|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W Polsce nie ma piłkarzy - są tylko kopaczo - biegacze, za których ich macierzyste kluby żądają kosmicznych pieniędzy. Można zrobić z klubu drużynę, w której będzie większość obcokrajowców, ale trzeba to robić z głową. Nie jest dobrze, jeśli każdy zawodnik jest z innego regionu świata i włada innym językiem. Można pomyśleć, aby w drużynie była grupka z Ameryki Południowej, ekipa z byłej Jugosławii + Polacy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() to jest szczyt absurdu Mrożek wymięka i to zdecydowanie ![]() ps. ten Milinković to jakiś żart czy prawda ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak widać nasz klub pracuje po cichu i sprawnie, jest w końcu bramkarz, bez zbędnego pier.nia kogo byśmy chcieli sprowadzić, kim się interesujemy.
Spokojnie czekam na rozwój wypadków, bo coś mi mówi, że bramkarz to nie ostatni transfer w tym okienku. Jeżeli to prawda z tym Marko Milinkovic'em to chyba jakiś znak że inwestujemy w młodych zawodników, przyda się w Wiśle na pewno. Poczekajmy na konkrety ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Milinkowic jest bardzo fajnym graczem, przynajmniej lewe skrzydło obsadzone: Milinkowic i Kirm, a na prawym Mały z Łobo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Co z Navasem ? Chciał o 100 zł za dużo ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Skrzydła Milinkovic - Małecki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Można psioczyć ostatnimi czasy na politykę transferową Wisły, ale uważam, że to, co robią teraz, ma głębszy sens.
Dość już sytuacji, kiedy polskie kluby życzą sobie za miernych zawodników pokroju Sadloka czy Glika kosmiczne, nieprzystające do rzeczywistości kwoty (o wartości Sadloka w konfrontacji z dobrym futbolem mieliśmy okazję się przekonać). Kluby spoza czołówki zostały rozpieszczone (niestety swego czasu również przez Wisłę, która co rundę kupowała pół ligi) i kroją teraz niemiłosierne pieniądze za niczym nie wyróżniający się towar. I póki znajdzie się frajer pokroju Wojciechowskiego, na normalizację cen nie ma co liczyć. A wystarczyłoby, żeby kilka najbogatszych klubów doszło do porozumienia, że nie będą akceptować takiego poziomu cen i byłoby po sprawie. Wszak to popyt reguluje ceny. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
i podaż bo skoro mało jest dobrego towaru to i ceny "chore" a aby kupić kogoś z zewnątrz trzeba mieć dobre rozeznanie wszak żaden dobry gracz nie wybierze Wisły/Legii/Amiki ponad Niemcy Francję Włochy , proste. nie widzę aby Wisła miała jakieś problemy kontraktowe z Singlarem chciano testów ,przyjechał , kontrakt na rok z opcja przedłużenia podpisał podobnie Jirsak wiec w Czechach przy większej ilości dobrych graczy ceny sa mniejsze
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Zastrzel mnie, ale jak dobrego polskiego towaru na chwilę obecną nie widzę. Nie w naszym kraju. Gliki, Sadloki i inne Kiełby są jak dla mnie mocno przewartościowane. Nie za taką kasę. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Przeciez zbymak o tym Milinkoviciu napisal w formie zartu. Zeby udowodnic, ze jego informacje sa powielane w roznych mediach i innych zrodlach. Nie ekscytujcie sie tak, bo ten zawodnik napewno do nas nie przyjdzie.
edit. A to wybacz, myslalem, ze w takim tonie utrzymywales swoj poprzedni post. Mam nadzieje, ze znowu bedziesz mial racje.
Ostatnio edytowane przez Wasiu : 14.06.2010 o godz. 11:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kto żartuje to zobaczymy do końca tygodnia.Bedzie dobrze zobaczycie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ten Milianković to normalnie bajka
Bardzo bym chciał żyby grał u Nas Zbymak trzymam za słowo i też mam nadzieje ze bedzie dobrze. |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wasiu no ja nie wiem czy żartuje
Wątpię w to.A Kirmowi przyda się rywalizacja na skrzydle i myślę, że wtedy oboje będą mocni, o ile Marko podpisze z nami. Na prawy skrzydle Mały. i będziemy potrzebować jeszcze napastnika+środkowego obrońce za Głowę. napastnika można poszukać, a myślę że Glik się już nadaje, tylko potrzebny by był jeszcze jeden.. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
dokładnie masz racje a co gorsza liga coraz słabsza a kluby coraz bogatsze mam nadzieje że najlepsze kluby zaczną wkoncu sciągac dobrych zawodników z zagranicy bo to wszystkim wyjdzie na dobre i klubom i kibicom i najlepszym naszym piłkarzom
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie mam problemu ze zrozumieniem. Narzekasz, że ceny za wysokie a sam pewnie chciałbyś sprzedac Pawełka za jak najwiekszą kasę. Nie widzisz w tym sprzeczności? Nawołujesz inne kluby by zrezygnowały z takich sum z kosmosu a jakby nie było Wisła sama się do tego przyczynia. I zawsze znajdzie się jakiś przypał co kupi od nas jakiś niechciany szrot za niezłą kasę...
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
on był na tej liście.
28 lat, nie jest źle, doświadczony stoper. ale mało grał chyba.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Co do notki w fakcie to pisze tylko tyle że Głowa odchodzi, a Jovanic i macedoński pomocnik Djurovski uzgodnili kontrakty i dzisiaj zjawią się na treningu. Oprócz tego o Makinwie że go chcemy ale jest daleko do finalizacji
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Okej dzięki. Podejrzewam, że redaktorek który to napisał nie chciał skupiać się tylko na relacjonowaniu tego o czym już wiadomo, więc musiał jakąś sensacje dorzucić. Nie miałbym jednak nic przeciwko gdybym musiał odszczekać to co powiedziałem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś jakąś informację na temat transmisji konferencji prasowej ?
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wracam po banicji... :] Pozdrowienia dla Wolfy...
Co do dzisiejszych ciekawostek, to kolo 12 godziny do klubu przyjechał pan Turzański, znany wam jako pzewodniczący rady nadzorczej Wisły... Niby nic ciekawego, ale kto bliżej sie orientuje w Wiśle to wie, że on w klubie jest tylko na... konferencjach... a i wtedy przyjeżdża góra 20 minut przed... a nie 3 godziny.. Albo więc był potrzebny zeby potwierdzić transfer Głowackiego, albo... ;> |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba raczej to pierwsze.... Ale obym się mylił
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No no Macio0s narobiles mi smaka, może jakaś niespodzianka szykuje sie dla naszego Wislackiego Towarzystwa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Fakt przy masie bredni mial kilka trafnych informacji wiec nie zdziwilbym sie jakbysmy obok bramkarza na konferencji zobaczyli pana D.
Byloby milo. Choc nie ukrywam ze wolalbym zobaczyc Milinkovica |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konferencja prasowa ma być o godzinie 15:00 a jeżeli chodzi o transmisję to jedyna stacja, w której jest ona możliwa to Orange Sport Info. Z tym, że ostatnia konferencja z Prezesem nie była transmitowana to i tej może nie być.
Djurovski Powód: a
Ostatnio edytowane przez Reser : 14.06.2010 o godz. 12:56.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|