|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
Z tego co pamietam to Soriano wspominał ze najważniejszy dla niego jest awans z rezerwami Barcy i od niego uzależniał swoje odejście... |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ze jezeli awansuje do tej 2. ligi to sie nigdzie nie wybiera, czyli chcesz powiedziec ze problem (jego transfer) juz jest rozwiazany
![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ciekawe czy jest jakies ziarenko prawdy w tym artykule a propo Iwana Bandalowskiego z Bułgarii...
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...i-na-reymonta/ ![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Chęć zatrudnienia takich graczy jak ten Bandalovski to ja rozumiem. Mam nadzieję, że się uda. W kkoćnu będzie za darmo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
i jak wygląda ta sprawa z Navasem dogadali się? I czy Wisła prowadzi rozmowy z jakimiś zawodnikami za kase
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Komplikuje sie sprawa Navasa niech to szlak moze jeszcze sie uda go pozyskać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zbymak tzn ? za dużo chce? za długi kontrakt czy jak?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
i sie casting zacznie od nowa... kolejny chętny do programu "mam talent" bramkarz z bałkanów...
![]() ehhh szkoda, ale moze jeszcze sie dogadają... :/ juz nie raz mielismy taką sytuacje, licze ze podniosą kontrakt a on troche zjedzie z oczekiwaniami i sie spotkają... tyle ze Navas ma lepsze karty w tym pokerze bo dostał po ostatnich występach inne zapytania... |
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
więc wszyscy już wiemy że wisła nie potrafi podpisać kontraktu z piłkarzem który coś potrafi, teraz czas na kolejne odpadki
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
maci0s
Wiem że dziecinnie brzmia te pytania do Ciebie.. ale czy wiesz może czy ten bramkarz co był u nas na testach ( Mateus Versolato ) został skreślony u nas na dobre czy tylko czasowo odesłany do domu i np zostanie ponownie zaproszony na testy kiedy rusza przygotowania do sezonu? Aha.. czyli adios... swoją drogą to jest niepoważne żeby zapraszać zawodnika z innego kontynentu na tylko jeden dzień testów. Prawda jest taka że te wynalazki z bakanów na pewno wirtuozami bramkarskimi nie są.. cyrk cyrk
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 06.06.2010 o godz. 15:08.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JEszcze jedno pytanie .
Czy o tym talencie bułgarskim co grał w Feynordzie to jest cos na rzeczy czy tylko plotka ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nadeszły takie czasy, że ludzie już nie podniecają się tym co napisze Fakt czy SE. Teraz są czasy zbymaka i maci0sa... Nie wiem po co robicie sobie jakąkolwiek nadzieję i wierzycie w to co oni piszą. Ja osobiście wolę poczekać na oficjalne wiadomości niż później być zawiedziony tym, że Wisła kogoś nie kupiła a zbymak o nim pisał na forum...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wiadomo o której? Będzie gdzieś transmisja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Jakimś dziwnym trafem jest teraz tak że najpierw pisze maci0s lub Zbymak, a po dwóch dniach pisza o tym portale, gazety i strony wiślackie... Nie lepiej wiedzieć wcześniej...? Nie żartuje, prześledź posty, daty i porównaj z wiadomosciami z gazet... Jeśli to Ci nie da do zrozumienia, ze jednak obaj nie siedzimy i z nudów wszystko zmyślamy... to trudno...:] Mi wszystko jedno tylko wole wcześniej napisac żebyś nie psioczył na mnie i nie sugerował tego, że naginam rzeczywistośc jeśli fakty akurat są po mojej stronie... |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
tez mam taką nadzieję :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A co wiecie o trasferze Glowackiego i Sobola?
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a może wiecie coś o Sadloku, bo jak Głowa może odejsc...gadajcie co wiecie;D
![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
jutro jest konferencja prasowa
Zeby ten Navas przyszedl ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA