tym lepiej. Powinniśmy też pomyśleć o stworzeniu nowego, ulepszonego oficjalnego serwisu klubu, według mnie szata klubu powinna być bardziej nowoczesna, powinna zostać utworzona nowa subdomena dotycząca budowy/stadionu, w przyszłości także akademii, coś podobnego do legi ( http://stadion.legia.com/ ). Legię muszę pochwalić za te nowoczesne subdomeny, tam dowiadujemy się wszystkiego co potrzebne, jak szybko kupić karnet,( wybrać przez neta swoje siedzenie poprzez interaktywną animację) kto gdzie gra w młodych drużynach legii poprzez subdomene akademii piłkarskiej. A na Wiśle jest taka sytuacja, że nawet nie wiemy, że dany gracz juniorów X gra w Wiśle, bo nie zawsze wszystko jest tam dobrze rozpisane. W ten subdomenie stadionu znajdowałby się plan stadionu, dojazd, czy chociażby interaktywny wybór miejsca na stadionie, który na Legi jest wisienką na torcie Wiem gdzie jest wolne miejsce, wiem ile kosztuje, są rabaty, akcje promocyjne, czyli wszystko co napędza kupno.Nowy stadion powinniśmy traktować jako nową galerię handlową, która powinna mieć swoją własną stronę (subdomene klubową), gdzie znajdują się wszystkie informacje dotyczące stadionu: galeria z budowy, info o wynajęciu, o sky-boxach czy chociażby wydarzeniach poza klubowych jak chociażby mecze reprezentacji na naszym stadionie. Rozumiem też, że nie możemy jak na razie prowadzić takiej działalności, bo nie zostaliśmy operatorem ale skoro jest czas to powinny się takie pomysły pojawiać Innym przykładem dobrej informacji, dobrego kontaktu z przyszłym/aktualnym kibicem jest TV klubowa, która jest bardzo dobrym pomysłem marketingowym. Przykład ( http://www.lechpoznan.tv/ ). Nie chcę nikogo krytykować ale jak dla mnie to serwis Wisła TUBE okazuje się być lekkim niewypałem. Strasznie mało się tam w ogóle dzieje. Był problem ze sponsorem Bet-at-home i od razu serwis wyłączony na ok. 3 miesiące, sorry ... ale to są jaja. Chcemy, aby każdy krakowiak wiedział co to jest Wisła Kraków i żeby chciał chodzić na stadion, to musimy zrobić jakąś akcje medialną! Mamy XXI wiek, wszystko się zmienia, unowocześnia, teraz suche teksty powinny być zamienione na reportaże tv. Mamy rzecznika prasowego Ochalika, co on tak naprawdę w klubie robi ? No za przeproszeniem nic nie widzę ciekawego, na głupi skrót meczowy musimy czekać kilkanaście godzin, który głupi amator zmontowałby to w kilkanaście minut, nawet ja bym to zrobił. A te skróty wyglądają jakby grała drużyna ze wsi a nie wielokrotny mistrz Polski Wisła Kraków S.A. Wszystko byle jak żeby było, nie da się panie Ochralik (czy komuś z jego dziedziny) siąść przy jakimś programie do montażu i zrobić fajny skrót z głosem, z przedstawieniem składów drużyn, z późniejszymi wywiadami trenerów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepraszam nie do końca zgadzam się z tobą anthony09. To nie jest tak że to wszystko jest na głowie rzecznika wręcz przeciwnie on jest tylko osobą przekazującą wiadomości. Do tego wszystkiego o czym ty mówisz potrzebny jest dział marketingu a takowego jeszcze nie mamy. I powiem szczerze to nie skróty z meczów, ilość informacji na stronie jest naszym problemem a stadion. Stadion na którym całe czas jakieś wałki wychodzą i to nie z winy klubu a naszych radnych i prezydenta. To miasto jest inwestorem i ono powinno pilnować budowy za grube miliony z naszej kasy. Polimex nie będzie gadał z Wisła która kiedyś będzie operatorem a ze swoim zleceniodawcą. Druga sprawa problemy biura architektonicznego które w oczywistych kwestiach nie podołało wypiciu piwa które samo nawarzyło. Nie wiem kto dokonał wyboru biura ale nikt nie ma w tej kwestii żadnych możliwości wpływu bo pan jaśnie szanowny O. się nie zgodzi na zmiany w swoim projekcie autorskim. Brak przesyłu informacji i dokumentacji między polimexem a architektem to też wina miasta które nie wiem czy zrzekło się jakichkolwiek sposobów nadzoru nad biurem pana O. czy też po prostu ktoś spartolił umowę.
Nie możemy prowadzić subdomeny o stadionie bo mamy że tak powiem "gó..." nie rzetelne informację na ten temat. Poza tym nowy prezes jest w klubie powiedzmy że 3 tygodnie a musi budować wszystko od podstaw więc może trochę cierpliwości. Jak wcześniej napisałem(tak samo sam to zuważyłeś) to nie wina RP że nie ma info o skyboxach czy innych rzeczach odnośnie stadionu bo na ten temat nie ma żadnych konkretnych informacji i do momentu choćby częściowego oddania stadionu i podpisania umowy operatorskiej nie ma w ogóle możliwości żeby takie informacje były. A pomysły odnośnie tego wszystkiego zapewne są ale przecież nie ma sensu żeby klub podawał takie informacje do publicznej wiadomości nie sądzisz myślę że z ognistą krytyką powinniśmy zaczekać do oddania całego stadionu. Podkreślam całego! Nie zgodzę się też z tobą co do kanału Wisły uważam że póki co jest absolutnie wystarczający. Przerwa w jego działaniu owszem paranoją ale to już mamy za sobą. Co do jakości skrótów to powiem tak sparing is sparing zwłaszcza jak się gra na jakiejś łące to ciężko żeby oprawa była jak z Allianz Areny. Co do zarobków pana Ochalika to nisko go cenisz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do tego potrzebne sa konkretne informacje dotyczace stadionu ktore juz sie nie zmienia.. a jak wiemy projekt sie co po chwila zmienia, cos sie dodaje, cos sie odejmuje.. dzis ma byc 10 kibli tu i owdzie, a po tygodniu okazuje sie ze bedzie ich 8, wpierw mialy byc jakies deski na podlogach w lozach vip, potem okazalo sie ze zaczeli klasc zwykle plytki ($) nie wiadomo czy bedzie restauracja, czy beda bary, jaka liczba kas, tak mozna wymieniac i wymieniac i co kto ma wynajmowac skoro nie wiadomo kiedy oddadza stadion, "lokale do wynajecie na dany termin" , potem sie okaze ze ten termin trzeba bedzie przesunac o miesiac.. i co wtedy? potencjalny najemca moze dac sprawe do sadu i to Wisla beknie, a nie projektant / Majchrowski i miasto, przycinaja z kosztow jak tylko moga, dlatego nic nie jest pewne na 100%, sprawe stadionu akurat moge zrozumiec, aczkolwiek w innych kwestiach marketingowych na pewno nie jest tak jak byc powinno..
na Cracovii jest biznes plan, rozpisane bialo na czarnym co i jak, i wiadomo ze tak to bedzie wygladac po oddaniu stadionu, u nas jest wrecz przeciwnie co do oficjalnego kanalu na YouTube to go kurewsko brakuje.. to najlepsza reklama pod katem internetu, taki zwykly to nie to samo, oficjalny ma ten plus ze ma wlasna grafike, po prostu jest wyjatkowy, odbiega od reszty, i filmy automatycznie sa promowane, ale do tego tez sa potrzebni montazysci, bo filmiki sklejane w media playerze furory nie zrobia
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 27.06.2010 o godz. 14:22.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
MalopolskaTV czy KuszoTV nie od razu zatrudniać kilkanaście osób, czy chociażby wynająć kogoś z telewizji Kraków. Odnośnie tego YouTube to oczywiście brakuje, bo ta strona WisłaTube to trochę niby na zasadzie Youtube ale to nie to samo. Jak dla mnie dobrym pomysłem byłaby też sprzedaż na serwisie allegro.pl założenie swojego własnego sklepu wiślackiego i promocja na głównej stronie To byłoby coś ![]() ------- Jeżeli chodzi o Ochalika to myślałem, że skoro jest rzecznikiem to powinien wiedzieć o wszystkim i kierować Biurem Prasowym, który te skróty zamieszcza.
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 27.06.2010 o godz. 14:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MalopolskaTV to jest wlasnie drugie WislaTube.. formalnie YouTube tylko ze sa tak zamieszczone odnosniki do filmikow..
nie wiem po co z nimi dzialac, chodzi mi po prostu o oficjalny kanal YouTube, zeby Wisla poszla w swiat.. Wisla jako firma ma taka mozliwosc.. nalezy sie jak domniemam skontaktowac z Google Polska (maja siedzibe w Krakowie), automatycznie rezerwuja adres WislaTV , dostaje go nasz klub, klub we wlasnym zakresie zamieszcza grafike , majac mozliwosc jej zmiany co jakis czas, na gorze mozna zamiescic odnosniki do sklepu, oficjalnej strony, kupna biletow itp.. i tu jest chyba zasada jakas partnerska, ewentualnie cos sie placi, wlasnie nie wiem do konca jak mozna dostac wlasny kanal youtube, ale na pewno Wisla nie mialby z tym problemu zreszta MalopolskaTv to nie jest kanal proWislacki i nie jest o tematyce stricte sportowej, ot po prostu kanal wszystkiego zwiazanego z Malopolska.. takie YouTube jak wczesniej wspomnialem, zreszta do czego oni nam sa potrzebni? jesli chodzi o internet to zadna inna strona nie ma takiej sily przebicia, wiec trzeba w koncu pomyslec o oficjalnym kanale YouTube
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 27.06.2010 o godz. 15:13.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja mysle ze aktualnie mozemy pochwalic sie tylko... nowym prezesem, ktory przyszedl i zaczal pracowac a nie sie opierd... U nas w klubie to chyba wyszli z zalozenia ze wszystko sie samo zrobi, samo sie wypromuje, stadion sam sie zapelni itd Przyszedl Basalaj i juz wysunal tysiac pomyslow ktore powinny byc reazlizowane od dawien dawna. Takich ludzi trzeba a chyba brakuje w Wisle takich bardzo wielu. Tak jak mowicie z ta strona internetowa oficjalna, niby jest, niby fajnie wyglada ale szkoda ze o stadionie sie na niej dowiedziec nic nie mozna. Generalnie mysle ze powinna byc od poczatku osoba ktora by pilnowala spraw stadionu no ale takowej nie bylo... i teraz mamy jakies zalosne opoznienia, smieszny brak informacji w kazdej plaszczyznie. No szkoda, zycze Cupialowi zeby wpadl na taki pomysl ze brakuje w Wisle kompetentnych pracownikow. Musimy wszystko od nowa zaczac budowac jesli chcemy byc dobrym klubem. U nas nawet nie ma wytwarzania cisnienia na chodzenie na mecze, klub mysli ze stadion (nawet ten Hutnika czy w Sosnowcu) sam sie powinien wypelnic... Ciekawe czy sie doczekamy czasow ze naprawde bedzie mozna powiedziec o Wisle ze to profesjonalny klub
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie zżymaj się na ludzi, którzy wytykają wam błędy, bo robią to w dobrej wierze. Mnie to naprawdę wisi i powiewa czy i kiedy będzie filmik, ale to szkodzi wizerunkowi klubu. To, że jeśli są opóźnienia to się o nich informuje i przeprasza - to jest elementarz. Mam was uczyć waszej pracy? To nie jest strona gimnazjum robiona na zajęciach z informatyki, tylko oficjalna strona Wisły Kraków!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.06.2010 o godz. 17:29.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeanalizowałem trochę strony oficjalne klubów Ekstraklasy i odnośnie aktualnych wiadomości jesteśmy strasznie słabi ;/
27.06. Wisła- 3 Newsy, Legia- 13 Newsów, Lech- 8 Newsów 26.06. Wisła- 4 Newsy, Legia-16 Newsów, Lech- 10 Newsów, Polonia W. -5 Newsów 25.06. Wisła- 5 Newsów, Legia - 20 Newsów, Lech - 11 Newsów Wniosek jest jeden: mamy straszny potencjał ale niestety nie wykorzystujemy go. Legia.com jest najpopularniejszą stroną klubową, bo zamieszcza ok. 15 newsów na dzień, my niestety ponad 3 krotnie mniej ;/ I to jest zbyt mało, u nas przepływ informacji jest tragiczny, z czego później są jakieś plotki, które uderzają w klub, bo nie są potwierdzone. Z info dotyczącymi stadionu jest tragicznie, nic nie wiadomo niestety. A taka strona klubowa, która jest bardzo popularna daje odzwierciedlenie w biletach zapewne i promocji klubu. Czym więcej odwiedzin tym sponsor klubu ma większą szansę na promocję ![]() Mam nadzieję, że Prezes Basałaj weźmie się za to, bo jak na razie to pięknie zaczyna rządzić. Samych sukcesów mu życzę ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|