|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
bo od kilku lat jest mężem rodowitej Krakowianki z Tyńca
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak nas nie stać, na zawrotne kwoty 200tys. euro za młodego i obiecującego reprezentanta, o pewnej już klasie, to może zaczniemy kontaktować się z żonami piłkarzy i one będą załatwiać nam transfery
Tzn. ściągnięcia męża do Wisły ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ostatnio zagrał nawet w reprze przeciwko Chorwacji, to potem austryjackie media napisały, że Jurgen, to bramkarz, który sam stanął przeciwko Chorwacji. Zagrał świetny mecz, skapitulował dopiero w 86 min.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To ja tylko dodam ,ze w tym tygodniu ma przejsć badania medyczne i kwota transferu dogadana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A nie wiesz ile 1000000 euro?
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
PS. austriackie, nie austryjackie ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Widocznie ma jakieś dojście i już. Co Ty chłopie wolisz czytać wypociny jakiś pismaków i dopiero im uwierzysz jak oni podadzą info że ten zawodnik przejdzie testy medyczne i jest już prawie dogadany z Wisłą, niż chłopakowi który bezinteresownie podaje sprawdzone wiadomości, aby zaspokoić biadolenie na forum że nie ma transferów i płacz bo jeden z drugim z faktu, se, interii napisali że jakiś tam będzie grał w Wiśle a tu nagle ''takie rozczarowanie''. EDIT: Śmiej się śmiej ale moim zdaniem są to bardziej sprawdzone informacje niż np. pana Karcza z GK który co 5 minut zmienia zdanie w swoich dziennikarskich wypocinach. Zresztą zauważyłem, że Ty co by ktoś nie napisał wyśmiewasz więc szkoda czasu na dyskusje. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 07.06.2010 o godz. 12:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() i 10 znaków na dodatek ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
przeciez zbymak i macios pisali o konferencji ze dzis bedzie, takze pisali ze Wisla przejmie stadion przy wspolpracy ze Sportfive, maja dobre informacje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie wiem z czego sie śmiejecie Maci0s ze Zbymak podali wczoraj ze będzie konferencja o 14 i jest, podali ze Wisła będzie operatorem stadionu i będą współpracować z sportfive i tak jest. Nie będę juz wspominał innych przykładów wiec jeśli oni coś piszą to jest zdecydowanie coś na rzeczy a jak wam nie pasuje to nie czytajcie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ano takze bym na masio0sa nie najezdzal. problemem jest, iz duzo ludzi bierze to jako 100% pewnik, a to sa tylko informacje z drugiej reki. Czesto maci0s podaje info w trakcie NEGOCJACJI, potem cos nie wychodzi i wszyscy sa rozczarowani, ze jednak maci0s nas oklamal..
Sam wole poczytac te posty maci0sa, niz wypociny faktu czy innej szmiry. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chcialbym sie ustosunkowac do postow pisanych na forum na moj temat i Maci0sa bo mysle ,ze jego opinia bedzie podobna.Jeśli podajemy jakieś info na forum to robimy to tylko dlatego zeby kazdy normalny kibic wiedzial troszke więcej co sie dzieje w naszym klubie a nie tylko czerpal wiadomosci z gazet portali które to co dzień podaja sprzeczne informacje raz że Wisła upada a za chwile ze Cupial sypnie kasa na transfery i bedzie cacy.Wiemy jak to jest ,ze wlacza sie kompa a tu nic ciekawego nie pisze a człowwiek zyje Wisla i chcialby wiedzieć jak najwięcej.Nie dzielimy sie z wami informacjami po to zeby ZAISTNIEC na forum i potem sie chwalić " a nie mowilem " tylko uwazamy że jeśli ktoś dzieli sie z nami wiadomosciami to i my powinniśmy tez sie z kimś tym podzielić.Nie wszystkie wiesci sie sprawdzaja ale jak coś piszemy to jest to przynajmniej w paru żródlach sprawdzane.Tak wiec prosze o zrozumienie i pamietajcie jest to temat S-F
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dokładnie piszecie na temat i każdy może czegoś ciekawego się dowiedzieć bo tv i gazety to szukają tylko sensacji i każdego dnia wymyślają jakieś bzdury.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zbymak, niewiesz Maci0s poszedł na konferencję ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co to ta niespodzianka, którą zapowiadaliście, że będzie na konferencji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konferencja nadal trwa? Czy się już skończyła?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
myślałem, że konferencja coś nam rozjaśni, a tu raczej więcej znaków zapytania....
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dobra... troche świeżego mięcha...
Nie pisze ju o tej konferencji bo sie wszystkiego dowiecie z tv... bo troche ich było Co do niespodzianek to chodziło o ten sportfive, ale nie wiem czemu nie powiedzieli... moze dlatego ze jutro nowy prezes jedzie do urzędu miasta rozmawiac... Druga sprawa ( tylko mnie znowu nie potnijcie jak sie cos stanie) to sprawa Macedończyka podobno załatwiona, chciała go też Legia, ale z nią wygraliśmy. Kwota transferowa ponoć 900tys euro i tak jak pisałem Zbymakowi ma być w tym tygodniu na badaniach... Z tego co mówił Turzański i Basałaj to transferów do klubu nie będzie przed 30 czerwca... albo inaczej... Informacji o nich nie będzie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
no własnie cholera.. nie... sam sie zdziwiłem choc dochodzily informacje ze będzie kasa... póki go nie ma to jeszcze sie nie podniecajmy
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czyli że jak Macedonczyk w tym tygodniu na testach, ale transfer dopiero po 30 czerwca
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|