|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
troche smieszne rozwiazanie
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...lowroty/37886/ coz z fosy jak sa schodki plus tej fosy to tez to ze mozna bedzie normalnie flagi zawieszac.. pytanie tylko jak to bedzie wygladac z perspektywy TV czy innych sektorow, byc moze bedzie troszke flagi przycinac miedzy 9, a 6 ma byc bodaj puste pole.. i chyba bez gwiazdki , to by byla lekka przesada i na D i tutaj, rownie dobrze by nie robic odstepu i 6 wstawic w sektorze przed tym z wjazdem na naroznik.. tez by zle nie wygladalo, ale skoro ciagna do wjazdu na kosiarke to widocznie 6 nie bedzie ucinalo na dole
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 24.06.2010 o godz. 17:26.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Przepraszam mój błąd ;P
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tak tak jest szybciej bo im żadne siedzisko nie lata jak montują. Na 2. piętrze też montowali z oparciem a potem dopiero poddupnik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
||
|
Jak się ma to:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez marcin_m : 24.06.2010 o godz. 17:59.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
||||
|
Na świeżo:
http://stadiony.net/aktualnosci/2010...pytan_przybywa Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Mishuh : 24.06.2010 o godz. 19:21.
![]()
|
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
chyba ze sie postawi solidne ogrodzenie, najlepiej zamazane zeby nic nie bylo widac (tzn face to face w wykonaniu fanow, mi to osobiscie nie przeszkadza, ale zalezy mi na jak najwiekszej ilosci miejsc dla kibicow Wisly..) byl juz taki plot podwojny.. bardzo dobre rozwiazanie to bylo, mozna bylo bezposrednio usiasc przy takim plocie, no ale im sie jeszcze widzialy bufory..i mam nadzieje ze tak tez sie stanie bo nie sensu i tutaj buforu robic.. .. i nalezy dokladnie odliczyc krzeselka dla gosci, zeby nie byl on rozjechany na 3/4 trybuny.. zeby nia na oko to robic.. a nawet je zwezyc, 2 tys to przyjedzie raz na sezon (jesli w ogole) i to w ogole praktyczne nie bedzie.. i tak wiekszosc z nich stoi gdzie popadnie, przy okazji to nie wiem czemu my tak duzo wpuszczamy... najwiecej ze wszystkich (bodaj tylko Lechia i chyba Slask wiecej).. to na Amike ma ponoc wchodzic ok 2 tys gosci wiec nie wiem czy te 5% tak bardzo jest obowiazkowe.. zreszta jesli Legia sobie mowi ile chce i od kogo pieniedzy za bilet na sektor gosci to wydaje sie ze jest poniekad samowolka... i jest to zgodne z prawem
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 24.06.2010 o godz. 19:44.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
o jakich ogrodzeniach ze stali mowa jest w artykule. Byłem wielokrotnie na E i D i nigdy nie narzekałem na widoczność. mógłby ktoś wkleić foto o co im chodzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a siedziałeś (podkreślam - siedziałeś) na krzesełkach najbliższych tzw. "pleksom"?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to ze miasto nie zakupi telebimów to nie tragedia przecież klub moze sie dogadac ze sam je kupi a w zamian ta kwota zostanie odliczona od 'czynszu' za stadion trzeba tylko chciec
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ale oczywiście jak uda się to załatwić na takich zasadach jak piszesz to może i lepiej, bo miasto to by pewnie kupiło duży telewizor na wyprzedaży albo odwiedziło ten sam punkt złomu skąd barierki wzięli. Generalnie kolejna rzecz dobra do zakładów, czy będą telebimy na pierwszym meczu, a może jeden a może odkurzą zegar ze starego stadionu ![]() ps a tak na marginesie to są podane jakieś wymiary tych telebimów by było cokolwiek widać i czy telebim będzie zajmował całość tej konstrukcji, czy tylko środkową część a reszta to na jakieś reklamy?
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 24.06.2010 o godz. 21:32.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dobra jedziemy z koksem i nowymi pytaniami do kolejnej interpelacji.Zasada taka sama- kopiujemy poprzednie pytania, wpisujemy kolejny numer i swoje pytanie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A masz gdzieś zbiór poprzednich pytań i odpowiedzi(nie chodzi mi o ten ostatni), bo gdzieś zniknęły posty Radnego a jedno z podstawowych pytań to właśnie telebim i trza by skonfrontować odpowiedź Majchrowskiego o stadionie klasy Elite, z wymogami jakie musi spełnić(telebim) i ostatniej jego odpowiedzi że miasto ma w dupie telebim.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
1) Stadion w dniu oddania - zgodnie z umową z Wykonawcą- ma spełniać warunki kategorii Elite. Bez telebimu nie będzie spełniac tego warunku. Prosze o uzasadnienienie i potwierdzenie ze umowa nie jest w stanie zagwarantować tego czego dotyczy?
