|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
i zakonczyla sie basn o testowaniu 1000 bramkarzy
![]() ![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
bimber rozmajony mozna pic
Fajnie ze bramkarz w koncu jest cos czuje ze Basalaj wyprowadzi klub z dolka!!![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Przypomnę tylko, że Buric kosztował Lecha 70tys Euro
A nie sądze, żeby ten był lepszy... no ale zobaczymy![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dobrze, że w końcu koniec tej mody na sukces ale oby okazał się porządnym graczem! Liczę na Sadloka i Sobiecha jeśli odejdzie Głowacki bo to będzie dwóch młodych zawodników, chętnych gry i doświadczenia. Możliwe, że by zostali tu przez parę dobrych lat albo chociaż dano by nam na nich zarobić 3 krotnie tyle ile zapłaciliśmy ;P
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A mnie zastanawia dlaczego u nas w Polsce robi sie taką tajemnice co do pieniedzy za transfer..?
NIe można poprostu poinformować oficjalnie że zapłacilismy tyle, czy tyle ? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przez pół roku pewnie będzie, potem krzyż na drogę.
Edit - wie ktoś kto podał pierwszy info, że się nim interesujemy?
Ostatnio edytowane przez Kordel_Walker : 13.06.2010 o godz. 18:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Witamy i powodzenia w nowym klubie nie pożałujesz
coś czuje, że on będzie jak Jan Mucha P.s jaki ma numer? mam nadzieję, że 1 ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
U mnie chłopak za te "gesty" ze zdjęć jest na + ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Navas w football managerze chyba lepszy byl hahahe
lol dzieci beda zawiedzione |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja tam wole za Głowackiego, nie Sadloka nie Glika, a kogos z zagranicy
przeciez nasi dzialacze sciagneli Clebera i Marcelo za nie duza kase, wiec mozna tam poszukac i jest wieksza pewnosc ze trafimy na prawdziwych profesjonalistow a czy przypadkiem kiedys jak gralismy z Piastem to pan Glik nie wyglaszal jakis rasistowskich tekstow wobec Marcelo? cos mi sie przypomina ze bylo spiecie miedzy nimi ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nikt nie powiedzial ze zrezygnowalismy z Navasa
wiec moze cos sie jeszcze stanie![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() (Mam nadzieje że nie pomieszałem) Ponadto kupili wtedy też Kasprzika a Burić to miała być pieśń przyszłości. My potrzebujemy bramkarza na teraz. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Miejmy nadzieję, że okaże się wartościowym zawodnikiem. Nie przekonuje mnie to, że nie pojechał na MŚ, a Serbia ma dużo gorszych bramkarzy niż Polska...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze to jak jest szansa na pozyskanie Durovskiego(a podobno on ci dobry) to olałby napastnika i kupił tego lepszego. Australia grala podobno 460 i jakos rade dawali.
![]() A za milion ktory dostaniemy za Glowę spokojnie można znaleźć prawego obrońcę i środkowego. Atutem Sadloka jest że dobrze gra też na lewej obronie. Pozatym mowil sam ze chce do Wisly. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() no typowo |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
nic nie jestesmy w stanie o nim powiedziec dopoki nie zobaczymy go w paru meczach ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No i mamy bramkarza;-) . Myślę że ten chłopak będzie wzmocnieniem Wisełki, no ale okaże się w sezonie. Teraz wypada czekać na kolejne newsy. A co do całowania herbu BG, to już mieliśmy jednego takiego Serba i nikt nie psioczył na jego wzorek na głowie;-). Serbowie tak mają....
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Chłopak jest młody , pewnie jeszcze dużo musi się nauczyc , ale objawienie ligi serbskiej mówi samo za siebie . Cieszy mnie że tak szybko zakontraktowaliśmy nowego bramkarza i będzie już mógł uczestniczyć w pierwszym treningu Wiślaków .
Może nie zaczynajcie nagonki na to że pocałował nasz herb , bo brzmi to komicznie gdy najeżdżacie na nowego zawodnika , który chce się tylko przypodobać, zresztą bardzo wybrednym kibicom . teraz zapewne usłyszymy że Wisła to wielki klub , któremu się nie odmawia ;] należy takie słowa traktować jak 2+2= 4 czekamy na kolejne transfery! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wzmocnieniem na pewno bd, bo takich klopsów jak Pawełek nie puszcza tak regularnie żaden bramkarz ;P
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Absolutnie na Niego nie najeżdzam. Przeciwnie, bardzo się cieszę, że wreszcie mamy bramkarza, który dobrze rokuje. ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 13.06.2010 o godz. 19:04.
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gość cykał zdjęcia, kazał ułożyć "W" z palców, później pocałować herb - nie dorabiajcie ideologii, ok?
Co Serb miał odpowiedzieć - "spierdalaj, nie pocałuję?" Bez jaj, a że Wisły nie kocha i nie będzie kochać to chyba wie każdy. Przyjechał po kasę, mam nadzieję, że za tę kasę odwdzięczy się nam dobrą grą - TYLE. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
wreszcie!!!!!!! niema co narzekac bedzie dobrze
![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Podzielam zdanie, za wcześnie na gesty "W" i całowanie herbu, ale ... być może to jest dobry prognostyk, że będzie na długie lata Wisełkę reprezentował na wysokim poziomie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Daruj sobie takie teksty. A udowodnisz mu, że nie wiedział nic o Wiśle? Ja na przykład słyszałem od wielu zagranicznych kibiców, że znają z Polski tylko Wisłę. Niech się popisuje, to on stoi w bramce Wisły, nie Ty.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
cieszy pozyskanie bramkarza - martwi to że na kilku pozycjach mamy WIELKIE braki których póki co nie łatamy i oby nie powtórzyła się zmora poprzednich okienek, a więc kupowanie/wypozyczanie piłkarzy w ostatniej chwili.
Obecnie druzyna na nowy sezon to wielka niewiadoma, tak, jest czas, czas który w klubie muszą maksymalnie wykorzystać od zaraz ! |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
podpisał, ale i tak odejdzie wcześnie. mam nadzieje, że wybroni nam pare meczów w LE. Djurovski by się przydał jakby trochę Vojvodina spuściła cenę, bo jest to ciekawy gracz. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|