The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2010, 11:44
co to w ogóle za gość na zdjęciu poniżej? kiedy przyszedł? nie kojarzę go z murawy.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 17.06.2010, 12:02
Wracając do paru wcześniejszych postów. Jeżeli chodzi o machanie łapami Brożka i Małego to nic się nie zmieni, ponieważ Kasperczak nie ma takiego autorytetu, żeby zapanować nad tymi pseudo gwiazdkami. Kiedy wcześniej prowadził drużynę to grali w niej sami profesjonaliści i nie robili zamieszania z powodu nieudanego zagrania tylko starali się motywować kolegów. Na tym polega klasa. Małecki w wielu spotkaniach nic nie grał, a najwięcej miał do powiedzenia.

PS. Co do zdjęć. Nerwy w czubkach palców są najbardziej wrażliwe, tak więc ból i grymas na twarzach nie może dziwić. Jeżeli ktoś nie wierzy, niech spróbuje.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 17.06.2010, 12:29
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
Gdzie oni maja jaja? Jakbym był trenerem, to od razu by wylecieli z drużyny heh
W menedżerze chyba.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.06.2010, 12:34
Jagul napisał(a):Wyświetl post
PS. Co do zdjęć. Nerwy w czubkach palców są najbardziej wrażliwe, tak więc ból i grymas na twarzach nie może dziwić. Jeżeli ktoś nie wierzy, niech spróbuje.
To chyba jestem niewrażliwy. Miałem takich nakłuć w szpitalu od groma i to dotknięcie igłą w ogóle na mnie nie działało.

Fakt, że większą uwagę przyciągała młodziutka pielęgniarka
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.06.2010, 12:38
mamy Europe podbijac i przed igłą nie można pękac.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 17.06.2010, 13:04
uuuaa jaki huraoptymizm ja mam nadzieję, że podbijemy chociaż naszą buraczaną ligę, bo na puchary to ja nie liczę zbytnio, przyjedzie mistrz Azerbejdżanu i po nas
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 17.06.2010, 13:12
FraMat napisał(a):Wyświetl post
To chyba jestem niewrażliwy. Miałem takich nakłuć w szpitalu od groma i to dotknięcie igłą w ogóle na mnie nie działało.

Fakt, że większą uwagę przyciągała młodziutka pielęgniarka
Nie polecam nikomu zdarcia opuszkow palcow bo bol jest nie samowity przy kazdym dotyku. Ale zeby sie bac malutkiego uklucia? z drugiej strony kumpel w technikum blisko 20 jak zobaczyl igle u szkolnej pielegniarki to sie dwa tygodnie w szkole nie pokazal po tym jak spierdo.. w samych bokserkach tak sie boi igiel
,
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 17.06.2010, 13:43
Do kiedy mały ma wolne? Czy już normalnie w Poniedziałek stawią się na zajęciach?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 17.06.2010, 13:45
Ale Garguła chyba powinien do igieł być przyzwycajony, ma jedną w kolanie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.06.2010, 14:00
Ta ruda kobieta to postrach wśród kopaczy. Który to już sezon widze jak ich tam dziubie, a oni się krzywią.
Cleber twardziel, a też taką fotke ma
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 17.06.2010, 20:31
Cytat:
Za piłkarzami Wisły pierwsze dni treningów w nowym sezonie, a przed wszystkimi kibicami możliwość sprawdzenia, jak sprawują się na nich nowy bramkarz, Milan Jovanić i testowany obrońca, Amelao. Przygotowaliśmy dla was bowiem materiał wideo z czwartkowego treningu

Wideo http://www.youtube.com/watch?v=FxWD1...layer_embedded

Do końca treningu nie dotrwał Radosław Sobolewski, który w trakcie jednego ze starć nabawił się urazu kostki. Boisko treningowe „Sobol” opuszczał więc z obłożoną lodem nogą.

wiecej na http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...vanic_w_akcji/
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 17.06.2010 o godz. 20:36.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 18.06.2010, 12:12
Ten pomysl, ze Sobolewski na kapitana, to mam nadzieje zart? Radek potrafi zmobilizowac, ale swoja gra, a nie "odpowiednim" slowem. To nie jest typ zawodnika, ktory zyje na boisku i w szatni, jest cichym czlowiekiem. Na dzisiaj nie ma w zespole odpowiedniej osoby. Wydaje mi sie, ze zostaje jedynie Pawel Brozek, choc to tez nie jest wybor idealny.

P.S - w klubie juz praktycznie nie ma pilkarzy z "jajami". Syndrom tez naszej reprezentacji, gdzie graja w wiekszosci panienki.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 18.06.2010, 12:16
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Ten pomysl, ze Sobolewski na kapitana, to mam nadzieje zart? Radek potrafi zmobilizowac, ale swoja gra, a nie "odpowiednim" slowem. To nie jest typ zawodnika, ktory zyje na boisku i w szatni, jest cichym czlowiekiem. Na dzisiaj nie ma w zespole odpowiedniej osoby. Wydaje mi sie, ze zostaje jedynie Pawel Brozek, choc to tez nie jest wybor idealny.

P.S - w klubie juz praktycznie nie ma pilkarzy z "jajami". Syndrom tez naszej reprezentacji, gdzie graja w wiekszosci panienki.
Idź i powiedz Małeckiemu że jest panienką
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 18.06.2010 o godz. 12:19.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Stary 18.06.2010, 12:27
A gdyby Małeckiemu dać opaskę kapitana? Ciekawe jak zmieniłoby się (oczywiście jeśli by się zmieniło) jego zachowanie. Przynajmniej mógłby sobie pyskować z sędzią
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 18.06.2010, 12:27
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Idź i powiedz Małeckiemu że jest panienką
On chyba sam doskonale zdaje sobie z tego sprawe. Zachowuje sie, jak dziecko, a nie facet...potwierdzeniem moich slow jez tez zachowanie kolegow z druzyny, ktorzy spuszczaja glowe i nie reaguja. Taki Kaluzny, to pewnie w szatni dalby mu porzadny wycisk, ale dzisiaj takich pilkarzy w Wisle nie ma.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 18.06.2010, 13:14
On chyba sam doskonale zdaje sobie z tego sprawe. Zachowuje sie, jak dziecko, a nie facet...potwierdzeniem moich slow jez tez zachowanie kolegow z druzyny, ktorzy spuszczaja glowe i nie reaguja. Taki Kaluzny, to pewnie w szatni dalby mu porzadny wycisk, ale dzisiaj takich pilkarzy w Wisle nie ma.

Ale uwierz, że Radek nie musi im spuszcząć w*******, żeby go szanowali. To w tej chwili jedyny zawodnik, godny noszenia opaski kapitana.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 18.06.2010, 13:40
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Ale uwierz, że Radek nie musi im spuszcząć w*******, żeby go szanowali. To w tej chwili jedyny zawodnik, godny noszenia opaski kapitana.
Sobolowi brakuje charyzmy...serca i umiejetnosci mu nie odmawiam, ale czasami trzeba slowem zmotywowac kolegow(w szatni i na boisku), trzeba umiec podpowiedziec, itd. Kaluzny byl moja odpowiedzia na "fikajacego" do kazdego Maleckiego...kilka lat temu w Wisle grali FACECI, ktorzy by sobie nie pozwoli na to, zeby jakis smarkacz wydzieral morde przez cale spotkanie.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 18.06.2010, 13:45
Skąd wiesz co Sobol mówi w szatni?
To że nie udziela wywiadów nie znaczy, że nie jest liderem w szatni. Głowacki też jest raczej cichym człowiekiem.

Dla mnie Sobol jest naturalnym kandydatem na kapitana.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 18.06.2010, 13:51
Sobolowi brakuje charyzmy...serca i umiejetnosci mu nie odmawiam, ale czasami trzeba slowem zmotywowac kolegow(w szatni i na boisku), trzeba umiec podpowiedziec, itd. Kaluzny byl moja odpowiedzia na "fikajacego" do kazdego Maleckiego...kilka lat temu w Wisle grali FACECI, ktorzy by sobie nie pozwoli na to, zeby jakis smarkacz wydzieral morde przez cale spotkanie.
Mylisz się.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 18.06.2010, 14:12
Cleber zostanie kapitanem i on zastąpi Głowę w podstawowym składzie
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 18.06.2010, 14:14
martinius028 napisał(a):Wyświetl post
Cleber zostanie kapitanem i on zastąpi Głowę w podstawowym składzie
całkiem prawdopodobny scenariusz, zwłaszcza, że uważam, że nie uda nam się znaleźć godnego następce w tym okienku transferowym.
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.06.2010, 14:16
I będzie gaworzył z sędziami po portugalsku...
Odpowiedz cytując
michal
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 18.06.2010, 16:05
Ciekawy wywiad z naszym nowym nabytkiem Milanem Jovaniciem:
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Jov...050,1,727.html
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 18.06.2010, 17:45
Z tego wywiadu Serb sprawia wrażenie sympatycznego gościa Oby dołożył jeszcze dobrą grę.

Powodzenia Milan!
Odpowiedz cytując
damian755
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 18.06.2010, 17:56
Mam nadzieje ze jest zajebisty.
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.06.2010, 18:03
Cytat:
Powiedziałem moim rodzicom, Mladenovi i Svetlanie, że jeśli Jovana będzie tu ze mną, to mogę tu zostać nawet na całe życie.
O ile będziesz dobrze bronił. Kibice Wisły są wymagający

kristos napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie kapitanem powinien zostać Paweł Brożek.
To był żart, prawda?
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 18.06.2010 o godz. 18:10.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.06.2010, 18:07
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 18.06.2010, 18:33
kristos napisał(a):Wyświetl post

A vice Małecki. I powinni razem sprawować rządy i rozpier***ać machającymi łapami całą drużynę. Dwaj najwięksi budowniczowie pozytywnej atmosfery. Gratuluję poczucia humoru.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 18.06.2010, 18:40
Patrząc realnie na to kto może zostać nowym kapitanem Wisły widzę trzy kandydatury:
1.Sobol
2.Cleber
3. Paweł Brożek

Stażem i doświadczeniem a także charyzmą Ci piłkarze stanowią najlepsze kandydatury Piotr Brożek odpada za swoje zachowanie do Skorży bo kapitan nie może pyskować trenerowi. Sobol to spokojny facet na boisku umie poderwać drużynę ale liczy się też to co jest w szatni. Cleber profesjonalista może stanowić dobry przykład dla młodych zawodników co opaska kapitańska by podkreśliła, jedno ale Clebera dawno w akcji nie widzieliśmy i nie wiemy w jakiej jest dyspozycji sportowej, bo nie można dopuścić by przez to spadał poziom sportowy. Paweł w każdym meczu dużo krzyczy, w normalnej dyspozycji jest czołową postacią drużyny teraz trochę obniżył loty, ale tłumaczę to sobie kontuzją która nie była do konca wyleczona.
Uważam że jeśli tylko sportowa dyspozycja będzie wystarczająca to Cleber powinien być kapitanem, ma doświadczenie zdobyte w Portugalii i może być autorytetem. Sobol jak się niejednokrotnie przekonaliśmy i bez opaski kapitańskiej daję radę, a Paweł niestety nie jest wzorem, ma za dużo pretensji do reszty drużyny zamiast skupić się na swojej grze.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 18.06.2010, 18:43
Paweł Brożek? chyba ktoś sobie tutaj jaja robi. Już Pawełek byłby lepszym kapitanem
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów