|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o Makinwe, to wystarczy mi rekomendacja Z. Bońka, który powiedział, że ten piłkarz byłby największą gwiazdą naszej ligi. Poza tym Kasperczak ma dobre podejście do piłkarzy rodem z Afryki, więc Nigeryjczyk miałby dobrą okazję do odbudowanie się. A co do Heltona, to wygląda prawie tak samo pucołkowato jak Maciuś Terlecki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tego testowanego pączusia nie ma nawet na zakazanej stronie... wtf?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Transfer Marcelo zalatuje kpiną z kibiców, transfer Kowalczyka, kontrolowany przeciek? ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sorry, ale za dlugo zyje na tym swiecie, zeby widzac tekst: "Ostatnio występował w Chińskim zespole Anhui Jiufang F.C." myslec ze z goscia moze byc jakis wiekszy pozytek niz stojak na koszulke. To sie tez tyczy Alemao z Sydney i calej bandy testowanych amatorow z klubow o ktorych zaawansowany kibic pilkarski nie slyszal.
I jeszcze koles wyglada na takiego co to bigos bezposrednio z gara bedzie wyzeral. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale nie ma co płakać na razie... może okaże się kimś więcej niż tylko zwykłym pączko wyjadaczem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja jestem ciekawy skąd oni biorą takich zawodników ? Wyłowić zawodnika z XI ligi stanowej w Chinach musi być piekielnie ciężko
![]() A na serio podobnie jak Kolega 7 kotów nie wierze że zawodnik z takim CV może realnie nas wzmocnić... ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wisła Kraków jest zainteresowana piłkarzem Dynama Moskwa i reprezentacji Polski, Marcinem Kowalczykiem - donosi "Dziennik Polski". Kowalczyk ma z rosyjskim klubem kontrakt do końca roku.
Biała Gwiazda umowę z reprezentantem Polski mogłaby podpisać już 1 lipca, ale w życie weszłaby ona dopiero 1 stycznia 2011 roku. Dla 25-letniego obrońcy Dynama Moskwa powrót do kraju i gra w Wiśle mogłaby być kusząca, bowiem miałby większe szanse na pokazanie się trenerowi Franciszkowi Smudzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Hehe w tym okresie zamiast słyszeć o szeroko zakrojonych poszukiwaniach graczy na newralgiczne pozycje w naszym zespole, to słyszymy głównie o odejściach naszych piłkarzy...Oby fama z Marcelo była nieprawdą bo jestem pewien że kasa z transferu za niego poszłaby niewiadomo gdzie, a my dostaniemy jakiegoś grajka z kartą na ręku i niewiadomo skąd.
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Marcin Kowalczyk na celowniku Wisły.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Wydaje sie że Klub szuka wciąż tylko zawodników z karta na ręku, solidnego obrońce można w ten sposób znaleźc ale nie ofensywnego zawodnika potrafiącego strzelac bramki.Takich nikt sie za free nie pozbywa niestety.....
Ostatnio edytowane przez AYALA : 24.06.2010 o godz. 08:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czepiacie się
Przyjechał bo potrzebny jest 14 zawodnik z pola żeby mozna było gierki treningowe po równo rozgrywac ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wstyd o testach takich ogórów pisać na oficjalnej :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nic tylko siąść i płakać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
CZemu juz tego newsa nie ma na oficjalnej ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest wystarczy wejść w newsy.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Kowalczyk to bardzo dobra opcja, tak samo jak Golański - obaj wyjeżdżali jako czołowi boczni obrońcy ligi, obaj sporo za granicą pograli. Ten pierwszy wyjeżdżał jako szybki, dynamiczny, ofensywnie usposobiony obrońca, ale oglądałem dwa z jego meczów w tym sezonie w barwach Dinamo i nie wiem co w Rosji z nim zrobili, bo kompletnie zatracił to, czym w naszej lidze brylował, zresztą to samo było widać w kadrze. Ale dobrze poprowadzony mógłby wrócić do formy i wtedy byłby murowanym kandydatem na najlepszego bocznego obrońcę ligi. A nawet lepszym kandydatem jest Golański, który w Rumunii grał nieźle, regularnie, chciał go trener, ale po prostu sam nie chciał tam zostawać - dla mnie byłby to idealny kandydat na zastąpienie Alvareza. Inna sprawa, że czuję po kościach, że obie plotki są nierealne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Smuda potrafił ocenić przydatność piłkarza po tym jak schodził po schodach. Jestem lepszy, potrafię to zrobić po oglądnięciu jego zdjęcia!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś się nam zapowiada sprzedaż Marcelo, PSV oficjalnie się już bije o niego...Jak tak dalej pojdzie to zostaniemy bez środkowych obrońców ,a zapomniałem o Cleberze i Kowalskim. Nieno zamiast się wzmacniać to my osłabiamy.
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nazwiska tych testowanych zawodników to jest jakaś KPINA z kibiców, widać pracę Jakuba Jarosza, który ściąga piłkarzy z programu komputerowego. Oddali najlepszego stopera ligi tym samym rozwalając jedyną formację do której nie było zastrzeżeń a teraz mając pieniądze bawią się w jakieś testy...
Możecie mnie przekonywać że to TYLKO testy i nic nas to nie kosztuje ale tyle razy tego doświadczyliśmy że łatwo można się połapać o co w tym wszystkim chodzi. PS. O ile sprzedaż Głowackiego to dla mnie pomyłka to sprzedaż Marcelo będę oceniał jako SKANDAL. Jak już tak bardzo chcieli rozwalić tą formację to trzeba było sprzedać Marcelo bo więcej zarobimy i chłopak jest zbyt amibty aby tu siedzieć, kto wie czy czegoś nam tu nie wywinie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.06.2010 o godz. 09:19.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wisła ośmiesza się testując ósmy sort zgniłych brazylijskich pomarańczy. Czyżby ktoś chciał zrobić z Wisły Pogoń?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
linia obrony powoli sie krystalizuje sprzedali Głowe, zaraz poleci Marcelo a w ich miejsce Alemao i Pinto... no super byle tak dalej, nie no ludzie ktoś sobie chyba jaja robi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przydatne uzupełnienia składu powinny grać w naszej mesie, a jak ich tam nie ma to trzeba poszukać w naszych niższych ligach a nie na polach ogórkowych w Chinach...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
może te testy to tylko zasłona dymna przed transferami
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
widać że w tych chinach spasł się okrutnie...
Co do zasłony dymnej: OBY!!!!! K#@&A OBY!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ano jak ktos wspomnial szkoda pieniedzy na te testy.. chyba, ze on sam sobie placi za przyjazd
![]() Nie widze sensu, by takich gosci testowac, to juz lepiej szukajmy w 3 lidze polskiej. Beda mieli pilkarze blizej zeby dojechac, a szansa znalezienia kogos wartosciowego pewnie podobna. Nie wiem tylko po co Jarosz pieprzyl o jakichs wzmocnieniach. Mogl od razu powiedziec, ze transferow nie bedzie, a jezeli juz to darmowe i to raczej takie zapchajdziury. W zaslony dymne jakos nie wierze, gdyby mieli jakies fajne opcje na sprowadzenie kogos wartosciowego, to by takiego szrotu nei sciagali na testy. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|