|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zespol z ktorym gramy nie jest wcale slaby... sami czesto placzecie ze jestesmy 100 lat za murzynami.. a trzeba wziac poprawke na to ze brak Jovanica, Maleckiego czy Boguskiego.. nie ma kim grac, a mimo to prowadzimy gre, czesto pogrywamy z nimi w dziada i wygramy 3-0
prowadzimy bo ogladam http://pinotv.pl/kanal/krakow-na-zywo wchodzi Kamerunczyk,
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 26.06.2010 o godz. 14:11.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Ten zespół na pewno jest lepszy od Zagłębia Sosnowiec
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fatalny blad Filipa Kurto i Slowacy zdobywaja 1 bramke..
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bez przesady z tym optymizmem. Przypominam, że to zespół z 1 ligi słowackiej. Jedyne co może cieszyć to skuteczność, bo z tym zawsze mieliśmy problem.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 26.06.2010 o godz. 14:20.
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jest to zespół EKSTRAKLASY:
http://pl.league-statistics.com/tabe...wacka,33,1.php też myślałem, że jest inaczej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wynik wynikiem
Ciekawe jak wypadną testowani |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ta Tatra w składzie Papaja ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Podobno Jovanić kontuzja :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Brawo Wisła, zawsze gra do końca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No faktycznie, dajemy Słowakom szkołę
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Było 3-0, już jest 3;2...
Tak jak myslalem, szrot nie sprawdza się. Nie trzeba było być geniuszem i widzieć zawodnika, by stwierdzić, ze nie sprawdzi sie. A znajac zycie, to oni juz nie dostana kolejnej szansy. Wylatuja dzis do domciu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ktos po 1 polowie napisal ze wielka Wisła wraca ... już 3:2 jest czyli tak naprawdę bez zmian ;]
nasz skład musi być wzmocniony świeżą krwią bo inaczej to z tej mąki chleba ni będzie ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ciekawe kogo trzeba znać, żeby w WIśle załatwić sobie testy. W końcu fajnie w okresie wakacyjnym parę dni pomieszkać razem z idolami, pokopać piłkę. Wspomnienie do końca życia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Chodzi, o to ze schodzi Brozek, Jirsak i gra juz nie wyglada tak ciekawie. Testowani nic nie pokazali..
No i oby Jovanic szybko wrocil do zdrowia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O matko.... skoro schodzi kilku podstawowych zawodnikow (i w ogole nie gra Milan, Malecki, Boguski) to logiczne ze wdupca nam bramki.. z takim ukladem nalezy sie pogodzic.. byl sklad nawet niepelny to o*******ili ich 3-0 i grali z nimi w dziada, po zmianach wiadomo..
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dzisiaj nasza kadra bez zawodnikow testowanych liczyła 14 zawodnikow ( Boguski, Małecki, Jovanic lekkie urazy) kadry musi byc wzmocniona, musi liczyc okolo 20-23 zawodnikow
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
poza tym w relacji wyraźnie napisali że Etame nawet piłek nie dostawał bo nasi nie umieli sklecić kilku DOKŁADNYCH podań..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nikol spadła z dachu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak, własnie karetka ma ja zabrac do szpitala, miejmy nadzieje ze wszystko z nią w porządku.
Ostatnio edytowane przez Karlos : 26.06.2010 o godz. 17:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Oby, oby...
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
yyy, wy tak poważnie? macie pewne info? czy to jest "pewne" info z tego czata?
edit: masakra.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 26.06.2010 o godz. 15:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Na poważnie
info niestety pewne ...
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 26.06.2010 o godz. 15:15.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ten co komentował mecz mówił że to Nikol i że ją wiozą do szpitala
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Minutę temu wciąż czekali na karetkę. Jest przytomna.
Nikol, jesteśmy z Tobą! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Niestety tak, kamery ktore pokazywaly obraz z tego meczu byly ustawione na dachach garazow, ktory znajduja sie obok boiska.
Na tych dachach umiejscowili sie rowniez fotoreporterzy z wislackich portali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Fatalnie :(
Nikol trzymaj się !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Może podadzą jakieś info że to prawda
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Z dachu było max. 4 metry, więc jest nadzieja że nic poważnego Nikol się nie stało.
Co do meczu. Tatran zagrał ambitnie, ale fair - idealny przeciwnik na początek przygotowań. Widać, że nasi w II połowie "spuchli" (ciężkie treningi w nogach, zakwasy), a Słowacy wpuścili świeżych graczy i nas zabiegali. Pozytywy: 1. Łobodziński - Wojtek jest w gazie, to widać. Nadal razi przyjęciem piłki i schetmatycznymi kiwkami, ale "czuje grę", ciągnie do przodu. 2. Paweł Brożek - odzyskał radość z gry, świeżość i luz - jego bramkowa akcja to był dawny, dobry Paweł Brożek. Oby tak dalej. 3. Mączyński - szukał gry, aktywny, nie bojący się wzięcia odpowiedzialności i podjęcia ryzyka. 4. Jirsak - ładna bramka i z dwie ładne akcje ofensywne (szczególnie ta z Łobo, z klepy). Negatywy: 1. Brak lewoskrzydłowego - Piotrek Brożek całkowicie niewidoczny, często nawet zapominał wracać na swoją pozycję i zostawał w środku. W efekcie akcje szły tylko tą stroną, po której biegał Łobodziński (zmieniał się miejscem z Brożkiem). 2. Słabsza dyspozycja Clebera - zawinił przy pierwszym golu (wraz z Kurto), kilka razy głupio tracił piłkę przy jej wyprowadzaniu. 3. Słabsza dyspozycja Sobolewskiego - wszedł w II połowie na zmęczonego przeciwnika, ale nic nie pokazał, również w odbiorze. Co do testowanych zawodników: Brazylijczyk Pinto gra, jak wygląda. Szybciej i zwinniej po boisku przemieszcza się Mariusz Pudzianowski. Chłopak nie nadaje się na zawodowego piłkarza, totalne nieporozumienie. Kameryńczyk Etamane - motorycznie bardzo ok, ładnie się zastawia, dobrze gra tyłem do bramki, wygrywa górne piłki, niezły technicznie, umie zagrać z klepy. Niestety, w jedynej 100% sytuacji którą miał zachował się fatalnie - zamiast strzelać, bez sensu podał do tyłu. Rasowy snajper się tak nie zachowuje. PS. Kurto niestety to ciągle junior. Zawalił przy pierwszej i drugiej bramce. Przy pierwszej źle wyszedł z bramki i źle wybił piłkę. Przy drugiej - niewłaściwe ustawienie muru.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 26.06.2010 o godz. 15:46.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|