|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
S nie było. Tylko XL i XXL
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
nie było niestety :/, w ogole dzis juz nie było zadnej koszulki po 9,90 wszystkie sie wyprzedałyb :/, moze jak wisła podpisze kontrakt a zaidasem to te po 69,90 pojda w dól, i beda kosztowac dyche
(chciało by się by tak było)![]()
"Biała Gwiazda na niebie się mieni,
Tak powstaje Wisły znak. Jej kibice są niezwyciężeni, Boi się nas cały świat'' |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
z gory dzieki ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Rafal-SWL mialam na myśli galerie krk, choc dzis bylam tez na kazimierzu to tam tez były w tym rozmiarze. wiec mozesz kumpele wyslac gdzie ma blizej hehe
![]()
Tak powstaje Wisły znak. Jej kibice są niezwyciężeni, Boi się nas cały świat'' |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
dzieki wielkie ;d masz u mnie piwo
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Pełna rozmiarówka i różne kolory była w outlecie na Kapelance w Tesco.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
nmzc
, pospiesz sie moze uda ci sie jeszcze kupic swoj rozmiar, bo poznej zostana same gigantyczne rozmiary hehe ![]() ![]()
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
a są jeszcze XL te po 9,90 lub 19,90 w Krakowskiej czy już wszystkie się skończyły?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
wszystko sie wyprzedalo :/, bylam dzis i pytalam i nic juz nie ma w tych cenach :/
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Trzeba było dać babie spod tomexu w łape żeby warowała pod umbro... szkoda że teraz mi to do głowy przyszło.
Tak na poważnie to trzeba łazić i pytać o koszulki w różnych lokalizacjach. Jak będzie Adidas oficjalnie ogłoszony to ceny koszulek po 69 i innych "Wiślackich" powinny spaść na twarz :] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kto mi odsprzeda XL (tą za 9.9 zł) ? daje 400% ceny
![]()
Krakowska Wisła !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
galeria krakowska godz 17.19 (tak z paragonu wynika heh
koszulka 13,93 koszulka 4,95 koszulka 49,9 wszystko xl Jak wychodziłem było ich jeszcze sporo na wieszakach |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jeden problem jest - mieszkam w Częstochowie i jeszcze mam szkołę xD chociaż miałem dziś w planach zerwać się i jechać ale lipton
sory za OT |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
ja dzis tam byla, co to za ceny powiedz mi ![]()
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
o ile mi wiadomo na stronie sizeera mozna kupic przez neta, jesli sie myle wybacz/cie. mozesz wejsc i sprobowac, tylko ze przesylka kolo 20 zl kosztuje, i ta koszulka wyniosla by cie okolo 90 zeta, wiec moze lepiej jak zarwiesz szkole hehe, wyjdzie cie taniej
![]()
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Natalia, mam Ci paragon zeskanować? \były koszulki i po 69,9 i po 49,9, przy zakupie 3 koszulek najtańsza 50% taniej, druga 30% taniej a trzecia po takiej jaka jest
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
ps. paragonu nie musisz skanowac ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jest sens (teraz) kupowac koszulke za 69,9
Ostatnio edytowane przez matti220 : 17.06.2010 o godz. 22:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Natalia_TSW - staraj się edytować posty i nie pisać jednego pod drugim, bo razi w oczy
![]() ![]()
Marian Machowski, po fatalnym starcie rundy wiosennej s. 2009/2010:
"Nam się takie rzeczy nie zdarzały, bo my nie graliśmy dla trenera tylko byliśmy Wiślakami i dla nas HONOR WISŁY stał najwyżej." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Outlet na Kapelance zostały 3 sztuki (małe) z TYSKIE (na sklepie) dwie po 69zł a jedna 49zł... :|
Z BAH bez zmian i jest ich dużo...
Ostatnio edytowane przez $iWu$ : 18.06.2010 o godz. 10:10.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dziś udało mi się kupić w GK w UMBRO niebieska meczowkę XL z bah-em za 19,90
Jeszcze była jedna XXL za 19,90. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Poczekajmy jeszcze z niecałe 2 tygodnie, dowiozą cały nakład i ceny będą lecieć na twarz, myślę też, że rozmiarówka będzie w miarę dostępna a nie same XL XXL
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
ja dzis koło 14 w outlecie w Tesco. Jedna XXL z Bahem za 69 strasznie wielka. Były też chyba repliki z TF Kable ale naszywki dramat. Z Tyskim za 49 bodaj ale same małe.
Za to w Bonarce Biała z Gwiazda i Herbem bez sponsora za 69 taka kupiłem. Maja chyba pełna rozmiarówkę jeszcze. Niebieskie z BAHem też maja. Jak bedzie kolejna dostawa do GK to piszcie. Czerwona albo niebiska za grosze bym kupił. Chociaz 70 zł to ja za free, bo w lipcu na adasia ze 200 pojdzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
w lipcu jak będziecie kupować to nie w żadnych bonarkach czy innych galeriach,tylko w sklepie klubowym,żeby Wisła zarobiła ;P
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Serce mnie boli jak to czytam. Jakiś miesiąc temu kupiłem w GK koszulkę za 100 zł i jak teraz widzę co się dzieje to widzę że ładnie na tym wyszedłem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Transferow do klubu to sie wymaga ale zeby kupic koszulke w Wislackim Swiecie nawet replike to k..a nie laska
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Witam, orientuję się moze ktoś czy kupie jeszcze gdzieś w Galeri w Krakowie lub w jakimś innym sklepie tą promocyjna koszulke o rozmiarze "S"..
Z góry dzięki za odpowiedż.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Hehehe, nie bój się. Ja kupiłem meczówke za 2 stówki w Wiślackim Świecie, a później info że Adidas będzie nowym sponsorem technicznym Wisły. Ceny poleciały właśnie łeb na szyję
Ale nie żałuję wydanej kasy, zwłaszcza jeśli chodzi o Wisłę ![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ciekawe czy Adidas zaopatrzy Wisłę w koszulki z długim rękawem... Często zdarza się, że piłkarzom wystaje podkoszulek z koszulki z krótkim rękawkiem, gdy jest chłodno podczas meczu. Np. Puma chyba nie produkuje w ogóle koszulek z długim, bo jeszcze nie widziałem, aby któryś z piłkarzy Lecha grał w takiej
Z Adidasem jest chyba inaczej, bo piłkarze z klubów sponsorowanych przez tą firmę grają jak potrzeba z długimi rękawami. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|