|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ten konflikt zabrnął już tak daleko że jest nie do odkręcenia
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.06.2010 o godz. 11:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Nie twierdze tutaj ze chemitrails jest prawda, jednak niemniej, to te teorie skads sie biora i nie biora sie bez przyczyny. |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
Zastanawia mnie co jest dla części Polaków istotniejsze wzajemne anse, czy też interes Polski, jej suwerenność, podmiotowość i pozycja Z drugiej strony gdzieś czytałem, że Jarosław po katastrofie nie chciał widzieć ani Tuska ani Putina i wcale by mnie to nie dziwiło, jeżeli okazałoby się prawdą. Edit. A jeśli ktoś miałby jeszcze wątpliwości co do zadbania przez Premiera RP o interes Polski i zabezpieczenie miejsca katastrofy, jak i (banalne) rzeczy osobistych ofiar katastrofy. http://fakty.interia.pl/raport/lech-...nskiej,1488590
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 05.06.2010 o godz. 14:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Co myślicie o interwencjach IZRAELSKIEGO wojska w stosunku to konwojów humanitarnych dla PALESTYNY?
Osobiscie jestem zaszokowany jak bezsilny jest ONZ i opinia publiczna ,jak mozna zabić 10 tureckich marynarzy wiozących pomoc dla dogorywajacego w gettach społeczeństwa .Dzisiaj nie udało sie również dotrzeć konwojowi z IRLANDII ,zostali zaatakowani i odeskortowani do portu IZRAELSKIEGO,na szczęście obyło się bez ofiar.Ta farsa trwa już od dziesięcioleci ,na oczach świata zniszczono i pozbawiono ziemi naród palestyński. Niestety terroryzm nie jest dla mnie żadnym wytłumaczeniem ŻYDÓW, nawet pójdę dalej w stwierdzeniu że tylko ich grabieżcza i prowadząca do unicestwienia narodu polityka, zerżnięta z ich samej historii ,potęguje takie zachowania! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ten facet mnie rozwala.
zdjęcie z fakt.pl ![]() Ludzie uczestniczą w procesji, a on pozuje do fotki ![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
|
Звезда изнад свега
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie przesadzasz trochę? Zdjęcie robione przez reportera Faktu z jakiś krzaków. Pewnie wybrane spośród 100 innych zrobionych seryjnie żeby tylko wyszło jak najgłupiej. Spośród 6 fotek w tej pięknej galerii ze wsi, są chyba 3 w drewnianym kiblu. Dobór nieprzypadkowy. Durna kampania i wpadki to jedno, ale czepialstwo też jest niezdrowe.
![]()
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie sądzę, bym się czepiał, mi się wydaje, że on pozuje do fotki. Jeśli nie, to faktycznie - tylko głupio zdjęcie wyszło.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
||
|
Cytat:
Czy ja mam na imię Lech a nazywam się Wałęsa ? Zapewniam ,że nie. Dlaczego więc mam brać odpowiedzialność za jego słowa ? Przecież ja nawet się nie ,,zająknąłem'' na temat tego , że Wałęsa w tym przypadku postępuje słusznie. Ja zarzuciłem kotu , że pewne fragmenty jego posta są raczej narzucaniem rzeczywistości a nie jej merytoryczną oceną a w kontrze zostaje proszony o tłumaczenia słów Wałęsy. Cytat:
Napisałeś ,że uważał go za śmiecia a ja śmiem twierdzić , że mimo kreowania pewnej mocnej linii podziału , stosunki między oboma panami były co najmniej poprawne. Dlatego wydaje mi się , że przesadziłeś przypisując taką właśnie odbiór Lecha Kaczyńskiego przez Donalda Tuska. Co do mediów , to myślałem że pisząc iż są to media Tuska , ma on na nie jakiś władczy wpływ. W tym sensie jak rozumiem , to możemy nazywać Rzeczpospolitą , Gazetę Polską , Tv Trwam/Radio Maryja , czy TVP1 mediami Jarosława Kaczyńskiego ? Odnośnie jednostronnego opisu wojny polsko-polskiej , to już się nie odnioisłeś ![]() Ta wojna (o ile faktycznie aż takiego słowa możemy użyć) nie polega na tym iż wioska pacyfistów jest demolowana nalotami dywanowymi . A to właśnie można wywnioskować z tego co napisałeś Agresja polityczna w Polsce występuje na wielu frontach i różne obozy (a szczególnie te dwa najważniejsze) używają podobnego uzbrojenia. Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Mareq : 05.06.2010 o godz. 18:24.
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z kota nie kpiłem o czym on sam wie, zresztą nie mam w zwyczaju z nikogo kpić.
A czyste niebieskie niebo z racji wieku pamiętam - jeśli Ty szczebrzeszcz nadal masz takie u siebie nie oznacza to iż chemtraile nie istnieją. Jeszcze mi powiedz, że koncerny tytoniowe również nic nie dodają do papierosów. Bo ktoś kto pamięta smak polskich Marlboro czyli caro sprzed trzydziestu paru lat lub innych marek doskonale wie jakim syfem nas teraz częstują. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Po wiadomościach w TVP1 o machlojkach w stenogramach ,oraz zeznaniach kontrolerów lotu ze Smoleńska,każdy który wierzył w rosyjskie niemataczenie,powinien się rozpędzić i zrobić baranka w ścianę.
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Niekoniecznie o czym mówi ten wips http://rosemann.salon24.pl/190627,pa...sje-katastrofa
Cytat:
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Hieny są wszędzie - natomiast co do samego zabezpieczenia akurat tej katastrofy...to jest dłuższa rozmowa. I przykre że mieszasz w to akurat Premiera.Masz jakieś przesłanki by stwierdzić że to olał?
?Przed erą samolotów czyste niebo było normą i o czym to świadczy?Teraz jest ruch jak sam s****ysyn, takie 'dziwne zjawiska' widziałem w krajach których o olewkę w tych sprawach bym nie podejrzewał a dział się to np obok lotniska gdzie lądują setki samolotów dziennie - zresztą przeczytaj link który spartan zamieścił - i nie chodzi mi tu o to żeby wszystko ośmieszyć , choć jak ktoś pisze że z polecenia jakiegoś tam szefa Częstochowskiej Góry - z urzędu powinno być śledztwo - to ciężko zareagować inaczej.Chwilę temu Dziwisz jakieś szpeja powyjmował które miały nas chronić przed powodzią i jak się okazało uchroniły.Mógł to wcześniej zrobić to nie trzeba było wałów by budować.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 06.06.2010 o godz. 01:46.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ankieta z interia.pl:
http://fakty.interia.pl/raport/wybor...a/wyniki,18606 na 11:55 Kaczyński 49% Komorowski 25% Korwin-Mikke 13% Napieralski 5% ... 311 000 głosów Czyli w wyborach może być różnie, nie koniecznie tak jak dyktują nam media, że wygrać musi Komorowski, drugi ma być Kaczyński a reszta nieważna. Wybieramy jednego z 10 kandydatów a nie jednego z 2 i musi nim być Komorowski (jak usilnie nam wmawiają wszystkie media). Powinien być zakaz pokazywania kandydatów i kampanii w "niezależnych" programach telewizji (każdej tv) bo to ogłupia... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To dziwne, wczoraj jeszcze w tej ankiecie było 36% Komorowski, 31% Kaczyński... albo coś pomieszałem..
![]() W każdym razie - wynik mnie satysfakcjonuje. I jak to mówią ludzie dzwoniący do Szkła Kontaktowego (które czasem dla podniesienia ciśnienia oglądam) - zróbmy tak, żeby drugiej tury nie było, co by te pieniądze na powodzian przeznaczyć. Oczywiście głosujmy na Jarka. 311 tys. głosów, to 1% w skali kraju, zatem całkiem spory elektorat, a z tego prawie połowa na Jarka... ![]() Ps. tu też jest ciekawie: http://www.fakt.pl/sondaz-wyborczy
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 06.06.2010 o godz. 11:11.
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
Więc chyba mamy inne pojęcie przykrości, bo dla Ciebie przykrością jest mówienie gorzkiej prawdy o całej sytuacji, a dla mnie "przykre" jest (delikatnie rzecz ujmując) postępowanie Premiera mojego Kraju. 1q2 napisał(a):
|
||
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jędrek - niepotrzebnie dyskutujesz. Przeczytaj sobie ostatni post kolegi. Szkoda czasu,
Ostatnio edytowane przez sambo : 06.06.2010 o godz. 13:34.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jako że katolicy (przynajmniej deklaratywnie) to większość naszego społeczeństwa, to katolików można oskarzyć o wszystko: nawet o organizowanie parad "równości" |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Ten typ tak ma. To nie pierwszy przykład kiedy tłumaczy sobie wszystko tak aby było dopasowane dla jego możliwości poznawczych. Ot taki wybiórczy model. Z tego co pamiętam to parady gejów i lesbijek (które takiego obrońcę i admiratora mają w użytkowniku AS82), szczególnie zagranicą lubiły się przebierać w stroje zakonnic i kapłanów katolickich profanując przy okazji Hostię. Może ASowi82 o takich "katolików" chodziło P.S. W tym jednym przypadku przynajmniej udało się winnych(?) ustalić http://wiadomosci.onet.pl/2180611,11...nika,item.html jak się okazuje "bracia Rosjanie", mający to miejsce zabezpieczać.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 06.06.2010 o godz. 14:32.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
te neo-faszystwoskie ścierwo jak piszesz ma chyba taką idee i polityke aby chronić to co Polskie ? a zwolennicy parady mają wszystko w dupie tylko aby równo i toleranyjnie. A tak na marginesie jekim prawem piszesz że będą spier*dalali ps, Q13SON ktoś musi pójść na pierwszy ogień ;p
Ostatnio edytowane przez marian3a : 06.06.2010 o godz. 15:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Wystarczy, że jedna młodzieżówka sie bardziej zmobilizuje niz druga do częstego klikania (tu nie każdy ma jeden głos) i już zniekształcamy poparcie. Skądinąd wiem, że tak to właśnie funkcjonuje. Także bardziej wierzę w 1-2 % Mikkego niż podawane tu 13 Na przykład. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
1-2 % z tvp i tvn bardziej wiarygodne od wynikow internetowych ? Różnych w dodatku ?
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
W kwestii sondaży. przy okazji przeprowadzania sondażu podczas obecnej kampanii zadawano respondentom pytanie "na kogo głosował pan/pani podczas ostatnich wyborów". Na to pytanie większość odpowiedziała ze na Donalda Tuska. Jak wiecie to nie on został prezydentem. Wniosek (ameryki nie odkrywam) cały czas pozostaje w tych sondażach jakaś niewiadoma która sprawia, że są one mocno niedokladne.
Moje przypuszczenie jest takie, że Kaczyński z Komorowskim wspólnie zbiorą około 80% głosów. Reszta pozostałe 20% i później wszystko będzie zależało od tego kto jaki elektorat przejmie. ![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
A także biorąc pod uwagę , że w wszelkiego rodzaju sondażach , ankietach , cyberwyborach i innych wirtualnych zabawach jest przeważnie grubo przeszacowany . Odpowiedź brzmi. TAK. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Aha. Jeśli porównywać z wynikami wyborów parlamentarnych to może i macie racje.
Ale, na Boga, jak to jest, że telewizje wpierają milionom ludzi w Polsce, że kandydatów jest tylko dwóch na podstawie ankiet w których udział bierze "reprezentatywna" grupa 1000 osób ? A młodzieżówki choćby JKM mobilizują się wyszukując wszelkie wirtualne ankiety aby sztucznie podbić poparcie ? ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Priorytet (jeżeli chodzi o politykę unijną) z czasów premierostwa wciąż żywy ![]() Cytat:
W wyborach w USA startowało 24 kandydatów . Na całym świecie mówiło się tylko o 2 . Podejrzewam , że w samych Stanach Zjednoczonych było podobnie.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 06.06.2010 o godz. 20:26.
|
||
|