The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2010, 20:38
Pele77 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem skąd taka podnieta Djurovskim i Milinkoviciem. Obaj mają przeciętne statystyki w ciut lepszych ligach od polskiej. Kirm miał w tej samej lidze co Milinkovic o niebo lepsze statystyki, a jak teraz wygląda każdy widzi. I jeszcze te ceny za nich... Wiem, że nie sprowadzimy tu zaraz Xaviego czy Iniesty, ale wg mnie za takie pieniądze jakie sobie śpiewają kluby tych kolesi można kupić kogoś lepszego. Nie wiem może czegoś nie wiem o tych zawodnikach, że taką podnietę ich umiejętnościami tu widzę...
ZAMILCZ PROSZĘ, ALBOWIEM POMYLIŁEŚ SŁOWENIĘ ZE SŁOWACJĄ !!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
Pele77
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.06.2010, 20:42
wojtole14 napisał(a):Wyświetl post
ZAMILCZ PROSZĘ, ALBOWIEM POMYLIŁEŚ SŁOWENIĘ ZE SŁOWACJĄ !!!!!!!!!
Co jest akurat mało ważna sprawą, bo ligi na podobnym poziomie i nie zmienia to faktu, ze nie kumam tej podniety tymi zawodnikami...
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 15.06.2010, 20:44
No zawsze się taki znajdzie co mu zawsze mało.W poprzednim poście pisałem,żeby nie dawać palca.....Myślę,że statystyki nie grają.Xavi czy Iniesta też na pewno nie mają super statystyk(nie porównuje zawodników) bo tacy piłkarze się charakteryzują tym,że pracują na boisku i wypracowują sytuacje,ale nie muszą mieć asyst bo taki Djurovski poda do piłkarza X wychodzącego na sam na sam a ten piłkarz poda zawodnikowi Y,który ma pustą bramkę i strzela gola.I coDzięki Djurovskiemu bramka ale on nie ma ani asysty ani gola!!Sorry jeśli trochę poplątałem.
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 15.06.2010, 20:45
Pele77 napisał(a):Wyświetl post
Co jest akurat mało ważna sprawą, bo ligi na podobnym poziomie i nie zmienia to faktu, ze nie kumam tej podniety tymi zawodnikami...
Ci piłkarze, którzy tam zaczynali karierę teraz biegają po boiskach RPA. Wytłumacz mi czemu nie ma tam naszych? Bo są gwiazdeczkami, które chcą wielkiej kasy bez ciężkiej pracy.

Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Stary 15.06.2010, 20:47
Ja bym chciał żeby Djurovski i Milinkovic przyszli, ale kto wie może na tej konferencji czymś nas pozytywnie zaskoczą.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.06.2010, 20:49
Co do Kirma- chłop nie był przygotowany na tak słaby poziom
Powód: Sory za OT
Ostatnio edytowane przez masterlag : 15.06.2010 o godz. 20:49.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Stary 15.06.2010, 20:50
wojtole14 napisał(a):Wyświetl post
Ci piłkarze, którzy tam zaczynali karierę teraz biegają po boiskach RPA. Wytłumacz mi czemu nie ma tam naszych? Bo są gwiazdeczkami, które chcą wielkiej kasy bez ciężkiej pracy.
Trafiłeś w sedno.Kasy by chcieli np. taki Nowak on to jest na kasę,że szkoda pisać.A ponieważ w Polsce piłka jest sportem narodowym to i liga się cieszy popularnością i jest nakręcana przez media i z tego się biorą te sumy.
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 15.06.2010, 20:50
Nie tylko w RPA, ale też wielu z nich jest w poważnych klubach najmocniejszych lig, a nasi co jeden Błaszczykowski, czy Piszczek, a jeszcze Jelen, reszta to statyści.
Odpowiedz cytując
Mishau
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 15.06.2010, 20:56
Kirm nigdy nie grał w lidze serbskiej więc twój argument jest nietrafiony
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Stary 15.06.2010, 21:05
Ja się modle,żeby to nie była kolejna plotka bo miał być już u nas:
a)Ivan Boskovic
b)Cissokho
c)Soriano
d)Navas
Jeśli kogoś pominołem to przypomnijcie mi
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 15.06.2010, 21:11
czera84 napisał(a):Wyświetl post
Ja się modle,żeby to nie była kolejna plotka bo miał być już u nas:
a)Ivan Boskovic
b)Cissokho
c)Soriano
d)Navas
Jeśli kogoś pominołem to przypomnijcie mi
Boskovic i Soriano to byly tylko niezbyt wiarygodne wymysly mediow. W stosunku do Navasa byly pewne konkrety ale przyszedl Jovanic wiec na jedno wychodzi. Cissokho nie ma swietnych statystyk wiec raczej lepiej, ze ten pilkarz sie nie zjawil. Ktos napewno przyjdzie bo musi, mamy za duzo luk w skladzie.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 15.06.2010, 21:34
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Boskovic i Soriano to byly tylko niezbyt wiarygodne wymysly mediow. W stosunku do Navasa byly pewne konkrety ale przyszedl Jovanic wiec na jedno wychodzi. Cissokho nie ma swietnych statystyk wiec raczej lepiej, ze ten pilkarz sie nie zjawil. Ktos napewno przyjdzie bo musi, mamy za duzo luk w skladzie.
Z Navasem sprawa nie jest zakończona .Jesli rozwiąże kontrakt 30.06 wrocimy do rozmow.
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.06.2010, 21:47
ja nie czytałem żeby sprawa Cissokho była zamknięta. może dołączy na zgrupowaniu w Niemczech?
co do Navasa to ktoś już pisał że jest możliwość aby był on naszym zawodnikiem jeśli rozwiąże kontrakt do lipca.
o zainteresowaniu Soriano wiele nie wiem, jakoś nigdy nie wierzyłem w jego pozyskanie, a co do Boskovicia to był on wymieniany przez Super Express razem z Djurovskim jako kandydat do gry w Wiśle, więc jak widać SE miał tylko po części sprawdzone info
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 16.06.2010, 06:30
Wracając do konferencji.Wczoraj wieczorem dostalem takie info" nie jest wykluczone ,że konferencja zostanie przyspieszona o jeden dzien i odbędzie się Srode(raczej malo prawdopodobne) ale należy brać to pod uwage .Jak będę znal szczególy napisze.
Odpowiedz cytując
sovinho_02
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 16.06.2010, 07:51
Czyli skoro miała by dzisiaj być konferencja prasowa, to raczej tylko po to żeby godnie pożegnać Arka Głowackiego....Ale obym się mylił
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 16.06.2010, 08:23
sovinho_02 napisał(a):Wyświetl post
Czyli skoro miała by dzisiaj być konferencja prasowa, to raczej tylko po to żeby godnie pożegnać Arka Głowackiego....Ale obym się mylił

Głupi tok myślenia. Równie dobrze mogła ulec przyspieszeniu ponieważ negocjacje poszły nad podziw gładko i nowi zawodnicy będą do zaprezentowania dzisiaj
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 16.06.2010, 11:28
gdybym był bogaty, kupiłbym Jong Tea-Se z KRLD
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 16.06.2010, 13:02
Prze koleś z niego. Ale warty jakieś 3 miliony. :(
http://www.youtube.com/watch?v=nPn5BDFK5Co
http://www.youtube.com/watch?v=9v-usNgNHu4
Ostatnio edytowane przez tofik : 16.06.2010 o godz. 13:05.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 16.06.2010, 14:17
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Wracając do konferencji.Wczoraj wieczorem dostalem takie info" nie jest wykluczone ,że konferencja zostanie przyspieszona o jeden dzien i odbędzie się Srode(raczej malo prawdopodobne) ale należy brać to pod uwage .Jak będę znal szczególy napisze.
Mam nadzieję, że konferencja w najblizszych dniach nie odbędzie się po to by zaprezentować Almeo w koszulce Wisły
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 16.06.2010, 14:26
z Kurdzielem jest info na 90minut.pl , a pan Dawidziuk to pewnie czasu moze nie miec, chlop jest zajety komentowaniem i analizowanie meczy w studio MS 2010 ( jeśli się nie mylę )

Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 16.06.2010, 14:47
No to juz wiemy kogo przedstawiaja na jutrzejszej konferencji prasowej
Odpowiedz cytując
Hiroji Hanzo
Banita

Od: 01.2010

Stary 16.06.2010, 15:52
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
No to juz wiemy kogo przedstawiaja na jutrzejszej konferencji prasowej

Dokładnie jak mówisz.I jeszcze jeden wniosek.Skoro brazilejro,przechodził dziś kardiobadania,to zapewne i jego ujrzymy na najblizszej konferencji z koszulką Wisły.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 16.06.2010, 15:52
Mam nadzieję że się mylisz, liczę na kolejnego, nowego zawodnika w Wiśle.

*I nie braziliano, ten jego brzuch mnie totalnie zniechęcił ... ja mam mniejszy ...
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Stary 16.06.2010, 15:59
Mi się wydaje,że ten Alemao to nie jest brane pod uwagę jako wzmocnienie tylko jako uzupełnienie bo już mamy Singlara,Burliga i on będzie walczył z Burligą o drugie miejsce.
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.06.2010, 16:02
jeśli alemao jest dobrym zawodnikiem to nic przeciwko nie mam aby przyszedł do nas szkoda tylko że zbymak nic więcej nie wie na temat konferencji lub na teamt stopera
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 16.06.2010, 16:02
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję że się mylisz, liczę na kolejnego, nowego zawodnika w Wiśle.

*I nie braziliano, ten jego brzuch mnie totalnie zniechęcił ... ja mam mniejszy ...
Nie tylko ciebie.. sto razy bardziej wolałbym dać szanse Burlidze, który wg. mnie jest bardzo solidnym zawodnikiem, który spokojnie może rywalizować o miejsce w składzie z Singlarem. Tyle tylko że Łukasz nie będzie mógł grać przez długi czas z powodu kontuzji, i może ten Alemao to wariant tylko chwilowy, może podpiszemy z nim kontrakt na pół roku i jak się sprawdzi to przedłużymy? Oby, ale wolałbym kogoś innego, choć nie widziałem go jak gra.

@tsw biała gwiazda
Bardzo dobrze że nie dał bo mogło by mieć tylko negatywny skutek. Będzie konferencja to się dowiemy..
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 16.06.2010, 16:19
Dokładnie po co zatrudniać takich przeciętnych graczy jak Alemao który jak wcześniej napisałem prawie w ogóle nie grał w Brazylii i grał w ostatnim klubie słabiutkiej ligi australijskiej, lepiej dać szansę Burlidze.

To samo tyczy się pozycji środkowego obrońcy i zainteresowaniu niejakim Aracicem, o czym pisze niestety kolejne źródło tym razem dzisiejszy Dziennik Polski. Nie wiem w czym taki przeciętniak miałby być lepszy od Kowalskiego.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Stary 16.06.2010, 16:21
Taa tylko Burliga jest kontuzjowany i pewien czas nie zagra.Singlar będzie miał kontuzje i coUzupełnienia też nam są potrzebne!!
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.06.2010, 16:27
a wiecie kiedy ma być ta konferencja chodzi mi o date i godzine o ktorej moze sie odbyc
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 16.06.2010, 16:44
K4millo napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie po co zatrudniać takich przeciętnych graczy jak Alemao który jak wcześniej napisałem prawie w ogóle nie grał w Brazylii i grał w ostatnim klubie słabiutkiej ligi australijskiej, lepiej dać szansę Burlidze.

To samo tyczy się pozycji środkowego obrońcy i zainteresowaniu niejakim Aracicem, o czym pisze niestety kolejne źródło tym razem dzisiejszy Dziennik Polski. Nie wiem w czym taki przeciętniak miałby być lepszy od Kowalskiego.
Pewnie po to, że Burliga wróci do treningów za 3 miesiące. Ludzie myśleć troszkę, potrzebna jest zapchajdziura na parę miesięcy, która byłaby tania w utrzymaniu no i jest.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów