The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Salman17
Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2010, 16:15
szprotson napisał(a):Wyświetl post
kiedy temu zawodnikowi z Macedonii konczy sie kontrakt?
Chyba w 2012
A.K napisał(a):
I wanna be the very best, like no one ever was...
Odpowiedz cytując
Mishau
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 07.06.2010, 16:46
Jak tak to sępilismy duzo mniejszych sum na wazną pozycję jaka jest bramkarz, a teraz nagle wydamy 900 Ojro na zawodnika o niezbyt przekonujących statystykach? :|
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 07.06.2010, 16:50
Kurde niby tu jesteśmy skłonni dac tak wielka kase za tego Macedończyka za z drugiej strony żałujemy domyślam się nie dużych pieniędzy aby dopiąć sprawę Navasa..
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.06.2010, 16:53
Mishau napisał(a):Wyświetl post
900 tys Ojro :| Obym się mylił ale to może byc kolejny Jirsak :|
Nie kupujemy - źle, pojawiają sie pogłoski, że bierzemy porządnego gracza za konkretną sume - jeszcze gorzej

Oby kasa na transfery naprawde się znalazła, przy kilku wzmocnieniach znów rozwalimy tą lige w pył.
Taka moja mała wizja składu:

Bramkarze:
Pawełek, Juszczyk.
Wciąż mam nadzieje na pozyskanie Navasa i ewentualnie jakiegoś drugiego golkipera (przewijał się temat chyba bałkański?). Jeśli tak by się stało to pożegnałbym Pawełka i jako bramkarza numer 3, zostawił Juszczyka. Czemu on a nie Pawełek? Wydaje się być pewniejszy w bramce, nie popełnia tylu błędów co Mariusz i jest wychowankiem.

Prawa obrona:
Singlar, Burliga.
Singlar jak grał to nie zawodził. Prezentował stały niezły poziom. Burliga - ciężko mi go ocenić, ale dałbym mu szanse. Na rezerwowego prawego obrońce powinien wystarczyć, no i podobnie jak Juszczyk - jest wychowankiem. Wzmacnianie tej pozycji konieczne nie jest.

Środek obrony:
Marcelo, Głowacki, Cleber, Kowalski
Zatrzymać tych stoperów, dokupić Sadloka i mamy mur nie do obalenia.

Lewa obrona:
Piotr Brożek, Diaz
Z racji tego, że Diaz to raczej zapchajdziura, można by dokupić kogoś na lewą obrone - chyba, że przyjdzie Sadlok który może grać na tej pozycji.

Środek pomocy:
Sobolewski, Garguła, Jirsak, Mączyński, Diaz*
Mamy tylko jednego klasycznego defensywnego pomocnika i to niezbyt młodego. Sobol 90 minut co tydzień już nie będzie wytrzymywał a Diaz grający na jego pozycji - aż strach to oglądać. Tutaj bym kogoś dokupił.
Sprzedać Jirsaka. Na rozgrywającego mamy wracającego po kontuzji Gargułe (nie wiadomo co pokaże po kontuzji), na rezerwe Mączyński (powinien w końcu dostać szanse, nie raz pokazał, że potrafi zagrać w stylu Szymkowiaka). Do tego przewija się temat Djurovskiego - nie miałbym nic przeciwko

Skrzydła:
Łobo, Kirm
No właśnie... na boczną pomoc mamy dwóch zawodników. Obaj dobre mecze grają od święta. Łobo chętnie bym sprzedał, tyle że na bogactwo w tej formacji narzekać nie możemy. Wciąż mam nadzieje, że Kirm "odpali" w przyszłym sezonie i pokaże się z takiej strony jak w debiucie z Levadią.
Na siłe ustawiamy w tej formacji różnych graczy: Małeckiego, Diaza, Burlige, Piotrka Brożka. Na lewej pomocy grywali też Mączyński czy Garguła. Mimo wszystko potrzebujemy tu wzmocnienia. Nie uzupełnienia, tylko porządnego zawodnika, który będzie ciągnął naszą gre - tak jak kiedyś Kosowski czy Błaszczykowski.

Atak:
Paweł Brożek, Boguski, Małecki, Hristov
Hristova się pozbyć i kupić napastnika z prawdziwego zdarzenia, lub młodego perspektywicznego ale takiego, który już strzelać potrafi (Sobiech).

Jak teraz na to patrze, to jednak na kilku pozycjach potrzebujemy realnych wzmocnień ale nie wierze, że aż tak poszalejemy. Mam nadzieje, że ściągniemy przynajmniej 3-4 graczy.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.06.2010, 17:04
Mam pytanie do naszych wszechwiedzących. Dotyczy to postu użytkownika marcinb88 z innego tematu:

marcinb88 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy to ma jakiś związek ponieważ nie wiem w jakim mieście Pan Jacek Bednarz mieszka na stale, ale dziś ok 16:15 widziałem go w jednej z kawiarni w Galerii Krakowskiej.
Czyżby szykował się kolejny po Kasperczaku,Kapce, Basałaju i Wilczku powrót do Wisły?.
Jakis czas temu widziałem gdzieś post, w którym jeden z Was twierdził, że do powrotu do Wisły namawiani są Bednarz i Mielcarski. Jakie posady są im proponowane i jakie jest prawdopodobieństwo, że obaj lub przynajmniej jeden z nich pojawią się przy Reymonta z powrotem?
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.06.2010, 17:15
rzucę trochę śmiecia do tych rzetelnych informacji. czytuję "Weszło" i ostatnio jakiś koleś podał następujące informacje. aż mi się ciepło na sercu zrobiło :

informator
(07.06.2010 16:41:08)
transfery (niektóre pewne na 100%, niektóre na 70-90): Djurovski, Navas, Sadlok i Sobiech w Wiśle. Nowak i Cantoro w Poloni W. Cetnarski i Kiełb w Lechu. Do Legii jakiś bramkarz z Ameryki Południowej. Micanski - oferta z bundesligi i turcji Lewandowski - Borussia lub Wlochy Glowacki - upadl temat transferu do Trabzonu. Choto rozpoczal negocjacja z zagranicznym klubem.
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 07.06.2010, 17:23
No narzie sie nic nie sprawdziło wiec nie ma sie czym ponicac :/
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 07.06.2010, 17:27
TSW06 napisał(a):Wyświetl post
rzucę trochę śmiecia do tych rzetelnych informacji. czytuję "Weszło" i ostatnio jakiś koleś podał następujące informacje. aż mi się ciepło na sercu zrobiło :

