|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
ZAMILCZ PROSZĘ, ALBOWIEM POMYLIŁEŚ SŁOWENIĘ ZE SŁOWACJĄ ![]() ![]() !!!!!!!!!![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No zawsze się taki znajdzie co mu zawsze mało.W poprzednim poście pisałem,żeby nie dawać palca.....Myślę,że statystyki nie grają.Xavi czy Iniesta też na pewno nie mają super statystyk(nie porównuje zawodników) bo tacy piłkarze się charakteryzują tym,że pracują na boisku i wypracowują sytuacje,ale nie muszą mieć asyst bo taki Djurovski poda do piłkarza X wychodzącego na sam na sam a ten piłkarz poda zawodnikowi Y,który ma pustą bramkę i strzela gola.I co
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ci piłkarze, którzy tam zaczynali karierę teraz biegają po boiskach RPA. Wytłumacz mi czemu nie ma tam naszych? Bo są gwiazdeczkami, które chcą wielkiej kasy bez ciężkiej pracy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym chciał żeby Djurovski i Milinkovic przyszli, ale kto wie może na tej konferencji czymś nas pozytywnie zaskoczą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Co do Kirma- chłop nie był przygotowany na tak słaby poziom
![]() Powód: Sory za OT
Ostatnio edytowane przez masterlag : 15.06.2010 o godz. 20:49.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trafiłeś w sedno.Kasy by chcieli np. taki Nowak on to jest na kasę,że szkoda pisać.A ponieważ w Polsce piłka jest sportem narodowym to i liga się cieszy popularnością i jest nakręcana przez media i z tego się biorą te sumy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie tylko w RPA, ale też wielu z nich jest w poważnych klubach najmocniejszych lig, a nasi co jeden Błaszczykowski, czy Piszczek, a jeszcze Jelen, reszta to statyści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kirm nigdy nie grał w lidze serbskiej więc twój argument jest nietrafiony
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się modle,żeby to nie była kolejna plotka bo miał być już u nas:
a)Ivan Boskovic b)Cissokho c)Soriano d)Navas Jeśli kogoś pominołem to przypomnijcie mi |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Boskovic i Soriano to byly tylko niezbyt wiarygodne wymysly mediow. W stosunku do Navasa byly pewne konkrety ale przyszedl Jovanic wiec na jedno wychodzi. Cissokho nie ma swietnych statystyk wiec raczej lepiej, ze ten pilkarz sie nie zjawil. Ktos napewno przyjdzie bo musi, mamy za duzo luk w skladzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja nie czytałem żeby sprawa Cissokho była zamknięta. może dołączy na zgrupowaniu w Niemczech?
co do Navasa to ktoś już pisał że jest możliwość aby był on naszym zawodnikiem jeśli rozwiąże kontrakt do lipca. o zainteresowaniu Soriano wiele nie wiem, jakoś nigdy nie wierzyłem w jego pozyskanie, a co do Boskovicia to był on wymieniany przez Super Express razem z Djurovskim jako kandydat do gry w Wiśle, więc jak widać SE miał tylko po części sprawdzone info |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wracając do konferencji.Wczoraj wieczorem dostalem takie info" nie jest wykluczone ,że konferencja zostanie przyspieszona o jeden dzien i odbędzie się Srode(raczej malo prawdopodobne) ale należy brać to pod uwage .Jak będę znal szczególy napisze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Czyli skoro miała by dzisiaj być konferencja prasowa, to raczej tylko po to żeby godnie pożegnać Arka Głowackiego....Ale obym się mylił
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Głupi tok myślenia. Równie dobrze mogła ulec przyspieszeniu ponieważ negocjacje poszły nad podziw gładko i nowi zawodnicy będą do zaprezentowania dzisiaj ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
gdybym był bogaty, kupiłbym Jong Tea-Se z KRLD
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Prze koleś z niego. Ale warty jakieś 3 miliony. :(
http://www.youtube.com/watch?v=nPn5BDFK5Co http://www.youtube.com/watch?v=9v-usNgNHu4
Ostatnio edytowane przez tofik : 16.06.2010 o godz. 13:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
z Kurdzielem jest info na 90minut.pl , a pan Dawidziuk to pewnie czasu moze nie miec, chlop jest zajety komentowaniem i analizowanie meczy w studio MS 2010 ( jeśli się nie mylę )
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
No to juz wiemy kogo przedstawiaja na jutrzejszej konferencji prasowej
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję że się mylisz, liczę na kolejnego, nowego zawodnika w Wiśle.
*I nie braziliano, ten jego brzuch mnie totalnie zniechęcił ... ja mam mniejszy ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi się wydaje,że ten Alemao to nie jest brane pod uwagę jako wzmocnienie tylko jako uzupełnienie bo już mamy Singlara,Burliga i on będzie walczył z Burligą o drugie miejsce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
jeśli alemao jest dobrym zawodnikiem to nic przeciwko nie mam aby przyszedł do nas szkoda tylko że zbymak nic więcej nie wie na temat konferencji lub na teamt stopera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
@tsw biała gwiazda Bardzo dobrze że nie dał bo mogło by mieć tylko negatywny skutek. Będzie konferencja to się dowiemy.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Dokładnie po co zatrudniać takich przeciętnych graczy jak Alemao który jak wcześniej napisałem prawie w ogóle nie grał w Brazylii i grał w ostatnim klubie słabiutkiej ligi australijskiej, lepiej dać szansę Burlidze.
To samo tyczy się pozycji środkowego obrońcy i zainteresowaniu niejakim Aracicem, o czym pisze niestety kolejne źródło tym razem dzisiejszy Dziennik Polski. Nie wiem w czym taki przeciętniak miałby być lepszy od Kowalskiego. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taa tylko Burliga jest kontuzjowany i pewien czas nie zagra.Singlar będzie miał kontuzje i co
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a wiecie kiedy ma być ta konferencja chodzi mi o date i godzine o ktorej moze sie odbyc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|

|