|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Panowie bo mam pytanie: szukam na czas mundialu jakiegoś buka gdzie moge załozyć konto (na fikcyjne dane), wplacić pieniądze, pobawić się przez miesiąc, a potem je wypłacić(jeśli coś zostanie). Czy przy wypłacie trzeba jakos zweryfikować te dane?
I jeszcze fajnie by było jak by był jakiś bonus. coś polecacie? Jak to jest na bet-at-home? Jbc to priv |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Teraz chyba wszędzie trzeba weryfikować dane. Załóż konto na mame, tate, wujka, bo jak założysz np. na Marka Penkse to w życiu tych pieniędzy nie odzyskasz
Przy wypłacie poprostu wysyłasz im skan dowodu osoby, na której dane konto złożyłeś. No i konto na które wypłacasz i z którego wpłacasz musi być na te same dane. A w bet-at-home czas zatrzymał się dobre kilka lat temu. Wpłaciłem kase podjarany bonusem, ale teraz żałuje. Oferta bez dwóch zdań najgorsza na rynku, kursy raczej na pewno też, live pomijam, ale najbardziej dobijające są w piłce braki under/over, obie strzelą, dnb, ht, nie mówiąc o handi (tzn. dają ale po złodziejskich kursach). Ogólnie straszna prowizorka, idealnie się BaH i Wisła dobrali jakiś czas temu ![]() a na dziś: Ghana - Łotwa 1 Holandia - Węgry (0:1) 1 kurs 2,09 EDIT: Przejrzałem teraz oferte w Bet-at-home na MŚ i jest do +48 opcji na mecz, więc może nie będzie tak źle. Mogliby dać tyle opcji w towarzyskich, ligach i innych dyscyplinach ![]()
Ostatnio edytowane przez Szarny : 05.06.2010 o godz. 17:21.
![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Tak sobie z ciekawości dodałem do ulubionych tego bloga co koleś jechał ł ze stawkami typu 5 kuponów po 1000 zeta...żarło mu żarło aż w końcu zdechło i to w wielkim stylu. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Zero wtopy,gra za wasze. Przelewacie mu pieniądze które inwestuje ![]() To moje zdanie. Jak chcesz to spróbuj przelej i zobaczysz co z tego będzie. Na dziś coś takiego sobie zagrałem,taka mała rozgrzewka przed MŚ: 1poł: HJK Helsinki-Jaro 2 1poł: Mineiro-Ceara X 1poł: S.Paulo-Gremio X 1poł: nternacional-Palmeiras X 1poł: Val.Oslo-Haugesund 2 1poł: Bryne-Nybergsund X 1poł: Ranheim-Strommen X 1poł: Sogndal-Lov Ham X |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://www.betexplorer.com/
na dole podaja pogrubione dzis było AB Kopenhagen - FC Roskilde (Typ) 1 1,45 Rayo Vallecano - CF Cordoba (Typ) 1 1,7 Valerenga IF - FK Haugesund (Typ) 1 1,45 nawet nawet to wchodzi musze się blizej przyglądnąć tym propozycją |
|
|
|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
|
orientuje sie ktos jaki buk internetowy ma teraz najlepsza oferte? gdzie najlepiej zalozyc konto tzn gdzie sa najlepsze kursy nie ma problemu z wyplata ewentualnej gotowki oraz gdzie sa najlepsze bonusy ? Odrazu mowie ze nie interesuje mnie Bet at home. Wyplacilem tam wygrana i nie nie chca mi teraz dac bonusun po kolejnej wplacie. Wiec trzeba wyplacic wszystko i grac gdzieindziej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wydarzenie: MŚ w RPA
typ: Robin van Persie - król strzelców kurs: 15 na rozgrzewke przed rozpoczęciem mundialu ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Expekt (daj znać, jak będziesz się tam rejestrował), betsson ma też fajną ofertę (tu też daj znać, jakbyś się rejestrował). Poza tym Tobet i bet365 są ciekawe, z tym, że ten ostatni mnie w****ia, bo jak wpłacę kasę z karty kredytowej, to wypłacić ją mogę też na kartę kredytową, a nie na konto.
Odradzam betsafe (fajna oferta, ale kursy złodziejskie) i betclic, który jest bardzo podobny do BAH, czyli delikatnie mówiąc- szału nie ma. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
a co myślicie o meczu
hiszpania : POLSKA bo ja wyczuwam jakąś małą niespodziankę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja dzisiaj za drobne
![]() Tanzania - Brazylia Over 2.5 Petzschner Philipp - Baghdatis Marcos 2 AKO 1.75 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ale to tylko 'gdybologia' ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Grają najmocniejszym składem plus Torres wraca po konutzji...
Casillas Ramos Pique Puyol Capdevilla Busquets Xavi Iniesta Silva Navas Villa |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Damy radę. Hiszpania- Polska 2.
Wczoraj piękny value ustrzeliłem w lidze islandzkiej. KR Reykjavik- Valur 2 po 4,5. Nie wiem, skąd bukom się taki kurs wziął (chociaż można gdybać, że ktoś puścił w eter infoska o ustawionym meczu fixie, czy tam insiderze i poszedł kurs na 1 w dół, a na 2 poszybował w górę ). No i weszło ładnie 2.Poza singlem na Polskę zagram na pewno jeszcze niespodziankę w lidze singapurskiej, tylko jeszcze nie wiem, w którym meczu. ![]() Home United - Woodlands Wellington : 2 Jako, że jedni kitajce nie są godni zaufania (ci z kuponu wyżej), stawiam na live na drugi mecz na Sengkang Punggol. Uuu, spory zawód się szykuje jak na ligę singapurską. 2 mecze i w obu wygrywają faworyci. Kto by pomyślał? ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 08.06.2010 o godz. 14:11.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Z Koreą Południową cala czołówka siedziała na ławie,dziś też może być podobnie. Tydzień maja do 1 meczu wiec mogą się bać o kontuzje. |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Chinki - Polki -2,5 1 1.60
Krótko i na temat, RP w której znajdują się tylko dwie zawodniczki, które brały we wrześniowych Mistrzostwach Europy, są to: Milena Sadurek-Mikołajczyk oraz Joanna Kaczor,reszta młode zawodniczki. Sam trener o swojej kadrze mówi: Wszystkie te trzy reprezentacje wydają się o wiele silniejsze od naszej odmłodzonej kadry i zapowiada się tęgie lanie. Moim zdaniem wyjadą z bilansem 0-9. ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To im pokazaliśmy
"reprezentacja" leci mi 10 zeta. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dwa "ryzyki" na MŚ:
Urugwaj - Francja 1 Kurs: 3.70 RPA - Meksyk 2 Kurs: 2.50 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No faktyczne ryzyki
. RPA gra u siebie, wielka niewiadoma. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Patrzac na to ile buki robia akcji i kasy pompuja to juz na poczatku moga byc jakies niespodzianki wieksze...
Aczkolwiek skusze sie chyba na jakis dubel z niskim ako za grubiej typu Anglia + Hiszp 1 miejsce w gr ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ułożyłem na 1 kolejkę kuponik. Bez szaleństw. Za 2 na 49.
Urugwaj - Francja 2 Argentyna - Nigeria 1 Anglia - USA 1 Niemcy - Australia 1 Holandia - Dania 1 Nowa Zelandia - Słowacja 2 Brazylia - Korea 1 handicap Hiszpania - Szwajcaria 1 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy mecz będzie dla ciebie ostatnim...
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Afryka Południowa - Meksyk
Podwójna szansa - Typ: 1X 1,48 Korea Południowa - Grecja Podwójna szansa - Typ: 1X 1,46 Argentyna - Nigeria Typ - Typ: 1 1,40 Algeria - Słowenia Typ - Typ: 2 2,15 Niemcy - Australia Typ - Typ: 1 1,45 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Typ na RPA |
|
|

|
||||||