informator
(07.06.2010 16:41:08)
transfery (niektóre pewne na 100%, niektóre na 70-90): Djurovski, Navas, Sadlok i Sobiech w Wiśle. Nowak i Cantoro w Poloni W. Cetnarski i Kiełb w Lechu. Do Legii jakiś bramkarz z Ameryki Południowej. Micanski - oferta z bundesligi i turcji Lewandowski - Borussia lub Wlochy Glowacki - upadl temat transferu do Trabzonu. Choto rozpoczal negocjacja z zagranicznym klubem.
Wszystko sie juz przewijalo, jedynie Cantoro jest jakąś nowością.
MAcios jesteś w stanie potwierdzić/zaprzeczyć fakt zerwania rozmów z Głową?
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 07.06.2010, 17:28
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Powiedzcie mi panowie? Czego nie rozumiecie w tym pogrubionym zdaniu? Z czytania ze zrozumieniem w szkolach nauczecielki stawialy same paly?
Po tym co Ty rozumiesz można wywnioskować że miałeś same piątki tylko trzeba dodać że to było w szkole specjalnej. Jaki jest sens w takim działaniu że kupujemy piłkarza za nie małe pieniądze , podpisujemy z nim kontrakt i potwierdzamy tą informację ja jakiś miesiąc nie wiadomo z jakich przyczyn a za tydzień drużyna zaczyna treningi , jednak nowy piłkarz nie trenuje z nią bo klub do lipca nie chce zdradzać żadnych ruchów transferowych w końcu zapewnili nas że do lipca transferów nie będzie a w tym przypadku im wierzę. Więc jeśli jakiś zawodnika miałby przyjechać na badania a po nich przeważnie się podpisuje kontrakt i czeka się na pierwszy trening to na konferencji nie mówiliby o tym że w czerwcu ruchów transferowych do klubu nie będzie. Wygląda na to że Wisła aktualnie żadnych "zaawansowanych" rozmów z piłkarzami nie prowadzi , jedyni się pyta o możliwość sprowadzenia i takie tam pierdółki .
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Stary 07.06.2010, 17:29
Donki napisał(a):Wyświetl post
No narzie sie nic nie sprawdziło wiec nie ma sie czym ponicac :/
Jak na razie informacja na temat Głowackiego się SPRAWDZA, ale wydaje mi się, że ktoś sobie po prostu leci w kulki.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 07.06.2010, 17:30
Niech mi może ktoś powie jaki byłby sens wydania 900 tyś Euro na środkowego pomocnika - jeśli mamy dośc dobrze obsadzony środek - Garguła,Sobolewski- rezerwa Diaz (ew.obrona) i Jirsak- a mamy tylko jednego napastnika z prawdziwego zdarzenia ( ale bez fajerwerków) P.Brożka - Małecki z Boguskim to raczej też ofensywni pomocnicy do tego z rozregulowanymi celownikami od zawsze i do tego beznadziejnych bramkarzy? za te 900 tyś E +200-300 tyś można już pomyśleć o jakimś napastniku i bramkarzu średniej klasy.
NIe wierzę żeby ta kwota wchodziła w grę- no chyba że sprzedają Jirsaka i Diaza .
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.06.2010, 17:35
wróćmy do s-f
Samir Bekrić w tym sezonie strzelił 11 goli i zaliczył 14 asyst w lidze kontrakt kończy mu się w grudniu
przeczytałem dzisiaj w "PS" że Arka chce go podpisać
http://transfermarkt.de/de/samir-bek...ler_47149.html
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 07.06.2010, 17:43
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Niech mi może ktoś powie jaki byłby sens wydania 900 tyś Euro na środkowego pomocnika - jeśli mamy dośc dobrze obsadzony środek - Garguła,Sobolewski- rezerwa Diaz (ew.obrona) i Jirsak- a mamy tylko jednego napastnika z prawdziwego zdarzenia ( ale bez fajerwerków) P.Brożka - Małecki z Boguskim to raczej też ofensywni pomocnicy do tego z rozregulowanymi celownikami od zawsze i do tego beznadziejnych bramkarzy? za te 900 tyś E +200-300 tyś można już pomyśleć o jakimś napastniku i bramkarzu średniej klasy.
NIe wierzę żeby ta kwota wchodziła w grę- no chyba że sprzedają Jirsaka i Diaza .
Środka pola wcale nie mamy takiego mocnego , potrzebujemy wzmocnień na każdej pozycji więc pisanie "jaki jest sens wydawać xxx euro na środkowego pomocnika skoro lepiej te pieniądze przeznaczyć na napastnika "jest głupie . To kogo kupujemy nie zależy tylko od nas ale również od rynku. Jeśli obecnie nie ma żadnego ciekawego napastnika na którego jest nas stać i który chciałby przyjść do Wisły ale za to jest ciekawy środkowy pomocnik który też by się nam przydał to mamy go odpuścić ? Albo inaczej skoro jest ciekawy środkowy pomocnik który mógłby być wzmocnieniem i również jest przeciętny napastnika ,np.taki Beto to ściągamy tego napastnika tylko dlatego że chcemy napastnika? Z drugiej strony info o tym Macedończyku może być ściemą albo możemy mieć już upatrzonego napastnika więc takie rozmowy nie mają sensu bo i tak wszystkiego co się dzieje w klubie na temat transferów nie znamy ale żeby pozyskać dobrego napastnika trzeba go najpierw wyszukać a jeśli nikogo ciekawego na tą pozycję nie ma to nie znaczy że musimy ściągnąć pierwszego lepszego skoro możemy pozyskać kogoś naprawdę dobrego który jest w naszym zasięgu tylko że na inną pozycję no chyba że mielibyśmy pewne pozycje tak obsadzone że na nich nie potrzebowalibyśmy wzmocnień ale wszyscy wiemy żę takich pozycji w naszym zespole nie ma.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.06.2010, 17:44
Sopranos napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie do naszych wszechwiedzących. Dotyczy to postu użytkownika marcinb88 z innego tematu:

