The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2010, 19:15
Czyli rozumiem, że wszystko przed nami - w tym i pierwsze miejsce w klasyfikacji "liczba morderstw na 1000 mieszkańców", "liczba nosicieli HIV na 1000 mieszkańców", % populacji żyjącej poniżej progu ubóstwa...

Sorry za OT, ale zacznijmy doceniać to, co mamy. Owszem, piłkarzy mamy fatalnych ale z RPA bym się nie wymienił.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.06.2010, 19:18
kogo oni zapraszaja do studia Mirka Trzeciaka ;| ja pier...
mam nadzieje ze Urugwaj wygra

Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.06.2010, 19:19
przeciez pisze ze chodzi Mu o reprezentacje, a reszte sobie sam dopisales
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 11.06.2010, 19:26
Marsylianka......

Ps. rozgrzewka trąbkami już była- świetnie :|
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.06.2010, 19:27
Kutwa znowu te trąbki da się coś z tym zrobić? tego się oglądać nie da :/
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 11.06.2010, 19:28
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Kutwa znowu te trąbki da się coś z tym zrobić? tego się oglądać nie da :/
Wyłączyć głos innej rady nie ma
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.06.2010, 19:53
Ciekawe czy na tym mundialu uslyszymy namiastke dopingu ktora przebilaby sie przez ten wrzask trabek Bez sensu Mistrzostwa od strony kibicowskiej.Przeciez nawet tam dopingowac w kilka tys osob to pewnie nic nie slychac ani na stadionie ani w tv, tylko trabki. Jak sie o nich zapomni i sie wslucha w komentatorow to nie jest az tak zle ale jak sie znowu slyszy to buczenie to noz sie w kieszeni otwiera. ****a na **** trabic w to gowno 90 minut. Masakra jakas
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Jurand
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2003

Stary 11.06.2010, 20:21
Niestety obawiam się, że te mistrzostwa moga być jeszcze słabsze niż w Korei, a już na pewno będą pod względem atmosfery... Tak to się niestety kończy jak organizacje daje się krajom spoza Europy, ew. Ameryki Łacińskiej.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 11.06.2010, 20:26
Kur*a, jacy Ci komentatorzy są nieobiektywni to szok. Cały czas są przeciwko Francji. Tylko liczą na potknięcie Trójkolorowych :/. Mam nadzieje, że Francja sprawi zawód tym pier....m komentatorom... i wygra z Urusami.
Powód: lit.
Ostatnio edytowane przez Blaszczu16 : 11.06.2010 o godz. 20:27.
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.06.2010, 21:15
Powiem wam ze nei moge ogladac tego dziadostwa... mimo ze slaba jak dotad gra druzyn, tak jeszcze w****iajace te cale vuvuzele czy co tam.

Istny piknik, albo jakbym byl w Zakopanem, a na belce startowej Malysz.
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.06.2010, 21:25
Za nami dwa pierwsze mecze, mecz RPA z Meksykiem nawet nawet, cos sie dzialo, natomiast mecz Francja Urugwaj slaby ;/
te wuwuzele sa tak w****iajace ;/ przez 90 minut dmuchaja w te traby no ja *******e ;|

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.06.2010, 21:29
W takich chwilach jak ta doceniam komentatorów z C+.
I Jeszcze te trąbki... przecież nie gra ich reprezentacja... podnieca ich to czy co?

Powinni zabronić im to wnosić na stadion.
A i Jeszcze jedno. Jeśli jakiś vłavłazel się ujawni na Reymonta... będzie miał prze***e
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.06.2010, 21:30
Mecz otwarcie nawet fajny niczym jak nie mecz otwarcia, a po Francji cudów się nie spodziewałem, ale sądziłem że jakoś fartem strzelą jedną bramkę, ale tam zarówno nie ma drużyny jak i brakuje indywidualności. Po fajnym meczu RPA - Meksyk słabizna ten drugi mecz.

