|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
widać ze jest 100 % profesjonalistą nawet korków nie ma. może klub mu za sponsoruje bo chyba w tych chinach za mało bigosu sprzedał
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Helton w akcji http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ng_z_heltonem/
jakiś wybitny nie jest, ale podbija zawodowo xD
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 24.06.2010 o godz. 15:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Panowie, z tymi korkami to nie przesadzajcie. Jak widać jest to trening bez piłki, więc po co mu korki? Zawodnicy na I treningu biegali w "adidasach", a nie w korkach i co, też są amatorami w takim razie? Na następnych zdjęciach, na treningu z piłką ma już normalne korki, więc nie przesadzajcie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A po co mu do sztangi korki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Tu maciuś by się przydał i fajnie jak by nam powiedział - kto stoi za sprowadzaniem takiego szrotu na testy, kto zrobił z Wisły atrakcje dla każdego grajka któremu w życiu nie poszło i wywalili go z 10 ligi Wysp Św Tomasza? 'Chcesz miło i przyjemnie spędzić kilka dni? - Wisła Kraków zaprasza każdego kto ma 2 nogi, obie ręce nie są konieczne.Zapewniamy wyżywienie, nocleg w najlepszym hotelu, możliwość pokopania sobie piłki.' ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Panowie nie znam się ale na h*j mu ćwiczenia z sztangą czy innym obciążeniem? Nas interesuje czy umie się ustawić,piłkę dobrze kopnąć ,grac głową,kryć,dryblować. Gość testowany powinien jak najwięcej grać. A nie robić pompki. No i powinien się dobrze rozgrzać aby mu coś nie *******neło cytując Janasa.
Kapki dobrze robi,choć sprawa wrażenie,że nie panuje nad piłką. Facet wygląda na taką pierdołę co zawsze na końcu była brana do gry na plaży. Rozgarnia sobie te włosy niczym poeta. No ja nie wiem czy on się na ambasadora nadaje. Co najwyżej na asystenta sprzedawcy lodów na plazy.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 24.06.2010 o godz. 16:09.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja po obejrzeniu fotek i tego filmika odnosze wrażenie,
że ktoś sobie robi jaja z naszego klubu Podesłali nam jakiegos kucharza co rekreacyjne kopał piłke na copacabanie i patrzą jak długo Wisła da sie w konia robić |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Na filmiku widać, że Kaziu Moskal ma większą kontrolę nad piłką niż testowany Brazylijczyk, niestety...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Panowie niezapominajcie ,iż piłkarz Dżeko (chyba tak się pisze niechce mi się sprawdzać ) ten z Wolsfburga tez sprzedawcą był a teraz? ile dają za niego inne kluby ?
Ostatnio edytowane przez jacek67 : 24.06.2010 o godz. 16:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O Dżeko lepiej nie wspominać, bo z nim związana jest jedna z wielu kompromitacji osób odpowiedzialnych w Wiśle za transfery. Mając do wyboru Jirsaka i Dżeko, wybrali oczywiście Jirsaka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
No rzeczywiscie kompromitacja. Za Jirsaka dali 500 tys euro a za Dzeko trzeba bylo zaplacic 4 razy wiecej. Skad forse mieli wziac?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
o ile sie orientuje to za Dżeko trzeba bylo zaplacic cos ok 1,5 mln € jak nie wiecej, a my tyle nie mielismy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to pewnie teraz wszystko chcą testować
i testują ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Sprawdź sobie ile Wolfsburg za niego zaplacił wtedy kiedy my kupiliśmy Jirsaka |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie chcę nic zapeszać, ale chłopaki w A klasie prezentują lepszą technikę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
chodzi o testowanego gracza, sprawdź sam jak podbija.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ciekawe kim będzie ten Kameruńczyk który dziś ma się zjawić na testach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
synem Rogera Mili prawdopodobnie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
a kto to jest?
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Roger Junior Milla.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
wpisz w google
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A może tym Kameruńczykiem jest Cyryl Emana grający w rezerwach Betisu... przynajmniej wiek i że z Hiszpanii się zgadza
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|