|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na 90minut.pl pisze że Polonia Warszawa chce Hristowa od nas
Czy mi się zdaję czy oni się naprawdę zbroją, czy o co tu biega |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Nie kumam.Gość nie zagrał u Nas nic,a ty mówisz ze Polonia się zbroi biorąc go? Trochę logiki w tym co piszecie please... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wyczuwam tu ironię. Ale jak chłopak nawet nie miał czasu żeby pograć to o czym my mówimy.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Soriano w Wiśle? Bardzo dobra decyzja.
http://euro2008.blox.pl/2010/06/Lide...le-Krakow.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
nie wiem czy to dobra decyzja, bo jeszcze go nie ma w Wiśle...
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Nie ma co się podpalać.Dajmy prezesowi Basałajowi troszkę popracować.Soriano,Sadlok.Boskovic,Navras...to na razie są mity .
Zejdźmy na ziemię i oczekujmy na faktyczne ruchy transferowe mające na celu wzmocnienie Wisły. O odejściu Głowy coraz głośniej,to samo o Diazie. Wzmocnienia są konieczne,to wie każdy.Na pewno zatem również nowy/stary prezes.. Mam taką prośbę... maci0s i zbymak ...ja też kiedys chodziłem na sławną ławeczkę i też tam sie dużo mówiło,ale na miłość Boską...nie miało to nic wspólnego z polityką transferową Wisły... Dlatego w imieniu swoim i kibiców BG...proszę .... Przestańcie być bardziej papiescy od Papieża i dajcie sobie luz!!! Plotki plotkami a realia realiami... Pozdrawiam Wiślaków z Pl.Boh.Getta... |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
A na koniec okienka będzie "Brawo Cupiał!" Błazenada ludzi kryjących się za nickami nie zna granic. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
Po drugie przypominam ze jak kilka tygodni temu mówiłem o budowie marketingu, budowie centrum treningowego i rozbudowie struktur w klubie nikt ( niewielu ) wierzyło... Nawet w samego Basałaja jeszcze do wczoraj kilku nie wierzyło... Dzisiaj kiedy sie to spełniło dalej ktos twierdzi ze zmyślam i spisuje tu swoje marzenia... Ani jednego "sorry, przegiąłem"... Poza tym wiesz jak to jest z realiami? Zazwyczaj są o nich plotki... A tak zeby nie odstawac od tematu to Konieczny dostał propozycje pracy jako kierownik drużyny, a Kowalik jako asystent trenera, ale wahają się ( Kowalik ponoć ma oferte z Sandecji za Wójtowicza ) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kowalika to rzecz jasna kojarzę, ale jakie imię ma ten Konieczny, któż to?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Marek Konieczny. Był kierownikiem drużyny przez dobrych kilka lat. Sympatyczny facet
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Co poniektórych chyba żadna informacja pozytywna nie zadowoli. Dzisiejszy dzień uważam za udany.A maci0s potwierdził, że jego słowa jak najbardziej są wiarygodne.
Poza tym wie ktoś coś może na temat tego Macedończyka i ile ma się to z prawdą?
Ostatnio edytowane przez Cozy532 : 07.06.2010 o godz. 19:34.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Marek Konieczny jak sie nie myle kierownik druzyny.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
między innymi za czasów Engela i Petrescu. I bardzo przez Rumuna ceniony
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=7398
Ostatnio edytowane przez FraMat : 07.06.2010 o godz. 19:45.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tego Mario Djurovskiego swego czasu ( Grudzień 2009) jako następce Toniego Kroosa widział Bayer Leverkusen, więc chyba nie jest taki zły
http://www.igol.pl/article,17204.html |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Troche o Koniecznym ( ma teraz tą szkółkę z Frankiem i Szymkowiakiem)
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...lodych,1283605 Zdobywali laury w lidze - połączyła ich Wisła Kraków, mieli wspaniały okres w reprezentacji Polski. Marek Konieczny był ich kierownikiem drużyny przy Reymonta, uchodził za najlepszego w swoim fachu. - Potrafił załatwić wizę w dwa dni - śmieje się Mirek Szymkowiak. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Bardzo sympatyczny, zajęty głównie kolekcjonowaniem koszulek. Znam go i napiszę szczerze, bardzo fajny koleś zupełnie nie nadający się na kierownika. Powodzenia Marek.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wis...068,1,727.html
Myślę, że Wisła powinna brać tego bramkarza z Austrii. Gość wymiata, mimo wieku reprezentuję klasę światową. No i kibice go pokochają...tak jak on Polkę. Sam też był ultrasem Rapidu w przeszłości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
po tym jak go pogonili ze stanowiska kierownika ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Poza tym kierownikiem Wisly jest teraz Czerwiec i nie widze powodu zeby go zmieniac. Drugi trener natomiast sie przyda, niekoniecznie Kowalik, ale transfer na lawke jest potrzebny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niestety w tym piłkarskim bagienku każdy z kimś pracował, współpracował, robił interesy, geszefty, przekręty. Nie ma czystych i bez skazy. Ma swoje za uszami Konieczny, miał Adaszyński, mieli i inni. Nie będę wystawiał Koniecznemu świadectwa moralności ale wedle mojej wiedzy jego grzeszki nie są aż tak wielkie aby o nich teraz trąbić. Wiślackości odmówić mu nie można. Chcemy czy nie chcemy wraca stare. Stare nie znaczy, że lepsze. O wiele gorszymi indywiduami są Kapka czy Placzyński, żeby się pastwić nad Markiem. Nie ufam Basałajowi a chciałbym bardzo uwierzyć, że zrobi to o czym dziś mówił. Myślę tu o kwestii funkcjonowania klubu i szkolenia oraz infrastruktury. A najbardziej spodobały mi się słowa o konieczności pokazania historycznej tradycji Wisły i uhonorowania osób zasłużonych. (Oby bez kłótni i wzajemnych przepychanek kto godzien a kto nie). Mimo, że patrzę nieufnie na nowego/starego prezesa to życzę mu jak najlepiej bo sytuacja jaka była w ostatnich czasach nie napawała optymizmem. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nazwa tematu: "Polityka transferowa Wisły"
Czy gdzieś jest dopisek: Gadu-Gadu maci0sa, zbymaka i kamikaze czy tak jakoś ? edit: Póki nie padają słowa powszechnie uznawane za obraźliwe to możemy tylko lekko ingerować. Może interlokutor ma odczucie, iż Ty czy zbymak lub inni poinformowani lepiej obrażają jego poczucie "prawdy". Poza wszystkim od jakiegoś czasu wszyscy piszecie wszystko i nic czyli nie na temat. My tu poza moderowaniem, które jest skądinąd ciekawym zajęciem musimy być sprzątaczami, egzekutorami czy wręcz znienawidzonymi poprzez ciemną historię PRL-u cenzorami.
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 07.06.2010 o godz. 22:32.
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie posiadając żadnych tajnych informacji i źródeł pozwoliłem sobie trochę poszperać w sieci odnośnie Djurovskiego
Co ciekawe o rzekomym zainteresowaniu Wisły ( i Legii ) tym gościem SE najwyraźniej rozpisywał się już jakiś czas temu http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html (sam nie wiem czy to zwiększa wiarygodność najnowszych informacji czy wręcz przeciwnie). Ciężko oczywiście ocenić przydatność piłkarza po jakichś strzępkach wypowiedzi i filmikach z YT, ale zdaje się on dysponować bardzo dobrą techniką użytkową i świetnie wykonywać stałe fragmenty. Zastanawia mnie tylko, czy zainteresowanie takim piłkarzem nie świadczy czasem o tym, że w klubie niezbyt wierzą już w Gargułę, bo to przecież piłkarz o bardzo podobnej charakterystyce. I jeszcze na marginesie, dla wszystkich którzy lamentowali gdy pojawił się temat bułgarskiego bramkarza, natknąłem się na taką fotkę Mario ![]() @Hiroji Hanzo: Abstrahując od dziwacznej wojenki, jaką tutaj zaczynasz, to moge Cię zapewnić, że sprawa kontaktu Navrasa już się zesrała, bo taki piłkarz nie istnieje (spojrzałem na klawiaturę i nie wygląda mi to na literówkę ).EDIT: Z tego co mi się udało jeszcze wyczytać, to Djurovski jest zawodnikiem lewonożnym i ma opinię szybkiego i dynamicznego, więc może jest sprowadzany (jeżeli jest oczywiście) z myślą o lewym skrzydle? Powód: Dodatkowa treść nie zasługująca na nowego posta :)
Ostatnio edytowane przez 3żyk : 07.06.2010 o godz. 23:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szybkie info po lekturze dzisiejszej prasy (DP, PN)
Macho który jest niby alternatywą dla Navasa sam zgłosił się do Legii. Chciał 250 tys euro netto za sezon. Trudno przypuszczać by od nas chciał mniej. Legia w osobie Bereta go pogoniła twierdząc że emerytów nie przyjmuje ![]() Podobnież wrócił temat Makinwy. Wg DP jest wielce prawdopodobne że jednak do nas przejdzie. Fani Lazio podobno czule go żegnają na forach. Coś piszą o tym że nam dopłacą żebyśmy sobie go wzięli. Potwierdza też DP że rozmawiają z Durovskim. Pytanie tylko czym im zapłacimy ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Djurovski przez dzisiejszy "Fakt" jest przymierzany do Legii twierdząc, że "szukają skrzydłowego"
Ostatnio edytowane przez Sopranos : 08.06.2010 o godz. 08:04.
![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
skonczy sie na tym, ze po przeciagajacych sie negocjacjach, Wojciechowski sie wk**wi i zapłaci ile trzeba by dopiąć transfery do swojej Lonii. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|