|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A ja jestem przekonany, że Makinwie przeszkodziła poważna kontuzja, która wykluczyła go z gry na dłuższy czas.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Moim zdaniem tak to wygladalo kiedy Kowalski gral na swoim poziomie, a Glik znacznie ponizej swojego. Dla mnie niestety Kowalski jest taki jopowaty brrrr. Ja bym Go sprzedal bo wyzej poziomu 4 stopera w klubie walczacym o mistrza i pucharach nie wyskoczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To swoją drogą, ale przecież miał poważna kontuzję, który go wykluczały z gry jak i z jakichkolwiek treningów.
Chyba, że to mi się coś porypało. ;-) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KacpiTSW
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
czy jak mu tam było...zdązymy z transferami...bo musimy, nie ma innej możliwości....![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jarosz mówił, że chcą mieć wszystkich koniecznie przed wyjazdem do Niemiec, wiec ja mysle, ze bedzie jedna konferencja prasowa, na której przedstawią 2?3?4? zawodników?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
gdyby Makinwa nie złapał ciężkiej kontuzji zaraz na początku występów w Lazio to myślę że nie było by tematu sprowadzenia go do Wisły bo ten zawodnik grając w Palermo udowodnił że jak na SERIE A jest zawodnikiem niezłym. a niezły zawodnik w SERIE A nie może być za słaby dla wicemistrza Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przypomnę tylko,że 3,4 zawodników nie wystarczy.Wg. mnie trzeba też uzupełnień bo Singlar dostanie kontuzji i coa)4-5 wzmocnień b)2-3 uzupełnienia Wiem,że to mało się wydaję realne żebyśmy mieli 7-8 transferów ale wg. mnie są one równie potrzebne.
Ostatnio edytowane przez czera84 : 23.06.2010 o godz. 11:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli nie zdązą przed zgrupowaniem to potem cięzko będzię się zgrać na pierwsze mecze, oj cięzko. Nie rozumiem trochę Twojego ostatniego zdania "Tam też pewnie będziemy testować darmowych zawodników bo będą transfery więc czekajmy" Co z czego tu wynika?
|
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Też myślałem sobie o jakimś piłkarzu z Korei czy Japonii. Myślę że wyróżniający się piłkarz w ich lidze byłby u nas wzmocnieniem. Przede wszytskim oni wiedza co to jest ciężka praca i dyscyplina. Są bardzo dobrzy jeśli chodzi o motorykę. Ale Japonia i Polska to są dwa światy, inna kultura, oni raczej wybiora albo dobry klub na zachodzie albo zostaną u siebie, a szkoda. Poza tym obserwacja takich piłkarzy pewnie tez nie jest na nasza kieszeń. Lepiej autem pojechać do Słowenii czy Serbii...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pamiętacie może jak nazywał się napastnik, którego Wisła testowała rok temu? Pamiętam, że był wysoki i bramkę strzelił w jednym z sparingów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@KacpiTSW zwracam honor!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Punosevac czy jakos tak sie nazywał.
edit. Jason mnie ubiegł ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki, i właśnie z tego co pamiętam on był w miarę kumaty. Ciekawe jak mu poszedł przeszły sezon, można by wrócić do jego tematu.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Na jesieni grał całkiem dużo -4 bramki, jednak w ostatniej rundzie tylko 9 meczów z czego 4 w podstawowej 11.
Wg zakazanej strony oczywiście |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jego statystyki z tego sezonu nie są nadzwyczajne. Tylko 4 gole w 23 występach
http://www.srbijafudbal.net/napredak/punosevac.htm ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A jeżeli chodzi o zespół to zajęli przedostatnie msc w lidze. Nie jestem pewien, ale to chyba spadek oznacza.
A jeżeli jesteśmy przy nich to jest tam ciekawy napastnik z Ghany- 9 bramek strzelił, ale kosztuje blisko milion euro i za niski jest xD To tak wracając do tematu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taki zawodnik jak wspomniany Punosevac nas nie zbawi trzeba szukac grajka ktory potrafi duzo wiecej od niego i nie musi moim zdaniem byc taki wysoki!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wynika,że pewnie będą testować zawodników w Niemczech.A w drugiej części zdania się trochę poplątałem i nawróciłem do wcześniejszego zdania.Mają być transfery to będą.Basałaj nie jest głupi!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Już była mowa gdzieś wcześniej w postach, że kasa się znajdzie na 3 transfery gotówkowe o ile się nie myle około 1mln Euro każdy... a reszta wg starej zasady czyli za darmo z wolną kartą na rękach. Także zobaczymy jak będzie.
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Powie to co będzie uważał za stosowne. Zresztą w tym atykule nic nowego się niepojawiło. Pozdro.
Ostatnio edytowane przez SoldierM4 : 23.06.2010 o godz. 13:03.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Człowieku Ci co piszą na stronkach futbolowo to piszą "newsy" z innych stronek o Wiśle, nie mają raczej swoich "tajnych" źródeł, także wiesz, ja bym Ci radził zachować spokój bo się możesz zawieść, a wiem jak to jest więc Ci nie życzę Bracie....pzdr... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
wiślak1906forever ten news właśnie powstał w oparciu o info zbymaka. To co on ma już sam potwierdzać swoje słowa?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|