Jakis czas temu widziałem gdzieś post, w którym jeden z Was twierdził, że do powrotu do Wisły namawiani są Bednarz i Mielcarski. Jakie posady są im proponowane i jakie jest prawdopodobieństwo, że obaj lub przynajmniej jeden z nich pojawią się przy Reymonta z powrotem?
wszechwiedzącym cóś się nie sprawdziło
a to niespodzianka

i ilu frustratów
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 07.06.2010, 17:55
W tej chwili to Garguła jest dla mnie tak samo anonimowy jak ten Macedończyk, nie wiadomo co będzie grał po tej kontuzji, ja bym wolał właśnie jakiegoś konkretnego rozgrywającego bo Brożek sobie sam sytuacji nie zrobi.
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 07.06.2010, 17:57
Sopranos napisał(a):Wyświetl post

Tak są podchody zwłaszcza pod Mielcarskiego ale on nie bardzo chce...
Bednarz moze być opcją rezerwową, to nie ja o nim pisałem...

@emjot zaczynasz mnie chlopie irytowac... jedyna zasada to wyśmiac miedzy innymi mnie i Zbynaka...
A moze cos sie dowiesz? Napiszesz jakąs analize? Powiesz coś mądrego? Cięzko przychodzi, co?

a o przepraszam to nawet nie śnie marzyc... przeciez ty jestes nieomylny i jeszcze nigdy Ci sie tu nic nie sprawdziło... tylko nie przyjdzie Ci do głowy to że nie masz nawet jednego rozsądnego posta tylko ironia i prześmiewczy styl..

nikt nie będzie tego konfrontował bo kazdy przeczyta i pójdzie dalej...
Ostatnio edytowane przez maci0s : 07.06.2010 o godz. 17:59.
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.06.2010, 17:59
emjot napisał(a):Wyświetl post
wszechwiedzącym cóś się nie sprawdziło
a to niespodzianka

i ilu frustratów

Tak jak namolni entuzjaści maci0sa dostali bany tak i ty powinieneś dostać bo to co piszesz to czyste zaczepki gówno wnoszące do dyskusji.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.06.2010, 18:02
Cupiała klub - Cupiała pieniądze i to on zrobi z nimi co zechce, kupi obrońcę, bramkarza czy napastnika to zrobi to.

Co do kwoty - wg mnie trochę za wysoka, poza tym gość jest oceniony wg Zdzisia, a nie jak w normalnym klubie wg siatki scoutów.

Najrozsądniej byłoby wzmocnić skrzydła, w Małego a nawet w Kirma wierzę, że będą grać na 100% swoich możliwości, Łobodziński już się niestety nie poprawi.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 07.06.2010, 19:52
Po długim namysle i zastanowieniu czy coś pisac czy nie bo nie chce mi sie odpisywac na dziesiatki wiadomosci ktore przychodzą na priv postanowiłem odniesc sie do paru kwestii.Zacznę moze od tego ,że nie bardzo łapie jednemu osobnikowi o jakas laweczke moze napisze jasniej co to ma byc.Przejdzmy może do konkretów.Turzański odnosnie transferów zawodnikow z klubu powiedzial wyraznie NA DZIEŃ DZISIEJSZY nie ma zadnych propozycji transferowych dla naszych zawodników ale już nie powiedzial czy jutro moze pojutrze takowe sie nie pojawia wiec poczekajmy wedle doniesien Turcy maja zjawic sie w Krakowie z konkretna propozycją.Odnośnie Diaza to St.Etienne wysłało do klubu oferte z zapytaniem o transfer ale z powodu braku osoby kompetentnej ( od dziś Basałaj)w klubie nie dostali odpowiedzi.Z moich informacji jakie posiadam niespodzianka ktora mabyc w klubie nie jest to SportFive a czy ona bedzie ? nie wiem tak było gadane jeszcze zostało pare dni do niedzieli.To ze Basałaj powiedzial ,ze jedzie na romowy do UM w sprawie stadionu pierwszy raz to troche ma racji bo jedzie tam pierwszy raz oficjalnie jako Prezes bo wiadomo ,ze takie rozmowy odbywały sie kilkanaście dni wcześniej.Sprawa Mielcarskiego nie jest jeszcze definitywnie rozstrzygnieta wiec moze byc jeszcze róznie.Opcja Bednarza nie byla nigdy brana pod uwage (mieszka i pracuje w Warszawie z agencją menadzerska) jako powrotu do klubu.Jedyne co to może współpracować przy jakiś transferach do klubu ( jak kazdy inny menager)Nastepna sprawa kierownik drużyny.Tak jak pisze Maci0s troche jest w tym prawdy ze jest opcja M.Konieczny ale Kasperczak chcialby widzieć na tym stanowisku J.Kowalika ( ma oferte Sandecji i nie za bardzo chce być kierownikiem bo jak mówi nie po to robił papiery trenerskie żeby teraz kierownikowac) Jedno jest raczej pewne ze R.Czerwiec nie bedzie pelnil już tej funkcji bo zajmie sie skautingiem.Sprawa 2 trenera sa 4 opcje Kowalik,Kulawik,Kmiecik,Marzec wiec wybór jest i decyzja nalezy do Kasperczaka.I jeszcze na koniec ile wtym jest prawdy nie wiem bo jest to informacje nie potwierdzona w kilku żrodlach niema tematu Sorano w Wiśle . I teraz możecie juz ujezdzac po mnie.Pozdrawiam normalnych kibicow
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Od: 06.2010

Stary 07.06.2010, 20:19
Do Maci0sa i Zbymaka: Dzięki za info chłopaki...

Ciekawe co z tymi nowymi zawodnikami....Bo Turzański powiedział, że jeszcze się okienko nie otworzyło. Hm...Ale kurcze transfery już jakieś są robione, a my mamy 1 mecz 15 lipca, więc jakoś ten zespół trzeba będzie zgrać, bo inaczej to wyjdzie na boisko taka nieznająca się banda i szlag trafi LE. Oczywiście to wariant optymistyczny, zakładający ,że się wzmocnimy........Aj ale i tak dobry dzień, bo mamy prezesa, no i nakreślił nam taka wizje klubu że urosłem... Nie rozumiem dlaczego niektórzy piszą że Djurovski nam nie potrzebny. On jest BARDZO potrzebny. Jest wprawdzie Sobol, Guła, Jirsak. Ale nie wiadomo jak Guła po kontuzji a na Jirsaka tylu juz narzeka ze szok. Bidny chłopak Ale wiadomo że rywalizacja rodzi owoce więc jestem na tak jesli chodzi o Mario Djurovskiego. Co do naszych obecnych zawodników to liczę że na nowym stadionie przy 33 tys widzów i po pełnej aklimatyzacji pełnie umiejętności pokaża Kirm i Hristov. Trzeba im zaufać bo grać chłopaki potrafią....
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Stary 07.06.2010, 21:20
Spokojnie, Basałaj budzi we mnie zaufanie, wygląda na człowieka, który na da sobą pomiatać. Jeśli ma być rozliczany z czegoś, to chce za to sam w pełni odpowiadać.

P.S Kiedy jest losowanie eLE?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 07.06.2010, 21:22
Jeśli chodzi o ściąganie młodych polaków, to najlepsi wydają się ci, którzy sami dużo pracowali nad sobą typu Błaszczykowski, Lewandowski.
Takie produkty polskiego systemu, co to tylko się ograniczały do treningu w szkółce to przewaznie piłkarskie kaleki przez złe szkolenie.
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Stary 07.06.2010, 21:28
Dawać jakieś fajne info bo ide spać....

A tak poważnie to hm....szkoda,że na konferencji tak mało było bieżących tematów...wszystko przyszłość. Wiadomo,że jest to ważne i super wizje nakreślił prezes, ale przydałoby się trochę spraw przyziemnych rozwinąc.
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.06.2010, 21:31
WalkerLukeTS napisał(a):Wyświetl post
Dawać jakieś fajne info bo ide spać....

A tak poważnie to hm....szkoda,że na konferencji tak mało było bieżących tematów...wszystko przyszłość. Wiadomo,że jest to ważne i super wizje nakreślił prezes, ale przydałoby się trochę spraw przyziemnych rozwinąc.
Widocznie póki co nie mieli się czym chwalić. No bo niby czym? O transferach przecież nie będą mówić bo to jak strzelenie sobie samobója
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Stary 07.06.2010, 21:44
Już pal licho transfery, czarno widzę, nawet na sport.pl napisali że "przy Reymonta nie ma się co spodziewać zakupów", ale mogliby rzucić jakieś fajne hasło na najbliższy sezon...takie coś "idziemy na majstra i juz człowiekowi lżej na sercu by się zrobilo... heheh....
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 07.06.2010, 21:47
Już pal licho transfery, czarno widzę, nawet na sport.pl napisali że "przy Reymonta nie ma się co spodziewać zakupów"

To jak oni napisali to na prawde nie ma przebacz!
a napisali jakie beda numery w totka na jutro?
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Stary 07.06.2010, 21:51
Patrz kurczę nie napisali...szkoda...

Oj tak sobie napisałem,wiem że nie warto chwytać takie teksty ale przynajmniej poruszam dyskusje, wymuszam odzew
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 07.06.2010, 21:56
Patrz kurczę nie napisali...szkoda...

Oj tak sobie napisałem,wiem że nie warto chwytać takie teksty ale przynajmniej poruszam dyskusje, wymuszam odzew
Bardziej to chyba rozmywasz temat bzdurnym gadaniem niż poruszasz dyskusje.

EOT.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 07.06.2010, 22:03
tofik napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o ściąganie młodych polaków, to najlepsi wydają się ci, którzy sami dużo pracowali nad sobą typu Błaszczykowski, Lewandowski.
Takie produkty polskiego systemu, co to tylko się ograniczały do treningu w szkółce to przewaznie piłkarskie kaleki przez złe szkolenie.
Ale jakoś te kaleki dominują w naszej lidze pomimo dużego importu. Więc nie siej fermentu bo to Peszko i Lewandowski a nie Krivets czy Stilić byli głównymi postaciami... tfu tfu majstra.

Widać to po zainteresowaniu menagerów - ilu pyta o Stlića, Injaca, Djurdjewica, Krivtza?

Młodych perspektywicznych piłkarzy (w tym Polaków) zawsze warto kupować. Polaków bo ich najlepiej znamy. A kto poza youtube wie coś o Djurowskim czy jak mu tam? O takim Sobiechu dużo wiadomo - o Boskovicu?

PS
Gość ma już 24 lata? To taki młody nie jest.... (Djurowski)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
LuKiTS89
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 07.06.2010, 22:16
Ciekawe jak sprawa wygląda z Waldemarem Sobotą czy jest nim ogolnie jakieś zainteresowanie
Jest to pomocnik 23-letni
Głównie Dzięki niemu MKS Kluczbork zajął 6 miejsce w I lidze
Coś mi się wydaje że może to byc drugi Lewandowski czy Błaszczykowski
Żeby Wisła chciała takich grajków kupowac to by było coś...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów