|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
co to w ogóle za gość na zdjęciu poniżej? kiedy przyszedł? nie kojarzę go z murawy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wracając do paru wcześniejszych postów. Jeżeli chodzi o machanie łapami Brożka i Małego to nic się nie zmieni, ponieważ Kasperczak nie ma takiego autorytetu, żeby zapanować nad tymi pseudo gwiazdkami. Kiedy wcześniej prowadził drużynę to grali w niej sami profesjonaliści i nie robili zamieszania z powodu nieudanego zagrania tylko starali się motywować kolegów. Na tym polega klasa. Małecki w wielu spotkaniach nic nie grał, a najwięcej miał do powiedzenia.
PS. Co do zdjęć. Nerwy w czubkach palców są najbardziej wrażliwe, tak więc ból i grymas na twarzach nie może dziwić. Jeżeli ktoś nie wierzy, niech spróbuje. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Fakt, że większą uwagę przyciągała młodziutka pielęgniarka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mamy Europe podbijac i przed igłą nie można pękac.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
uuuaa jaki huraoptymizm
ja mam nadzieję, że podbijemy chociaż naszą buraczaną ligę, bo na puchary to ja nie liczę zbytnio, przyjedzie mistrz Azerbejdżanu i po nas ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie polecam nikomu zdarcia opuszkow palcow bo bol jest nie samowity przy kazdym dotyku. Ale zeby sie bac malutkiego uklucia? z drugiej strony kumpel w technikum blisko 20 jak zobaczyl igle u szkolnej pielegniarki to sie dwa tygodnie w szkole nie pokazal po tym jak spierdo.. w samych bokserkach tak sie boi igiel
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do kiedy mały ma wolne? Czy już normalnie w Poniedziałek stawią się na zajęciach?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale Garguła chyba powinien do igieł być przyzwycajony, ma jedną w kolanie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ta ruda kobieta to postrach wśród kopaczy. Który to już sezon widze jak ich tam dziubie, a oni się krzywią.
Cleber twardziel, a też taką fotke ma ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 17.06.2010 o godz. 20:36.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ten pomysl, ze Sobolewski na kapitana, to mam nadzieje zart? Radek potrafi zmobilizowac, ale swoja gra, a nie "odpowiednim" slowem. To nie jest typ zawodnika, ktory zyje na boisku i w szatni, jest cichym czlowiekiem. Na dzisiaj nie ma w zespole odpowiedniej osoby. Wydaje mi sie, ze zostaje jedynie Pawel Brozek, choc to tez nie jest wybor idealny.
P.S - w klubie juz praktycznie nie ma pilkarzy z "jajami". Syndrom tez naszej reprezentacji, gdzie graja w wiekszosci panienki. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 18.06.2010 o godz. 12:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A gdyby Małeckiemu dać opaskę kapitana? Ciekawe jak zmieniłoby się (oczywiście jeśli by się zmieniło) jego zachowanie. Przynajmniej mógłby sobie pyskować z sędzią
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
On chyba sam doskonale zdaje sobie z tego sprawe. Zachowuje sie, jak dziecko, a nie facet...potwierdzeniem moich slow jez tez zachowanie kolegow z druzyny, ktorzy spuszczaja glowe i nie reaguja. Taki Kaluzny, to pewnie w szatni dalby mu porzadny wycisk, ale dzisiaj takich pilkarzy w Wisle nie ma.
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Ale uwierz, że Radek nie musi im spuszcząć w*******, żeby go szanowali. To w tej chwili jedyny zawodnik, godny noszenia opaski kapitana. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sobolowi brakuje charyzmy...serca i umiejetnosci mu nie odmawiam, ale czasami trzeba slowem zmotywowac kolegow(w szatni i na boisku), trzeba umiec podpowiedziec, itd. Kaluzny byl moja odpowiedzia na "fikajacego" do kazdego Maleckiego...kilka lat temu w Wisle grali FACECI, ktorzy by sobie nie pozwoli na to, zeby jakis smarkacz wydzieral morde przez cale spotkanie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Skąd wiesz co Sobol mówi w szatni?
To że nie udziela wywiadów nie znaczy, że nie jest liderem w szatni. Głowacki też jest raczej cichym człowiekiem. Dla mnie Sobol jest naturalnym kandydatem na kapitana. |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Cleber zostanie kapitanem i on zastąpi Głowę w podstawowym składzie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
I będzie gaworzył z sędziami po portugalsku...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ciekawy wywiad z naszym nowym nabytkiem Milanem Jovaniciem:
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Jov...050,1,727.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Z tego wywiadu Serb sprawia wrażenie sympatycznego gościa
Oby dołożył jeszcze dobrą grę. ![]() Powodzenia Milan! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze jest zajebisty.
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() To był żart, prawda? ![]()
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 18.06.2010 o godz. 18:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak dla mnie kapitanem powinien zostać Paweł Brożek.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A vice Małecki. I powinni razem sprawować rządy i rozpier***ać machającymi łapami całą drużynę. Dwaj najwięksi budowniczowie pozytywnej atmosfery. Gratuluję poczucia humoru. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Patrząc realnie na to kto może zostać nowym kapitanem Wisły widzę trzy kandydatury:
1.Sobol 2.Cleber 3. Paweł Brożek Stażem i doświadczeniem a także charyzmą Ci piłkarze stanowią najlepsze kandydatury Piotr Brożek odpada za swoje zachowanie do Skorży bo kapitan nie może pyskować trenerowi. Sobol to spokojny facet na boisku umie poderwać drużynę ale liczy się też to co jest w szatni. Cleber profesjonalista może stanowić dobry przykład dla młodych zawodników co opaska kapitańska by podkreśliła, jedno ale Clebera dawno w akcji nie widzieliśmy i nie wiemy w jakiej jest dyspozycji sportowej, bo nie można dopuścić by przez to spadał poziom sportowy. Paweł w każdym meczu dużo krzyczy, w normalnej dyspozycji jest czołową postacią drużyny teraz trochę obniżył loty, ale tłumaczę to sobie kontuzją która nie była do konca wyleczona. Uważam że jeśli tylko sportowa dyspozycja będzie wystarczająca to Cleber powinien być kapitanem, ma doświadczenie zdobyte w Portugalii i może być autorytetem. Sobol jak się niejednokrotnie przekonaliśmy i bez opaski kapitańskiej daję radę, a Paweł niestety nie jest wzorem, ma za dużo pretensji do reszty drużyny zamiast skupić się na swojej grze. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Paweł Brożek? chyba ktoś sobie tutaj jaja robi. Już Pawełek byłby lepszym kapitanem
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|