The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2010, 19:12
tsw biała gwiazda napisał(a):Wyświetl post
maci0s czy to prawda że w poniedziałek ma być przedstawiony Basałaj i możliwy transfer w następnym tygodniu, i nie ktorzy piszą ze Basałaj probóje przywrócić Mielcarskiego i Bednarza
Mówi się, że wraz z Basałajem ma być niespodzianka... Generalnie chodzi o dzien przedstawienia Basałaja, ale myśle ze to też kwestia kilku dni po tym fakcie... Co to będzie? Nie wiem...
Albo inaczej, mam kilka poszlak, ale nie odważe sie o nich tu publicznie napisac...
Uprzedzając pytania może to być i zawodnik jak i nowy człowiek w klubie...
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Od: 06.2010

Stary 03.06.2010, 19:31
Gdybym był bogaty to wydałbym 30 mln zł na zakupki i byłby spokój...;D Natomiast co do takich "fantastycznych" dywagacji to ciekaw jestem kiedy Wisła upora się z tym wzmocnieniem składu, bo wypadałoby przed ligą europejską żeby chłopaki się trochę pozgrywali z nowymi......wiem, optymistyczna wersja, lecz to w końcu taki temat... Koniecznie trzeba napastnika, bramkarza, ale też skrzydłowego!!!
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 03.06.2010, 19:31
maci0s napisał(a):Wyświetl post
Mówi się, że wraz z Basałajem ma być niespodzianka... Generalnie chodzi o dzien przedstawienia Basałaja, ale myśle ze to też kwestia kilku dni po tym fakcie... Co to będzie? Nie wiem...
Albo inaczej, mam kilka poszlak, ale nie odważe sie o nich tu publicznie napisac...
Uprzedzając pytania może to być i zawodnik jak i nowy człowiek w klubie...
Jak milo powitać banite Maci0sa
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 03.06.2010, 19:41
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Jak milo powitać banite Maci0sa
"Nazywam się Milion - bo za miliony kocham i cierpię katusze. Patrzę na ojczyznę biedną, Jak syn na ojca wplecionego w koło..."

Niech będzie, że ta banicja coś dała forumowiczom a i jej skrócenie jest w jakimś sensie przyznaniem się do winy moderatorów... ale koniec już tego tematu

Co do tej niespodzianki to nie pisze tu dlatego ze nie wiem dokładnie o co chodzi i jeśli napiszecie do mnie na pw to też Wam tego nie zdradze... Zresztą Zbymak tez nie usłyszał ode mnie niczego choć mamy kontakt bezpośredni...Sorry chłopaki ale wole mieć swoją skutecznośc dotychczasową i strzelać nie będęCo do Mielcarskiego to od dawna z nim rozmawiają, on mówi swoje oczekiwania ( nie kontrakt tylko czynniki organizacyjne), ale nikt mu tego póki co nie zagwarantował i dlatego go nie ma w Wiśle...
Ale może jak już będzie miał kto decydowac i obiecywać ( Basałaj ) to mu wreszcie obieca tą swobodę na stanowisku i troche profesjonalizmu w klubie + boiska treningowe i doinwestowanie młodziezy.
Ostatnio edytowane przez maci0s : 03.06.2010 o godz. 19:50.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 03.06.2010, 19:48
Chesteroski napisał(a):Wyświetl post
Ja gdybym był bogaty to bym chyba starał się przebić ofertę poznaniaków, i nie tylko dlatego że są to duże talenty, i że kiedyś z ich sprzedaży możemy sporo zarobić, ale też po to by pokazać, że Wisła pozostaje cały czas w grze, i że trzeba się z nami liczyć. Taki wyraźny sygnał wysłany w Polskę, moim zdaniem zawocowałby m.in. wzrostem w sprzedaży karnetów na przyszły sezon
Zgadzam się z tym co napisałeś. Ale czy nas na to stać? Jeśli mamy jednak jakieś pieniądze to duet SS (Sobiech i Sadlok) to tacy młodzi Żurawski Baszczyński
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.06.2010, 00:01
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
no i jest wysoki napastnik =] stary ale jary jak dla mnie mógłby być wzmocnieniem
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.06.2010, 09:16
Janoszke bym z Ruchu sprowadził jeśli oczywiście Kapka dysponuje jakimiś pieniędzmi na transfery.Szkoda że Ruch ceni swoich graczy jakby grali w lidze mistrzów.
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 04.06.2010, 09:24
Z tej prawdziwej bądź nieprawdziwej listy transferowej Wisły sprowadzić można byłoby trzech zawodników:

Mame Ousmane Cissokho (Auxerre)
Jonathan Bru (Academica de Coimbra)
Jonathan Soriano Casas (Barcelona Atletic)

Oni byliby wzmocnieniem.Reszta zawodników sie raczej się nie nadaje,chyba,że ich będa testować.

A i jeszcze zainteresowałbym się trzema młodymi reprezentantami Białorusi: Siergiej Kislak , Anton Putiło oraz Aleksandr Martynovich,wszyscy są zawodnikami Dinamo Mińsk.
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 04.06.2010 o godz. 09:29.
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Stary 04.06.2010, 09:46
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
Anton Putiło
Widziałem jak typ gra w meczu towarzyskim z Hondurasem. Gość jest naprawdę dobry, teraz się dziwie wogóle że jeszcze jest zawodnikiem Dinama Minsk. Myślałem, że gra w jakimś niemieckim, austriackim średniaku.
Potrafi uderzyć, ma kiwkę, technikę i dobrze trzyma się na nogach.
Odpowiedz cytując
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Stary 04.06.2010, 09:50
Szarny napisał(a):Wyświetl post
Widziałem jak typ gra w meczu towarzyskim z Hondurasem. Gość jest naprawdę dobry, teraz się dziwie wogóle że jeszcze jest zawodnikiem Dinama Minsk. Myślałem, że gra w jakimś niemieckim, austriackim średniaku.
Potrafi uderzyć, ma kiwkę, technikę i dobrze trzyma się na nogach.
Jeżeli się nie mylę to on jest tam wypożyczony z Hamburger SV
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 04.06.2010, 09:54
Krystian168 napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli się nie mylę to on jest tam wypożyczony z Hamburger SV
Nie,obecnie jest zawodnikiem Dinamo Mińsk,a w HSV był tylko na wypożyczeniu w 2008.
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 04.06.2010, 10:29
maci0s wiesz coś nowego na temat tego bramkarza podobno pojadą jutro negocjować
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 04.06.2010, 10:32
tsw biała gwiazda napisał(a):Wyświetl post
maci0s wiesz coś nowego na temat tego bramkarza podobno pojadą jutro negocjować
Juz pojechali
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Stary 04.06.2010, 10:33
To 100% info
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Stary 04.06.2010, 10:35
szkoda że nie ma nowych info dotyczących transferów a co do Cissokho to myśle że go na szkydło biorą
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Stary 04.06.2010, 10:57
O ile dojadą, na Słowacji też jest powódź. Mam nadzieje, że się dogadają i przynajmniej na 2-3 sezony będziemy mieli spokój na bramce...
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 04.06.2010, 11:01
TRNKRN napisał(a):Wyświetl post
O ile dojadą, na Słowacji też jest powódź. Mam nadzieje, że się dogadają i przynajmniej na 2-3 sezony będziemy mieli spokój na bramce...
Jak Bałkaniec bedzie lepszy to Navas na rezerwe.
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Stary 04.06.2010, 11:10
Musiałby być lepszy, a w obecnej sytuacji lepszy rydz niż nic.
Odpowiedz cytując
bikowy
Banita

Od: 11.2009

Stary 04.06.2010, 11:12
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Jak Bałkaniec bedzie lepszy to Navas na rezerwe.
Zbymak,od kilku dni obserwuję Twoje posty.Wiesz coś więcej od przecietnego Kowalskiego?(czyt.nas?)

Navas jak przyjdzie to bedzie namber One,mam nadzieje.A jakim bałkańcem się interesujemy na bramkie,oprócz tego kostarykanina?
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 04.06.2010, 11:38
Pawel Golanski jest wolnym zawodnikiem...szkoda, ze w klubie nikt nie pracuje, bo mielibysmy prawego obronce na lata.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.06.2010, 11:46
Lepiej by było sprowadzić na drugiego bramkarza jakiegoś młodego Polaka. Przecież jest w ekstraklasie takich paru, a i ich wymagania finansowe zapewne będą niskie.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 04.06.2010, 11:55
bikowy napisał(a):Wyświetl post
Zbymak,od kilku dni obserwuję Twoje posty.Wiesz coś więcej od przecietnego Kowalskiego?(czyt.nas?)

Navas jak przyjdzie to bedzie namber One,mam nadzieje.A jakim bałkańcem się interesujemy na bramkie,oprócz tego kostarykanina?
Tyle co moge napisać na forum to pisze.Sa informacje bardziej pewne i mniej wiec po co pisac jak cos sie nie sprawdzi i byc narazonym na szyderstwa.Jak pisałem na liście jest około 30 nazwisk i z wieloma sa prowadzone rozmowy a jaki bedzie efekt to już nie dlugo sie przekonamy.Do środy bedzie Basałaj i być może niespodzianka dla kibicow
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 04.06.2010, 12:09
zbymak a czy niespodzinaka dotyczy bramkarza o którym juz wiemy czy może kogos innego
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 04.06.2010, 12:13
kiedyś już był ten artykuł tutaj ale w gwoli przypomnienia :
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

może jednak udało by się kogoś zakontraktować u nas?

Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Stary 04.06.2010, 12:43
Myślę, że tylko kasą moglibyśmy ich zwabić, bo ani żaden prestiż tu grać i klimat nie tegezz, za długa zima oni wolą takie Cypry czy jakieś Grecje. A my nie mamy takiej kasy i w ten sposób koło się zamyka.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.06.2010, 12:52
No możliwe ale przecież z Niemiec czy Anglii mogło by się dać zrobić takie transfery, wiadomo że z południa to ciężko mimo wszystko nasz klimat jest traumatyczny dla takich gorących gwiazd. Ale ja myślę że takiego Ruuda za rok można by spróbować sciągnąć... Ale to nie temat na dziś mamy większe problemy.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 04.06.2010, 12:53
a może Kapka pojedzie do Koszyc po Jana Novaka ? 12 bramek w Słowackiej lidze, no ale pewnie z 500 tyś € tzreba by wykartkowac za niego niestety bo ma jeszcze 2 lata ważny kontrakt.
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Stary 04.06.2010, 13:05
Już o tym wspominałem wczoraj Ayala, parę postów wyżej. Zwłaszcza, że kKoszyce spadły z ligi. Ale cóz.. Zobaczymy jak się wyklaruje sytuacja.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 04.06.2010, 13:15
TRNKRN napisał(a):Wyświetl post
Już o tym wspominałem wczoraj Ayala, parę postów wyżej. Zwłaszcza, że kKoszyce spadły z ligi. Ale cóz.. Zobaczymy jak się wyklaruje sytuacja.
Korzyce nie spadły z ligi, spadła Petrzalka.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Stary 04.06.2010, 15:21
Aha. Myślę, że i tak łatwo będzie go z tamtąd wyciągnąć, choć wątpie abyśmy byli nim zainteresowani. Marnujemy najlepsze okazje na wzmocnienie składu.
Powód: Błąd
Ostatnio edytowane przez TRNKRN : 04.06.2010 o godz. 15:39.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów