|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak patrze na tych kibicow angielskich czy włoskich to tak mi szkoda tych biedaczkow. Pojechali na MS z takimi apetytami, tacy pewni siebie a tu niestety kibice sukcesow zawiedzeni. Po 2 meczach (Anglicy) sa w stanie wyrzec sie swojej druzyny bo nie stselili blamki :(( oj, oj, jacy oni biedni. A pisze to dlatego, zeby pokazac ze wszystko ma swoje dobre strony
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
O smutnych konsekwencjach Portugalskiej goleady:
http://www.sport.pl/MS2010/1,104126,...ga_witac_.html ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie idzie coś Torresowi, ile mógł to zmarnował
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie da się oglądać tej pierwszej połowy, a zasługa w tym komentatorów głównie Lubańskiego.
Rozumiem jeszcze, że można źle wymawiać nazwiska nieznanych piłkarz, ale Villa czy Xavi to każdy chyba wie jak należy wymawiać. Tendencyjność komentarza też jest powalająca, dotknąć tych biednych Hiszpanów nie można. To już nie pierwszy raz zresztą według tych komentatorów nie można tknąć nawet piłkarskich "gwiazd". |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Hiszpanie się rozkręcają, są blisko bramki Hondurasu, jak tylko Torres odzyska formę mogą być naprawdę groźni.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fakt z tym Lubańskim. Piłkarzem był znakomitym, kto wie czy najlepszym jakiego mieliśmy. Ale gadane ma tak drętwe, opóźnione, czasami nie na temat że Szpaku przy nim to orator.
Nie mogli Iwana wziąć? Ten by se dygnął przed i w czasie relacji ale przynajmniej by na temat i ciekawie mówił ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Lepszy Lubański jakby Gmocha "he he he" do komentowania meczu dopuscili ;D
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() Albo teraz rozprawianie jak to Hiszpania może trafić na Brazylię a tu akcja pod bramką na co Szpakowski spokojnie odpowiada - Spokojnie boczna siatka i gada dalej. Taki urok komentatorów, jak nie Canal + i śmiechy i co tam Mirek słychać na murawie, to znów Szpakowski swoje mądrości prawi, trzeba się przyzwyczaić i oglądać dalej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fajna ta grupa H na mistrzostwach. Tam jeszcze Honduras, mimo że już wziął dwa razy w zad może jeszcze wyjść z grupy.
Wystarczy, że Chile skopie Hiszpanów a tenże Honduras pogoni Helwetów na 2-0 lub wyżej. I nawet Chile, choć ma 6 punktów może nie wyjść. Biorą lanie od kumpli Torresa a Szwajcarzy gonią Honduras. Ciekawy się piątek 25 szykuje. O 16 ci z grupy G, o 2030 H. Cztery spotkania i żadne z nich o pietruszkę. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No na reszcie Mundial sie rozkreca,od jutra mecze o duzą stawke
co do poziomu komantarza,wiadomo ze to nie jest C+ ale zle tez chyba nie jest. Denerwuje ze jakos tak szybko prowadzą to meczowe studio,Polsat w 2006r robi fajne analizy po meczu itd.Tego trohe brakuje. A co do Szpakowskiego to chyba kazdy lubi u niego ten "klimat",i nawet mozna mu te standarowe 2-3 przekrety nazwisk podarowac ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak to jest jak transmisji meczów dokonuje TVP. I jeszcze te trąbałki..
No nic, trzeba się mimo wszystko na meczu skupić i będzie dobrze ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Sedziowie to dramat... Pierw reka w polu karnym RPA i nic, a teraz czerwona z dupy bo max zolta za takie zagranie...
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
mecz jest sędziowany pod gospodarzy,ewidentnie . ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mimo tego nie widać by Francuzi jakoś protestowali przy ręce i czerwonej, co też jest dziwne.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Z tą kartką to nie wiem czy taka przesada. Skoczył z łokciem, walnął go w twarz. Ale Gourcuff ma przerąbane. Najpierw etykietka kapusia, a teraz czerwona.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Robi sie "cieplo" w tej grupie, bo Urugwaj objal prowadzenie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja się cieszę ,że Francuzi wylatują z hukiem z MŚ. Dostali się tylnymi drzwiami, wylatują frontowymi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ile teraz musi wygrać RPA ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ile RPA musi wygrac zeby wyjśc z grupy
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jedna bramka RPA i najlepiej jedna bramka Urugwaju
![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 22.06.2010 o godz. 15:54.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale beka
![]() Meksyk bramki 3:2 +1 RPA bramki 3:4 -1 Urugwaj strzeli jedną albo RPA i stosunek bramek 0:0 Bezpośrednie mecze 1:1 ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie no, albo RPA strzela dwie, albo po jednej z Urugwajem..
Dzieje się to, czego się można było spodziewać. Nie żal mi Francji, ale trochę martwię się o Meksyk... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ale drukarnia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
SZYMEK_TSW To było by coś, chyba pierwszy raz w historii MŚ ![]()
Ostatnio edytowane przez Awe : 22.06.2010 o godz. 16:05.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Sedziowanie na tym turnieju mozna porownac do tego sprzed 8 lat- DRUKARNIA i to w wielu meczach niestety
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Urugwaj strzela 2 bramki jeszcze i wszystko po równo wtedy
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A ja się Francuzom dziwie. Przyjechali reprezentować swój kraj,więc kogo obchodza ich waśnie. Na miejscu Federacji Francuskiej żadnego z obencych piłkarzy z Francji bym już nie powoływał. Coś im się pomyliło,i tyle.
Druzyny afrykańsie,mają jeden problem. Brakuje im dobrego elementu europejskiego. Taka Algeiria. Gdyby tylko ktoś dobrze przetrzymywał piłki,zagrał dwa razy nieszablonowo to zaraz byśmy mieli mega sensację. Niestety ale afrykańczycy prezentują futbol run and kick w lekko poprawionej wersji. Prędzej ktoś z Azji zdobędzie MŚ niż z Afryki. Mimo dobrych piłkarzy sa słabi jao drużyny. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Pewnie przesadzam, ale Francja jest dla mnie symbolem degeneracji, której obecnie podlega większość środowisk piłkarskich. Ja od zawsze myślałem, że gra w reprezentacji to największy zaszczyt dla piłkarza. Cóż, widocznie się mylę. Wielkie pieniądze, szybkie samochody, świetnie dupki (czasem bardzo, bardzo młode) i ci kolesie w ogóle zapominają o tym co powinno być dla nich najważniejsze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Francja niech spada do domu , tej drużyny nie powinno tam być.
Cieszę się ,że się tak skompromitowali. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|