The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
michal
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2010, 19:18
nie dla transferów na siłe, nie dla makinwy ten grajek nic soba nie pokazal przez ostatnich kilka lat
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.06.2010, 19:21
michal napisał(a):Wyświetl post
nie dla transferów na siłe, nie dla makinwy ten grajek nic soba nie pokazal przez ostatnich kilka lat
tylko że sie obawiam że na tych co coś pokazują obecnie nie ma pieniędzy.Przykre ale prawdziwe
Odpowiedz cytując
michal
Senior Member

Stary 11.06.2010, 19:31
AYALA napisał(a):Wyświetl post
tylko że sie obawiam że na tych co coś pokazują obecnie nie ma pieniędzy.Przykre ale prawdziwe
No i dziwić się że od kilku lat nasz klub stacza się w dół...
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 11.06.2010, 20:36. Włoski łacznik informuje
Witam do dłuższej nieobecności.

Co do Makinwy - początkowo myślałem, że nasz klub wziął na celownik niezłego napastnika z Serie A, który po prostu nie mieścił się w meczowej "18". Mina mi zrzedła, kiedy zacząłem bardziej wczytywać się w teksty serwisów i for włoskich. Jeden z kibiców Lazio, napisał na ich forum brutalnie szczerze:

Cytat:
pepperson: per makinwa anche un offerta di un euro è troppo diamoglielo subito anzi diamogli un paio di milioni noi al wisla che ce lo toglie

czyli: Jeśli chodzi o Makinwę, to nawet oferta w wysokości 1 euro, to za dużo. Oddamy go natychmiast, a nawet dorzucimy parę miliomów Wiśle, aby tylko go wzięła...
Po takim tekście (pierwszym z brzegu) kibica Lazio - opadły mi ręce. Gdyby ten Makinwa był chociaż średnim napastnikiem, wchodzącym z ławki, to prawdopodobnie poleciałyby wyzwiska pod jego adresem, że jest "traditore" (zdrajcą) i ucieka z klubu. Ale skoro sami kibice marzą, by klub pozbył się Makinwy za wszelką cenę - to dla naszych działaczy wiślackich powinien być to sygnał alarmowy, że od tego zawodnika lepiej trzymać się z daleka.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 11.06.2010, 20:53
Chyba przez kolor skóry chcą go się pozbyć (kibice) więc co mają pisać Przynajmniej tak mi się wydaje.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.06.2010, 21:07
No własnie też wydaję mi się, że Makinwa nie będzie takim wzmocnieniem jakiego potrzebujemy ;/ Będzie to zawodnik przeciętny, wystarczający ale nie taka gwiazda Polskiej Ligi ;/ Radek Matusiak miał więcej meczy od niego rozegranych w Serie A i jestem teraz sceptycznie nastawiony co do tego transferu.
Chociaż lepszy Makinwa niż Christow
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 11.06.2010, 21:30
Nalezy tylko wziac poprawke na to ze to dwie rozne ligi.. tam jest taki sobie, a w Polsce moze strzelac jak na zawolanie.. a takze na to ze kibice (zdarzalo sie ze i pilkarze) maja wiadomo jakie podejscie do czarnych.. dla wielu z nich poziom sportowy jest mniej wazny, chocby byl dobry to go nie zdzierza i juz
ogolem mieszane uczucia.. pewnie krzykneli sporo sumke.. mozna za nia miec dwoch w miare dobrych, albo kogos jak Makinwa ktory moze sie okazac strzalem w dziesiatke, albo kompletnym niewypalem

yy... Matusiak? ten co ma rozegranych bodajze 3 mecze w serie A? .. Makinwa ma rozegranych 109 (i to chyba tylko liga)
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 11.06.2010 o godz. 21:38.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 11.06.2010, 21:32
od kiedy to Matusiak rozegrał ponad 100 meczów w serie A? ;] anthony09 czy Ty wiesz co piszesz
Makinwa ma 109 meczów w serie A rozegranych

Odpowiedz cytując
Fantomas
Banita

Stary 11.06.2010, 21:32
Jakim wzmocnieniem może być napastnik, który od dłuższego czasu nie gra i nie jest młody.....
Kolejny raz wygląda to na wariant oszczędnościowy ze strony władz klubu....
Była mowa o naprawie działu marketingu - a to właśnie na tym polega, że chcąc przyciągnąć kibiców na stadion trzeba dokonywać transferów na miarę oczekiwań i celów stawianych przed zespołem - nie wyobrażam sobie sprawnie funkcjonującego marketingu bez dobrej polityki transferowej klubu.. W dzisiejszych czasach nikt nie da się uwieść tanimi zagrywkami w stylu kiełbaska na stadionie gratis etc...
Odpowiedz cytując
Ejdzbiol
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 11.06.2010, 21:47
Nikt się nie da? Na pewno? Jednak Makinwa jest dość znanym piłkarzem i takie nazwisko przyciąga ludzi nawet jak nie gra w 1 składzie
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Stary 11.06.2010, 21:50
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
od kiedy to Matusiak rozegrał ponad 100 meczów w serie A? ;] anthony09 czy Ty wiesz co piszesz
Makinwa ma 109 meczów w serie A rozegranych
Ale chodziło mi o to, że w tym sezonie zagrał 2 mecze w Serie A a Matusiak rozegrał 3 mecze w Palermo.
Nie patrzę co było kiedyś, bo mógłby być nawet Ronaldinho kiedyś a teraz grać może jak c*** Christow też był dobrze zapowiadającym się graczem ale jak był królem strzelców ligi, a później grzał ławe w Bułgarii.
Trzeba patrzeć co on teraz prezentuje a może być z tym różnie ;/ bo jeżeli zawodnik nie gra w piłkę to się po prostu cofa a nie rozwija... a ten Makinwa młody już nie jest
A na dodatek Makinwa strzelił tylko 1 bramkę w ciągu 4 lat w Serie A! A rpzegral 36 meczy.
Wychodzi że strzela jedną bramkę na 36 meczy, więc może strzeli tak z 5 bramek w Ekstraklasie...
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 11.06.2010 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 11.06.2010, 21:56
Tyle tylko drogi Fantomasie ze gdyby klub sprowadzal pilkarzy tylko zgodnych z oczekiwaniami kibicow to bysmy tutaj mieli bankruta a nie druzyne bijaca sie od lat o najwyzsze ligowe cele.

Anthony. Makinwa na pewno bedzie wzmocnienem tego zepsolu. On nadal przerasta ta lige umiejetnosciami mimo tego ze slabo spisuje sie w lidze Wloskiej. Dodajmy ze w calej swojej karierze strzelil tam 16 bramek. To i tak wiecej niz nie jeden polski pilkarz moglby strzelic w tej lidze.
Ostatnio edytowane przez koyoot : 11.06.2010 o godz. 21:58.
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Stary 11.06.2010, 21:56
heh....ludzie Wam to nigdy nikt nie dogodzi. Cisza z transferami...źle. Nagle coś zaczyna się dziać, to też źle, bo nie ten zawodnik. Po prostu komediodramat. Rozumiem, jakbyśmy się czepiali jakichś cieniasów , którzy niczego nie osiągnęli. A my możemy mieć napastnika, który pokazał naprawdę że w piłe grać potrafi!! Piszecie, że ostatnio mało grał, mało strzelał, kibice chcą się go pozbyć....Każdy piłkarz może znaleźć się na zakręcie kariery. Nie oznacza to że to jego koniec. Makinwa wart był całkiem niedawno ok. 7 mln Euro. Strzelał gole, grał w podstawowych składach w ekipach Serie A. Taki koleś na pewno byłby gwiazdą w naszej lidze. Przestańcie jęczeć,bo nawet jak klub stara sie dogodzić i zaskoczyć jakimś transferem to słychać niezadowolenie. Ja bym juz stracił zapał. Takiego zawodnika jeszcze nie było w Ekstraklasie i osobiśccie trzymam kciuki za powodzenie tej transakcji. Co z tego co pisza kibice lazio? Ile gości nabija się z piłkarzy na forum. Jako ze Makinwa nie grał tyle to już go może nie chcę, bo zastąpili kimiś innym. Ja nie przepadam za Serie A za to mój brat jest jej fanem. Pamiętam jak zachwycał się parę lat temu Makinwą. Mam nadzieję, że teraz tez bedzie mógł, ale w Wiśle.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 11.06.2010, 22:09
Fantomas napisał(a):Wyświetl post
Jakim wzmocnieniem może być napastnik, który od dłuższego czasu nie gra i nie jest młody.....
Kolejny raz wygląda to na wariant oszczędnościowy ze strony władz klubu....
Wariantem oszczędnościowym to byłby jakiś Penksa z łapanki, a nie rozpoznawalny i wciąż młody kopacz z mocnej ligi.
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Stary 11.06.2010, 22:11
jova napisał(a):Wyświetl post
Wariantem oszczędnościowym to byłby jakiś Penksa z łapanki, a nie rozpoznawalny i wciąż młody kopacz z mocnej ligi.
Pełna racja ....Makinwa jest na pewno lepszy niz Boguski....TAK dla tego transferu

I kto mówi że on jest stary? 27 lat to stary? Brożek tyle ma. Dla porównania ten cały Boskovic o którym była mowa wczesniej miał 28 lat i grał w jakiejs pozal się....lidze czarnogórskiej
Ostatnio edytowane przez WalkerLukeTS : 11.06.2010 o godz. 22:16.
Odpowiedz cytując
Fantomas
Banita

Stary 11.06.2010, 22:18
Przepraszam ale nie przemawia do mnie sprowadzanie piłkarzy, którzy kiedyś byli w formie z tym że ten Makinwa we Włoszech żadnej furory nie zrobił co z tego że był wyceniany na 7 mln euro obecnie jest do wyjęcia za pół darmo...

Hristov też był królem strzelców i do tego jest młodszy a jak wyglada jego gra obecnie każdy widział....

Znów władze klubu chcą opierać całą ofensywę na Brożku - to zawodnik, który w ostatnim czasie notuje systematyczny regres formy....
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Stary 11.06.2010, 22:20
Zacznijmy od tego jaki cel ma menager zawodnika podajac do wiadomosci publicznej ze negocjuje z Wisla...
Kolejna rozgrywka taktyczno finansowa w ktorej nawet nie wiadomo czy bierzemy udzial.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Glova91
Member

Od: 07.2008

Stary 11.06.2010, 22:24
Przepraszam, ze sie wtrace, ale...nie ma transferow ZLE, potencjalnie na naszym celowniku jest gleboki rezerwowy Lazio, tez ZLE. Z naszej Wisły, zaden zawodnik nie rozegrałby tylu meczy w serie A co nasz potencjalny cel.
Makinwa zle-bo nie gra w lazio...ok, kupimy kogos z ich meczowej 18-stki.
PS. Troche dystansu...
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.06.2010, 22:32
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
Zacznijmy od tego jaki cel ma menager zawodnika podajac do wiadomosci publicznej ze negocjuje z Wisla...
Kolejna rozgrywka taktyczno finansowa w ktorej nawet nie wiadomo czy bierzemy udzial.
Wreszcie głos rozsądku. Koleś, który zarabia krocie we Włoszech raczej nie przyjdzie grać do Wisły za 150 tyś rocznie, więc dajcie sobie na wstrzymanie...
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 11.06.2010, 22:52. Włoski łacznik informuje
Chesteroski - jest jeszcze jedna możliwość, choć na niej może bardzo zależeć klubowi, natomiast dla agenta może to być obojętne. Mówi o tym ostatnie zdanie artykułu włoskiego, którego nie tłumaczy polska strona Lazio:

Cytat:
Già perchè l'uscita di scena dell'attaccante di Lagos permetterebbe di liberare una casella di extracomunitario.
CZYLI: Odejście z zespołu napastnika rodem z Lagos [Nigeryjczyka] pozwoliłoby zwolnić jedno miejsce [w limicie przewidzianym] dla graczy spoza Unii Europejskiej.
Dla klubu z Rzymu jest to ważne, ponieważ właśnie teraz próbują pozyskać paru innych graczy (m.in. Urugwajczyka Martineza). Makinwę chętnie "opchną" nawet za niewielkie pieniądze, pytanie czy Nigeryjczyk zgodziłby się na sporo mniejszą (tak myślę) pensję, niż do tej pory otrzymywał. No i agent też pewnie za darmo nie zechce się fatygować.

EDIT: dragon - jak też uważam, że Micanski byłby dla Wisełki o wiele lepszym wyborem, niż np. Nowak, tylko czy Ilian nie podjął już decyzji o przeniesieniu się do Bundesligi?
Powód: Aktualizacja
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 11.06.2010 o godz. 23:01.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 11.06.2010, 23:19
Co do Makinwy, to jestem za. Gośc biega sobie po boiskach Serie A co od czasów Koźmińskiegop nie mieliśmy tam gracza co by gral w pierwszym składzie. Ponad 100 meczów we Włoszech, jest równoznaczne z 500 meczy w naszej obecnej pseudoekstraklasie.
Taki Ba, z jeszcze gorszą opinią tzn. kontuzje, dwa lata nie grał, a tutaj potrafił coś zamieszać w naszej lidze... Dlatego uważam że MAkinwa bedzie wzmocnieniem.

Chociaż wyskoczyli z tym newsem jak małpa z drzewa, nagle z czymś z czego zrezygnowano w poprzednim okienku. Nie napalam sie na niego, jak nie ma sensu sie napalać na jakikolwiek njus w polskiej prtasie.
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 12.06.2010 o godz. 02:19.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 12.06.2010, 00:10
Niektórzy uważają, że opinie fanów Lazio o Makinwie są tendencyjne, poszukałem więc opini nigeryjczyków na temat tego zawodnika no i niestety moją o nim podobne zdanie. Wypowiedzi pochodzą z przełomu 2007 i 2008 roku kiedy Makinwa grał jeszcze w reprezentacji Nigerii.

Cytat:
Vogt shuld explain why he put in Makinwa in the 23 list. He shuld explain why he put Makinwa in the match. Makinwa has only scores 2 goals for Nigeria in over 23 apearances. The only sily goal he scored was against lowly rated Rwanda.

Makinwa should be jailed. Our brand name should change from Super eagles to weak eagles.

Now Vogts don begin collect bribe from Makinwa

Makinwa ? I dont know what to say ! I have never seen a worse forward in my life playing for the National team

i think vogts should just be sacked, what is Makinwa still doind in the National team , makinwa is a disaster to eagles

i can't even believe makinwa & seyi went to a Nations cup actually play; they are meant to be spectators.

Them just tell me now say Berti - Makinwa - Eguavon in bribbry scandal, If no be so why Berti go carry most useless MAKINWA go ACN not even to talk say he WAN use am for the match again CIV,

vogt kill the game 4 us for field makinwa and not playing uche and obina.

Berti Vogts :-X i dont kw what to say again, but my question is whatz with you and Makinwa ? ? ?

MAKINWA - Disaster! How did he make the team? Gosh!

I feel makinwa was instructed to play as a striker,but since he is foolish n dumb,he shied away to the flanks,so i wont blame d coach there.

My grand mum can play better than Makinwa. Even if we give Makinwa penalty to take he will play it over the bar and wont score.

Makinwa doesnt look like a footballer. He looks like a high jumper or long jumper. He doesnt have football physique.

Makinwa's folks help him with voodoo,that coaches get 2 love him

Makinwa has been making the Super Eagles team for soemtime and I don't know why he is in the team for God's sake Makinwa is the most Stupidious Striker I have ever seen in my whole life, sorry for using that word but don't know what else to say even, I think Julius Aghahowa would have faired better than him cause he got guts.

please send makinwa home please.

the only person i don't like in the team is Ayo Makinwa.May he will proof me wrong i don't know

wat is AYO MAKINWA doing in Nigerian team, this shows the level of corruption and wire pulling in the national team,
makinwa cannot pass,run and score
since he began playing for nigeria he has not scored more than 2 goals and even in his club he does not even play how com he is in the team,
God please save Nigeria

I dont doubt the team. The only mistake i c der is "makinwa"

The list is ok, praise vogts for that,but the inclusion of makinwa and exclusion of chidi odiah is not worth

i don't see why he didn't seletc him if that crap player Makinwa was included.

Under normal circumstances,makinwa should'nt make d final list.

Mr Vogts love affair with Makinwa really baffles me, first he drops Anichebe for him then he drops Ishiaku Menasseh for him

PLS SOME1 TEL ME Y MAKINWA KEEPS PLAYIN 4 US

Why is Berti leaving Uche out for christ sake!!!!!!!!!!! makinwa is not good

PLEASE WHAT DO U ALL FEEL ABOUT AYO MAKINWA
I JUS FEEL HE IS THE WORST PLAYER 2 WEAR OUR JERSEY,D BAS THING IS NATURE JUS GIVES HIM D CHANCE 2 SCORE/OR FLOP,N HE ALWAYS MISSES.
PLS WAT CAN WE DO 4 HIM?
ANY1 THAT KNOWS HIM SHOULD ADVICE HIM 2 ADOPT NIGER,HE MAY SCORE GOALS DER.

HOW MANY TIMES DO NSOFOR AND MAKINWA NEED TO PROVE THAT THEY ARE NOT GOOD ENOUGH FOR EAGLES BEFORE YOU DROP THEM?! Are they paying you? Or did you marry their sister?

MAKINWA IS MORE OR LESS THE WORST PLAYER WE HAVE IN SUPER EAGLES BUL STILL BERTY VOGTS CHOOSES HIM TO PLAY.ORUMA,OBODO, EVEN AGAHOAWA IS 10000000 TIMES BETTER THAN MAKINWA
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Stary 12.06.2010, 00:41
Ale o czym Wy w ogóle piszecie.. Wisła wszystkie transfery przeprowadza w 101% dyskretnie i dba o to by przed podpisaniem kontraktu o danym zawodinku media najlepiej w ogóle się nie dowiedziały zatem ta wypowiedź menadżera pilkarza jest albo wzieta z kosmosu, albo chca zrobic szum medialny by szybciej go gdzies upchnac.
Odpowiedz cytując
Lombardino
Banita

Od: 05.2010

Stary 12.06.2010, 01:32
Po okresie banicji,aż nie chce się pisać takich postów.Ale niestety one same nasuwają się na usta,papier,forum...
Niestety ze strony klubu,ktoś cały czas robi nas w bambuko.
Polujemy na piłkarskie kaleki(bez obrazy),podczas gdy np.taka Warszawa nie patrząc na to że okienko jeszcze jest closed robi transfery i podpisuje zawodników.Nie mówię o Polonii,tylko o tej drugiej.Nie gra w żadnym z pucharów,a podpisuje zawodników z ligową przeszłością,tak naprawdę takich o których my możemy pomarzyć.
Piszecie tu ,że to nic nie znaczy ,że ktoś tam robi wielkie halo...Tymczasem jak donoszą media i wiedza ogólna każdego z kibiców Wisły,przygotowania do sezonu mają się zacząć w poniedziałek...Najbliższy dodam.
Niektórzy pieją,że nie trzeba się śpieszyć itp,itd...Tylko zauważcie że skoro jeden z klubów z Wawy nie grający w żadnym z pucharów podpisuje umowy z 4 zawodnikami...to po co?
Otóż to .By chłopy miały czas by sie ze sobą rozegrac.Im więcej tego czasu,na wkomponowanie ogniw w zespół tym lepiej.U nas ktoś myśli odwrotnie.Po 1 lipca druzyna bedzie po jednym obozie.Szczęść Boże by ewentualne zakupy miały dostatecznie dużo czasu by wkomponować się w zespół ...dopiero po 2 obozie.A czekają nas mecze w LE...Gratuluje optymizmu.Jakoś przycichł temat Navasa,zaczął się kabaretu ciąg dalszy z innym pretendentem,do tego zaszczytnego miana.Może dla Was to norma.Ale ja mam dość robienia sobie jaj z pogrzebu.Pozdrawiam

PS.nie chcę być złym prorokiem...ale zobaczymy wzmocnienia,jak świnia niebo.
Ostatnio edytowane przez Lombardino : 12.06.2010 o godz. 01:36.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.06.2010, 07:38
Cytat:
Po okresie banicji,aż nie chce się pisać takich postów.Ale niestety one same nasuwają się na usta,papier,forum...
Niestety ze strony klubu,ktoś cały czas robi nas w bambuko.
Polujemy na piłkarskie kaleki(bez obrazy),podczas gdy np.taka Warszawa nie patrząc na to że okienko jeszcze jest closed robi transfery i podpisuje zawodników.Nie mówię o Polonii,tylko o tej drugiej.Nie gra w żadnym z pucharów,a podpisuje zawodników z ligową przeszłością,tak naprawdę takich o których my możemy pomarzyć.
Piszecie tu ,że to nic nie znaczy ,że ktoś tam robi wielkie halo...Tymczasem jak donoszą media i wiedza ogólna każdego z kibiców Wisły,przygotowania do sezonu mają się zacząć w poniedziałek...Najbliższy dodam.
Niektórzy pieją,że nie trzeba się śpieszyć itp,itd...Tylko zauważcie że skoro jeden z klubów z Wawy nie grający w żadnym z pucharów podpisuje umowy z 4 zawodnikami...to po co?
Otóż to .By chłopy miały czas by sie ze sobą rozegrac.Im więcej tego czasu,na wkomponowanie ogniw w zespół tym lepiej.U nas ktoś myśli odwrotnie.Po 1 lipca druzyna bedzie po jednym obozie.Szczęść Boże by ewentualne zakupy miały dostatecznie dużo czasu by wkomponować się w zespół ...dopiero po 2 obozie.A czekają nas mecze w LE...Gratuluje optymizmu.Jakoś przycichł temat Navasa,zaczął się kabaretu ciąg dalszy z innym pretendentem,do tego zaszczytnego miana.Może dla Was to norma.Ale ja mam dość robienia sobie jaj z pogrzebu.Pozdrawiam

PS.nie chcę być złym prorokiem...ale zobaczymy wzmocnienia,jak świnia niebo.
Racja. Ale nie, my czekamy na koneic okienka, jak to mówił Skorża: Kiedy już wszyscy pójdą do lepszych klubów - i nam zostaną resztki ze stolu. Z tego co wiem to Legia chce kupic Tschibambe, który kosztuje okolo 300 tys euro - smieszne pieniadze. Zamiast zgrac zawodnikow i pozyskac ich przez i zgrupowaniem to nie - parodia
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Stary 12.06.2010, 07:42
Piłkarzom ściąganym do ataku, którzy mają bardzo wygórowane wymagania finansowe, można zaproponować specyficznego rodzaju kontrakty motywacyjnego. Dla takiego Makinwy np. 200 tys E podstawy + 4 tys E za każdy występ + 10 tys E za każdą strzeloną bramkę. Jeśli piłkarz potwierdzi status gwiazdy i będzie zdrowy, to drugie tyle zarobi premiemiami za bramki i występy w meczach. Takie premiowanie jest bardzo słuszne, gdyż piłkarze do ostatniej minuty walczą o kolejne bramki nawet, gdy prowadzą już różnicą kilku goli. A przecież nie ma lepszego sposobu na zapełnienie stadionu, aniżeli piękna, ofensywna gra.
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.06.2010, 07:54
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wis...567,1,727.html - podobno Jovanic już jest. Zobaczymy czy SE sobie coś uroił, czy to prawda
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Stary 12.06.2010, 08:04
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Piłkarzom ściąganym do ataku, którzy mają bardzo wygórowane wymagania finansowe, można zaproponować specyficznego rodzaju kontrakty motywacyjnego. Dla takiego Makinwy np. 200 tys E podstawy + 4 tys E za każdy występ + 10 tys E za każdą strzeloną bramkę. Jeśli piłkarz potwierdzi status gwiazdy i będzie zdrowy, to drugie tyle zarobi premiemiami za bramki i występy w meczach. Takie premiowanie jest bardzo słuszne, gdyż piłkarze do ostatniej minuty walczą o kolejne bramki nawet, gdy prowadzą już różnicą kilku goli. A przecież nie ma lepszego sposobu na zapełnienie stadionu, aniżeli piękna, ofensywna gra.
Jeśli tylko nie skończy się na egoistycznej grze, bo inaczej Małecki z Brożkiem zaczną go tak j^%#% że chłopak zapomni, że jest czarny, a w Wyborczej spod pióra Steca i Błońskiego będą wydobywać się cotygodniowe felietony jaki to Wisła rasistowski klub i ch^&^ strzeli cały marketing.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 12.06.2010, 08:05
TRNKRN napisał(a):Wyświetl post
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wis...567,1,727.html - podobno Jovanic już jest. Zobaczymy czy SE sobie coś uroił, czy to prawda
25 bramek puszczonych w 29 meczach, tse tse tse
No ale najważniejsze, że był pewnie najtańszy ze wszystkich potencjalnych kandydatów

show must go on...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Stary 12.06.2010, 08:07
Za każdą asystę tez można przewidzieć premię 3 - 5 tys E. Patrząc na liczbę goli Wisły w poprzednich sezonach, to nie byłoby znaczne obciążenie dla budżetu. Jak widzimy coraz mniej dla piłkarzyków znaczy fakt, iż wybiegają w koszulce Wisły na mecz, więc może taki sposób ich motywacji przyniósłby jakiś efekt.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów