The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2010, 18:05
Transfermarkt wycenia jego umiejetnosci na milion Euro. Z tego co ja wiem ta cena jest "odrobinke" nizsza.

EDIT. Nie doczytalem ze kontrakt mu sie konczy. 3 miechy temu widac Koszyce wycenialy jego umiejtnosci na 750 tysiecy Euro. I to na 3 miesiace przed konczem kontraktu...
Ostatnio edytowane przez koyoot : 14.06.2010 o godz. 18:12.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 14.06.2010, 18:05
według transfermarkt http://www.transfermarkt.co.uk/en/ma...ler_74918.html
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 15.06.2010, 02:36
Gdybym był bogaty, to zapytałbym się trenera oraz zarządu, dlaczego wymienia się w kontekście wzmocnień, wszystkie prawie pozycje za wyjątkiem prawego pomocnika, gdzie jedynym nominalnym piłkarzem jest wątpliwej jakości Wojciech Łobodziński, w każdej chwili zagrożony konsekwencjami w aferze korupcyjnej ?
Ostatnio edytowane przez kot : 15.06.2010 o godz. 02:38.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.06.2010, 07:09
maci0s napisał(a):Wyświetl post
@tramp

nie odpowiem Ci tak jakbyś tego ode mnie oczekiwał bo po prostu nie wiem... Te nazwiska są z W-O, z Klubu cieżko cos wyciągnąc bo jest straszne uszczelnianie wycieków...
Mogę Wam tylko powiedzieć ze portugalia się przewijała jako kraj z którego ktoś mial byc nam oferowany...
i bardzo dobrze.
Nie sądzisz że wyciek może coś spalić? Albo spowodować że włączy się do gry ktoś inny?
I trzeba np. dać więcej kasy menagerowi, klubowi lub zawodnikowi?
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.06.2010, 09:52
kot napisał(a):Wyświetl post
Gdybym był bogaty, to zapytałbym się trenera oraz zarządu, dlaczego wymienia się w kontekście wzmocnień, wszystkie prawie pozycje za wyjątkiem prawego pomocnika, gdzie jedynym nominalnym piłkarzem jest wątpliwej jakości Wojciech Łobodziński, w każdej chwili zagrożony konsekwencjami w aferze korupcyjnej ?
Zarówno Małecki jak i Kirm nadaja sie lepiej na tą pozycje niż Łobo
od biedy to i Boguski tam sie odnajdzie
jakby przyszedł konkretny lewoskrzydłowy to będzie dobrze
Odpowiedz cytując
koker
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 15.06.2010, 09:57
http://transfermarkt.de/de/danny-sze...ler_26854.html

Moze to bylaby ciekawa opcja?(jako srodkowy pomocnik)?

Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 15.06.2010, 10:38
Joel Tshibamba - cena 250 tys E. 22 - letni, silny, wysoki, szybki napastnik. Idealny, żeby wejść na podmęczonego rywala i porozbijać obrońców. Ryzyko, że transakcja będzie niewypałem - niewielkie. Możliwość utarcia nosa Legii - BEZCENNA.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.06.2010, 11:06
Guła, jak już powróci do zdrowia, to pewnie zaraz pójdzie znowu na leczenie... Z Ba rezygnujemy, poza tym Diaz nie jest pewnym punktem [bardzo irytujący], Jirsak się od początku nie umie odnaleźć, na Mączyńskiego nikt nie chce postawić. Jedynie Sobol- ale i Radek coś obniżył loty w tym sezonie, a poza tym coraz młodszy to on nie jest. Myślę, że środkowy pomocnik jak najbardziej jest potrzebny.

Co do Makinwy- wszyscy się nim tak podniecają, a ja bym raczej powiedziała, żeby się nie napalać. Wiek jak wiek- jeszcze trochę lat grania ma przed sobą, ale statystyki jego nie są powalające. Wręcz przeciwnie. I obawiam się żeby z niego nie było drugiego Tomasa Jirsaka- przyjdzie, kase wydamy, a on nas uraczy raz na jakiś czas większym meczem i kilkoma golami. Owszem może to być kilka ważnych goli, ale nie musi.
Dlatego ja się nie napalam na tego gościa, bo nie daje mi podstaw do tego bym mówiła "ooo tak! Makinwa i świat jest nasz!". Przyjdzie i się sprawdzi- luksus. Przyjdzie i nic ponad nie pokaże- można było to przewidzieć.

Swoją drogą ten testowany Brazylijczyk nie wygląda na piłkarza, który okaże się lepszy od Alvareza, Singlara, czy tego Burligi naszego...
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 15.06.2010, 11:15
Może się mylę,ale czyżby ta wypowiedź,że interesujemy się Makinwą to nie jest tylko pic na wodę dla mediów,żeby miały czym się zająć a nie szperać w sprawach Wisły.Myślę,że to jest taka przykrywka i taką mam nadzieje bo ten Makinwa mnie też nie zachwyca.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.06.2010, 11:16
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Swoją drogą ten testowany Brazylijczyk nie wygląda na piłkarza, który okaże się lepszy od Alvareza, Singlara, czy tego Burligi naszego...
wygląda raczej na piwkującego turystę, który znalazł się w nieodpowiednim miejscu i czasie, a na tym zdjęciu z Diazem wygląda jak Sobiech kiedy Fabregas odmówił mu koszulki... xD

]
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.06.2010, 12:02
Adriano i Ronaldo też mają nadwagę i... też są Brazylijczykami
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 15.06.2010, 12:02
W związku z pojawiającymi sie negatywnymi opinami i komentarzami na temat ruchów transferowych w naszym klubie zarząd Wisly postanowil nie przeprowadzać już w tym oknie transferowym zadnych tranzakcji.Srodki finansowe ktore nie zostały wykorzystane na zakup nowych zawodników zostaną przeznaczone na kupno 30.000 trąbęk "mundialowych"Mamy nadzieje ,ze kibice bedą zadowoleni i nie beda już narzekać na nasze działania w tym okienku transferowym.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Stary 15.06.2010, 12:08
zbymak napisał(a):Wyświetl post
W związku z pojawiającymi sie negatywnymi opinami i komentarzami na temat ruchów transferowych w naszym klubie zarząd Wisly postanowil nie przeprowadzać już w tym oknie transferowym zadnych tranzakcji.Srodki finansowe ktore nie zostały wykorzystane na zakup nowych zawodników zostaną przeznaczone na kupno 30.000 trąbęk "mundialowych"Mamy nadzieje ,ze kibice bedą zadowoleni i nie beda już narzekać na nasze działania w tym okienku transferowym.
Taka trabka to gora 10 euro sztuka. Czyli w najlepszym razie chcieli przeznaczyc 300k. Malo
Odpowiedz cytując
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 15.06.2010, 13:36
http://transfermarkt.de/de/sergey-ki...ler_45613.html Kiedyś już o nim ktoś tu pisał w tym temacie. Kontrakt kończy mu się w tym miesiącu.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 15.06.2010, 13:55
Dziwię się, że Wisła nie interesuje się Golańskim. Jest za darmo, a to sprawdzony obrońca, rywalizacja z Singlarem wyszłaby na zdrowie im obu.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.06.2010, 14:18
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Dziwię się, że Wisła nie interesuje się Golańskim. Jest za darmo, a to sprawdzony obrońca, rywalizacja z Singlarem wyszłaby na zdrowie im obu.
Sam miałem o tym pisać, ale Golański powiedział, że do Polski wróci jak pojawia się dobra oferta z Polski,bodajże miesiąc temu był taki wywiad.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 15.06.2010, 14:24
Golański podobno ma dość spore wymagania finansowe i nas na niego nie stać.
Odpowiedz cytując
Szyman423
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 15.06.2010, 15:41
Zbymak i Mac0s wiecie coś na teamt tego młodego serba Milinkovicia ?
Albo o innych zawodnikach którzy mogą w najbliższym czasie dołączyc do Wisły
Odpowiedz cytując
Luk_Biala_Gwiazda
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 15.06.2010, 15:50
Szyman423 napisał(a):Wyświetl post
Zbymak i Mac0s wiecie coś na teamt tego młodego serba Milinkovicia ?
Albo o innych zawodnikach którzy mogą w najbliższym czasie dołączyc do Wisły
Przeciez to zbymak wypuscil w swiat informacje o zainteresowaniu Milinkoviciem. Co mogl, to powiedzial, teraz musimy czekac do konca tygodnia.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 15.06.2010, 15:50
Pewnie jak beda cos siwecej wiedziec to wtedy napisza...
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 15.06.2010, 18:58
Czwartek lub Piątek konferencja godzina jeszcze nie ustalona
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 15.06.2010, 19:03
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Czwartek lub Piątek konferencja godzina jeszcze nie ustalona
W sprawie Może coś więcej Druga konferencja w tygodniu czyżby nowe nabytki były?
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 15.06.2010, 19:04
No i bardzo dobra wiadomość mam nadzieje że przedstawia nam chociaż dwóch zawodników.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 15.06.2010, 19:18
Pewnie zostanie zaprezentowany następca Głowackiego. Mam nadzieje, że to nie będzie tylko jeden zawodnik.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Stary 15.06.2010, 19:21
Konferencja przedmeczowa

Dla Glowy napewno by specjalnie takie wydarzenia nie zrobili. Coś musi byc na rzeczy, ale to rownie dobrze moze byc w sprawie stadionu czy marketingu. Pozyjemy, zobaczymy.
Odpowiedz cytując
volasTSW
Member

Od: 07.2009

Stary 15.06.2010, 19:24
mam dobre przeczucia, że to bedzie nowy zawodnik

przeciez nie robiliby konfy przed meczem z Garbarnia..i zeby sobie pogadac na takie temat jak byly poruszane wczoraj;d będzie dobrze
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman

AVE WISŁA!
Odpowiedz cytując
Szyman423
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 15.06.2010, 19:32
Kurde o by to było 2 zawodników: Milianowic i ktoś za Głowe
Cos sie panowie zaczyna dziac !
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 15.06.2010, 19:36
Temat Djurovskiego dalej aktualny ? Jesli przyszliby Djurovski i Milinkovic mielibyśmy dobre wzmocnienie pomocy . Trzymam kciuki
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 15.06.2010, 20:01
Konferencja organizowana jest ,żebysmy godnie pożegnali Głowe .Tego sie trzymajmy oficjalnie
JAK NIESPODZIANKA TO NIESPODZIANKA
Odpowiedz cytując
Pele77
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.06.2010, 20:32
Nie wiem skąd taka podnieta Djurovskim i Milinkoviciem. Obaj mają przeciętne statystyki w ciut lepszych ligach od polskiej. Kirm miał w tej samej lidze co Milinkovic o niebo lepsze statystyki, a jak teraz wygląda każdy widzi. I jeszcze te ceny za nich... Wiem, że nie sprowadzimy tu zaraz Xaviego czy Iniesty, ale wg mnie za takie pieniądze jakie sobie śpiewają kluby tych kolesi można kupić kogoś lepszego. Nie wiem może czegoś nie wiem o tych zawodnikach, że taką podnietę ich umiejętnościami tu widzę...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów