The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2010, 19:09
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Twórca tego bloga robi z Gałczyńskiego ,to samo co ci z drugiej strony Błoń robią z Wisły . Ta sama retoryka. Nie znam biografii Gałczyńskiego ,ale wiadomo ,że był świetnym poetą i zapewne ,aby móc żyć tak jak chciał ,robić co kochał ,czyli pisać ,to nie mógł wchodzić w drogę tamtemu ustrojowi,i można znaleźć takie utwory które bezpośrednio bądź pośrednio są poprawne politycznie.
Ja Cię proszę, nie zabieraj głosu w kwestiach, o których nie masz zielonego pojęcia. Twórca bloga tak, ty - nie.
Nie czytałeś biografii, nie rozumiesz wiersza, nie znasz tamtych czasów - nie odzywaj się. Bo tylko się ośmieszasz.

Nawet pewnie nie zdajesz sobie sprawy, jak podłe jest to co tutaj uprawiasz. "Wielki poeta" pluł w twarz osobom mordowanym w ubeckich katowniach, ludziom tracącym rodziny, żyjącym w ciągłym strachu - ale dla Ciebie to jest ok, bo "robił to co kochał". Jak można być tak bezrozumnym człowiekiem?!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Boomcha
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 18.06.2010, 19:22
Wczoraj na wiecu Korwin-Mikkego zrozumiałem dlaczego nie liberalizm. Chodzi o źródło wolności, czy raczej Wolności z wielkiej litery. Liberalizm oznacza, że każdy sam jest dla siebie źródłem swojej wolności (jakimś umownym ograniczeniem jest wolność kogoś innego, ale to jest słabe z logicznego punkt uwidzenia) a to nie prawda.

W każdym razie, jak każdy sam jest dla siebie źródłem swojej wolności to znaczy, że absurdem jest określenie "konserwatywny-liberał" bo każdy będzie "konserwował" zupełnie inny liberalizm. Pomijam już inne od nielogicznych po dramatyczne konsekwencje ideologii liberalnej, każdy kto chce może sobie o tym poczytać.

Także tym sie chciałem podzielić zanim Gestapo zakaże rozmowy o polityce do końca "wyborczej godziny policyjnej"

Załączam dwie fotki:

MCDave napisał(a):Wyświetl post
Ponoć na wiecu Jarosława pojawił się transparent "Pierwszą Damą Jarosława jest Polska". (...)...
Podobno w ostatniej chwili wystartował Reksio, może na niego?
Ostatnio edytowane przez Boomcha : 18.06.2010 o godz. 19:26.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 18.06.2010, 19:27
Nie macie się co robić w piątkowy wieczór, że przeprowadzacie analizę wierszy z PRL-u? Zaraz pewnie polecą kolejne komentarze dotyczące Szymborskiej, Miłosza, Tuwima, czy Różewicza... Dajcie sobie na luz

Jako, że za 4h cisza wyborcza to pozwolę sobie wytypować przewidywane przeze mnie wyniki I tury.
Kaczyński - 40 %
Komorowski - 39%
Napieralski - 9%
Pawlak - 4%
Olechowski - 2%
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 18.06.2010, 19:37
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Nie macie się co robić w piątkowy wieczór, że przeprowadzacie analizę wierszy z PRL-u? Zaraz pewnie polecą kolejne komentarze dotyczące Szymborskiej, Miłosza, Tuwima, czy Różewicza... Dajcie sobie na luz

Jako, że za 4h cisza wyborcza to pozwolę sobie wytypować przewidywane przeze mnie wyniki I tury.
Kaczyński - 40 %
Komorowski - 39%
Napieralski - 9%
Pawlak - 4%
Olechowski - 2%
Ja bym inaczej obstawiał :

Komorowski 43
Kaczyński : 40
Napieralski 13
Korwin-Mikke-3 - tu może być niespodzianka
Olechowski 1
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.06.2010, 19:42
Komorowski 52% i po sprawie ku chwale ojczyzny...
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.06.2010, 19:55
Biorąc pod uwagę 1,7 mln podpisów, to co się dzieje w sieci i ogromne ilości ludzi w lokalnych komitetach poparcia byłem skłonny rozważać możliwość wygranej Kaczyńskiego w I turze (ponad 50%).

Ale ostrożnie uważam że będzie 38 do 35 dla Komorowskiego. Napieralski 11%, Pawlak 5%, Korwin 3%. Jurek 3% Olechowski 2,5% Lepper 1%, Ziętek 1% Morawiecki 0,5%

ps.

20 06 ODKOMARZANIE Polski
Ostatnio edytowane przez Sędzia : 18.06.2010 o godz. 20:07.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Boomcha
Senior Member

Stary 18.06.2010, 20:08
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
(...)Ale ostrożnie uważam że będzie 38 do 35 dla Komorowskiego. Napieralski 11%, Pawlak 5%, Korwin 3%. Jurek 3% Olechowski 2,5% Lepper 1%, Ziętek 1% Morawiecki 0,5%
Staniszkis mówiła coś w stylu - z tego co zrozumiałem - że Kaczyński m około 10% przewagi nad Komorowskim w badaniach robionych przez sztaby. Nie chce mi się z jednej strony wierzyć, ale z drugiej np w telegazecie w SMS'owim sondażu Kaczyński ma ok. 70% poparcia a Komorowski ok 10%, co świadczy o mobilizacji ludzi. [link do zdjęcia z ekranu]

Po cichu wierze, że Kaczyński wygra w I turze.
harimata
Senior Member

Stary 18.06.2010, 20:14
Mój ostatni post przed ciszą wyborczą.

Apel przedwyborczy (niesponsorowany) !

Jako kibice Wisły Kraków z pod znaku Białej Gwiazdy mamy jasno sprecyzowane poglądy bo mamy prawicowe poglądy. Niejednokrotnie demonstrowaliśmy w ciągu Naszej długiej historii po jakiej stronie barykady stoimy. Walczyliśmy z bolszewickim okupantem, walczyliśmy o dobre imię Naszego klubu i walczymy o wartości jakie prezentował Henryk Reyman. Nie pozwólcie aby te oprawy, pieśni, hasła wznoszone z dumą i z własnym wkładem na trybunach to puste slogany. Nie pozwólcie aby Twierdza Kraków padła pod naporem pustych sloganów, laicyzmu, socjalizmu i liberalizmu. Bo to MY jesteśmy także obrońcami tej Twierdzy, która od wieków pozostaje niezdobyta przez hordy barbarzyńców z zachodu. Nie pozwólmy aby środki masowego przekazu kształtowały naszą świadomość. Tadeusz Kościuszko,Józef Piłsudski, Konfederaci Barscy,Solidarność, żołnierze AK, Jan Paweł 2 to od nich uczmy się światopoglądu. W dobie postępującego zatracanie świadomości narodowej i przynależności kulturowej jest niezmiernie trudno bronić wartości Naszych ojców,dziadków za które oddawali życie i zdrowie.
Wybory prezydenckie to jedno z licznych działań jakie należy podjąć w celu ratowania zatracającej się świadomości narodowej,kultury,historii,religii.
Stając przy urnie z kartą do głosowania nikomu nie powinna drgnąć ręka czy przyświecić chwilowe zwątpienie. Wybór jest prosty. Jarosław Kaczyński to Nasz kandydat !
Kod:

Sędzia
Senior Member

Stary 18.06.2010, 20:16
Boomcha napisał(a):Wyświetl post
Staniszkis mówiła coś w stylu - z tego co zrozumiałem - że Kaczyński m około 10% przewagi nad Komorowskim w badaniach robionych przez sztaby. Nie chce mi się z jednej strony wierzyć, ale z drugiej np w telegazecie w SMS'owim sondażu Kaczyński ma ok. 70% poparcia a Komorowski ok 10%, co świadczy o mobilizacji ludzi. [link do zdjęcia z ekranu]

Ja też czytałem o różnych ciekawych wynikach.

Ale gdyby się sprawdziły, to różnice sondażowe (i to z badań robionych dzisiaj) byłyby około 20-30 procentowe.

Nie chce mi się w to wierzyć, dlatego ostrożnie zakładam 38 - 35.
Ostatnio edytowane przez Sędzia : 18.06.2010 o godz. 20:23.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.06.2010, 20:18
Sondaze sa bez sensu. Zalezy na jaka grupe ludzi sie trafi. Przykladowo na necie Mikke ma sporo zwolennikow bo tutaj mozna dotrzec do jego kampanii, plus z internetu korzysta wiecej mlodych osob ktore bardziej sklonne sa jegopoprzec. Z kolei Kaczynski wiadomo, duza czesc elektoratu to osoby w starszym wieku, sluchacze Radia Maryja, katolicy. Oni raczej po necie nie serfuja. Dlatego sondaze nie sa wiarygodne bo zawsze moga sie o te 10% pomylic powiedzmy
Czekam na niedziele a pozniej na druga ture. Chociaz Mikke nie ma nania szans to chetnie przyslucham sie kampanii ktora mam nadzieje zacznie sie po I turze, merytorycznej kampanii w ktore Jaro zgniecie Komora. Chociaz gdyby jakims cudem do II tury awansowali Napieralski i Komor to chyba bym sie poplakal. To by bylo wybieranie prezydenta sposrod dwoch łgarzy i wystylizowanych mezow narodu. Jarek jaki jest taki jest, przed 10 kwietnia odwalal duzo baboli, tylko by sie klocil. Mozna chociaz pokladac nadzieje w tym ze ta zmiana to nie tylko na potrzeby kampanii nastapila. No i lepiej zeby on byl prezydentem i nadal sie klocil (chociaz marzeniem byloby zeby te swinie przestaly sie klocic tylko robic cos dla Polski) niz zeby calkowicie wladze przejelo PO, bo wtedy to juz lezymy a oni robia z Polska co chca ;/
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Boomcha
Senior Member

Stary 18.06.2010, 20:43
(...)
20 06 ODKOMARZANIE Polski
odKomarzanie Polski [link]. Rozwinąłem twórczo.
harimata
Senior Member

Stary 18.06.2010, 21:05
odKomarzanie Polski [link]. Rozwinąłem twórczo.
Przeglądam właśnie salon24 i już widzę efekty tej twórczej pracy
Kod:

martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.06.2010, 21:14
Myślę, że Kaczyński musi wygrać w pierwszej turze, żeby w ogóle liczyć na zwycięstwo. W drugiej turze będzie głosowanie na "mniejsze zło", którym w powszechnej opinii jest raczej Komor. Myślę, że tutaj na ponad 50% Jarka nie stać, więc prezydentem zostanie Bronek... co może paradoksalnie sprawić, że Kaczyński odetchnie z ulgą. Mam wrażenie, że pałac prezydencki mógłby okazać się dla niego trochę za ciasny...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.06.2010, 21:53
Ferdek głosuje na Bronka a Jan Tomaszewski na Jarka
http://wyborcza.pl/12,82983,8031473,...maszewski.html
Boomcha
Senior Member

Stary 18.06.2010, 21:58
harimata napisał(a):Wyświetl post
Przeglądam właśnie salon24 i już widzę efekty tej twórczej pracy
I właśnie doje*ali mi bana za to. Widocznie kochają tam komary.
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Ferdek głosuje na Bronka a Jan Tomaszewski na Jarka
http://wyborcza.pl/12,82983,8031473,...maszewski.html
A Ferdek jest z Alwerni.
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 18.06.2010, 22:23
Ja też czytałem o różnych ciekawych wynikach.

Ale gdyby się sprawdziły, to różnice sondażowe (i to z badań robionych dzisiaj) byłyby około 20-30 procentowe.

Nie chce mi się w to wierzyć, dlatego ostrożnie zakładam 38 - 35.
Problem z sondażami jest taki że część ludzi mówi że pójdzie a nie idzie i tu trzeba się po prostu wczuć w nastroje społeczne

Zauważ że w wyborach 2005 wygrać miał Donek i PO - było odwrotnie.Czemu? - bo była bardzo niska frekwencja a większość z tych co miała iść a nie poszła, deklarowała poparcie dla PO i Donka.

2007 - w zasadzie odwrotna sprawa - ogromna jak na nasze warunki frekwencja - szczególna mobilizacja tych co mieli dość rządu Jarka,Andrzejka i Romcia.

A teraz? - Zdecydowanie stawiam na Jarka, może jeszcze nie w tą niedziele ale za 2 tygodnie powinien zmieść Komorowskiego - Frekwencja będzie niska a mobilizacja w szeregach pro -Pisowych i anty PO (który przez te 2 lata znacznie się wzmocnił, szczególnie wśród młodzieży) - będzie znacznie większa niż u Pro-PO i anty Pisowców.

Zagranie sztabu które doradziły Jarkowi stanie się świętym za życia było genialne, bo cały plan PO(jeszcze z przed katastrofy) poszedł się bujać a plan był prosty - wygrać na nieudolności Lecha i anty Kaczyźmie -.Lech wyjechał jako nieudolny Prezydent a wrócił jak mąż stanu - Santo subito - więc atakowanie go to samobójstwo a Kaczyzm zamiast swoich pazurów, wyszedł z polityką miłości - Normalnie to brzuchy by pękały od śmiechu ale po takiej katastrofie to ludzie to kupili.

Tak wiec będę ogromnie zdziwiony gdy Komorowski wygra te wybory i szczerze powiedziawszy jak patrze tak na jednego i drugiego to nie wiem który gorszy.
Za 2 tygodnie zobaczę ale w tą niedziele na wybory się nie wybieram

ps aha i to nie tak że ja zarzucam coś Kaczorowi i jego sztabowi - To że dobrze aktorzą to tylko plus dla nich.Niestety nasza polityka to już tylko granie i liczenie że ciemny lud to kupi.
Sam fakt że przebojem kampanii nie było nic merytorycznego tylko czy Komorowski jest lub nie jest za prywatyzacją szpitali.On mówi że nie jest, tamci że jest, sąd orzeka że nie jest - radość w sztabie jakby wymyślili lekarstwo na raka - za dzień okazuje się że może jednak jest - drudzy latają z radości...Tak wygląda nasza polityka.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 18.06.2010 o godz. 22:29.
94 - Allah Akbar!!
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 18.06.2010, 22:28

Moiom zdaniem, wszelkiego rodzaju sondaże SMS -owe są nie adekwatne do prawdziwej siły poparcia, z jednego prostego powodu telefon ma prawie każdy nawet niepełnoletni, który w realnym świecie nie posiada głosu wyborczego więc oddaje głos SMS-owy podbijając poparcie danego kandydata, przynajmniej tak mi się wydaje.
Więc nie można tu mówić o jakieś mobilizacji ludzi.

Zastanawia mnie jaka w tym roku będzie frekwencja na wyborach, bo z tego co można zauważyć w TV to ludzie z terenów zalanych nie mają raczej głowy do tego aby oddać głos, nie którzy stracili cały dobytek i odbudowanie domu jest dla nich najważniejsze.
Po za tym trudno się im dziwić.

Do drugiej tury przejdzie Komorowski i Kaczyński liczę na to, że Kaczyński wygra w II turze.
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 18.06.2010, 22:35
Komorowski 43,5
Kaczyński 36,5
Napieralski 10
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.06.2010, 22:36
Zla wrozka mi powiedziala , ze to bedzie tak

Komorowski:40 %
Kaczynski: 36 %
Napieralski 11 %
Pawlak 4 %
Mikke 3 %
Olechowski 3 %
Jurek 2 %
reszta sie podzieli 1 %

Frekwencja 57 %

OOOOOOoooooooooOOOOOOOOOO ciiiiiiiiiiiiii (na dwa dni) ......... WYBORY , WYBORY !
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 18.06.2010, 22:42
A to jak bawimy się w cyferki.

Komorra - 40
Św. Jarek - 38
Obama - 8
Powód: żeby nie było:P
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 18.06.2010 o godz. 23:25.
94 - Allah Akbar!!
0 22
Senior Member

Stary 18.06.2010, 22:48
A raport przygotowywał niejaki Mazowiecki, który uważa, że telewizja to Goebbels w czystej postaci, a Kaczyński to autorytarny bandyta. Proszę Cię. Jeszcze bawmy się polonicą kto jest Zydem
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.06.2010, 22:50
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Zagranie sztabu które doradziły Jarkowi stanie się świętym za życia było genialne, bo cały plan PO(jeszcze z przed katastrofy) poszedł się bujać a plan był prosty - wygrać na nieudolności Lecha i anty Kaczyźmie -.Lech wyjechał jako nieudolny Prezydent a wrócił jak mąż stanu - Santo subito - więc atakowanie go to samobójstwo a Kaczyzm zamiast swoich pazurów, wyszedł z polityką miłości - Normalnie to brzuchy by pękały od śmiechu ale po takiej katastrofie to ludzie to kupili.

.

Hehe tez az mi sie smiac chcialo patrzac na niektorych politykow PO ktorzy chcieli by tego złego Kaczora rozszarpac jak hieny ale nie potrafili sie do tego zabrac

tzn probowali standardowo pierwszy klaun Rzeczypospolitej Palikot i osoby o podobnej intelignecjii Wojewodzki,Wajda ale na nic.Jarek rozegrał ich po mistrzowsku i jak Kliczko -Sosnowskiego punktował po kolei "elity"
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 18.06.2010, 22:52
Moim zdaniem jedynie Kornel Morawiecki jest Kims w tej stawce przez duże K.

Gdyby Polacy nie zachowywali się jak polityczni chuligani, tylko wykorzystali mózg, już dawno to całe towarzystwo wzajemnej adoracji byłoby wykurzone. Niestety jedni zagłosują na Komorowskiego bo tak kazał Tusk (gdyby Tusk wskazał Jozina z Bazin i de o zakład, że ten miałby dokładnie takie samo poparcie) inni na Kaczyńskiego, bo to przeciwnik Tuska i układu (co jest tylko częściową prawdą niestety). Efekt jest ten sam - gówno on 20 lat.

A Morawiecki? Ktoś o nim słyszał - ktoś o nim cokolwiek wie? Kumpel i to całkiem inteligentny, gdy usłyszał o nim zaraz po zgłoszeniu komitetu - uśmiał się i stwierdził, że to kolejny cieć od jakichś grzybków halucynogennych albo innych wkładek ortopedycznych.

A więc dalej Matrix - dalej p***nie głupot nas czeka

1q2 - na koniec przywalił w swym stylu dane jakże zasłużonej dla obrony demokracji i samego 1q2 przed CBA o 4 rano - Fundacji Batorego. Ta nazwa brzmi dumnie - i kierownicy tejże fundacji również
Ostatnio edytowane przez sambo : 18.06.2010 o godz. 22:55.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 18.06.2010, 22:52
sambo napisał(a):Wyświetl post

1q2 - na koniec przywalił w swym stylu dane
Skasowałem żeby nie było że na minutę przed chcę propagandę siać - natomiast to nie zmienia faktu że ja nawet danymi nie muszę się posilać bo specjalnie śledziłem sprawę w ostatnim okresie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 18.06.2010 o godz. 23:28.
94 - Allah Akbar!!
0 22
Senior Member

Stary 18.06.2010, 22:58
Winą TVP jest że nie ma za co chwalić Komorowskiego, a wizerunek kompetentnego posła, marszałka czy polityka legł w gruzach w ciągu ostatnich dwóch miesięcy? Oglądałem debatę na TVP. Przedstawili Komorowskiego w filmiku bardzo dobrze - chyba nawet cieplej niż Kaczora. Miał najwiecej czasu do dyspozycji DLA SAMEGO SIEBIE u Lisa. Bez przesady.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.06.2010, 22:59
Zamykać temat! Zaraz cisza

Jarek, Polska jest najważniejsza!
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.06.2010, 19:51
3 2 1 start ...... w wyścigu , kto bardziej koffa Grzesia i jego elektorat
JarKacz wyciąga karty gospodarcze , Komor społeczne.
Komorowski ma już na starcie przewagę pod postacią poparcia Kwaśniewskiego.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 20.06.2010 o godz. 19:53.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.06.2010, 19:56
liczyłem że wszytsko sie rozstrzygnie w pierwszej turze a tu wszystko wskazuje że będzie jeszcze jedna. Za biednym jesteśmy krajem na dwie tury.
Co do drugiej tury to jeśli lewicowi wybrocy Napieralskiego poprą równie lewicowego Jarka to Bronek może przegrac.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.06.2010 o godz. 20:05.
Coglin
Senior Member

Stary 20.06.2010, 19:57
sondazowe wyniki z 20:00

TNS OBOP dla TVP:
- Komorowski - 40,7%
- Kaczynski - 35,8%
- Napieralski - 14%
- Korwin-Mikke - 3%

Homo Homini dla Polsat News:
- Komorowski - 44,5%
- Kaczynski - 34,3%
- Napieralski - 13,5%
- Pawlak - 2,1%

SMG/KRC dla TVN:
- Komorowski - 45,7%
- Kaczynski - 33,2%
- Napieralski - 13,4%
- Korwin-Mikke - 2,3%
Wisła Kraków
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 20.06.2010, 19:57
Cholera !

Boje sie ze komuszki Grzesia pojda jak jeden maz za Komorowskim
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów