|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Krakowskie Stadiony25 VI 2010
http://www.tvp.pl/krakow/sport/krako...i-2010/2033455 Kogoś interesowały kolejne warstwy układane pod murawę , trochę o nich mówią w programie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
zmodyfikowany został chyba wzór krzesełek na dolnej części trybuny wschodniej miało być tak(?):
![]() a robią coś innego gdyż "1" jest na pierwszym sektorze od lewej strony na niebieskim tle. ![]() w takim razie "6" będzie na ostatnim sektorze i nie będzie przeszkadzał wtedy ten wyjazd dla kosiarek. Powód: kac
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 26.06.2010 o godz. 16:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak dla mnie tam nie ma 1, tylko po prostu są... schody.
Powód: faktycznie kac kolego hehe
Ostatnio edytowane przez KamiK : 26.06.2010 o godz. 16:52.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
eeee...
Wszystko jest tak samo jak w projekcie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
a faktycznie tam jest wyjście na sektor
sorry za sianie "paniki" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
patrząc, jak się srebrzą od konstrukcji nie zabudowane sektory to widać, że zaczerwienienie reszty trybuny pójdzie migiem. To może być dzień, dwa .
Ehh, gdyby tak wszystko łatwo szło, jak montaż krzesełek. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Przypomniala mi sie jedna rzecz.. oni kiedys cos blekotali ze chca na D i E wstawic lampy oswietleniowe.. i czy to nie bedzie oznaczac ze beda montowac to pozal sie Boze jak pod dachem C rusztowanie ?
bo nie wiem czy oni sa na tyle inteligentni zeby normalnie je zamontowac do krawedzi dachow D i E.. po dachach tez mozna sie przemieszczac..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 26.06.2010 o godz. 18:14.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
z tego co pamietam to w tym filmiku : http://www.tvp.pl/krakow/sport/krako...i-2010/2033455
mowili ze ma byc owswietlenie TYLKO na A i B oraz C Bez paniki ![]() ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing7393.html
Trzeba przyznać, że na Lecha przychodzić może teraz po 15 tys. na sparingi a my się musimy tułać po innych stadionach. Pierwszy mecz rozegramy też tak naprawdę "na wyjeździe" bo nie będziemy jeszcze przyzwyczajeni do tego boiska, a większość stadionu będzie niedostępna ;/ Może ten sygnał, że PZPN chce mecz zorganizować w Krakowie we Wrześniu da jakiś sygnał do pracy, dobrej pracy a nie fuszerki ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam, skoro te barierki u góry tak rozjaśniają niebieskie krzesełka, to jak będą wyglądały rozjaśnione czerwone? Oby różowy z tego nie wyszedł![do koloru ogólnie nic nie mam, ale nie trudno domyśleć jak kibice innych klubów będą to komentować;/] to tak z ciekawości piszę, czy ktoś się zastanawiał też nad tym?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to jeszcze nic, ten rozjaśniony czerwony. Rozjaśnione białe litery same z siebie będą się świecić
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
a nie bedą malowac tych barierek ?, z tego co pamietam to na E sa na niebiesko wszystkie barierki pomalowane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
na E nie ma barierek.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Są ale nie przy krzesełkach.
Gdyby mieli je malować to byłyby już pomalowane |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
no wiem ze nie ma takich jak teraz montuja ale jakies tam są(pomalowane), ale skoro juz by byly pomalowane to szkoda ze nie beda :(
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie zabijcie że znów się czepiam ale wizualnie to będziemy mieli 4 kolory - błękitny, niebieski, czerwony i...aż strach pomyśleć co wyjdzie z barierkowego czerwonego..oby tylko wyblakły czerwony.Ogólnie różnica między dołem a górą jest nieprawdopodobna.
Czego oni się nie uczepią , to....
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 26.06.2010 o godz. 22:01.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Chyba już wiem, gdzie się podziewają pieniądze na stadion:
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/m...a,1497704,3320 Majchrowski rzutem na taśmę chce zdobyć +100 do charyzmy i +100 do popularności robiąc swój tajemniczy projekt przed wyborami. Mam przynajmniej nadzieje, że to będzie naprawdę mega wypas. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Online |
|
|
No i ewidentnie wychodzi na to, że wjazd dla kosiarek zaburzy układ cyfry "6" w napisie 1906...
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Mnie tylko martwi to że ten napis wygląda jakby był to zlepek z różnych czcionek |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Cieszy że robotnicy ładnie zasuwają , pomimo że mamy niedzielne popołudnie |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
to jest właśnie skutek tego, że najpierw się projektuje, później się to zmienia, później jeszcze się myśli jaki wzór z krzesełek zrobić, później się jeszcze zmienia i tak w koło macieja. prowizorka jak stąd do Chin.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak robotnicy zaczęli przyspieszać tak widać że wykonawcy płyty boiska chyba trochę zwolnili.
Jak na początku obawiałem się czy będzie dało się zagrać przy tych dwóch trybunach teraz jest o to spokojniejszy za to widzę że na murawie im chyba trochę ziemi zabrakło, plus prace chyba powinny przyspieszyć bo kilka warstw do ułożenia mają a trawa musi być położona minimum 14 dni przed pierwszym meczem a to i tak że się tak wyrażę okres wybitnie minimalny. ale w sumie 11 dni to kupa czasu... O przepraszam znalazłem Info że w momencie kiedy rozkładana jest murawa od razu z warstwą ziemi na rolce wystarczy 7-10 dni. Tak jak na Amice mecz odbył się 8 dnia po wymianie murawy tyle że w sumie nie wiem jak ona teraz wygląda czy też te 8 dni to nie było za mało. Ale też z tego co czytałem lepszą wersją jest trawa układana z tzw przycinanymi korzeniami tylko że ona musi mieć około miesiąca na "chwycenie gruntu". Powód: korekta informacji
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 27.06.2010 o godz. 13:45.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|