|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bodajże z Lechem Poznań...ale nie jestem pewien. Byłem na chyba 4 meczach MESY. W jednym z nich grał Jończyk. W pozostałych nie. Grał na lewym skrzydle.
edit: Sezon? W 2009 roku. Bardzo ciepło było Pod koniec rundy wiosennej ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 07.06.2010 o godz. 20:01.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ale sezon?
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Offline |
|
|
Wiem kiedy był u nas, o coś innego mi chodziło bo mi się nie zgadzało.
Nie on jeden którego przepuściliśmy tak łatwo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kominiaka tez chyba juz nie ma ?
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
w Widzewie gra jego brat
Mateusz B. jest w Sandecji bodaj Kominiak z Kmity przeszedł do Sandecji. ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Chat ze Skorżą na oficjalnej Legii właśnie się zaczął jeśli to kogoś interesuje:
http://legia.com/www/chat/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Proszę was skończcie z tym Leszczakiem z niego taki piłkarz jak ze mnie brazylijczyk. On sam wybrał swoją drogę i tu nie chodzi nawet że nagle mu się zachciało zmieniać klub. Zero odpowiedzialności zero profesjonalnego podejscia wolał chodzić po knajpach i chlać na potęgę dzięki nie trzeba nam drugiego Sypniewskiego przy czym temu na L. do Igora brakuje na każdej płaszczyźnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
"To są dwa różne stadiony. Stadion Wisły jest większy, bardziej monumentalny. Ten przy Łazienkowskiej to nowoczesna konstrukcja., Jednak ostateczną ocenę wydam, kiedy oba obiekty wypełnią się kibicami. Przy pełnej akustyce można oceniać walory stadionu."
Wypowiedź Pana Macieja na temat stadionów. ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
-Którego piłkarze z Wisły Krakow wziąby pan do Legii?
-Wisła ma kilku ciekawych zawodników, którzy mogliby grać w Legii, ale nie wezmę żadnego. -który stadion bardziej się panu podoba Legii czy Wisły -To są dwa różne stadiony. Stadion Wisły jest większy, bardziej monumentalny. Ten przy Łazienkowskiej to nowoczesna konstrukcja., Jednak ostateczną ocenę wydam, kiedy oba obiekty wypełnią się kibicami. Przy pełnej akustyce można oceniać walory stadionu. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Przy pełnej akustyce, to chyba tylko nasz będzie mógł ocenić, niezależnie od tego, kiedy będzie skończony
![]() No i oczywiście liczy na doping kibiców To się chyba przeliczy, skoro co raz to nowe akcje ITI odpierdala. Oj, nie poradzi sobie Maciuś, ani z kibicami, ani piłkarzami.![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na czacie wypowiadal sie ze jest do dyspozycji w roli mediatora pomiedzy kibicami i zarzadem ![]() ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Offline |
|
|
Oba Brozie były w Widzewie. Mateusz "poleciał" tam za bratem. Furory nie zrobił, teraz jest w Sandecji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co tam słychać u Bartosza Iwana? gdzie gra? strzela coś? Słuch o nim zaginął wiem, że grał w Widzewie...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Na wiosnę przeszedł z GKSu Katowice do Piasta i spadł z Ekstraklasy. Strzelił jednego gola w meczu z Lechią.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a ktos posiada info, jak tam Illie sobie radzi w Rubinie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wywiad z Adamem Musiałem, legendarnym lewym obrońcą Wisełki jak był trenerem Lechii Gdańsk.
http://lechianet.glt.pl/prasa/1992_1..._druzyna_a.jpg http://lechianet.glt.pl/prasa/1992_1..._druzyna_b.jpg a tu jak odchodził http://lechianet.glt.pl/prasa/1992_1...i_z_lechii.jpg
Ostatnio edytowane przez AYALA : 11.06.2010 o godz. 20:03.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
czy to nasz Kalu Uche właśnie gra z Agrentyną na MŚ ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drago Okuka został trenerem greckiej Kavali
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...usza-smolarka/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kaziu Moskal drugim
http://wislaportal.pl/news.php?id=17930 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
super wiesc ,nie moglem zdzierzyc Janasa juniora na wislackiej ławce tutaj jest miejsce dla takich oddanych ludzi jak wlasnie Kaziu bardzo sie ciesze ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie było na ten temat nic wspomniane, ale zdaniem wczorajszego Dziennika Polskiego (którego dopiero teraz mam okazję przejrzeć) znanym nam dobrze Michałem Jonczykiem zainteresowana jest ... Cracovia.
GAzeta Krakowska z kolei (oprócz potwierdzenia wątku Cracovii) dorzuca info, jakoby Michał znalazł się także na celowniku Górnika Zabrze, Bełchatowa i Lecha Poznań. Trochę szkoda, że nie zrobiono nic by został w Krakowie. Taką lekką ręką zdolnych 18 latków się nie puszcza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() Głowa podpisujący się pod kontraktem. ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Sam chciał odejść. Na siłę nikogo się nie trzyma. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|