2) Prosze o informacje czy na równolegle budowanym stadionie MKS Cracovia - operator także będzie pokrywał koszty telebimów? 3)Czy miejsca w ilości 269 uznane za miejsca o gorszej widoczności są wynikiem błędu projektowego? 4) Jak się maja miejsca o gorszej widoczności do opini ekspertów którzy nie maja zastrzeżeń do widocznosci na stadionie ( zgodnie z Państwa odpoweidzia na poprzednia interpelację |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Właśnie obejrzałem jakieś fotki jednej z nowej trybuny na stadionie w pyrlandi na której montują foteliki z napisem POZnań bo tak on właśnie jest wykonany 3d/3m.
Myślę że po zobaczeniu tego nie mamy prawa narzekać na nasz napis WISŁA i przerwę w 19 06 . A i jeszcze dodam że przy „ń” nie mają kreseczki tylko jakiegoś kleksa przypominającego gwiazdę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Takie mają nowoczesne i ełropejskie hasło reklamujące ich miasto... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ale wydaje mi się że napis POZnan wymusiło to że tam dopiero jest sajgon z projektem i trybuna każdy kolejny sektor ma węższy co nie pozwoliło na cały napis z dużych liter , a miasto pewnie się dostosowało do jakiegoś wcześniej stworzonego projektu napisu.
W każdym bądź razie lepiej mogli sobie taki napis darować. |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
3.4 Tych 269 miejsc nie jest wynikiem błędów projektowych. Architekci od początku wiedzieli że będą to miejsca z zaburzoną widocznością. Aby zupełnie nie usuwać siedzisk takie miejsca są oznaczone i przewidziane jako tańsze. Nie jest to żadna nowość na stadionach czy halach sportowych dlatego "eksperci" po sprawdzeniu całości nie mieli zastrzeżeń do widoczności. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Apelował bym o naciskanie w sprwie pleks.
Przeciez to muszą usunac,gdzie ktos w Poslce na nowych stadionach bedzie jeszcze montowal takie gówno.... A doping bedzie o niebo lepszy ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
1) Stadion w dniu oddania - zgodnie z umową z Wykonawcą- ma spełniać warunki kategorii Elite. Bez telebimu nie będzie spełniac tego warunku. Prosze o uzasadnienienie i potwierdzenie ze umowa nie jest w stanie zagwarantować tego czego dotyczy?
2) Prosze o informacje czy na równolegle budowanym stadionie MKS Cracovia - operator także będzie pokrywał koszty telebimów? 3)Czy miejsca w ilości 269 uznane za miejsca o gorszej widoczności są wynikiem błędu projektowego? 4) Jak się maja miejsca o gorszej widoczności do opini ekspertów którzy nie maja zastrzeżeń do widocznosci na stadionie ( zgodnie z Państwa odpoweidzia na poprzednia interpelację 5) Proszę podać datę rozpoczęcia i zakończenia budowy zaplecza trybuny północnej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
|
2) Prosze o informacje czy na równolegle budowanym stadionie MKS Cracovia - operator także będzie pokrywał koszty telebimów? 3)Czy miejsca w ilości 269 uznane za miejsca o gorszej widoczności są wynikiem błędu projektowego? 4) Jak się maja miejsca o gorszej widoczności do opini ekspertów którzy nie maja zastrzeżeń do widocznosci na stadionie ( zgodnie z Państwa odpoweidzia na poprzednia interpelację 5) Proszę podać datę rozpoczęcia i zakończenia budowy zaplecza trybuny północnej. 6)dlaczego ciagle probujecie robic nas w h*ja |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
1) czy nad trybunami północną i południową będą zamontowane maszty oświetleniowe?
![]() 2) Czy dalej w planach jest rozbudowa ul. Reymonta do 4 pasów ruchu? 3) Czy istnieje możliwość zburzenia w najbliższym czasie okrąglaka? 4) Czy istnieje możliwość budowy parkingów na Błoniach? ![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Martinho : 25.06.2010 o godz. 01:51.
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Po co burzyć coś co dopiero powstało ?
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|