|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Ale oczywiście to tylko jeden z wieli pomysłów. Nowy szef marketingu będzie miał wielkie pole do popisu w tym względzie. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Koszulkę zrobił oczywiście wonski_eNHa. Dodałem do niej moją propozycję sponsora: TAURON Polska Energia w skład której wchodzi nasz krakowski Enion. Dziewiąta firma w Polsce z najwyższymi przychodami (13 859 mln zł za 2009r. źródło).
![]() ![]() Napis na koszulkach "Polska Energia" byłby całkiem niezły ![]() @wonski_eNHa - Mam nadzieję, że nie uraziłem i nie naruszyłem praw autorskich edytując Twoją koszulkę ![]() To jest logo którego użyłem: http://www.ecnowa.pl/pics/tauron.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A czy przypadkiem Tauron nie jest już na koszulkach Ruchu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Faktycznie na stronie Ruchu jest informacja, że Tauron jest ich sponsorem strategicznym... Damn it.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dokładnie, Tauron jest już sponsorem strategicznym Ruchu Chorzów a w ostatnich tygodniach został też sponsorem Polskiej Ligi Koszykówki Mężczyzn bodaj od meczy ćwierćfinałowych. Więc wątpliwe aby sponsorował Wisłę w nowym sezonie.
A może by tak Orange |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 08.06.2010 o godz. 12:00.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Najlepsze to by były czyste bez żadnego sponsora z Białą Gwiazdą na piersi.
Tak z estetycznego punktu widzenia. ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Z estetycznego punktu widzenia tak, ale nie z punktu finansowego wiadomo zawsze to jakiś grosz do klubowej kasy.
A na przykład dałoby radę zrobić z takimi logo: -Novotel ( bardziej chodzi o tak podłużne logo - https://www.clubsonline.com.au/conso...tel-LOGO-1.jpg ) coś podobnego do tego jak miał kiedyś OL. - Sportfive - RedBull no to zamiast tego to może być Tiger -Sony Powód: tiger.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 08.06.2010 o godz. 15:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
RedBull mam nadzieję, że nigdy nie będzie miał z naszym klubem nic wspólnego. Na przykładzie SV Austrii Salzburg widać jakie mają podejście do piłki nożnej i za to serdeczny **** im w dupska. To tak tylko tytułem OT.
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Dobra ta koszulka z Novotelem dla mnie fajnie wygląda, tylko jakby była bez tego napisu Melbourne... to byłoby eleganckie.
Jeżeli ktoś miałby czas i chęć to może wykona jeszcze koszulki wyjazdowe ( białe i niebieskie z powyższymi motywami) |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ta z Dell'em wg. mnie dobrze się prezentuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
My tu takie rozważania snujemy, a jeszcze nie ma oficjalnego potwierdzenia tego, że od lipca będziemy w adasiu grać. Może w lipcu się w końcu dowiemy na czym stoimy.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() to adidas czy umbro? ![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tak to jest dres z Umbro, pewnie tylko do zdjęć założyli nowemu bramkarzowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
mnie osobiście podobają się taki stroje Adidasa jakie ma reprezentacja Niemiec, fajnie by było gdybyśmy takie mieli... ale to tylko marzenia
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Był ktoś ostatnio w sizeerze, w UMBRO lub gdzie indziej, jak z koszulkami- dostępność ( rozmiary, kolory, cena ) ?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Kupowałem znajomemu w sobotę, więc zrobiłem małe rozpoznanie:
- Umbro - Galeria Krakowska - Dość spory zapas bez z loga Telefoniki (z też jeszcze kilka było), przy czym większość rozmiarów od XL w góre, kolory w XL wszystkie - Sizeer - M1 - Od rozmiaru XL w góre dość spory zapas. Wychodząc zostały dwie L-ki (biała bez loga TF i czerwona z długimi rękawami też bez TF) ![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a widziałeś jakąś M-kę czerwoną ?
edit: ok dzięki
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 14.06.2010 o godz. 18:50.
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W M1 na pewno nie było. Jak coś to sprawdź w Galerii, bo tam nie sprawdzałem dokładnie wszystkich rozmiarów.
![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A patrzyliście tylko na to, co wisi, czy pytaliście się sprzedawcy o inne rozmiary? Ba jak ja kupowałam, to wisiały same XL i XXL, a gdy się zapytałam, to gość mi przyniósł S.
![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sizeerze ktoś z obsługi jak się go/ją zapyta to pójdzie sprawdzić. A można Aniu wiedzieć gdzie tą S-kę dostałaś? Wszędzie XL lub XXL.......
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aniu:
O mniejsze rozmiary pytałem w M1. Niestety wszystkie koszulki jakie posiadają już wiszą na wieszakach. Jurukuru: Jeżeli bardzo zależy Ci na koszulce i masz trochę wolnego czasu to pojeździj po sklepach. Lista sklepów sizeera: http://marka.sizeer.com/index/index/m_id/61 lub szukaj gdzie są Umbro. ![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Albo zamów przez neta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze w zeszłym tygodniu w Umbro w Galerii Krakowskiej była pełna rozmiarówka czerwonych bez loga sponsora.
![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
W Fanatyku Ci zrobią telefonike za 7 zł.
![]()
KOPER
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Taką jak meczówka