|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Transfermarkt wycenia jego umiejetnosci na milion Euro. Z tego co ja wiem ta cena jest "odrobinke" nizsza.
EDIT. Nie doczytalem ze kontrakt mu sie konczy. 3 miechy temu widac Koszyce wycenialy jego umiejtnosci na 750 tysiecy Euro. I to na 3 miesiace przed konczem kontraktu...
Ostatnio edytowane przez koyoot : 14.06.2010 o godz. 18:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
według transfermarkt http://www.transfermarkt.co.uk/en/ma...ler_74918.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Gdybym był bogaty, to zapytałbym się trenera oraz zarządu, dlaczego wymienia się w kontekście wzmocnień, wszystkie prawie pozycje za wyjątkiem prawego pomocnika, gdzie jedynym nominalnym piłkarzem jest wątpliwej jakości Wojciech Łobodziński, w każdej chwili zagrożony konsekwencjami w aferze korupcyjnej ?
![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 15.06.2010 o godz. 02:38.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie sądzisz że wyciek może coś spalić? Albo spowodować że włączy się do gry ktoś inny? I trzeba np. dać więcej kasy menagerowi, klubowi lub zawodnikowi? ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
od biedy to i Boguski tam sie odnajdzie jakby przyszedł konkretny lewoskrzydłowy to będzie dobrze |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
http://transfermarkt.de/de/danny-sze...ler_26854.html
Moze to bylaby ciekawa opcja?(jako srodkowy pomocnik)? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Joel Tshibamba - cena 250 tys E. 22 - letni, silny, wysoki, szybki napastnik. Idealny, żeby wejść na podmęczonego rywala i porozbijać obrońców. Ryzyko, że transakcja będzie niewypałem - niewielkie. Możliwość utarcia nosa Legii - BEZCENNA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Guła, jak już powróci do zdrowia, to pewnie zaraz pójdzie znowu na leczenie... Z Ba rezygnujemy, poza tym Diaz nie jest pewnym punktem [bardzo irytujący], Jirsak się od początku nie umie odnaleźć, na Mączyńskiego nikt nie chce postawić. Jedynie Sobol- ale i Radek coś obniżył loty w tym sezonie, a poza tym coraz młodszy to on nie jest. Myślę, że środkowy pomocnik jak najbardziej jest potrzebny.
Co do Makinwy- wszyscy się nim tak podniecają, a ja bym raczej powiedziała, żeby się nie napalać. Wiek jak wiek- jeszcze trochę lat grania ma przed sobą, ale statystyki jego nie są powalające. Wręcz przeciwnie. I obawiam się żeby z niego nie było drugiego Tomasa Jirsaka- przyjdzie, kase wydamy, a on nas uraczy raz na jakiś czas większym meczem i kilkoma golami. Owszem może to być kilka ważnych goli, ale nie musi. Dlatego ja się nie napalam na tego gościa, bo nie daje mi podstaw do tego bym mówiła "ooo tak! Makinwa i świat jest nasz!". Przyjdzie i się sprawdzi- luksus. Przyjdzie i nic ponad nie pokaże- można było to przewidzieć. Swoją drogą ten testowany Brazylijczyk nie wygląda na piłkarza, który okaże się lepszy od Alvareza, Singlara, czy tego Burligi naszego... ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Może się mylę,ale czyżby ta wypowiedź,że interesujemy się Makinwą to nie jest tylko pic na wodę dla mediów,żeby miały czym się zająć a nie szperać w sprawach Wisły.Myślę,że to jest taka przykrywka i taką mam nadzieje bo ten Makinwa mnie też nie zachwyca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
] ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Adriano i Ronaldo też mają nadwagę i... też są Brazylijczykami
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
W związku z pojawiającymi sie negatywnymi opinami i komentarzami na temat ruchów transferowych w naszym klubie zarząd Wisly postanowil nie przeprowadzać już w tym oknie transferowym zadnych tranzakcji.Srodki finansowe ktore nie zostały wykorzystane na zakup nowych zawodników zostaną przeznaczone na kupno 30.000 trąbęk "mundialowych"Mamy nadzieje ,ze kibice bedą zadowoleni i nie beda już narzekać na nasze działania w tym okienku transferowym.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://transfermarkt.de/de/sergey-ki...ler_45613.html Kiedyś już o nim ktoś tu pisał w tym temacie. Kontrakt kończy mu się w tym miesiącu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dziwię się, że Wisła nie interesuje się Golańskim. Jest za darmo, a to sprawdzony obrońca, rywalizacja z Singlarem wyszłaby na zdrowie im obu.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sam miałem o tym pisać, ale Golański powiedział, że do Polski wróci jak pojawia się dobra oferta z Polski,bodajże miesiąc temu był taki wywiad.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Golański podobno ma dość spore wymagania finansowe i nas na niego nie stać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Zbymak i Mac0s wiecie coś na teamt tego młodego serba Milinkovicia ?
Albo o innych zawodnikach którzy mogą w najbliższym czasie dołączyc do Wisły |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Przeciez to zbymak wypuscil w swiat informacje o zainteresowaniu Milinkoviciem. Co mogl, to powiedzial, teraz musimy czekac do konca tygodnia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pewnie jak beda cos siwecej wiedziec to wtedy napisza...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czwartek lub Piątek konferencja godzina jeszcze nie ustalona
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No i bardzo dobra wiadomość mam nadzieje że przedstawia nam chociaż dwóch zawodników.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pewnie zostanie zaprezentowany następca Głowackiego. Mam nadzieje, że to nie będzie tylko jeden zawodnik.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konferencja przedmeczowa
![]() Dla Glowy napewno by specjalnie takie wydarzenia nie zrobili. Coś musi byc na rzeczy, ale to rownie dobrze moze byc w sprawie stadionu czy marketingu. Pozyjemy, zobaczymy. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mam dobre przeczucia, że to bedzie nowy zawodnik
![]() przeciez nie robiliby konfy przed meczem z Garbarnia..i zeby sobie pogadac na takie temat jak byly poruszane wczoraj;d będzie dobrze ![]() ![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Kurde o by to było 2 zawodników: Milianowic i ktoś za Głowe
![]() Cos sie panowie zaczyna dziac ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Temat Djurovskiego dalej aktualny ? Jesli przyszliby Djurovski i Milinkovic mielibyśmy dobre wzmocnienie pomocy . Trzymam kciuki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konferencja organizowana jest ,żebysmy godnie pożegnali Głowe .Tego sie trzymajmy oficjalnie
![]() JAK NIESPODZIANKA TO NIESPODZIANKA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie wiem skąd taka podnieta Djurovskim i Milinkoviciem. Obaj mają przeciętne statystyki w ciut lepszych ligach od polskiej. Kirm miał w tej samej lidze co Milinkovic o niebo lepsze statystyki, a jak teraz wygląda każdy widzi. I jeszcze te ceny za nich... Wiem, że nie sprowadzimy tu zaraz Xaviego czy Iniesty, ale wg mnie za takie pieniądze jakie sobie śpiewają kluby tych kolesi można kupić kogoś lepszego. Nie wiem może czegoś nie wiem o tych zawodnikach, że taką podnietę ich umiejętnościami tu widzę...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|