|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ale z czego tu się śmiać? Jak dla mnie powiedział samą prawde. Gra Anglii była żenująca i tyle.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja po prostu kocham takie sensacje. Anglia dzisiaj miała wiele szans ale była porazajaco nieskuteczna. Algieria miała zabojcze kontry - czasami sie gubili. Zremisowac z Anglikami nie kazdy potrafi - my juz na poczatku doznalibysmy porazki. MS nabieraja rumiencow. Sadze, ze nie była to ostatnia sensacja na tym turnieju. Wcale sie nie zdziwie, jak odpadna Niemcy, Hiszpanie czy Anglicy. Jak dla mnie na chwile obecna najlepiej spisała sie Argentyna - zobaczymy jeszcze co w kolejnych meczach pokaza Brazylijczycy i Hiszpanie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ten lewy obronca Algierii - Belhadj, znakomity
! Bylo go wszedzie pelno, naprawde klasa.A obstawialem, ze druzyna europejska nie zdobedzie MS ;]. Gramy w Afryce, a poza kontynentem sa spore problemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Pod wieloma względami Anglia przypomina mi Wisłę z ostatniej rundy. Beznadziejni bramkarze, najlepszy napastnik za wcześnie wrócił do gry po ciężkiej kontuzji w efekcie czego jest w fatalnej formie.Brak pomysłu na grę, zrezygnowanie. w sumie remis w tym meczu niczego nie zmienił w sytuacji Anglików. Teraz zamiast remisu potrzebują zwycięstwa ze Słowenią do pewnego awansu. Jako zagorzały fan Synów Albionu wierzę, że teraz po pewnej wygranej ze Słowenią rozkręcą się na dobre i zdominują ten turniej. Przecież najczęściej mistrzostwo świata zdobywały drużyny, które psim swędem wychodziły z grupy....pamiętajmy, że to jest aż 7 meczów i każdy ma słabszy dzień (dni) FOOTBALL IS COMING HOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapomniałem jeszcze wspomnieć o balonikach Lamparda w stylu Małego
![]() Powód: skleroza
Ostatnio edytowane przez krzywy : 18.06.2010 o godz. 21:50.
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Super to zrobił. Potem wyjdzie z kolegami na mecz z **** wie kim i pochłoną kilka bramek. Rozpierdala mnie zawsze jak widzę w studiu jakichś grających do teraz czy byłych piłkarzy szydzących z kogoś tam. Czy tam trenerów. Większość z nich sama chuja osiągnęła, a on ma czelność popisywać się anegdotkami. Nie dziwią mnie Ci, którzy ich zapraszają. Tylko zawodnicy. Żadnej pokory. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Jedno duże usprawiedliwienie jest takie że oni są po prostu zmęczeni tym całym sezonem. Zauważcie też że tak Angole jak Niemiachy, Francuzi - przeżywają ogromny kryzys jeśli chodzi o napastników.Nie widać żadnych nowych twarzy, muszą grać 'starzy' może nie wszyscy wiekiem ale stażem w reprezentacji. Niemcy...Klose bez formy,Podolski - od jakiegoś czasu parodia napastnika(2 gole w całym sezonie w Koeln)...Francja - Anelka, Henry, obaj bez formy - Angole Rooney po kontuzji bez formy, Crouch, Heskey...Z tej całej grupy jedynie Rooney miał dobry sezon. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie widziałem meczu,bo mnie nie było w domu, ale słyszałem w radiu wyniki dla mnie rozczarowanie i zaskoczenie przecież Niemcy faworyci wygrali wcześniej wygrali pewnie 4.0.No a Anglia tylko zremisowała pierwszy mecz to jest mundial niespodzianek?Może to wina klimatu? Powie mi ktoś czy były jakieś kontrowersje sędziowskie?Dopiero jutro obejrzę skróty za pewne.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Wg mnie Niemiachy zagrały dobry mecz - gdyby nie ta czerwień to pewnie by wygrali, potem jeszcze Podolski zjebał karnego.Ogólnie poszczęściło się Serbom... ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do Anglii trzeba dodać jeszcze złą selekcje Brakuje mi Darrena Benta Ashleya Younga Gabriella Agbonlahora i innych Wygrała stara gwardia Crough, Heskey... Capello się nie popisał.....
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepraszam za krótkość ale mam nadzieję, że bana nie będzie.A jak Kirm?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
wedlug weszlo ch... , czyli dobrze
powtorka meczu za niecala godzinke na tvp2
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 18.06.2010 o godz. 22:16.
![]() ![]() |
|
|
|
PSIA KREW
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Fryzura miał super. I zachwyty, że wybiegał bez sensu kolejne kilkanaście kilometrów ![]() Myslałem, ze nic nie jest w stanie przebić apatii czarnych dokerów z Dakaru reprezentujacych Francję. Ich rozumiem słońce napierdala , a zapierdalać trza. Ale Angole wyglądali jakby Żelazna Lady kopalnie im zamknęła na odprawie przed meczem/ ![]()
Ostatnio edytowane przez olTSchool : 18.06.2010 o godz. 22:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Cholera przegapiłem dodatek PS ze składami. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No tak to jest ,wczoraj gdyby nie debilny faul tego Nigeryjczyka ,Grecy by pewnie przegrali ,dzis to samo maja Niemcy Turniej w 2 kolejce spotkan sie rozkręca i juz te mecze maja jakis koloryt ![]() Anglicy natomiast mnie zaskoczyli na minus,Algieria sie ich ne przestraszyła ,choc oni sami grali straszną nędze. Ogryzek napisał(a):
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
te najlepsze drużyny co mają najmocniejsze ligi (Włochy,Anglia,Hiszpania) chyba ich zawodnicy są przemęczeni cięzkim sezonem dlatego im nie idzie.To nie to co nasza liga 13 meczy na wiosne i fajrant
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie ma ich co tłumaczyc. Argentynskie gwiazdy tez miały ciezki sezon a jakos sa w swietnej formie, wygrali dwa spotkania i sa o krok od kolejnej fazy rozgrywek. ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Póki co drużyny europejskie zawodzą , a te z Ameryki Południowej golą wszystkich
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak odpadnie Anglia ,Niemcy , Francja i Włochy już w fazie grupowej to fajniejszych mistrzostw sobie nie mógłby zażyczyć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na siedem dotychczasowych meczów drugiej kolejki nie trafiłem ani jednego wyniku
Piękny jest na razie ten mundial... i jeśli odpadną drużyny wymienione przez MaG* to naprawdę będą to mistrzostwa wielkich sensacji!!! ![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na przykład w finale z Argentyną
![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wcale sie nie zdziwie, jak w Finale zagra Chile ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Z tymi zachwytami nad Chile to ja bym sie narazie wstrzymal. Zagrali rownie efektownie, co nieefektywnie z najgorsza moim zdaniem druzyna turnieju. W innych spotkaniach nie beda mogli sobie pozwolic na zmarnowanie tylu sytuacji. Hiszpania i Szwajcaria sa ciagle faworytami grupy H wg mnie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak dla mnie najsłabsza jest Nowa Zelandia.
zobaczymy co dzis pokaża Oranje, Edgar Davids twierdził ze tak mocnej reprezentacji juz dawno nie mieli . ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Słuchejta ludziska, mam pytanie dotyczące sytuacji w grupie C, oto aktualna tabela po 2 meczach:
1. Słowenia - 4 pkt. - bramki 3-2 2. USA - 2 pkt. - 3-3 3. Anglia - 2 pkt. - 1-1 4. Algieria - 1 pkt. - 0-1 i teraz hipotetycznie wyniki ostatniej kolejki: Słowenia 2 - 2 Anglia USA 0 - 0 Algieria Kto wchodzi wchodzi dalej oprócz Słowenia przy takim układzie? ![]()
God save the Queen
Long live the Queen |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Raczej nie meili tak dobrych piłkarzy, bo mieć piłkarzy, a dobra reprezentację to dwa światy, np Francja
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Z tego co znalazłem to zadecyduje losowanie:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
z tym losowaniem to przegięli nieco, tak samo sprawiedliwe jak wybrać dwie fanki obu państw i przepuścić wyżej ten kraj , z którego dziewczyna ładniejsza (by o innych atrybutach nie pisać
).Powinien być dzień później dodatkowy mecz między zainteresowanymi do krwi ostatniej: mecz, dogrywka , karne. Z tej grupy drugi gra 27 czerwca, mieli by dwa dni na odpoczynek. Ale teraz takie pisanie nic nie da, po ptokach. Moneta w górę w takiej sytuacji będzie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na tym mundialu w grupie z taka gra sa w stanie wygrac tylko z Polska
![]() ,
|
|