|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
a Kirm w reprezentacji strzela
Mysle ze uda sie to wszystko jakos poskladac Heniowi i bedzie jazda![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o tym Boskovicu to wlasnie nie wiem za duzo on w tym sezoniem strzelil tyle bramek
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
a Boskovic jest wyceniany z tego co widze na 250 tys euro więc szału nie ma :]
Ostatnio edytowane przez szlaQ : 04.06.2010 o godz. 21:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wlanie zauwazylem
No to mozna sprobowac tego Boskovica przeciez on regularnie trafia do siatki w przeciwienstwie do Hristowa ktory stracil forme i nie potrafi jej odbudowac![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No chłopaki,wreszcie trochę optymizmu bo jeszcze przed wczoraj to była sieka,że nie będzie transferów i,że mamy zły zarząd a teraz...A wracając do tego Boskovicia to ten gościu w lidze miał 16 goli a do tego jeszcze puchary i wszystko razem daje wynik 23
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Maci0s: No załóżmy że do nas trafią, ale czy nie uważasz,że konieczne będzie także pozyskanie bocznego pomocnika, takiego, żeby trochę wiatru z boku robił, bo na razie na skrzydłach to mamy raczej marazm. Przydałby się ktoś taki jakim był Uche, Błaszczykowski,Kosowski czy Zieńczuk. Zawsze Wisła słynęła z tych dobrych skrzydeł a teraz to ni e bardzo to wygląda....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Panowie
jak tak czytam wasze posty to aż serce chce skakać z radości bo wreszcie się coś dzieje !! ![]() Moim zdanie Wiśle jest potrzebny ofensywny pomocnik typ rozgrywającego (właśnie taki Guła w Formie, taki ktoś kto ma pomysł na grę) Bo napastnika mamy może Jednego-fakt , ale dla mnie najlepszego w naszej lidze oczywiście mówię o Pawle i proszę nie róbcie sobie żartów że najlepszy gość z rezerw Barcelony nie będzie dla nas wzmocnieniem... Jak przyjdzie do Wisły będzie Gwiazdą Całej ligi zobaczycie !!Powód: JJJ-BG !!
Ostatnio edytowane przez Bartuk1906 : 04.06.2010 o godz. 21:50.
![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Co do tego Soriano - to może się i wyróżnia w tej Barcelonie B i ma nienajgorsze umiejętnośći, ale problemem może być czy ten zawodnik będzie miał jakąkolwiek motywacje, żeby coś w naszej lidze pokazac? Przeciez Hiszpanie z Legii do Polski przyjechali na wakacje za które dostawali dużą kase.. Ktoś wspominał o przypadku Kalu Uche - niby też przychodził z rezerw Espanyolu, ale on mial wtedy 21 lat! Wybrał Wisłe bo chciał się rozwinąć. Mam nadzieje, że ten Soriano jeśli miałby przyjsc nię będzie Arruabareną.. Z tego Cissokho może być coś więcej choć nigdy o nim nie słyszałem, ale chłopak napewno będzie się chciał odbudować i będzie miał motywacje do gry. Bosković? To gość w podeszłym wieku i do tego z takiej ligi, co by nie mówić, dużo słabszej od Polskiej.. nie wiem czy Wisła chce za niego płacić czy bierze go za darmo, ale jeśli to pierwsze to wolałbym, żeby zamiast inwestować w takiego zawodnika poszukała kogoś młodszego.. Odra Wodzisław też przed sezonem sprowadzała króla strzelców ligi maltańskiej, Daniela Bueno - i co się okazało? Drewno. Tak samo Jagiellonia ktora wzięła Maycona z ligi białoruskiej, też król strzelców..tak samo, nie pokazał NIC. Owszem nie widziałem Czarnogórca w akcji, dlatego mam nadzieje że coś potrafi.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No ja to tęsknie za "starym" dobrym Zieńczukiem.....Ale też myślę,że trzeba sprowadzić jakiegoś szybkiego skrzydłowego,który będzie przeprowadzał rajdy i kiwał ze skutkiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Kompilacja Boskovica z Czarnogóry
http://www.youtube.com/watch?v=KX3H_YqQ89I Wiem, że zawodnika nie powinno się oceniać po obejrzeniu jego kompilacji, jednak jestem ciekawy jakie będą wasze odczucia po jej obejrzeniu. Tak na marginesie to niezłe wyniki padają w lidze czrnogórskiej, w ostatniej kolejce sezonu klub Boskovica wygrał 11-0 a on strzelił 4 bramki. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
Jesli mnie pytasz o moja wizje zespołu to nie tutaj... To co ja sądze nie ma znaczenia... Wazne co sądzi Prezes Cupiał i jemu podlegli... Taka prawda ![]() Nie wiem czy pamietasz ale kilka wiekszych postów pisałem, ale zostaly usunięte... Tam było własnie to co ja sądzę... ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2010
Offline |
|
|
@wislakrakow124 To było widać już od początku sezonu, że Kirm drepcze jak panienka tylko, żeby nie doznać kontuzji i nie wypaść z gry na MS. Ale szczerze mu się trochę nie dziwię. Przed chłopakiem ogromna szansa. Na 100% każdy z nas gdyby miał taką szanse nie dostawiałby nogi. Cóż ja tam mu wybaczam ;p i liczę, że będzie zapierad.ał jak na Kirma przystało (pierwszy mecz z Levadią) w nadchodzącym sezonie.
Ostatnio edytowane przez EvilGearPL : 04.06.2010 o godz. 21:58.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Może jest dobry,ale takie filmiki można by zrobić nawet z Pawełka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Szczerze to te nazwiska oprócz Navasa, to wrażenia na mnie nie robią. Soriano to zawodnik z gatunku "a może się uda...", to nie wzmocnienie to strzał, równie dobrze może być Astizem,Uche co Arrubareną. CZyli to raczej strzelanie z nadzieją, a nie transfer który z miejsca podnosi poziom. Boskovic niby dużo strzelił, ale Piechna też dużo strzelał. Coś za dużo klubów ma w CV ten Boskovic by sądzić iż jest naprawdę dobry. Cissokho to nie wiadomo czy jeszcze biegać potrafi. Totalny anonim, Ba się pozbyto który też po kontuzji i też z tego lkubu, jedyne co ich różni to wiek. Generalnie szału nie ma. Wolałbym Navasa i dwóch panów S. z Ruchu. Z drugiej strony nie widziałem tej trójki na oczy i może rzeczywiście są dobrzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ciekawe czy jutro będzie jakiś przełom w sprawie Navasa. Tak swoją drogą to o której jest jutro mecz Kostaryki? I gdzie go można obejżeć?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
Soriano ma 25... z całym szacunkiem dla ligii maltanskiej to rezerwy barcelony waliły by tam po 15 goli na mecz... Co do ligii białoruskiej to sie nie wypowiem bo się kompletnie w niej nie orientuje, wydaje mi sie tylko ze Maycon grał w Jagiellonii na innej pozycji ( skrzydło? ) i grał sporadycznie... Hristov tez był królem strzelcow...:] |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja myślę,że Navas,Sadlok(podobno ma przejść),Soriano myślę,że też bo jednak być liderem Fc Barcelony B to nie znowu nic tylko chodzi o tą motywacje.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Patrząc na gole Boskovicia w tym filmiku dochodzę do wniosku, że większość z nich była banalna. Pusta brameczka, dostawiona noga i siedzi. Tylko kilka nawet fajnych. I jest jeszcze taki ból, że tam stadony to przypominają boiska treningowe i ciekawe czy by się nie spalił przy gorącej atmosferze przy R22
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
@maci0s
Dokładnie to ma 28 ;] Czyli uważasz ze to piłkarz młody i perspektywiczny? Jak tam chcesz. Bardzo się ciesze ze Wisła wykazuje aktywność na rynku, i jeśli za tego Czarnogórca nie tzreba płacić jakiejś dużej kasy to można spróbować go sprawdzić ale po obejrzeniu tego filmiku stwierdziłem, że to ogórek E: Zaryzykowałbym stwierdzenie, że Ćwielong byłby w lidze Boskovića królem strzelców z większą ilośćia bramek ![]()
Ostatnio edytowane przez cinekw : 04.06.2010 o godz. 22:13.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
||
![]() A.K napisał(a):
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gdyby ten Soriano przeszedł to nie trzeba nam Boskovica.A on nie jest perspektywiczny.Oprócz Navasa,Sadloka,Soriano,Cissokho(jeśli to prawy obrońca)potrzeba nam tego szybkiego skrzydłowego takiego Sławka Peszke.Co o tym sądzicie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Panowie nawet jak napiszemy 1000 stron na tym forum i bedziemy sie spierac to i tak nie mamy zadnego wpływu na to kogo kupią lub sprowadzą za free.Czekajmy a potem bedziemy oceniac jakie ruchy były dobre a ktore nie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Z tą gwarancją bramek to bywa różnie. Issa Ba mówił, że gwarantuje 6-7 goli w sezonie.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|