|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
generalnie, ze Larissa sie wpakowala w deal.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pisza że do środy nic nie wiadomo bo Makinwa jest w Nigerii. Znają warunki Wisły teraz czekają na piłkarza,mówi sie też o zainteresowaniu Larissy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
No i jak zwykle dupa plum, mam nadzieje ze maja jakiś plan awaryjny i to już dogadany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Hahaah Mam nadzieje że Panowie z Wisły teraz to czytają. Ośmieszyliście sie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Wynika że Wisła chce kupić Makinwe wiec transfer jeszcze nie upadł bo Laris tyko chce go wypożyczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pozdrawiam Panów z weszło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Jak już Nikol bierze się za porównywanie zdjęć na stronie głownej TWSD to niech weźmie swoje zdjęcia z treningu i to pierwsze, które zamieściłem, a nie to przy lampie błyskowej.
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To jakis cud normalnie. W zyciu nie widzialem zeby dwie rozne osoby bylyby do siebie bardziej podobne niz najbardziej identyczni genetycznie blizniacy. Ksztalt czola, nos, brwi, usta, kosci policzkowe, broda. Nawet uszy! To jest ta sama osoba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
w Wiśle pewnie nie zdają sobie sprawy z tego jakiego przekręta mają na treningu... no bo skąd mają wiedzieć? wg mnie powinni jak najszybciej dowiedzieć się o nim jak najwięcej bo może być niezły dym z nim... lepiej, żeby Wisła nie przewijała się w jego sprawie dla dobra klubu... wiadomo powszechnie, że fałszowanie dokumentów jest karalne!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Secondo indiscrezioni raccolte da Tmw all'Atahotel Executive di Milano, ci sarà a breve un incontro tra la Lazio e il procuratore di Stephen Ayodele Makinwa (27). La squadra interessata all'attaccante nigeriano è il Wisla Cracovia.
tekt brzmi: na podstawie przecieków (bla, bla, bla) ma odbyć się krótkie spotkanie pomiędzy Lazio a menedżerem Makinwy. Drużyną zainteresowaną nigeryjskim napastnikiem jest Wisła Kraków |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|