|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Co będzie bolało po zamontowaniu krzesełek to różnica w odcieniu niebieskiego pomiędzy starymi i nowymi krzesełkami. To będzie katastrofa.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 06.06.2010 o godz. 13:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Niestety .
Wlasnie kilka tygodni temu o tym pisalem ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No niestety ale slonce zrobilo swoje, a na wymiane na nowe nie ma co liczyc bo sa prawie nowe.
![]() ,
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Mógłby ktoś wrzucić zdjęcia z kamerki nr1 i kamerki nr 4 ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
nie bedzie katastrofy, bo roznice beda na innych sektorach. Gdyby to bylo na jednym to byloby zle, a tak jakos ujdzie.
A krzesełek nie ma w zadnej galerii, bo zaczeli je montowac po tym jak wykonywali te zdjecia. Ktos o tym pisał, ze zdjecia ostatnio publikowane byly robione jeszcze przed krzeselkami. Pamietajcie ze teraz jest długi weekend... I ci ktorzy piszą, ze to spisek, bo krzesełka są fatalne i dlatego ich nie pokazują - co to za debilizm? Jak otworzą stadion to krzesełka beda takie same, jak wtedy to ukryją? ... to napewno jakis układ! .. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zauważcie, że na budowie cały czas trwają pracę (wywózka ziemi). Koparki cały czas działają, więc możliwe, że i krzesełka są montowane. Z drugiej strony tymi przedsięwzięciami zajmują się różne firmy...
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 06.06.2010 o godz. 14:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Hey pracuja w niedziele niesamowite
![]()
derr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
róznice miedzy odcieniami mozna porównac w byłym buforze miedzy e4 i e5. chyba ze te krzesełka tez sie róznią koloremod tych na C
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Jestem mile zaskoczony-Niedziela a na stadionie trwa obnizanie płyty boiska
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
ale macie problemy. chyba wiekszosc z was nie pamieta starego stadionu ze starym oswietleniem ,ktore sie walilo. laweczki ( gdzie nie gdzie brakujace, bo przeciesz czyms trzeba bylo sie bic ) z popekanym betonem, laskoczaca trawa po kostkach jak kto woli to i lydkach. padajacym deszczu i sniegu na leb i przede wszystkim z milicjantami na stadionie z bronia w gotowosci :/ w tedy to kazdy w marzeniach mial ten "brzydki" stadion ze skladanymi krzeselkami, z ubikacjami ( tutaj jeszcze nie na wszystkich trybunach sie zmienilo ), z telebimem, z oswietleniem, ktore nie spadnie na glowe, z podgrzewana murawa i kazdy snil o wielkiej Wisle. w tedy liczyla sie Wisla i dzisiaj tez tak jest, ale wam nie pasuje odcien krzeselek.
przyjdzie kilkanascie tysiedzy ludzi, bedzie mecz i nikt nie bedzie sie zastanawial, ze krzeselko ma inny odcien. wyjdzie na spacer, bo pogoda ladna, a od jutra ma znowu padac. przestancie nazekac na stadion. nie jest idealny, ale jest nowy, moze opozniony, ale przeciesz mogla byc nadal komuna i stary stadion... ![]()
Wola Duchacka Na Zawsze Wiślacka !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() ![]() Sytuacja wygląda tak jak na zdjęciu z 4. kamerki (nowe krzesełka w rogu po prawej u góry). To na nowych trybunach są jaśniejsze krzesełka, a słońce wcale nie wytrawiło tak tych krzesełek na E i D bo są pod dachem i dodatkowo są strasznie brudne |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Od nas fotograf był bodajże w środę, tego dnia późnym popołudniem, już po jego wizycie, zamontowano jedno krzesełko. W poniedziałek na pewno posypie się sporo zdjęć. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 09.2006
Offline |
|
|
http://i48.tinypic.com/2daxbav.jpg
http://i46.tinypic.com/35jh3er.jpg http://i47.tinypic.com/149xlw9.jpg ![]()
full of hate
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Czy mi sie wydaje, czy te barierki od strony schodow sa "ostro" zakonczone? Tam bedzie jeszcze cos robione czy taki pret bedzie wystawal?
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
dla SKWK chyba lepiej by bylo gdyby z calego D znikly krzeselka, barierki itp..
achh.. juz sobie wyobrazam dzicz po strzelonym golu cos ala Argentyna .. jak tlum ludzi zbiega na dol i rzuca sie na kraty i ploty.. widok niesamowity temat wymian krzeselek mozemy zakonczyc ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mnie tam się krzesełka podobają i ogólnie stadion też. Teraz tylko trzeba go będzie zapełnić....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Może ktoś z "wyższych" rangą na forum da jakiś czas na ochłonięcie panu, dla którego najważniejsze są krzesełka...
Będzie miał więcej czasu na swoje wyliczenia... ![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
I 15 polamanych a stadion zamkniety dla kibicow. My zyjemy w Europie a tu sa troche inne standarty niz w Ameryce.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bez złośliwości ale standardy to my sami sobie możemy wyznaczać to po pierwsze
po drugie zwyczaj wybiegania na płoty jest od lat praktykowany w Grecji i nigdy nikomu się nic poważniejszego nie stało po trzecie na modelowym stadionie w Dortmundzie jest trybuna pozbawiona krzesełek i równiez nikomu o nie przeszkadza Ja jestem jak najbardziej za jedną fanatyczną i bardziej dziką trybuną.
Ostatnio edytowane przez Kuba : 07.06.2010 o godz. 01:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Należy się chyba cieszyć ze na D barierek nie ma...Sam beton na na D...czy komuś było nie wygodnie lata temu na dziesiątce?.To byłby fantastyczny old school, szczególnie że stadion jest taki że nikomu miejsca nie zabraknie, no ale to S/F niestety.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W końcu takie są wymogi PZPN i Ekstraklasa SA - im żeby było jak najwygodniej, a kibic mało ważny. Gdyby się dało, to by w ogóle dali zakaz wpuszczania osób na stadion.
![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://i48.tinypic.com/2daxbav.jpg
W sumie dobry myk z tymi barierkami prz krzesełkach, bo jak przyjedzie jakaś ekipa to mniejsze flagi bedzie mogła zawiesić na ostaniej barierce w ostatnim rzędzie Na E mieli czasem z tym mproblemy ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bug projektowy Obtulowicza, najlepsze w tym miejscu bylby schody...
I milo ze krzeselka pieknie rosną i juz nie moge doczekac meczu na Reymonta..
Ostatnio edytowane przez Bartii : 07.06.2010 o godz. 09:35.
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
A tak odnośnie wykończenia zaplecza na D to wydaje mi się, że klub myśli w następujący sposób. Na razie otworzyć C w całości. I tak zachodnią pewnie skończą w grudniu. To pewnie w trakcie sezonu zaczną myśleć o wykończeniu D i zrobią to w trakcie przerwy miedzy rozgrywkami. I jakoś na początku 2011 przy oddawaniu nowej trybuny zachodniej oddadzą stadion w całości razem z D. Póki co jestem przekonany, że D będzie funkcjonować jak dotychczas, czyli wejście po bokach od razu na sektory.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tez sie nad tym zastanawialem, ale wydaje mi sie ze nie wazne jak bardzo chcial to nawet on nie mogl az tak tego stadionu spi*****c... moze narazie nie ma tam krzeselek bo musza barierki przyciac pod katem albo cos takiego. nie wiem nie znam sie.
Ostatnio edytowane przez mattrissa : 07.06.2010 o godz. 12:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ludzie.. spokojnie! Dajcie im dokończyć montaż krzesełek a dopiero później oceniajcie.
Tam będą krzesełka! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.tvp.pl/krakow/sport/krako...acovia/1886146
Ostatni odcinek o krakowskich stadionach, tym razem o "perełce wsród stadionów europeskich". W****ia mnie to, że Majchrowski wypowiada sie o tym stadionie praktycznie jakby był współoperatorem tego obiektu, cos mi sie wydaje ze jak Majchrowski wygra wybory to wszystkie imprezy organizowane przez miasto beda odbywac sie w burdelu przy Kałuży,a u nas bedzie tylko to co sami(badz ze SportFive) sobie zalatwimy.. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|