The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
massoud
Banita

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2010, 17:50
Piszę to w tym temacie, bo wiem to z "pewnych źródeł", że wkrótce usłyszymy więcej o tym Panu.
http://www.austriantimes.at/news/Spo..._opportunities

Szybciej jeśli upadnie transfer Kostarykańczyka. A będzie to pół-polska niespodzianka
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 04.06.2010, 18:16
Z tego co wiem to rozmowy z Navasem idą w dobrym kierunku
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 04.06.2010, 18:21
A wiesz kto z nim negocjuje? Jarosz? Czy Basałaj już działa i też uczestniczy w negocjacjach?
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 04.06.2010, 18:24
bearex napisał(a):Wyświetl post
A wiesz kto z nim negocjuje? Jarosz? Czy Basałaj już działa i też uczestniczy w negocjacjach?
Basalaja tam niema
Odpowiedz cytując
bikowy
Banita

Od: 11.2009

Stary 04.06.2010, 18:32
Zbymak jak podpiszą z Navasem to masz u mnie flakon dobrej okowity.
Mam wiarę że masz jakieś info "od źródła'.Ale to konkrety obgadamy na p.w...
Pozdrawiam

ps.tym bardziej że jesteś drugą osobą która o tym mówi w sposób półoficialny...To duuuuuży plus...
Ostatnio edytowane przez bikowy : 04.06.2010 o godz. 18:54.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 04.06.2010, 18:38
Rozmowy sie toczą i jak narazie wyglada to dobrze.Warunki kontraktu jesli chodzi o wynagrodzenie są ustalone .Pozostała jeszcze kwestia dlugosci kontraktu.Wisla chce 5 lat Navas 3 lata.Jesli wszystko pojdzie po mysli to pozostanie dogadac kwote odstepnego z jego klubem .Jest szansa ze Navas przyjedzie po meczu ze Słowacja do Krakowa na badania medyczne i podpisanie kontraktu.W poniedzialek Basalaj wtorek Navas ? calkiem możliwy scenariusz
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 04.06.2010, 18:40
Z tego co wiesz powiadasz.. wszyscy to wiedza od paru dni.. a ze Basalaja tam nie ma to chyba logiczne skoro w Wisle nie pracuje
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 04.06.2010, 18:45
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Z tego co wiesz powiadasz.. wszyscy to wiedza od paru dni.. a ze Basalaja tam nie ma to chyba logiczne skoro w Wisle nie pracuje
Oczywiscie ze nie pracuje w Wisle przeciez wszyscy o tym wiemy nie od dzis .
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 04.06.2010, 18:48
Zapytałem o Basałaja bo podobno już coś działa nieoficjalnie w klubie. Dlatego spytałem czy przypadkiem nie pomaga w negocjacjach. Nikt nie mówił że on tam jest.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.06.2010, 19:06
Panowie mam półoficjalny fakt! zapytałem Cupiała czy rzuci kasę na transfery, odpowiedział, "chyba na pewno"! JES JES JES!
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.06.2010, 19:09
tzn co? zadzwoniłeś i ci odpowiedział?
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 04.06.2010, 20:01
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Panowie mam półoficjalny fakt! zapytałem Cupiała czy rzuci kasę na transfery, odpowiedział, "chyba na pewno"! JES JES JES!

Brawo tomasz_19... Masz info... ;] Przeczytaj moje info sprzed kilkunastu dni za które mnie o mało co nie zjedliście... Juz dawno o tym pisałem i podałem nawet szczegóły włącznie z tym ze będą to gracze z zagranicy, ze będą inwestycje w 3 gotówkowe transfery. a z karta na ręku moga brac wszystkich jeśli Basałaj z Kapką będą przekonani ze podniosą poziom drużyny....

ale sobie uwierzysz... mnie nie chciałes...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 04.06.2010, 20:12
maci0s nie jestem pewien ale to chyba byla ironia z jego strony podkreslajaca ze on w nic nie wierzy. Ale to jego problem.

Panowie, dobrze ze piszecie o takich sprawach w tym temacie, a nie w faktycznym transferowym. Z oczywistych wzgledow.

EOT.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.06.2010, 20:27
koyoot mylisz się, ja wierzę, że będzie dobrze bo tylko wiara nam pozostała

a tak na serio to widziałbym w Wiśle, Pawła Golańskiego, Rafała Grzelaka i Przemka Kazmierczaka. Wszyscy za free.

cała trójka mogłaby być niemal pewna gry w 1 jedenastce, co w kontekście zbliżających się ME2012 było by kuszącą propozycją... ehh szkoda, że ja ino dreaming...
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 04.06.2010 o godz. 20:35.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 04.06.2010, 21:02
maci0s napisał(a):Wyświetl post
Juz dawno o tym pisałem i podałem nawet szczegóły włącznie z tym ze będą to gracze z zagranicy, ze będą inwestycje w 3 gotówkowe transfery. a z karta na ręku moga brac wszystkich jeśli Basałaj z Kapką będą przekonani ze podniosą poziom drużyny....

ale sobie uwierzysz... mnie nie chciałes...
.
No i gdzie są te 3 gotówkowe, ci z kartą?
A to na końcu to co to w ogóle jest , w księdza się bawisz?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 04.06.2010, 21:13
1q2 nie prowokuj mnie... :]

mam dobry humor po powrocie z banicji i nie chce mi sie tam wracac.... Dlatego się nie będę kłócił... Przypominam iż okienko otwiera sie 30 czerwca...

poczekaj do konca okienka z ocenami polityki transferowej
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Od: 06.2010

Stary 04.06.2010, 21:19
3 gotówkowe: za jednego 100 tys. Euro, za drugiego 50 za trzeciego jakies 200...hehehe . Nie no żart. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze, bo MISTRZ musi wrócić do Krakowa!!! A potem....LM! ....
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 04.06.2010, 21:25
1q2 napisał(a):Wyświetl post
No i gdzie są te 3 gotówkowe, ci z kartą?
A to na końcu to co to w ogóle jest , w księdza się bawisz?
Nie chcesz nie czytaj przewin tekst dalej i po problemie .Nie musisz w nic wierzyć co piszą inni i już.Jak chcesz wiedzieć to zanim ukazał sie artykuł na glownej ze pojechali po Navasa to juz 2 dniwczesniej o tym wiedzielismy tzn ci co wierza kapłanowi Maci0sowi
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 04.06.2010, 21:25
. Przypominam iż okienko otwiera sie 30 czerwca...

poczekaj do konca okienka z ocenami polityki transferowej
To jakim cudem Legia kupiła już 3?...a do końca będę czekał - jak co roku a z oceną polityki transferowej to jeszcze dłużej bo kupić a dobrze kupić to 2 różne sprawy

luzik zbymak - lekka złośliwość z mojej strony i tyle - szczególnie że myślałem że coś mnie ominęło i proroctwa się sprawdziły.W Navasa w ogóle nie wierzę, tzn ten 1% na tak to dlatego że Diaz gra u nas i może mu tam coś na kadrze, pozytywnego nagadał
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 04.06.2010 o godz. 21:29.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 04.06.2010, 21:31
Kupia teraz zeby zadowolic pana 1q2 .. co to za roznica czy teraz czy za 5 dni, jesli przez okres 5 dni uda sie wynegocjowac lepsze warunki to tym lepiej dla nas.. a niektorzy juz teraz, hop siup i amen
i co ma do tego Legia? ich sprawa kiedy kupuja
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 04.06.2010, 21:37
To jakim cudem Legia kupiła już 3?...a do końca będę czekał - jak co roku a z oceną polityki transferowej to jeszcze dłużej bo kupić a dobrze kupić to 2 różne sprawy

luzik zbymak - lekka złośliwość z mojej strony i tyle - szczególnie że myślałem że coś mnie ominęło i proroctwa się sprawdziły.W Navasa w ogóle nie wierzę, tzn ten 1% na tak to dlatego że Diaz gra u nas i może mu tam coś na kadrze, pozytywnego nagadał

Nie orientuje sie w kontraktach Legii ale jestem przekonany ze ich obowiązują od 1 lipca...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 04.06.2010, 21:49
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Kupia teraz zeby zadowolic pana 1q2 .. co to za roznica czy teraz czy za 5 dni, jesli przez okres 5 dni uda sie wynegocjowac lepsze warunki to tym lepiej dla nas.. a niektorzy juz teraz, hop siup i amen
i co ma do tego Legia? ich sprawa kiedy kupuja
To była tylko riposta na to że u nas tylko dlatego nic się nie dzieje że trzeba czekać do końca czerwca bo okienko się otwiera a to nie prawda.Tzn może i okienko się otwiera(nie wiem i nie chce mi się nawet sprawdzać) ale nikomu to nie przeszkadza pozyskiwać zawodników.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 04.06.2010, 22:24
A ja tak z innej beczki. Marzy mi się piłkarz, który wniósłby trochę fantazji w grę Wisły. Mam na myśli Senijada Ibricic'a z Hajduka Split. Gość niesamowicie drybluje, zapierd*la, że aż miło patrzeć i potrafi walnąć z dystansu z byle jakiej pozycji. Warto obejrzeć filmik o nim.
http://www.youtube.com/watch?v=W-88c...eature=related

Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 04.06.2010, 22:26
To była tylko riposta na to że u nas tylko dlatego nic się nie dzieje że trzeba czekać do końca czerwca bo okienko się otwiera a to nie prawda.Tzn może i okienko się otwiera(nie wiem i nie chce mi się nawet sprawdzać) ale nikomu to nie przeszkadza pozyskiwać zawodników.
Nie wazne jak sie zaczyna a jak sie kończy
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 04.06.2010, 22:32
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Nie wazne jak sie zaczyna a jak sie kończy
No owszem, trudno sie nie zgodzic, tylko ze okienko konczy sie z koncem sierpnia a my gramy 15 lipca.
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Stary 04.06.2010, 22:37
właśnie Wasiu ma rację. My musimy mieć zawodników na 15 lipca. Nie na co czekac az odpadniemy albo jakąs łapankę uskuteczniać później. Musimy wziąć zawodników, którzy naprawdę podniosą poziom drużyny, bo inaczej to szkoda obciążać budżet. Tak Boskovic to nie poradzi sobie u nas. Przykładowo taki Mezenga wciągnie go nosem. Naprawdę, transfery musza byc przemyslane. Bo lepiej zostać z tym co mamy niż chwytać takich, z których potem cała Polska ma beke, a my gramy piach.
Odpowiedz cytując
informator999
Banita

Stary 04.06.2010, 22:42
Mam dla wszystkich dobrą wiadomość. Przed chwilą miałem telefon od wysłanników naszego klubu, że rozmowy z Navasem zbliżają się ku końcowi.

Szczegóły kontaktu, jakie ustalili nasi ludzie z tym bramkarzem są następujące:

długość kontraktu: 4 lata
zarobki: w granicach rozsądku na poziomie średniej w Wiśle

pozdrawiam,
anonimowy pracownik Klubu SSA Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 04.06.2010, 22:45
uwielbiam gości którzy rejestrują sie w ten sam dzien w którym podają info-bombę...:]
Albo sie wstydzisz swojego nicka, albo wciskasz kit...
Z tego co wiem to ostateczne rozmowy mają być po meczu w kadrze
Odpowiedz cytując
informator999
Banita

Stary 04.06.2010, 22:47
Z tego co wiem to ostateczne rozmowy mają być po meczu w kadrze
Z tego co wiesz, ehh lubię takie wypowiedzi.

Owszem masz racje, że po meczu mają być ostateczne rozmowy, ale dotyczące przylotu do Polski itp. Warunki kontaktu już zostały ustalone.

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 04.06.2010, 22:54
Drogi informatorze...:] to ze szczegóły były ustalone obaj ze Zbynakiem pisaliśmy.. chodziło tylko o dl kontraktu, którą ty tu podajesz... Jeśli to prawda to super... Salomonowe wyjście 4 lata...:] Podoba mi sie... Podasz kwotę odstępnego na jakiej stanęło?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów