|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kordel_Walker a Ja ci 2 raz napiszę trenowałem u niego i nigdy nie tłamsił indywidualności ale Ty chyba w piłę nie grałeś i nie przechodziłeś szczebli od trampkarza do seniora jest zajebista różnica w grze ale Ty oczywiście tego nie widzisz albo nie chcesz widzieć.
a widziałeś jak grali że takie rzeczy wnioskujesz? czytałeś cały wywiad ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
||
Masz racje nie przeczytałem całego wywiadu tylko jedno zdanie.. ![]() Nie chcę cie dobijać, ale masz tu jeszcze jeden cytat twojego trenera: Cytat:
|
||
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Kordel_Walker widac ze w pilke nie grales jesli wynik 3:0 to po co ryzykowac nie potrzebnie kontuzje
a wracajac do bramkarza to czuje ze Navas jest juz nasz Powód: edit
Ostatnio edytowane przez wislakrakow124 : 04.06.2010 o godz. 20:21.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
.. czuj czuj... czuwaj...
a tak serio to blisko jest... kwestia tylko ile lat kontrakt... on chce 3 a klub 5... ![]() Edit: Marcinklon z postu ponizej dostał odpowiedz na pw...:] Wam tylko powiem że niestety mi tarot dzisiaj nie wyszedł... ![]() Prosze admina o wyrozumiałosc:]
Ostatnio edytowane przez maci0s : 04.06.2010 o godz. 20:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ps.Macios z jakiej firmy masz szklaną kule bo w mojej tego nie widać
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
maci0s widze znowu jestes
Wlasnie nie dawno mi ktos mowil ze jedyne co zostalo do uzgodnienia to dlugosc kontrantu![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Macios jest pewniejszy niż wszystkie gazety razem wzięte. Co jak co, ale mogę potwierdzić, że to co on mówi teraz jest prawdą.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Koledzy te wszystkie pytania, zaczepki i odezwy do Maci0sa saniepotrzebne. Czlowiek cos wie, ma wiele ciekawych i prawdziwych informacji ale to nie znaczy ze trzeba z siebie robic nadzwyczajciekawego pytac ciagle Maci0s a wiesz cos o tym, a o tym, no wez cos napisz bo kupe zrobie jak sie nie dowiem dzisiaj. Niech pisze co wie i tyle a wszystkie te odzywki do Niego sa malo powazne i tylko pokazuja ze ktos jest mentalnie na poziomie 12 latka. Nie robmy z forum posmiewiska bo nie wierze ze ktos niby tak kocha Wisle ze mui jak najpredzej wiedziec wszystko co tylko wie Maci0s. Raczej mysle ze sie wielu osobom nudzi i nie majac co zrobic to zadaja niepotrzebne pytania. A jak ktos nie wierzy w to co On pisze to niech nie komentuje
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dzięki Jaroo1, może ktoś zrozumie...
Póki co nie nadązam czyścic skrzynki odbiorczej... a zeby było w temacie, to: Polityka transferowa naszego klubu w tym okienku będzie dość zauważalna... ;P a tak serio, na bank transfery wreszcie wzmocnią drużynę, bądźcie cierpliwi |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Okienko transferowe ,mega optymistyczny wariant:
- zatrudniamy Navasa - zatrudniamy Soriano (badz innego napastnika) - wypozyczamy Cissokho ( o ile jest tego wart i to rzeczywiscie prawy obronca) - sciagamy Sadloka to bylby wypas , z mojego punktu widzenia powinno sie podpsiac jeszcze kontrakt z Issa Ba ,ale to juz raczej nierealne. |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie męczyć Maci0sa, i tak chłopak dużo mówi....
Hm...AS82: cóż, ten Twój optymistyczny wariant do mnie nie przemawia... oby nie ten Cissokho. Za to moim zdaniem Wisła powinna wyłożyć kaskę na napastnika i skrzydłowego koniecznie i będzie git. Trzeb podreperować ofensywę a wiadomo że trener Kasperczak to bokami lubi niszczyć rywali. Także do dzieła działacze.... Skrzydłowy musi być, bo Łobo się zamęczy przez cały sezon![]() Pozdrawiam Wiślacy i owocnych transferów życzę.... |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
Powiem tak kolego...Dyskutuję od dłuzszego czasu na p.w z wieloma żądnych sensacji kibiców TSW...no i zepsułeś mi całą robotę. Bo z nazwiskami wstrzeliłeś się niemal w 100 %...pozdrawiam. PS.Nazwiskami które Nas wzmocnią... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jesli te wzmocnienia naprawde maja byc to ten sezon nie musi byc stracony
![]() ![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A ja liczę na to, że największym wzmocnieniem Wisły w nadchodzącym sezonie będzie... Łukasz Garguła. Chłopak powoli dochodzi do siebie po ciężkiej kontuzji i jeszcze nie miał okazji pokazać swoich umiejętności w krakowskiej Wiśle. Liczę bardzo na to, że nie skończy jak Dawidowski czy Niedzielan.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jedna prośba do zorientowanych: Powiedzcie że AS82 nie trafił z nazwiskami....
. Jak dla mnie Soriano i Cissokho to nie piłkarze do pierwszej jedenastki. A przeciez Maci0s napisał wyraźnie: "a tak serio, na bank transfery wreszcie wzmocnią drużynę".Więc wnioskuję,że to inni piłkarze.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to ciekawe kto nie jest tym ,który wzmocni wisłę...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
kolejny przykład to ten Boskovic z Czarnogóry... Gośc został królem strzelców najwyższej klasy rozgrywkowej, w 28 meczach trafił 23 razy, a ja tu czytam ze za słaby... Chlopaki... Jak ktoś wygrał w totka to Gerrard ponoć odchodzi po zwolnieniu Beniteza.... Dobry |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
maci0s dla mnie masz racje!! Dla mnie ci wymienieni pilkarze moga byc realnym wzmocnieniem! Sa to bardzo ciekawi pilkarze
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ale ta 3 liga Hiszpańska i "półamatorska" liga czarnogórska wcale tak bardzo od naszej nie odstaje....
![]() A.K napisał(a):
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Poszukaj ilu ludzi z tej półamatorskiej ligi gra w europie a ilu z naszej Ekstaklasy... Zgadzam sie ze u nasz 4-5 klubów jest wyrównanych i przez to liga ciekawsza, ale tam jest naprawde wiele talentow... Będę bezwzględny i przypomnę ze Błaszczykowski przychodził z Rakowa Częstochowy... Trafił do nas dzięki Mielcarskiemu a mógł być w Lechu gdyby kuchenki nie poskąpiły 1000 zł ( słownie tysiąca złotych pln)... Zawsze można znależć kogos w gorszej lidze kto podniesie poziom druzyny... Peszko przychodził z I ligii, Lewandowski tez, a Boguski? Rozwagi kolego... |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
Wręcz przeciwnie. Nie odstaje w ogóle.A już o wyszkoleniu technicznym,rodzimi piłkarze w stosunku do " półamatorów" z Czarnogóry,czy też piłkarzy rezerw Blaugrany mogą tylko pomarzyć.Vide Boguski-nie potrafiący przyjąć piłki,czy też Mały...nie potrafiący z piłki stojącej(!),dosrodkować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie Soriano to piłkarz, który byłby dla nas wzmocnieniem. Jest jeszcze w miarę młody, karierę ma w ciekawych klubach, a rezerwy Barcelony to mimo wszystko wysoki poziom, wpajanie zupełnie innej myśli piłkarskiej niż w Polsce. Za to faktycznie ten Boskovic... on się obudził chyba trochę za późno, pewnie zagrał jeden sezon jak Matusiak i tyle...
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Maci0s: no ten Soriano to jeszcze ujdzie, ale Boskovic to zawodnik 28- letni, który zaistniał dopiero w tym Grbalj, w lidze czarnogórskiej. Wg mnie trzeba brać takich gości za których kiedyś będzie można zgarnąc jakiś hajs. A poza tym, nie są to zawodnicy lepsi od tych których mamy....
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Poza tym Błaszczykowski przychodził do nas jako młody zawodnik,a nie prawie 30 letni....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|