|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Potem zawodnicy czuja sie bezkarni i mamy sytuacje jak z polfinalu LM Barca - Inter, ktore czesto przesadzaja o wyniku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
za 45' skonczy sie mundial dla Nigerii
chyba,że się coś nieprzewidywanego nie stanie.![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tak,z tym ze ja w to nie wierze.Grecja pójdzie za ciosem i wygra.Nigeryjczycy pogubieni i wątpie żeby nawet ich doswiadczony szkoleniowiec na nowo ich zebrał i poukładał.
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Vincent Enyeama kolejny swietny mecz, co on wyprawia w tej bramce.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chyba za szybko go pochwaliliśmy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ale przewrotny mecz. Najpierw Nigeria przeważa, zdobywa bramkę i jeden z nich postanawia poćwiczyć karate. Od czerwonej kartki nie grają nic. Ale mają w bramce NIESAMOWITEGO bramkarza. Grecy wychodzą sam na sam, 100% sytuacja, bramkarz broni, idzie kontra 2 na 1, Nigeryjczyk marnuje sam na sam ale pusta bramka i jego kolega pudłuje z 2 metrów
Kurcze przy tym kiksie bramkarza z kamery zza bramki widać jak ta piłka się dziwacznie odbiła od murawy i zmyliła bramkarza. Muszę to obejrzeć jeszcze raz bo mogłem sobie to wmówić po tych wszystkich opiniach na temat piłki.
Ostatnio edytowane przez Awe : 17.06.2010 o godz. 16:40.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czyżby piłka świrowała ?
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Chyba jeden z lepszych meczów na tym mundialu póki co. Argentyny nie oglądałem. Jak się zaprezentowali (oprócz wyniku naturalnie) ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
nie jestem rasistą ale widze że Nigeryjczycy to banda murzyńskich chamów z buszu
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kiedy nasi komentatorzy nauczą się liczyć? Jeżeli ten mecz zakończy się 2-1 to DOWOLNE zwycięstwo Nigerii + DOWOLNE zwycięstwo Argentyny promuje Nigerię do drugiej rundy, a ten najpierw pieprzył, że koniec szans, a później zaczął coś bredzić o wysokim zwycięstwie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no to Nigeria poza MŚ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Rzeczywiście macie rację. Ciekawie się to ułożyło.
Ostatnio edytowane przez Awe : 17.06.2010 o godz. 17:09.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Jońca przeżywa jakiś kryzys w swojej karierze dziennikarskiej...Nie wiem co będzie brane pod uwagę w pierwszej kolejności - czy gole, czy mecze między zespołami zainteresowanymi? W sytuacji gdy: Argentyna pokonuje Grecję 1:0 a Nigeria Koreę też 1:0. Argentyna 9 Grecja 3 , gole 2-4 Nigeria 3, gole 2-3 - AWANS Korea 3, gole 3-5 Jeśli drabinka między poszczególnymi ekipami to: Grecja - gole 2-3 Nigeria - gole 2-2 Korea - gole 2-1 i wtedy awansuje Korea. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O dziwo, jest wręcz przeciwnie. Zwycięstwo Argentyny z Grecją można spokojnie zakładać
A zwycięstwo Nigerii z Koreą też jest jak najbardziej możliwe więc nie stawiajmy krzyżyka. To Grecy byli przez prawie 300 minut już spakowani no ale urwali się ze stryczka, ta czerwona kartka odmieniła oblicze meczu na ich korzyść |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Liczą się bramki i wychodzi właśnie tak jak kolega napisał, czyli dowolna wygrana Nigerii przy porażce Grecji, premiuje tych pierwszych.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No właśnie...:|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Najważniejsza po punktach jest różnica bramek. Niesamowite jest to, że nie tylko komentator bredzi, ale w studiu wszyscy to potwierdzają. Tu wszystkie zasady http://livescore.com/worldcup/rules/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Osobiscie wolę Nigeryjczyków od Greków |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Przez tych francowatych Greków wtopiłem dychę w STSie :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Odnośnie meczu Nigeria-Grecja, to grupa B jest jedną z ciekawszych grup, mimo że nic tego nie zapowiadało. Zaczynają się emocje, bo w drugiej rundzie fazy grupowej nie można już kombinować, a i niektóre zespoły mają nóż na gardle. Niestety w TVP są słabi komentatorzy ( już nie wspomnę o Kołodziejczyku i jego sądach i domysłach)- niech mi ktoś powie, czy komentator meczu Argentyna-Korea Południowa dobrze wymawiał nazwisko napastnika mówiąc ( fonetycznie) "higułejn"? Mi się wydaje, że powinno być "iguajn" ale sam nie jestem pewien.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
na szczęście na betfairze można zrobić kontrę więc na meczu zarobiłem 13 centów
Czy ja wiem, czy nic nie zapowiadało? Poza Argentyną wszystkie trzy drużyny były na podobnym poziomie. Odstawała trochę wg mnie Grecja, ale przez frajerstwo Nigeryjczyków dostali jeszcze ostatnią szansę... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy niektórzy czytają co było stronę wcześniej do k.. nędzy
ps. Ale "Meksyk" ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
nikt się nie cieszy?
Francja-Meksyk 0:2 |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Aż dziw bierze, że nie wyrzucili Domenecha 2 lata temu. Teraz to Francja upadła bardzo nisko.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja sie nie ciesze bo kibicuje Francuzom i Holendrom a juz raczej na 100 zostanie mi tylko Oranje o ile oni czegos nie zawala.
Na szczescie temu panu juz dziekujemy. To przez niego taka jest atmosfera w zespole i dlatego Francja nie prezentuje sie dobrze. Ja juz dawno mowiłem zmienic trenera bo jak sie w zespole zle dzieje to na pewno nie bedzie wynikow. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|