|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Moze jacys uczniowie sie wypowiedzą co do X LO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bo to jest ****a najważniejsze, czy szkoła jest Wiślacka, czy nie.... Ludzie, opamiętajcie się! Idziecie sie uczyć, poznawać ludzi, czy łazić z szalem na szyi?!
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie to jest wazne, wiec sie tak nie pluj...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wybiera się ktoś do tej szkoły http://zsoms.krakow.pl/ ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Raczej większość to Wisła.
Jakichś spięć nie ma jak ktoś chodzi po szkole w jakiejś koszulce, zresztą i tak się to rzadko zdarza, chyba że na WFie, to zdecydowanie więcej w Wiślackich koszulkach. ![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jakie są dobre licea w Krakowie poza V i I?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
II VIII 10 znaków
![]()
"Taka już nasza polska natura. Byle raz na koń siąść. Niemiec, Francuz, Angielczyk albo smagły Hiszpan od razu do oczu skoczy, a Polak pacjencję wrodzoną mając siła zniesie, długo się choćby takiemu Szwedzi- nie szarpać pozwoli, ale gdy się miara przebierze, jak huknie w pysk, to ci się taki Szwedzina trzy razy nogami nakryje... Bo fantazja jeszcze jest, a póki fantazja nie zginie, póty i Rzeczpospolita trwać będzie." - Pan Zagłoba BronoWice !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dzięki Bogu, że są takie głosy zdrowego rozsądku jak Wasiu który potafi jakoś obiektywnie podejśc do sprawy. Reszty nie skomentuje bo juz mi sie nie chce. Dawno sobie obiecałem, że szkoda mojego czasu na dementowanie poglądów osób które z racji na ograniczone predyspozycje umysłowe się do V nie dostały i potem się wyżywają, Jak czytam posty typu "no bo jak tam są olimpijczycy to musi byc tak siak i owak" to już nawet sie czlowikowi z politowanie zaśmiac nie chce. w dupie byłeś gów** widziałes wiec głosu nie zabieraj
![]() Osobiści skończyłem rok temu V. 3 lata dobrej zabawy, ze swietnymi ludzmi na bardzo wysokim poziomie. Szkoła kompletnie wiślacka i partnerskie stosunki z nauczycielami ale nie. lepiej jest przeczytac w wyborczej, że jemy dzieci a nauczyciele dają nam koks żebyśmy mieli lepsze wyniki :]pozdro dla tych co trzeźwo myślą Młyn
Ostatnio edytowane przez mlynnek : 13.06.2010 o godz. 16:31.
![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A VII i X-co byście o nich powiedzieli?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wiadomo, że słabsze niż I, II, V czy VIII, ale myślę że jeśli o Krakowskie Licea to X i VII są zaraz za tymi najlepszymi. Po za tym, jak będziesz się chciał uczyć to będziesz się uczył, to zależy w większości od Ciebie.
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a ile punktów przewidujecie ? 160 to dużo w porównaniu z innymi nieolimpijczykami ? ;p
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No 160 to bardzo dobry wynik.Myślę że tak od 150pkt jest dobrze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wybiera się ktoś do LO Wieliczki? Albo czy już tam ktoś chodzi i mógłby przybliżyć trochę szkołę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Czy w I matematyka też jest na wysokim poziomie? Słyszałem ,że to bardzo humanistyczna szkoła.
Lepszy profil ścisły z matematyką w I czy w II? Chodzi o poziom, nauczycieli i cokolwiek Wam przyjdzie na myśl,l co pomoże wybrać mi szkołę. Oczywiście już podanie na eomikronie złożyłem, ale do 23. można zmieniać decyzję ,więc ciągle się zastanawiam... ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Lepszy chyba w II,choć z opowieści znajomych i tak nie stoi ona na takim znowu wysokim poziomie.
PS.Jakie dobre licea możecie mi polecić,jeśli będe miał 154pkt? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nie stoi matematyka w II na wysokim poziomie? Czyli co, jeśli chcę mieć ten przedmiot dobrze prowadzony ,to pozostaje mi tylko V? Proszę żeby ktoś mający rozeznanie w temacie się ustosunkował jeszcze do tego.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
chemik85 z tyloma punktami to 4 LO profile humanistyczne... na resztę też się raczej dostaniesz ale w 2 rekrutacji
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A do VII mam szanse?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stary myślę,że szanse są,bo w tym roku progi będą niższe zdecydowanie,także spoko.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ja już złożyłem VII , IX i X , 18 już wyniki
![]() ![]()
"Taka już nasza polska natura. Byle raz na koń siąść. Niemiec, Francuz, Angielczyk albo smagły Hiszpan od razu do oczu skoczy, a Polak pacjencję wrodzoną mając siła zniesie, długo się choćby takiemu Szwedzi- nie szarpać pozwoli, ale gdy się miara przebierze, jak huknie w pysk, to ci się taki Szwedzina trzy razy nogami nakryje... Bo fantazja jeszcze jest, a póki fantazja nie zginie, póty i Rzeczpospolita trwać będzie." - Pan Zagłoba BronoWice !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Ktos jeszcze pytal o atmosfere w II - nie jest tragiczna. Wybitna tez nie. Nauczyciele nie przywala sie o byle co, uwierz mi. Bez powodu nie bedziesz sie czul "jechany". A czy ekonomiczna klasa stoi na najgorszym poziomie? Napewno nie widac drastycznych roznic. Prog moze minimalnie mniejszy niz w innych klasach, ale to napewno nie jest inny swiat. W tej klasie maja chyba pare przedmiotow rozszerzonych i trafiaja tu osoby, ktore jeszcze nie maja tak dokladnie sprecyzowanych swoich dalszych celow. Ale jak tak patrzylem na ekonomy w ostatnich latach to moim zdaniem panuje w nich najlepsza atmosfera, albo chociaz jedna z lepszych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Złożył może ktoś papiery do http://www.12liceum.ehost.pl/ ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
ja liczę sobie koło 150 ptk (wszystko zależy od wyniku egzaminu), a papiery złożyłem do VII i XIII
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
)![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wow, a wiesz może coś więcej, jak to się stało, że 'zmienił barwy klubowe'?
![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja wiem. Dostał więcej kasy ;]
![]()