The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2010, 17:04
koyoot napisał(a):Wyświetl post
To jakis cud normalnie. W zyciu nie widzialem zeby dwie rozne osoby bylyby do siebie bardziej podobne niz najbardziej identyczni genetycznie blizniacy. Ksztalt czola, nos, brwi, usta, kosci policzkowe, broda. Nawet uszy! To jest ta sama osoba.
Bzdury piszesz!

Ten na dużym zdjęciu nie ma dreadów!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 25.06.2010, 17:06
Lazarek kiedys ladnie sie wypowiedzial o wieku afrykanskich pilkarzy.
Ich daty urodzin zapisane byly na starym baobabie, ktory splonal.

Bardzo chetnie bym napisal co sadze o afrykanskich pilkarzach, ich podejsciu do obowiazkow, lojalnosci i uczciwosci, ale w minute po tym musialbym sie wylaczyc na pare miesiecy.
Z Makinwa beda same problemy - jeszcze wspomnicie moje slowa. O ile oczywiscie zaszczyci nas swoja obecnoscia.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 25.06.2010 o godz. 17:11.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 25.06.2010, 17:08
Jak spojrzałem na te zdjęcia to nie mam wątpliwości. Gość robi Wisłę w konia. Z początku w to nie wierzyłem ale teraz są na to niezbite dowody....ech....
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 25.06.2010, 17:14
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze kilka dni cierpliwosci i bedziecie zaskoczeni
Zbymaku, ja jestem kibicem Wisły Kraków. Mnie nic nie może zaskoczyć.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.06.2010, 17:22
Chyba lizak zmylił redakcję TWSD.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 25.06.2010, 17:24
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Żebyś się nie zdziwił.

Mnie ostatnio mocno zszokowały powrót Kapki, Basałaja i Kasperczaka, dwóch gości którzy zamiast na fitness przyjechali na testy oraz tańce wojenne wokół Łaciaka.

Polska liga, jeżeli czegoś uczy to jednego - pokory.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.06.2010, 17:28
Wolfy, polska liga uczy samozaparcia (no bo jak inaczej to oglądać?), a nie pokory
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Teorie spiskowe, szczególnie na podstawie jakiś fotek nie są moją mocną stroną ale faktycznie podobieństwo jest spore tak w wyglądzie jak i imieniu i nazwisku - także daty z jego 'kariery' pasują do siebie - jeśli dodamy do tego tam cofanie liczników jest tak popularne jak u nas w samochodach, to na prawdę robi się to wszystko ciekawe

Najpierw bramkarz co przechodził obok boiska Santosu, potem obrońca co nie dał rady w 10 lidze stanowej w Brazylii, teraz pomocnik o podobnym przebiegu kariery+ nieudanym epizodzie w 2 lidze chińskiej a na deser pogromca 4 ligowych boisk hiszpańskich(cały 1 gol), reprezentant piłki plażowej z przeżenionym paszportem
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

flamengista napisał(a):Wyświetl post
Post roku
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 25.06.2010, 17:30
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Najpierw bramkarz co przechodził obok boiska Santosu, potem obrońca co nie dał rady w 10 lidze stanowej w Brazylii, teraz pomocnik o podobnym przebiegu kariery+ nieudanym epizodzie w 2 lidze chińskiej a na deser pogromca 4 ligowych boisk hiszpańskich(cały 1 gol), reprezentant piłki plażowej z przeżenionym paszportem
Dlatego właśnie jak czytam o niespodziankach, to się zaczynam bać.
Nie chcę już więcej niespodzianek, niech w tym klubie wreszcie będzie normalnie!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.06.2010, 17:33
Ale, nespodzianki nie koniecznie moga dotyczyc zawodnikow testowanych.

Niespodzianki o ktorych jest mowa, moga okazac sie pilkarzami naprawde solidnymi ktorzy znaczaco moga wzmocnic nasza druzyne
Ostatnio edytowane przez Karlos : 25.06.2010 o godz. 17:36.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 25.06.2010, 17:37
Karlos napisał(a):Wyświetl post
Ale, nespodzianki nie koniecznie moga dotyczyc zawodnikow testowanych.

Niespodzianki o ktorych jest mowa, moga okazac sie pilkarzami naprawde solidnymi ktorzy znaczaco moga wzmocnic nasza druzyne
Obawiam sie jednak, ze bardziej prawdopodobna niespodzianka jest pojawienie sie na testach nadziei andorskiej pilki, 22-letniego inzyniera mechanika, amatorsko grajacego na ataku...

Ale obym sie mylil, na transfery czekam juz dobre 2 tygodnie.
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.06.2010, 17:38
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Teorie spiskowe, szczególnie na podstawie jakiś fotek nie są moją mocną stroną ale faktycznie podobieństwo jest spore tak w wyglądzie jak i imieniu i nazwisku - także daty z jego 'kariery' pasują do siebie - jeśli dodamy do tego tam cofanie liczników jest tak popularne jak u nas w samochodach, to na prawdę robi się to wszystko ciekawe

jak to wszystko ma się do tego że, Basałaj chce mieć na każdym meczu frekfencje na poziomie 23 tysiaków, na razie to ludzi tylko zniechęcają
Odpowiedz cytując
Bassart
Member

Od: 01.2003

Stary 25.06.2010, 17:39
Sprawa jest dość jasna, w genialnym momencie pojawił się ten szum z wielkimi wzmocnieniami... czy to nie te tygodnie gdy odchodził Głowa? Cóż udało się osiągnąć cel, odszedł prawie bez echa, bo już wszyscy na forum witali w klubie tych 4/5 wyimaginowanych piłkarzy, którzy już są w Krakowie, przechodzą badania itd. Nie wątpię, że kolega Zbymak ma szczere chęci, ale tak samo kiedyś ktoś mu wmawiał przez pół okienka transferowego, że Galamaz jest już na lotnisku... a on się zarzekał, że Krzoska mu to potwierdza przez telefon...
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.06.2010, 17:42
No to trzeba go wziasc do CBS tam maja program po porownywania twarzy i sprawa zalatwiona, albo do detysty na podstawie uzebienia tez mozna ustalic wiek.Albo zadwonic do wodza plemienia moze pamieta kiedy matka rodzila.

Przeciez ten chlop musi byc gdzies zarejestrowany jako pilkarz a tam juz tak latwo daty nie zmienisz w A klasie cie znajda jak namotasz w papierach a co dopiero w UEFA.
,
Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.06.2010, 17:43
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Obawiam sie jednak, ze bardziej prawdopodobna niespodzianka jest pojawienie sie na testach nadziei andorskiej pilki, 22-letniego inzyniera mechanika, amatorsko grajacego na ataku...

Jak czekasz juz dwa tygodnie to co Ci szkodzi poczekac te jeszcze pare dni, moze jestem naiwny, ale wierze ze naprawde juz za pare dni podpiszemy umowy z Bardzo dobrymi zawodnikami :]
Ostatnio edytowane przez Karlos : 25.06.2010 o godz. 17:57.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 25.06.2010, 17:55
To że przyjdą jacyś nie anonimowi to jest raczej pewne, natomiast czemu Wisła się ośmiesza?.
To jest tak jakby było ogłoszenie na kilku kelnerów do Wierzynka i 'na testy' brali każdego kto chce przyjść, żuli z pod sklepu, bezdomynch itp.
Każdy 1 głupi test kosztuje - jeśli chcemy być poważną firmą i poważnym partnerem choćby dla tych co ten szrot nam w dziesiątkach wysyłają to musimy siebie szanować - Przychodzi CV takiego delikwenta - 10 liga Brazylijska, 2 chińska, spadkowicz z wysp phi phi, 12 grupa 4 ligi hiszpańskiej,2 singapurska itp - do tego wszyscy oni to tylko rezerwowi , to od razu mówi się - dziękujemy, bo nie schodzimy poniżej jakiegoś poziomu.
Jak widać i Ba dał się skusić na testy bo chciał grać, chyba też Diaza przez chwilę testowano - wiadomo większość się nie zgadza ale testujmy tych co cokolwiek rokują a jeśli takich nie ma to dajmy sobie spokój - weźmy juniorów z Wisły choćby.

A Heniu wprost mówi że wie że to wszystko szrot ale może jednak 130 z kolei będzie umiał piłkę prosto kopnąć.To już chyba lepiej tą kasę z tych testów , przeznaczyć na grę w totka - szansa szóstki a co za tym idzie milionów które można wydać na konkretnych grajków jest większa niż znalezienie kogokolwiek kto umie grać w piłkę
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 25.06.2010 o godz. 17:58.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 25.06.2010, 18:23
Bo Ty myslisz ze on sprawdza na forum Wisly kogo testuja a kogo nie , takie testy przechodza bez echa, od tego one sa, zeby testowac nawet 100 szrotow, zreszta Wisla nic za to nie placi wiec na niczym nie traci.. jedynie moze skorzystac
acha, testuja kogos z 5 ligi Brazylijskiej to nie ide , chwila, zobacze sobie na youtube czy on dobrze kapki robil podczas testow, jakis gruby on jest hmm, i nie zrobil 10 kapek, ee to nie ide , tak sobie potencjalnie dobry pilkarz mysli tak?
taki zawodnik nie potrafilby wymienic nazwiska topowego zawodnika grajacego w Wisle, a Ty oczekujesz ze on ma liste osob ktorych Wisla testowala.. na litosc Boska..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.06.2010 o godz. 18:30.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 25.06.2010, 18:30
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
zreszta Wisla nic za to nie placi.
Czyli co, śpi w namiocie i wpierdala chińskie zupki?

Bo Ty myslisz ze on sprawdza na forum Wisly kogo testuja a kogo nie .
A Ty uważasz że system - cześć Zdzichu, mam tu 200 kg zawodnika, czyli 3 sztuki, będą na lotnisku weźcie ich i testujcie - OK

To tak ma wyglądać
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 25.06.2010 o godz. 18:33.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 25.06.2010, 18:31
Ma agenta czy kogo tam.. on go Wisle przysyla do sprawdzenia , oplaca przejazd, zarlo i kime pewnie tez..
jest jego opiekunem, takim ojcem na szczeblu sportowym, ktory mu wszystko zalatwia..

na pewno tak to nie wyglada, bo gdyby tak bylo to testowanych byloby mnostwo a nie paru zawodnikow.. wybieraja tych na ktorych zamierzaja postawic, reszcie agentom dziekuja, niegdys pracownik klubu mowil ze podczas okienka transferowego przychodza do Wisly pokazne zbiory faksow z zapytaniem czy jest mozliwosc przetestowania pilkarza.. to jesli tak jak teraz jest ich tylko dwoch to ilu pilkarzom odmowili? wiec nie piszcie ze testuja na pale.. pierwszych lepszych z brzegu.. zdaja sobie sprawe ze Ci ktorzy poniekad dopraszaja sie o angaz w Wisle nie sa jakimis czolowymi pilkarzami ze znanych klubow.. ale co stoi na przeszkodzie przetestowac chocby kilku z tej grupy? logicznym jest ze nie ma sensu testowac 50 grajkow bo czasu by na to braklo.. problemu w tym nie widze.. kto wie, moze trafi sie perelka.. nie, to do widzenia i koniec piesni.. i stalo sie cos wielkiego? wojna wybuchnie? napisze o tym New York Times? byc moze.. wiecej dystansu zaloga.. za duzo paniki i placzu.. zamknie sie okienko transferowe to bedziemy oceniac..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.06.2010 o godz. 18:52.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 25.06.2010, 18:34
Jeszcze kilka dni i uwierzę, że niektórzy użytkownicy są inspirowani przez działaczy Wisły, aby pisali na forum o rzekomych zainteresowaniach jakimiś piłkarzami, aby ,,ciemny lud" uwierzył, że coś w Naszym klubie zmienia się na lepsze. Niektórzy nadal sądzą, że wynalazki typu Alemao i ten drugi z Chin są zasłoną dymną przed ofensywą w wysokości 3-4 mln euro. 22 lipca będzie kolejny masowy płacz pokemonów na forum po odpadnięciu z zespołem z Litwy (jak rok temu po Levadii, itp. ).
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.06.2010, 18:34
Moze po ostatniej czystce w klubie wakaty sa na stanowiskach - Charakteryzator i kucharz i sprawdzaja przy okazji jak mogliby sie sprawdzic w grze w pilke?

EOT.
Odpowiedz cytując
tomaslfc14
Member

Stary 25.06.2010, 18:35
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
A ja na dobry transfer czekam juz 3-4 lat...
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.06.2010, 18:41
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Polska liga, jeżeli czegoś uczy to jednego - pokory.
Niestety, nie o pokorę w tej całej zabawie zwanej futbolem i zarządzaniem klubem chodzi.

Słowo "niespodzianka" nabiera w kontekście Wisły Kraków zupełnie nowego wymiaru, o jakim pewnie nawet Schopenhauerowi się nie śniło.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Fred#69
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 25.06.2010, 18:48
Panowie ja powiem tak do tej pory byłem optymistą ale jak patrze na to co się dzieje w Naszym klubie to odechciewa mi się wszystkiego. Pierwszy obóz przed startem pucharów a tu co na treningu jest 13 zawodników z pola nie licząc 3 testowanych ale nie wiem czy ich można nazwać zawodnikami, chyba że ich wzięli po to żeby stali w murze jak chłopaki będą trenować rzuty wolne. Transfery są obiecywane od przyjścia Basałaja no i co kupiliśmy bramkarza po 2 latach poszukiwań no ale co dalej? Z tym składem mamy powalczyć w Pucharach nie oszukujmy się na Litwinów to może wystarczy tylko co w następnej rundzie dostaniemy jakąś drużynę z Białorusi i papa i zacznie się płacz. Nie dobrze się dzieje trzeba wierzyć że może się coś zmieni bo co nam zostało jak nie WIARA!
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Stary 25.06.2010, 18:54
Panowie trzeba wierzyć.....a poza tym nie rozumiem Koalika który pisze o jakichś pokemonach. Szanujmy sie.Wszyscy kibicujemy Wiśle i chyba powinno być ogólne wsparcie a nie nabijanie się z siebie i ciągłe sprzeczki. Tez mam nadzieję na transfery i na nie czekami ale przez swoją frustrację nikogo nie obrażam...
Odpowiedz cytując
PODpalacz
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 25.06.2010, 18:58
tu w polityce transferowej nie ma zadnej wiary....

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 25.06.2010, 19:07
Ma agenta czy kogo tam.. on go Wisle przysyla do sprawdzenia , oplaca przejazd, zarlo i kime pewnie tez..
Nie wierze bo by to było zupełnie nie opłacalne.Przejazd ok ale koszty to musi ponosić ten kto zgadza się na testy.Byli grajkowie co siedzieli u nas tydzień a i tak z nich rezygnowaliśmy(jak z 99% pozostałych)
I powtarzam - testy ok ale nie to co teraz, czyli jakieś kompletne obieżyświaty z zerowym CV.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 25.06.2010, 19:32
Nie macie wrazenia ze my bierzemy kogo nam wcisna a nie kogo my sobie upatrzymy?
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.06.2010, 19:39
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Nie macie wrazenia ze my bierzemy kogo nam wcisna a nie kogo my sobie upatrzymy?
przecież Kasperczak powiedział, że testować mogą każdego, a nuż się uda wypatrzeć jakąś perełkę jestem przekonany, że w takim wypadku przetestują każdego nawet kulawego, niewidomego, byleby spełniał kryteria... za darmo, albo za czapkę gruszek... takie realia panują na Reymonta niestety.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów