The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2010, 15:09
najlepsze wyjscie to AiB bez napisów niebiesko-czerowne
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 20.06.2010, 15:23
Moze warto byłoby na dachu od strony Boga umieścic wieelki napis WISŁA KRAKÓW tzn Wisła na wsch, Kraków na zach. zeby na następnych google maps cały świat zobaczyl gdzie jest serce Krakowa?
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 20.06.2010, 15:27
gigant napisał(a):Wyświetl post
Moze warto byłoby na dachu od strony Boga umieścic wieelki napis WISŁA KRAKÓW tzn Wisła na wsch, Kraków na zach. zeby na następnych google maps cały świat zobaczyl gdzie jest serce Krakowa?
gigant możesz wierzyć albo nie

. ostatnio rozmawiając ze znajomym podczas oglądania RPA2010 mówiłem by zamiast robić wzór na A/B pomyśleć i próbować przeforsować teraz albo w przyszłości podświetlany napis Wisła Kraków na zewnątrz stadionu. Wg mnie bardziej ciekawsza sprawa. Może też powalczyć też aby na znakach prowadzących na stadion miejski udało się dodać element wiślacki.
Ostatnio edytowane przez PvD : 20.06.2010 o godz. 15:31.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.06.2010, 15:51
Ja pierdzielę, ludzie!

Chcecie mieć wpływ na wygląd stadionu - zróbcie projekt i prześlijcie do SKWK. Jak zostaniecie zignorowani, wtedy narzekajcie.
Niby kto ma się tym zajmować, jak nie Stowarzyszenie Kibiców. Kto inny próbuje jak może dbać o to, żeby stadion jakoś wyglądał? Najłatwiej napierdalać sprzed monitora, trudniej zrobić coś samemu...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 20.06.2010, 16:52
A propo wybierania przez internet to przy wyborze wzoru na wschodniej wybór też został dokonany przez internet bo żadnego spotkania nie bylo a można było zorganizować, zaprosić kibiców (tak jak teraz w czwartek) i porozmawiać o krzesełkach, a wszystko się odbyło w ciągu 24h z jakąkolwiek informacją o możliwości złożenia projektów o godzinie 23, a czas był do 10 dnia następnego. Ja wiem że mało czasu było, bo miasto działało jak działało ale później można było jeszcze dużo czasu zanim zostały zamówione krzesełka. Jeszcze na dniu otwartym nie wiedzieli jaki będzie ostateczny wzór, a dodatkowo biorąc pod uwagę że będzie jeszcze trybuna zachodnia to jakby jakieś krzesełka zostały to by je tam zamontowali i żadnych problemów by nie było ze strony wykonawcy
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 20.06.2010 o godz. 22:07.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 20.06.2010, 17:00
Juz jedna podobna sonda przez internet na Legii byla.. i gdyby sie nie otrzasneli to zostalby wybrany najgorszy projekt krzeselek.. absurdalne, ale prawdziwe, nieprzychylni im wybierali najgorszy schemat, w tym ja.. ale nic z tego nie wyszlo bo zostal wybrany poza internetem

Cytat:
a wszystko się odbyło w ciągu 24h z jakąkolwiek informacją o możliwości złożenia projektów o godzinie 23, a czas był do 10 dnia następnego.
tlumaczyli przeciez.. ze miasto robilo problemy, w tym jakas babka co ma cos w tej kwestii do powiedzenia.. raz chcieli projekt, nastepnego dnia nie chcieli, potem znow chcieli.. i nagle okazalo sie zeby do kilku godzin wybrac projekt, bo po tym terminie nic nie bedzie.. dlatego nie bylo tak na prawde czasu do namyslu.. i trzeba bylo dzialac szybko
nie jest tak rozowo zeby powiedzieli; ok, drodzy kibice ...powiedzcie co wam sie nie podoba to zmienimy, dajcie swoj projekt to go zaktualizujemy.. i tak dalej
tu trzeba ganiac, prosic, nalegac.. bo inaczej by to s*******ili, rozmowy z nimi to meczarnie.. najlepiej byloby dla nich gdyby kibice nic nie probowali wskorac.. zrobiliby wszystko po swojemu na od******* byle szybko i ciach, przeciez to nie oni beda przychodzic na mecze i korzystac ze stadionu.. raczki umyc, kibic to zlo i tyle
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 20.06.2010 o godz. 17:09.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 20.06.2010, 17:03
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
A propo wybierania przez internet to przy wyborze wzoru na wschodniej wybór też został dokonany przez internet bo żadnego spotkania nie bylo a można było zorganizować, zaprosić kibiców (tak jak teraz w czwartek) i porozmawiać o krzesełkach, a wszystko się odbyło w ciągu 24h z jakąkolwiek informacją o możliwości złożenia projektów o godzinie 23, a czas był do 10 dnia następnego. Ja wiem że mało czasu było, bo miasto działało jak działało ale później można było jeszcze dużo czasu zanim zostały zamówione krzesełka. Jeszcze na dniu otwartym nie wiedzieli jaki będzie ostateczny wzór, a dodatkowo biorąc pod uwagę że będzie jeszcze trybuna zachodnia to jakby jakieś krzesełka zostały to by je tam zamontowali i żadnych problemów by nie było od ze strony wykonawcy
decyzja co do wzoru na wschodniej zapadła w internecie? przeglądnąłem temat i nie zauważyłem żadnego głosowania.
Możesz wskazać w którym miejscu?
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 20.06.2010, 17:08
przeraża mnie to chcecie decydować o najważniejszych decyzjach przez internet ,****a prawie jakbyście oddali władze żydom

sprawy które wymagają przedyskutowania,przemyślenia w wiślackim gronie wy chcecie załatwić jednym kliknięciem...

dramat
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 20.06.2010, 17:09
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Juz jedna podobna sonda przez internet na Legii byla.. i gdyby sie nie otrzasneli to zostalby wybrany najgorszy projekt krzeselek.. absurdalne, ale prawdziwe, nieprzychylni im wybierali najgorszy schemat, w tym ja.. ale nic z tego nie wyszlo bo zostal wybrany poza internetem
To już napisałem jak to można "obejśc". Przecież jak infrmacja o sondzie pojawiła się w ogólnopolskich portalach a Legia w Polsce nie ma zbyt wielu fanów poza Warszawą to wyniki były jakie były. Dlatego powinny być zorganizowane 2 albo 3 tury żeby wybór nie był dokonany tylko przez internautów ale żeby ci internauci mieli jakiś wpływ na to co zostanie wybrane. Poza tym na forum można było spokojnie zaprezentować projekty a nie tak że najpierw projekt zostaje wybrany a potem możemy sobie dyskutować i wybierać. Z resztą widać jak projekt został oceniony przez internautów na stadionwisly.info kiedy to już po wyborze ta sonda nie ma wpływu na nic więc każdy może napisać tak jak uważa (wiem że nie jest to zbyt miarodajne ale to tylko przykład). A w Polsce jak zwykle wszystko jest na opak. Najpierw prezentacja zwyciezcy a później zawody
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 20.06.2010 o godz. 17:15.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 20.06.2010, 17:13
Najpierw zacznijcie od sondy, czy w ogóle ma coś być na A/B!
Dając pod głosowanie projekty z góry zakładacie, że kibice je będą chcieli widzieć na trybunach.
A jak ja nie chcę to co mam zrobić? Ja i wielu innych? Gdzie mamy iść z tym? Do SKWK? Żart...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 20.06.2010, 17:18
Jest już gotowa konstrukcja pod telebim, który znajdzie się na trybunie zachodniej:

http://www.stadionwisly.info/files/gallery/269/13.jpg
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 20.06.2010, 17:20
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Nie został wybrany poza internetem. Schemat 'majteczek w kropeczki' wygrał w sondażu (sporo osób uważa, że ta sonda była w ogóle przekręcona). Układ taki jaki teraz mamy wyszedł (pomysł) z forum koparek (czytaj forum polskich wieżowców) i to oni forsowali ten schemat.

To tak w ramach sprostowania.

crazykaro żartujesz z tym, że Legia nie ma zbyt wielu kibiców poza Warszawą?
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 20.06.2010, 17:31
South napisał(a):Wyświetl post
przeraża mnie to chcecie decydować o najważniejszych decyzjach przez internet ,****a prawie jakbyście oddali władze żydom

sprawy które wymagają przedyskutowania,przemyślenia w wiślackim gronie wy chcecie załatwić jednym kliknięciem...

dramat
Niekoniecznie to musi być przez internet. Można także sprawy załatwiać na stadionie podczas meczy...Trzeba by tylko zorganizować jakiś system głosowania na ok. 20 000+ludzi.
Przez internet jest ten problem, że wpieprzyć się mogą kibice innych ekip i wynik nie będzie rzetelny. Musiała by być jakaś weryfikacja. Wszystko do obmyślenia. Plusem takiej działalności był by fakt, że ludzie/kibice mieli by świadomość, że to w ich rękach jest budowa Wielkiej Wisły, co przełożyło by się na frekwencje na stadionach i popularność klubu. Ludzie czuli by się zżyci z Wisłą i w większym stopniu niż teraz żyli by jej sprawami.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 20.06.2010 o godz. 20:40.
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 20.06.2010, 17:59
Troszkę mnie dziwi czemu co poniektórzy bulwersują się na temat sondy w internecie. Nie twierdze że był to jedyny wyznacznik decyzji, jednak tam mogło by zagłosować kilkadziesiąt tysięcy ludzi, a na spotkanie z SKWK przyjdzie garstka ludzi.

jeszcze jedno popieram morgenes, powinno się najpierw rozważyć czy kibice w ogolę chcą cokolwiek tam umieszczać.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.06.2010, 18:10
W kwestii wzoru.Jeśli już to najlepiej tak by zgrywało się to z C i D i E - więc wychodziło by na to że taki wzór jak na C tylko np beż żadnego tekstu.Wtedy stadion byłby ułożony kolorystycznie - C/A taki sam wzór, D gwiazda, E na niebiesko.

Wzór z C - http://yfrog.com/iymhnyfj
A tak by to mniej więcej na A wyglądało http://yfrog.com/4bmhnyf2j

Trochę wyobraźni trzeba ale wszystko by było symetryczne.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Kuba
Senior Member

Stary 20.06.2010, 18:36
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę wygrywać zadnych wyborów Jak dla mnie to nie musicie zmieniać tam nawet składu, ale powtórze ostatni raz otwórzcie się na ludzi, bo i wam i Wiśle wyjdzie to na dobre. EOT.
Ja swój udział w tym wątku koncze z prostej przyczyny. Wiele razy próbowałem tłumaczyć decyzje oraz to co się wewnątrz rozgrywa. Nikogo przy tym nie obrażałem ani nikomu nic nie wciskałem na siłe swojej opinii.
Ale jeśli na privie przyjmuje jakieś anonimy od frajerów, których nie znam a którzy mogą sobie pociupać na privie (lub publicznie) jak tylko chcą to sory, ale zbyt poważnym człowiekiem jestem żebym sobie na takie rzeczy pozwalał. Zwłaszcza, że nie mam pojęcia z kim dyskutuje.
A wiem, że często dyskutuje z dziećmi. Kiedy swego czasu sprzedawałem przez forum różne pamiątki i pamiętam jakie wynalazki przychodziły, często aktywni forumowicze okazywali się jeszcze 16-17 latkami. Oczywiście nie przeczę, że w tym wieku można być 10 x inteligentniejszym i mądrzejszym od 40 latka, jednak pokazuje to jak wielką niewiadomą jest internet.

Co do głosowania to pewnie nawet na walnym zebraniu nie uda się tego zorganizować. Ba obecnie nawet nie ma możliwości zapytania wszystkich członków SKWK o zdanie bo nie wszyscy są na liście mailingowe. Myśle, że nawet zdecydowana większość z racji wieku i pracy nie siedzi za bardzo na necie.
Być może za jakiś czas stworzymy specjalną stronę na której będą zarejestwani członkowie SKWK plus osoby działające aktywnie na Wiśle wtedy wszystko będzie funkcjonować w bardziej demokratyczny sposób.

A co do spotkania SKWK to też nie jestem w stanie zagwarantować czy przedstawimy jakieś konkrety co do krzesełek w czwartek. To zależy od kilku czynników.
Jeśli będą jakieś newsy to ukażą się prędzej na stronie Stowarzyszenia.

Pozdrawiam
Powód: błędy stylistyczne
Ostatnio edytowane przez Kuba : 20.06.2010 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 20.06.2010, 20:54
K.u.r.w.a m.a.ć
ludzie pogoda brzydka, wybory poszły nie po waszej myśli, dziewczyna Was rzuciła, w łóżku Wam nie poszło - nie wiem co ale coś musi być z Wami nie tak - bo jak widać musicie gdzieś dać upust frustracji i złości.

Jak został zamknięty temat o Łaciaku to tu się zaczęło.

Dyskusja o to, jaki wzór krzesełek OK. o tym jak i czy wybierać OK. ale naprawdę tu nie jest temat o sprawach SKWK i waszego do tej organizacji zaufania lub jej braku.

Koniec dyskusji i koniec wzajemnego się obrażania.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 20.06.2010, 21:10
Popieram przedmówcę. Może dwa dni odpoczynku na otrzeźwienie poskutkuje (z obu stron "barykady").

A w temacie krzesełek: aby pasowało do wschodniej życzyłbym sobie takiego samego tła jak tam - bez żadnych napisów. Wcześniej byłem za całą czerwoną trybuną, z nadzieję na ewentualną wymianę krzesełek za bramkami na czerwone za kilka lat.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.06.2010, 23:40
rav napisał(a):Wyświetl post
A w temacie krzesełek: aby pasowało do wschodniej życzyłbym sobie takiego samego tła jak tam - bez żadnych napisów. Wcześniej byłem za całą czerwoną trybuną, z nadzieję na ewentualną wymianę krzesełek za bramkami na czerwone za kilka lat.
Właśnie...to jest na prawdę złoty środek i gdyby ktoś nie wiedział że nasz stadion powstawał stopniowo, to mógłby odnieść wrażenie że to jest całościowy zamierzony projekt kolorystyki trybun.
Bo licząc D za serce trybun - mamy gwiazdę, potem idąc tak w jedną jak i drugą stronę - ten sam wzór, zaczynamy od niebieskiego potem czerwono/niebieski i kończymy na niebieskim i na koniec trybuna E - na niebiesko.Jedyny wyłom z symetrii to napis na wschodniej(ale jak najbardziej słuszny)

Mam takie wrażenie że efekt byłby zajebiście oryginalny i wyglądał do tego świetnie - nie przekombinowany(tu napis, tam napis) i co najważniejsze - jest w tym plan i sens.
Bo jak powstanie inny wzór na A to będziemy mieli wszystkie 4 trybuny inne, bez jakiejś koncepcji.

Już chyba ktoś ze stowarzyszenia o wiele wcześniej o takiej koncepcji pisał i tu upatruje nadzieje że to może wypalić.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 20.06.2010 o godz. 23:44.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 21.06.2010, 08:17
Nikt tu napewno nie zrobi sondy na temat krzesełek z prostej przyczyny- którą zresztą juz tu tłumaczyli.Zarejestruja się koledzy z Warszawy,Poznania czy z gorszej strony Błoń i będziemy mieli burdel a nie stadion.
Niestety nie chce się komus ruszyć tyłka na żadne spotkanie np.SKWK ( nie tylko zresztą SKWK bo- były inne i też mało kto byl chętny) to nie ma prawa głosu. nic tu płacze i lamenty nie pomogą.Koniec i kropka.
To co pisze Kuba - o stronie z loginami dla członków SKWK i innych grup aktywnych na Wiśle to doskonały pomysł.Wcale zreszta nie tak trudny do wykonania.Potrzeba tylko troche czasu i z 3-4 osoby znające tematy webmasterskie
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 21.06.2010, 09:41
Nie jest problemem kolor krzesełek, właściwie gdyby ktoś przed budową gwarantował na jednej trybunie Białą Gwiazdę a na drugiej napis Wisła to bylibysmy wniebowzieci i wystarczyło by to nam. Odcień krzesełek to jeszcze mniej istostna sprawa.
Na chwila obecna najwazniejsza sprawa to zabudowa szybami najwyzszego piętra, pod dachem. Zgodnie z prawami fizyki bedzie tam ostro ****ziało i nie zazdroszcze tam siedzenia nikomu w listopadzie/grudniu.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
Wichar87
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.06.2010, 09:56
A tak z czystej ciekawości zapytam, orientuje sie ktoś ile czasowo potrwa jeszcze układanie murawy? Wszędzie, można przeczytać, w jakiej kolejności i co będzie pod nią układane, ale nigdzie nie umiem znaleźć ile to potrwa.
Chyba, że w tym ostatnio troche rozmytym temacie się pogubiłem i czegoś nie doczytałem.
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 21.06.2010, 10:18
do ok 10 lipca trawa będzie się już zielenić
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.06.2010, 16:44
Mam pytanie do La Furia:

Najpierw zamierzacie położyć wszystkie niebieskie krzesełka na dolnej i górnej trybunie by pózniej jechać z czerwonym, czy najpierw kończycie 1 poziom?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 21.06.2010 o godz. 16:53.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.06.2010, 16:47
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Nikt tu napewno nie zrobi sondy na temat krzesełek z prostej przyczyny- którą zresztą juz tu tłumaczyli.Zarejestruja się koledzy z Warszawy,Poznania czy z gorszej strony Błoń i będziemy mieli burdel a nie stadion.
Ale przeciez to przerobili w Warszawie jakims cudem wybrano najgorszy projekt, a w okresie glosowania mieli wysyp nowo zarejestrowanych.
,
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 21.06.2010, 16:51
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Ale przeciez to przerobili w Warszawie jakims cudem wybrano najgorszy projekt, a w okresie glosowania mieli wysyp nowo zarejestrowanych.
Ale mieszasz. W Warszawie można było oddać głos bez żadnej rejestracji (pamiętam bo sam głosowałem)
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.06.2010, 16:55
A może mi ktoś powiedzieć, po co miałby ktoś pytać o zdanie forumowiczów?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.06.2010, 17:00
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Ale mieszasz. W Warszawie można było oddać głos bez żadnej rejestracji (pamiętam bo sam głosowałem)
A to przepraszam ale w gazecie to wyczytalem, ale kibice im troche pomogli zreszta sam przyznales sie do pomocy

Pablo84 napisał(a):
A może mi ktoś powiedzieć, po co miałby ktoś pytać o zdanie forumowiczów?
Placz sie zrobil ze pewne osoby same chca podjac decyzje w sprawie kolorystyki trybynyA nie pytajac tych fanatychnych( zarejestrowanych w czerwcu)
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 21.06.2010 o godz. 17:02.
,
Odpowiedz cytując
FevPL
Member

Od: 04.2010

Stary 21.06.2010, 17:15
Nie wiem, czy ktoś już (np. z SKWK) myślał, żeby przed sprzedażą karnetów zrobić ponownie dzień otwarty na stadionie, tyle że z otwartą trybuną wschodnią. Przydało by się podać pomysł do klubu, bo jak polak może sobie zobaczyć, dotknąć przed zakupem to podchodzi do tego chętniej.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 21.06.2010, 17:29
A wie ktos z was może czy bedzie sprzedaż biletów przez Internet, jest w ogóle to brane pod uwage
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów