|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dla mnie to jest chore. Kupuje się zawodnika płaci się pieniążki podpisuje się kontrakt niby od 1 lipca, ale zawsze zawodnicy byli dopuszczani do przygotowań z nową drużyną. Dlaczego teraz miałoby być inaczej?
Coś mi tutaj nie pasuje w tych wszystkich doniesieniach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
900 tys euro.. hehe.. czy oni wiedza co robia?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
żeby nie było podobnie jak z jirsakiem bo 900tys euro to już nie jest tak mało!
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
kurde i tak wam cos napisac...
przede wszystkim to Basałaj powiedział iż znacznie się podniesie budzet Wisły, głownei za sprawą stadionu, czyli karnetów, dnia meczowego itd... Wspomniał tez o skyboxaxh które mają być naprawde istotną pozycją w punkcie dochodów... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
No i dotego jakiegoś bramkarza np. Navasa No nic zobaczymy co będzie oby było dobrze maci0s a na temat jakiegoś napastnika coś ci wiadomo?
Ostatnio edytowane przez klubus : 07.06.2010 o godz. 14:55.
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Panowie. Modlcie sie o ten transfer bo 900 tysiecy Euro to niemalze promocja za tego pilkarza. On pojdzie za o wiele wieksze pieniadze z Polskiej ligi. O ile go nasza szatnia nie przystopuje...
Teraz troche ode mnie o*******u w kierunku maci0s`ia. Jak masz cos pisac to do ****a bez kwot transferowych, OK? Bo pozniej jak sie okaze ze byl wyciek moze **** strzelic cala transakcje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Podoba Ci sie? No i to juz wystarczy. Mi sie podoba Angelina Jolie, ale nie chciałbym jej widziec w składzie. Btw, w Widzewie jest chłopak z Barcy B, Glik,Matuszek to Real C. A niejaki Descarga czy Arrubarena, byli znacznie wyzej niz Barca B. Glik i Sadlok w parze...hmm...a moze Polczak i Wasiluk ? n/c ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z tym kupowaniem zawodników jest różnie. Wydaje mi się, że wielu z was nie zdaje sobie z tego do końca sprawy. Kupno zawodnika to nie tylko kwota odstępnego i jego kontrakt, ale przede wszystkim jego chęć do przejścia do zaścianka europejskiej piłki jakim póki co jest Polska. Jeżeli znajdziesz napastnika za 900tyś euro, który będzie w zasięgu finansowym Wisły (chodzi o kontrakt), który "strzeliłby nam ok. 25 bramek w sezonie", a przede wszystkim który wyraziłby chęć gry w polskiej lidze - wtedy śmiało byś mógł nosić miano jednego z najlepszych scoutów w Polsce. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Brozek 07/08 - 23 bramki A Zurawiu i wielu innych nie wspomne bo oni juz dawno przescigneli Messiego czy Rooneya.. mam nadzieje ze to byla ironia.. takich zawodnikow gwarantujacych nawet 30 bramek jest na peczki.. i to w cale nie za duze sumy ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
masz racje to pownineinem był przemilczec... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Owszem, ja chlone te informacje jak gąbka wode i ostatnio to juz tylko przewijam scrolla az sie nie natkne na nicka zbymak lub maci0s. Poprostu lubie wiedziec co sie naprawde dzieje z moim klubem |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Co innego taki Żurawski, czy Frankowski. Oni rzeczywiście prawie w każdym sezonie siekali ponad 20 goli we wszystkich rozgrywkach. Ale mieli też innych partnerów na boisku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
No a Brożek kosztował wtedy na rynku transferowym 900 tys ojro czy 2,5mln?
Powód: lit
Ostatnio edytowane przez Adrian_Suvalkai : 07.06.2010 o godz. 15:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
za gwarancje 25 bramek, rozumiem conajmniej 2 lub 3 sezony a taką liczbą goli. 23=25 ? czy brakuje 2 bramek? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie zgodzę się z Tobą w ogóle. Jeżeli zbymak i maci0s mają informację to jestem pewien, że pozostałe kluby ekstraklasy mają je tym bardziej. Podejrzewam, że siatka wywiadowcza jest doskonale rozbudowana. Wystarczy tylko spojrzeć na wszystkie doniesienia transferowe, polskie kluby nawet piłkarzy z zagranicy obserwują niejednokrotnie tych samych ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
chłopaki ale jak nie podam cyfr/ liczby to mam za chwile 30 pw... :/
dlatego z rozpędu wpisałem kwotę... Moze tu napiszę teraz że na pw nie odpisuje na wiadomości typu "masz cos wiecej?" "co z tym bramkarzem?" "masz nowe wiadomości" Jak będę miał to napisze na forum i tyle!! nieznajomym odpisze tylko jesli pytania będą sensowne i nie na jedną nutę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Chodziło mi o sume, za Żurawia wzieliśmy ponad 3 bańki, za wypożyczenie Kosy do Kaiserslautern kasowaliśmy co sezon 500 tysiaków x 4 sezony. Oczywiście to były tylko doniesienia prasowe ale jak wcześniej nie słyszałeś to już wiesz...
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chyba nie o takie doniesienia chodzilo . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A te 900 tys to rubli transferowych czy hrywien bo chyba Cupiał nie dał Zdzichowi rozwalić takiej kasy
?A co do tego grajka to szału jeśli chodzi o statystyki on nie robi - Taki trochę lepszy Łobo .Zeszły sezon to 12 meczów opuszczonych.W 14! był zmieniany w 4 wszedł, jedynie 3 mecze w pełnym wymiarze czasowym więc mam nadzieje że tak jak z Navasem to kolejna bajeczka dla grzecznych dzieci. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Rafal Siemaszko, Pawel Kanik, Dmytro Koszakow.. i nie trzeba miliona euro za cala trojke o jaka lige chodzi nie bylo mowy, a odnosnie sezonow to rozchodzi mi sie o jeden, bedzie wiecej to tym lepiej, a za banke euro to masz od groma zawodnikow strzelajacych tyle bramek, oczywiscie nie jest mowa o najwyzszym szczeblu w Anglii, Hiszpanii, Wloszech itd..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 07.06.2010 o godz. 15:27.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Czym sie sugerowałes, że Ci w/w zawodnicy gwarantują Wiśle Kraków 25 bramek na sezon? Nie rozmawiamy tutaj o swojakach... w tym temacie rozmawiamy na temat "zakupów, wzmocnień" do drużyny Wisły Kraków. Tak było chyba od zawsze. To kto gwarantuje nawet 300 bramek Lks Dobrzeniowi, mam daleko w du**e. Wystarczyło przeczytac wszystko od początku do końca,a wiekszosci naszej rozmowy by nie było.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 07.06.2010 o godz. 15:30.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytasz kto strzela 25 bramek w sezonie?
to podalem, o lige nie pytales i tak samo o to czy gwarantuja Wisle Krakow, gdybym wiedzial kto gwarantuje to poslalbym sobie totka ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
chyba bardziej chodzi o to że podpisze w tym tygodniu ale kontrakt obowiązywać ma od 1. lipca. jeśli nie to rzeczywiście nie ma to większego sensu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
maci0s napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://transfermarkt.de/de/nick-pros...ler_31535.html
Proschwitz, ktory strzelil w tym sezonie 23 gole na 29 spotkan przechodzi z wolnego transferu do Thun(ktore jakby nie bylo jest marnym klubikiem, ale w przeciwienstwie do Wisły grało niedawno w LM) Za niedługo ktoś gwizdnie Tomasa Micole z Banika za darmoche |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Chyba że to nowa metoda marketingowa - podpisywać kontrakty i trzymać to w takemnicy ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
900 tys Ojro :| Obym się mylił ale to może byc kolejny Jirsak :|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
kiedy temu zawodnikowi z Macedonii konczy sie kontrakt?
![]()
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|