|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Dałem taki ekstremalny przykład, bo wydaje mi się ze w tym tkwi problem. Chyba łatwiej pakować na ciężarówki najpierw jeden kolor nie martwiąc się o ilości ,potem drugi itd... Jednak poczekajmy na odpowiedz La Furia Dell' Est będzie wszystko jasne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/b...ualny_1024.jpg
ruszyli z plotem.. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Wiem , bo pisze to oprogramowanie ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() Wiem że nastapiła zmiana w kolejności montażu krzesełek-czyli teraz są niebieskie-potem montujemy białe a na końcu czerwone.Uwierzcie mi ze kolejność dostarczania krzesełek jest mało istotna.Ważne jest zrobienie dobrze i na czas. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
****a ludzie, montaż krzesełek nie był i nie jest problemem! Z tym się na pewno uwiną. Dokładnego terminu teraz Wam nikt nie poda. Budowa prowadzona jest w taki sposób, że chyba nawet budowniczy nie znają konkretnej dziennej daty skończenia poszczególnych etapów.
Jak tak bardzo lubicie się martwić i narzekać to weźcie sobie na cel trybunę A-B, brak wejścia na trybunę D czy którąś z innych niedoróbek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bo nie ma i już. Ludzie będziecie się o każda głupotę pytać? Poczekajcie aż skończą układać
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Hm, czyli na który z podanych planów widowni można bardziej stawiać, że będzie aktualny w lipcu i całym nowym sezonie?
Ten: http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/mapa/ czy jednak ten: http://stadionwisly.info/dane_techni...ionu_szczegoly ? ![]()
A wicky wicky wick wicky wicky wick,
Fresh Cowboy form the Westside. |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ej a dlaczego montują krzesełka od lewej strony trybuny, a nie od prawej ?
* - ironia |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W wtorek o godz. 12 mieszkańcy Krakowa będą mogli zadać nurtujące ich pytania dyrektor Zarządu Infrastruktury Komunalnej i Transportu Joannie Niedziałkowskiej.
Czat potrwa godzinę i odbędzie się za pośrednictwem portalu "Magiczny Kraków". Organizatorzy apelują o zwrócenie uwagi na długość jednorazowo wprowadzanej wypowiedzi. Aplikacja obsługująca czat umożliwia publikację tekstu jedynie do 256 znaków. Przekroczenie tego limitu spowoduje automatyczne skrócenie wiadomości. Każdą rozbudowaną wypowiedź trzeba więc podzielić i nadesłać we fragmentach. Szczegóły na stronie "Magiczny Kraków". Magdalena Kursa, gazeta.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
blado ten napis wygląda jakoś
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie boj nic, jak zamontuja biale krzeselka to kontrast sie zwiekszy. Poza tym kamera napewno nie oddaje dokladnego koloru krzeselek.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Na kamerce rzeczywiście wygląda blado. Na zdjęciach kontrast jest już wyraźniejszy:
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
http://krak.tv/kategoria-9,film-1327.html
sponsorem relacji literka A? |
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Całość efektu pogorszy jeszcze fakt, że barierki będą tylko na górnym poziomie, przez co wyda się on "bledszy". Aż się ciśnie na usta: "Akcja! Malujemy barierki!".
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Macie racje przez te barierki górna trybuna bedzie jasniejsza niz dolna, trzeba bedzie naprawde pomalowac te barierki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ludzie opanujcie się nie będzie widać różnic bo komplet kibiców będzie na meczach a wy się barierkami przejmujecie murawa rozkopana trybuna druga nie stoi a my się kolorystyką będziemy przejmować :/
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
2. Jeżeli inwestor znajdzie pieniądze nie będzie problemu z projektem - moim zdaniem różnica między trybuną wsch; zach. a płd; płn będzie spora i bardzo przydało by się odświeżenie tych już stojących chwile, jednak to jak już pisałem leży w kwestii inwestora. 3. Patrz punkt 1. 4. Według projektu poziom ul. Reymana ma podnieść się na wysokość wejść do trybuny nie przewidziano żadnych schodów. I nie sądzę aby w ogóle mogły się pojawić np. z uwagi na niepełnosprawnych. 5.Tu muszę dopytać bo również słyszałem o tym pomyśle ale było to jeszcze przed moją kadencją. 6. Będą zasłonięte - szklenie między słupami 7. Dziwne bo z tego co się dowiedziałem w przypadku stadionu Wisły UEFA zaleciła wykonanie rowów bezpieczeństwa również przed nowymi trybunami. 8. Pierwotnie projekt obejmował wykonanie parkingów naziemnych z płyt granitowych. Na polecenie inwestora zostały one zmienione na nawierzchnie asfaltową. Co do chodników i alejek - zerknę w projekt i napisze jutro bo na chwile obecną nie pamiętam co tam położono. O harmonogram prac musisz pytać wykonawcę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ale jaja, zaczęli robić konstrukcję wsporczą dachu. Wygląda na to ze daszek będzie robiony w późniejszym terminie.Albo bedzie z prefabrykatów
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 15.06.2010 o godz. 09:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
nie będzie z prefabrykatów...po prostu żeby było szybciej bedzie wylewany poźniej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Skąd masz ta wiadomość?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
nie mam pojecia jak bedzie wygladała budowa tego daszku, ale jak juz postawią konstrukcje dachu nad nim, to nie bardzo widze mozliwosc układania go z prefabrykantow - no ale zobaczymy.
Tak przy okazji - czy ten niebieski element nie wyglada jakos inaczej niz na C ? Tam nie bylo tej wystającej "belki" do przodu czy mi sie wydaje? |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
http://www.tvp.pl/krakow/sport/krako...i-2010/1917226
Posłuchaj uważnie... Nie będzie tam takiego daszku jak na wschodniej czy choćby na narożniku miedzy zachodnią a D, położone zostaną takie niebieski belki a na nich staną te kwadraty... Poźniej te belki stalowe połączą wylewanym stropem |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ten daszek z tego co widać na kamerce nie będzie wylewany, lecz będzie metalowy zrobiony razem cała konstrukcja dachu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
||
|
No raczej...
http://www.stadionwisly.info/fotorel...sla_krakow.jpg Za skyscrapercity: Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 15.06.2010 o godz. 10:05.
![]() ![]() |
||
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ludzie będzie taki sam daszek tylko wykonany inną metodą.zamiast betonowej belki będzie metalowa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czy te zabezpieczenia p-pożarowe na trybunach północnej i południowej zostały zlecone obecnemu wykonawcy. Bo jakoś mi to umknęło w wypowiedziach pani Niedziałkowskiej.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|