|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
no to zobaczymy co Hiszpanie zagrają
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jeszcze jest www.atdhe.net
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
żałosny mecz. wogole cały ten mundial to flaki z olejem...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po pierwszej połowie hiszpania ma mozna powiedziec miażdzacą przewage....zobaczymy co bedzie dalej... ja bardziej od poziomu meczu martwiałbym sie o poziom komentatora... to jest dramat ciaglee nawija jedno i to samo w kółko a szczegolnie gdy d.villa jest przy piłce to prawie zawsze mówi ze to nowy gracz Barcy...
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie można zapomnieć o jego słynnej "świetnej generacji piłkarskiej"
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O kur....
Hiszpania - Szwajcaria 0:1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Sensacja, absolutna sensacja! Tego nikt sie nie mogl spodziewac!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No tego się po Hiszpanii nie spodziewałem, jednak myślę, że jeszcze dadzą rade wykrzesać te marne 2:1.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To wszystko jest wina tego "pie..." pykania mamy czas w najgorszym wypadku strzelimy bramkę na 1:0 i jakoś wygramy po prostu 1 kolejka tego mundialu to jest porażka, najbardziej mnie irytuje to że Brazylii krzywda nie spotkała, Niemcy póki co zdecydowanie najlepsza ekipa.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Patrząc na ten cały turniej to już ch*j wie czego się spodziewać. Wszyscy oprócz Niemców zagrali w pierwszej kolejce piach. Może się obudzą faworyci od drugiego meczu. A Szwajcarzy pokazują jak grać z Hiszpanią.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nam? Wygramy? Co Ty Hiszpanem jesteś?
E: Sorry, źle odebrałem. Tak zrozumiałem jak ktoś mówi, że gra Wisła/Polska to że mogliśmy, wygraliśmy itp.
Ostatnio edytowane przez LeszekABG : 16.06.2010 o godz. 16:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chodziło mi o podejście jakie prezentują...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Myślę, że chodziło mu o tok myślenia piłkarzy/trenera, a nie o to że jest Hiszpanem ;]
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czemu wszyscy żałują Hiszpanów?
A niech dostaną 3 od Szwajcarów to się uspokoją trochę To jest piłka a nie że zawsze wygrywa faworyt![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ale Derdiyok mogl zalatwic Hiszpanow, Szwajcarzy pokazuja Smudzie jak gra sie przeciwko takim rywalom
ale Franek niech dalej zyje w swoim swiecie ofensywnym
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 16.06.2010 o godz. 16:40.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja nie żałuje Hiszpanów bynajmniej wręcz uważam że powinni dostać po dupie jeszcze od Chile i nie wyjść z grupy bo taki podejściem pokazują że nie zasługują, dopiero jak bramkę dostali to im się na ambicję wzięło a na takim mundialu wszystkie ekipy powinny jechać na 100%
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
NIE żałuję wcale HISZPANÓW!
Wręcz jestem bardzo zadowolony :] Wszyscy pieprzą o nich jaki to piękny futbol nie grają a jak przychodzi co do czego to w plery:] Nie zapomnę do końca życia jednego tytułu artykułu na TWSD "KELNERZY EUROPY", dodałbym jeszcze ŚWIATA ![]() Wisła na arenie międzynarodowym, jak i Repra to KELNERZY. Mecz meczowi nierówny.. ale Hiszpanie nie dają rady Szwajcarii która nie jest hegemonem . Nie zdziwcie się tylko jak znowu odpadniemy po pierwszym dwumeczu. Poziom polskiej piłki w obecnym okresie jest najsłabszy w historii!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i Howard pokazuję swoją klasę porażka żeby 5 minut doliczyć po prostu taki lekki pokaz stronniczości w ostatnich minutach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ten mecz obnaza taktyke smudy juz do konca i pokazuje ze jest trenerskim wyrobnikiem
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja tam jestem za Hiszpanią ale z 2 strony przykład Szwajcarii, czy Korei Pln. że jak się CHCE to się potrafi. A my cóż jak przyjdzie nam grać z kimś z czołówki to pękamy przed meczem, a po biegają jak dzieci po koszulki..
Taktyka, konsekwencja, wiara w zwycięstwo to jest to!! Gratulacje dla Szwajcarów ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Szwajcarzy tam się koszulkami nie wymieniali. Bardzo dobrze!
![]() ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Teraz beda mecze w tej grupie
Odpowiedz : W dupie ![]() PS: HOP SUISSE ! ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Muszę przyznać że nasze 0:6 nabrało nowego wymiaru
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jest mimo wszystko super sensacja!!!
Futbol jest jednak bardzo ciekawy...brawo Szwajcarzy!!!! ![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
bramkarz Szwajcarów - prawdziwy bohater tego spotkania
ciekawe czy tka forma to jednorazowa, czy cały czas taką prezentuje... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Szwajcarzy maja klasy swiatowej trenera, my mamy Smude...nie mowie juz o tym, ze Hiszpanie w tym meczu grali na powaznie, a nie jak z nami na treningu.
Fantastyczny mecz "bialo-czerwonych" ...Derdei i ten Nkufo pokazali umiejetnosci, a nie jak Lewandowski, ktory odbijal sie od Hiszpanow.A Webb, jak zwykle zaczal drukowac pod koniec spotkania i robil wszystko, zeby wiadoma druzyna wygrala. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ja juz nie chce widziec meczow na Euro 2012 bo to po prostu bedzie mega kompromitacja ![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Może jakieś przykłady?
![]()
94 - Allah Akbar!!