|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
ps.zapchajdziura kojarzy mi się z pewnym organem,a tak chyba nie przystoi nazywać potencjalnych naszych piłkarzy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Racjonalizm mówi mi że wątpliwym jest, aby gracz ostatniej drużyny ligi australijskiej miałby nagle okazać się gwiazdą ligi polskiej. No ale cóż nie takie rzeczy się zdarzały.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ale narzekania i narzekania... Podobno kluczem do sukcesu jest szeroki skład. No to proszę wzmacniamy ławkę i co... dla was jest źle... Oczywistą oczywistością jest że numerem jedne na tej pozycji jest Singlar, a szanse Alemao na 1 skład są wątpliwe. Zatrudnienie tego zawodnika w obliczu kontuzji Burligi jest dobry pomysłem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Na prawej obronie może również grać Kowalski panie myślący.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no może...ale oby okazało się to prawdą i Serb do nas dołączy.. czekam na info o konfie i nowych zawodnikach
![]() ![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
tak, heh i teraz widać jacy dziennikarze są na tych portalach. Zbymak wymiata..
Swoją drogą to jakoś za dużo szumu się zrobiło wokół tego piłkarza dlatego wątpię,że przyjdzie...bo przecież Wisła działa w ciszy.. ![]() Na kilku wiślackich stronkach przewija się w komentarzach oczywiście szereg" informatorów", a są gotowi nawet napisac o zawodnikach na gg zainteresowanym. Dla mnie to chore, nie mogą poczekać dnia lub dwóch (z tego co było pisane) tylko już kłapią bądź sieją ferment. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Hehe...
Zbymak nakarmil juz chyba wszystkie gazety w kraju swoimi infiormacjami. A te teraz rzna kozakow jakiego to informatora kazda z nich nie ma... ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Panowie szacun może napiszcie dla jaj, że przyjdzie do nas przyjdzie młodszy odnaleziony w puszczy bardziej utalentowany brat Messiego - Lessi, pismaki pewnie od razu napiszą: Lessi wróć... do Wisły !!! ehh, grunt to dobry informator ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
No i teraz wszyscy widzimy ile warte są informacje z gazet i portali internetowych w związku z transferami do klubu i z klubu.
I tak też jest pewnie w przypadku Lecha i Legii.
Ostatnio edytowane przez wwf : 16.06.2010 o godz. 19:39.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nowy sponsor wykładający 1,5 miliona euro na rok to by było cos.
I z takiego komunikatu chyba nawet bym się bardziej cieszył, niż z zawodników. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
staraj się pisać wszystko w jednym poście...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jako że póki co nowych plotek do obgadania brak, a przeznaczenie tego tematu jest trochę szersze, to pozwole sobie wtrącić swoje 3 grosze
![]() Gdybym był bogaty to zainteresowałbym się zawodnikami AGF Aarhus. To duży jak na warunki duńskie klub z bogatą tradycją. W drużynę ostatnimi czasy wiele zainwestowano. Po powrocie do 1 klasy rozgrywkowej w 2007 roku, stopniowo pięli się w górę tabeli (10 miejsce w 2007-2008, ale już 6 w 2008-2009) by jednak w sezonie 2009-2010 zakończyć rozgrywki katastrofalnie i spaść z ligi. Wprawdzie klub planuje szybki powrót do rodzimej ekstraklasy, ale za pewne niewielu graczy przychylnie spogląda na perspektywe gry w drugiej lidze przez minimum 1 sezon, a i jakieś oszczędności też są z pewnością potrzebne. W kadrze znaleść można choćby reprezentantów Danii (seniorskich i młodzieżowych), reprezentanta USA, Libii i Gruzji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
To już nawet serbskie media o tym piszą? Też od zbymaka mają info czy z onetu? Ciekawe ciekawe.. mamy jakiegoś obytego w serbskim światku kibica, który przewertowałby tamtejszą prasę i wysnuł jakieś sensowne wnioski ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72...ve-Milinkovica |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Mourad Meghni - byłbym bardzo zadowolony gdyby to się okazało prawdą. Wyleczyć go i niech gra! http://transfermarkt.de/de/mourad-me...eler_6003.html |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głupotą będzie kupienie tego Meghiego za taką kasę jeżeli będzie grał za te 3-4 miesiące. Pragnę przypomniec, że za niecały miesiąc gramy pierwszy mecz w eliminacjach do Ligi Europy
.Wydaje mi się, że dużo lepszą opcję jest te pieniądze przeznaczyć na jakieś conajmniej 2 wzmocnienia. Co do Milinkovicia to jestem jego wielkim zwolennikiem. Taki gracz jest nam potrzebny. Szybki, dynamiczny, kreatywny przede wszystkim. Do tego waleczny. Brać go ! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mourady Megnieg - pewnie i tak nie zapłacą takiej kasy za niego, jeśli to w ogóle prawda z tym transferem. (w co wątpię)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
David Braz --> kończy mu się wypożyczenie z Flamengo, kontrakt z Panathinaikosem do 2013 ale podobno chcą się go pozbyć bo ogranicza transfery graczy spoza UE
http://transfermarkt.de/de/david/lei...ler_53226.html --> Już w ostatnim czasie miał przejść do nas ale niestety się nie udało. Gracz bardzo dobry, z pewnością dobrze uzupełniłby lukę po odejściu Arka Głowackiego i w duecie z Marcelo stworzyliby zapewne bardzo dobrą parę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
tego że wszystkie media klepią to samo? bo chyba nie na podstawie tego co ćwierkają wróble z Krakowa Tymczasem krakowskie wróble ćwierkają, że spowodowane jest to faktem iż wczoraj Milinković pojawił się już w Polsce, by przejść testy medyczne przed ewentualnym transferem do Białej Gwiazdy. ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
emjot akurat znam człowieka, który napisał newsa na Wisłasoccer i wiem, że nie zrobiłby tego gdyby nie miał wiarygodnych ku temu przesłanek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ok. Mam nadzieję że faktycznie ma przesłanki ku temu....
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Konferencja jutro o 11 i nastąpi pożegnanie Glowackiego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tu bym w kilku tych Reprezentantów U-16 zainwestował.Chyba ich jeszcze Polska myśl szkoleniowa nie skaziła.W Arsenalu Wenger też inwestuje w młodych i dobrze na tym wychodzi.Za kilka lat Wisełka miałaby z nich pocieche.
http://www.90minut.pl/news/126/news1...-2-Czechy.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Oficjalnie konferencja jest zrobiona po to zeby godnie pozegnać Głowe.Nic nie wiadomo żeby ktoś nowy mial sie pojawić(może nas zaskoczą?).Jest za to nadzieja ,ze ktos nowy zagra w sobotnim sparingu a jak nie to niespodzianki troche sie opóznią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|

|