No i ocipieć można o tych trąbek, gdyby to jeszcze się wzmagało w akcja ofensywnych to pal sześć, ale to ciągły dźwięk przez 120 minut :/

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 11.06.2010, 21:54
no trabki wymiataja, oni ponoc w to trabia i przed meczem i po meczu jeszcze. Chyba naprawde ich podnieca ten dzwiek. Ilez mozna. ****a nieraz na wlasne uszy slyszalem jak ludzie w to trabia ale to byla 1 (slownie jedna) trabka i az uszy puchly taki zajebany dzwiek a oni ****a z tym lataja po calym kraju i w setkach czy tysiacach trabia. Porazka jakas, oni chyba nie maja zmyslu sluchu, albo nie maj rozumu, raczej to drugie.
Szkoda ze przez te jebane trabki jakby te Mistrzostwa schodza na drugi plan uhehe ale naprawde dla kibica ktory lubi doping to to trabienie jest po prostu smieszne, zalosne i nie do pojecia.
Co do meczow to mecz ptwarcia mi sie podobal. Szybka gra z obu stron, zero cackania sie, RPA i Meksyk grali o wszystko. Sporo akcji, duzo strzalow=emocji. Za to Francja z Urugwajem zawiodla zupelnie. I jk mozna bylo sie zastanawiac nad tym czy Francja i Meksyk dadza rade awansowac to teraz nie zdziwi to ze Francja zajmie nawet 4 miejsce. Wydaje sie ze bedzie to strasznie wyrownana grupa.
Z tego co tam zauwazylem w 1 meczu (tak troche ogladalem, troche na kompa zerkalem) to chyba specjalnie sedziowie nie pomagali gospodarzom wiec to tez napewno pozytywne (moze tez na te trabki sa w****ieni i nie beda pomagac hehe). Ciekawe czy dalej gospodarze beda forsowani przez sedziow, oby nie, niech wygra czysty sport
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Szyman423
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 11.06.2010, 21:58
Żal mi troche było tego zawodnika z 14 z Urugwaju.
Zagrał 16 min. i tu dwa żołcia ;/
Trąbki? nie wiem jak sie chce im trąic przez cały mecz ... wkurzające no ale dobra przeżyjemy.
W 1 meczu myślalem ze wygra MEksyk, RPA mialo tylko kilka okazji.
W 2 meczu to własnie tak mi sie zdawalo że francuzi nie beda mieli latwo.
Czekamy co pokaze jutro team Maradony ;d
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.06.2010, 21:59
Mecz Meksyk-RPA to całkiem dobry początek mundialu, nawet mimo wyniku remisowego. Natomiast mecz Urugwaj-Francja słaby, ale na szczęście trójkolorowi zremisowali. Co do mundialu, denerwują vuvuzele(?) no i nareszcie dobrzy sędziowi, którzy jak dotąd nie popsuli swoimi decyzjami spotkań.

Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 11.06.2010, 22:00
Nie wiem czemu ale jak dla mnie lepszy był mecz Francji z Urugwajem. A wszyscy, że słąby mecz, i żę Meksyk - RPA to było coś oO
Wszystko narazie mniej więcej z oczekiwaniami, zobaczymy co będzie jutro.
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.06.2010, 22:31
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Kur*a, jacy Ci komentatorzy są nieobiektywni to szok. Cały czas są przeciwko Francji. Tylko liczą na potknięcie Trójkolorowych :/. Mam nadzieje, że Francja sprawi zawód tym pier....m komentatorom... i wygra z Urusami.
Cały świat liczy na potknięcie nie trójkolorowych a czarnych w barwach Francji, to po primo. Secundo, ta złodziejska menda Henry powinien wisieć za mecz z Irlandią - ale za to, że dziś sygnalizował w polu karnym rękę przeciwnika to powinien zostać przeruchany przez stado dzikich nosorożców. I tu się zgadzam z komentatorami.

fak ju le ble
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 11.06.2010, 22:47
Szkoda ze to nie tylko Ci z RPA tak napierrdalaja na tych trąbkach. Mam nadzieje ze Angielscy kibice cos ogarną jutro żeby rozgonić to towarzystwo z trąbkami/przebić się przez ten hałas.
Odpowiedz cytując
Cetnik
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 11.06.2010, 23:42
Pierwszy mecz ciekawy,żwawy..szczególnie zainponował mi w nim młody Meksykanin z Arsenalu Velo no i pięknie wykończył akcje ten z RPA.
Drugi mecz to nuda..mecz bez historii jak to się zwykło mówic.
A trąbki..oby je jakoś przyciszyli lub zakazy stadionowe za nie wlepiali.
SAMO JEDAN KLUB...

Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.06.2010, 08:10
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe czy na tym mundialu uslyszymy namiastke dopingu ktora przebilaby sie przez ten wrzask trabek Bez sensu Mistrzostwa od strony kibicowskiej.Przeciez nawet tam dopingowac w kilka tys osob to pewnie nic nie slychac ani na stadionie ani w tv, tylko trabki. Jak sie o nich zapomni i sie wslucha w komentatorow to nie jest az tak zle ale jak sie znowu slyszy to buczenie to noz sie w kieszeni otwiera. ****a na **** trabic w to gowno 90 minut. Masakra jakas
Co Ty gadasz kilka razy było słychać Allez France To jest już doping na miare Francuzów
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 12.06.2010, 09:18
Coraz więcej głosów przeciw trąbą. Mogli by coś z tym zrobić w końcu :/

http://www.sport.pl/MS2010/1,105712,...wuzelami_.html
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.06.2010, 09:21
JAR0 napisał(a):Wyświetl post
Coraz więcej głosów przeciw trąbą. Mogli by coś z tym zrobić w końcu :/

http://www.sport.pl/MS2010/1,105712,...wuzelami_.html
Ten filmik... Nie jestem rasistą, ale to są jakieś dzikusy.
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 12.06.2010, 09:23
Dokładnie

A tu inna ciekawostka

http://www.sport.pl/MS2010/1,104137,...czarowany.html
Ostatnio edytowane przez JAR0 : 12.06.2010 o godz. 09:28.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 12.06.2010, 09:42
po 1 dniu
mecz otwarcia super, najlepszy jaki pamiętam, Meksyk pokazał, że jest drużyną niefrasobliwą głupie straty dziury w obronie.
jakoś nie widze by mieli szansę na bycie czarnym koniem turnieju.
RPA na miare swoich mozłiwości, mają szansę na wyjście z grupy

Francuzi jak to oni, bez ambicji, bez wyrazu, do dupy.
Urugwaj to inny poziom piłkarski, ale w tej grupie nie są bez szans, ale patrząc na grupę B, wydaje sie, ze kazda z drużyn z grupy A ma szanse na cwierćfinał.

co od trąbek zachowujecie sie jak hipokryci. Kiedy u nas zakazuje sie różnych rzeczy na stadionach to płacz i lament, kiedy w Afryce dopingują() tak jak lubia to byście ich pozamykali. no cóż.

najlepszy kolega który wspomina o kibicowskim aspekcie mistrzostw
poczucie humoru widać sie Ciebie trzyma mocno

dzisiaj dwa ciekawe mecze, pierwszy diwe drużyny grajace przede wszystkim fizycznie i taktycznie drugi, dokładne przeciweństwo.

Mecz Anglii z USA moze być jak Francja -Meksyk
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 12.06.2010, 09:50
Mnie ten filmik z Polem rozpierdala. Wyslannik antykibicowskiej GW posrod super kibicow z Afryki, az dziw ze jeszcze ich nie nazywaja chuliganami i chamami. Stoi sobie Michalek Pol po srodku lasu trabek, nic nie slyszy, uszki go bola, pewnie z checia by krzyknal "zamknac sie ****y" ale nie moze bo by dostal wuwuzela, a co tam odbije sobie obsmarowujac ich w GW
drozd:
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 12.06.2010, 10:08
Mi ten dzwiek trabek przypomina pierdzenie starej kozy.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Stary 12.06.2010, 10:13
Skąd wiesz jak pierdzi stara koza
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 12.06.2010, 10:28
Te wuwuzele to naprawdę porażka.Współczuję naprawde kibicom którzy tam siedzą za grube pieniądze a poźniej za jeszcze grubsze będą leczyli uszy
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 12.06.2010, 11:18
http://www.sport.pl/MS2010/1,97762,7...ancuchowa.html

Cytat:
Działacze namawiają kibiców, by zabierali na stadiony zatyczki do uszu...
hehe

Co do dzisiejszych meczy to Argentyna powinna sobie poradzic, Anglia to jedna wielka niewiadoma sami siebie uwazaja za faworytow ale zobaczymy jak zagraja z Jankesami ktorzy w ubieglym roku dobrze czuli sie na boiskach RPA, a Korea Grecja to takie 0-0 chyba się szykuje
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno

Wisła Kraków!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów