The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2010, 18:49
Sosin strzelał jeszcze nie tak dawno bo dwa lata temu a taki Hristov prawie 5, więc jest różnica.

Skoro nie ma pieniędzy na Sobiecha to trzeba szukac mniej kosztownych rozwiązań bo głównie przez marną skutecznośc przegraliśmy mistrzostwo
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 03.06.2010, 18:54
Sosin na 100% nie przyjdzie do Wisły - interesujemy się zawodnikami grubo przed 30-tymi urodzinami z jednym lub dwoma wyjątkami....

Na liście życzeń, zawodników których obserwujemy poza Sadlokiem i Sobiechem nie ma innego Polaka.... (ewentualnie Nowak, ale jego wymagania finansowe do prezentowanej formy są za wysokie)...

Jak już coś to 2 lata temu Hristov został królem strzelców więc co kręcisz... prawdopodobnie Bułgar dostanie w Wiśle szanse po przepracowaniu pełnego okresu przygotowawczego....
Ostatnio edytowane przez kibicwisły1906 : 03.06.2010 o godz. 18:59.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 03.06.2010, 18:58
Piechna to byla gwiazda jednego sezonu. Grzelak blyszczal w Widzewie, ale to tez byl tylko jeden sezon i to w 2. lidze. W Legii juz zupelnie nie swiecil. Jezeli uwazasz, ze to sprawiedliwe porownania to nie mam pytan. Sosin strzela regularnie od kilku lat i to w roznych ligach, roznych zespolach. Napewno jest lepszy niz nasze obecne gwiazdy.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 03.06.2010, 18:59
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Sosin strzelał jeszcze nie tak dawno bo dwa lata temu a taki Hristov prawie 5, więc jest różnica.

Skoro nie ma pieniędzy na Sobiecha to trzeba szukac mniej kosztownych rozwiązań bo głównie przez marną skutecznośc przegraliśmy mistrzostwo
Tak, ale Sosin ma 33 lata i ma marne szanse na strzelenie 15 goli w sezonie. Skoro nie ma pieniędzy na Sobiecha, to owszem trzeba szukać tańszych rozwiązań, ale już lepiej wypożyczyć jakiegoś napastnika z Serie A, lub Primiera Division, niż ściągać zawodnika, który już raczej nie będzie się rozwijał.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 03.06.2010, 19:05
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Sam daj spokój, dziewczyna tylko przetłumaczyła wcześniej wrzucony artykuł z hiszpańskiego na polski, nic od siebie nie dodała, wszystko, co w jej poście było w oryginalnym linku. Wisła interesuje się graczem, pojawia się artykuł u zagranicznego dziennikarza- naturalnym jest chyba to, że jako kibice się tym interesujemy.

Jak sam tyle wiesz to albo idź do tematu s-f i się podziel, za to nie dostaniesz bana. A jak nie masz zamiaru się dzielić informacjami, to przynajmniej nie obnoś się z tym, bo zachowujesz się jak szczeniak, który szpanuje przed kumplami nowym rowerem, ale nikomu nie da się przejechać i jednocześnie uzurpuje sobie prawo do bycia jedynym autorytetem w sprawie rowerów.
Jeśli urazilem to sorry nie odnosilo sie to do ciebie a tym bardziej do tłumaczki .Dalszej czesci postu nie bede komentowal.Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 03.06.2010, 19:07
Sosin? No nie jestem zwolennikiem sprowadzenie Łukasza do Krakowa. Jak nie mamy pieniędzy (niestety) to trzeba poszukać innych kopaczy. Przeszli nam koło nosa Peszko i Mierzejewski - obaj za darmo z I ligi - (my za to wywaliliśmy mnóstwo kasy na Łobo i Kirma) to może ściągnąć takiego Gikiewicza z ŁKS? Ja wiem że nie jest to nie wiadomo co, ale po pierwsze (nie mamy kasy) a kolo przynajmniej szybko biega i jest młody. Te 10 bramek strzelił w I lidze. Lepiej już takich piłkarzy sprowadzać niż wypalonych weteranów jak Sosin

Mięciel też wiele nie nawojował w Legii a o Bykowskim to żal pisać.
Czasu i biologii nie da się oszukać na dłuższą metę. Lepiej poszukać w niższych ligach.
Powód: Przykłady
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 03.06.2010 o godz. 19:22.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 03.06.2010, 19:13
murray napisał(a):Wyświetl post
Tak, ale Sosin ma 33 lata i ma marne szanse na strzelenie 15 goli w sezonie. Skoro nie ma pieniędzy na Sobiecha, to owszem trzeba szukać tańszych rozwiązań, ale już lepiej wypożyczyć jakiegoś napastnika z Serie A, lub Primiera Division, niż ściągać zawodnika, który już raczej nie będzie się rozwijał.
Tylko głupi przyjdzie tutaj na wypożyczenie do tej Ekstraklasy. Gość z Primera Division czy Serie A to na prawdę musi mieć coś za uszami, żeby starać się budować formę i regularnie grać na boiskach polskiej ekstraklasy. Wyjątki się czasami zdarzają jak Alvarez ale nie sądzę, by napastnik czy porządny ofensywny pomocnik czy skrzydłowy chcieli tutaj marnować rok i odpadać z pucharów z potęgami typu Lumbago Tallin.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 03.06.2010, 19:30
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
Tylko głupi przyjdzie tutaj na wypożyczenie do tej Ekstraklasy. Gość z Primera Division czy Serie A to na prawdę musi mieć coś za uszami, żeby starać się budować formę i regularnie grać na boiskach polskiej ekstraklasy. Wyjątki się czasami zdarzają jak Alvarez ale nie sądzę, by napastnik czy porządny ofensywny pomocnik czy skrzydłowy chcieli tutaj marnować rok i odpadać z pucharów z potęgami typu Lumbago Tallin.
Nieważne, że głupi, ważne żeby dobrze grał
No ale popatrz, że jak Alvarez czy Astiz to jedni z najlepszych obrońców w lidze. A gdyby Issa Ba był silniejszy i lepszy kondycyjnie, to na polskich boiskach by po prostu wymiatał. Niestety niewiele trzeba żeby niepotrzebny zawodnik z najlepszych lig zrobił u nas furorę. Można zawsze jeszcze próbować ściągać jakiś młodych z Bałkanów jak zrobili to w Poznaniu, no ale do tego trzeba mieć forsę i skautów.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 03.06.2010, 20:03
Jak dla mnie to kluby Cypryjskie i Grecki zrobiły ostatnimi czasy wyniki właśnie przez budowę klubów w oparciu o zawodników po 30 o prawdziwych gwiazdorów dzięki temu robią szum medialny i potem mają łatwiej z młodymi typu o to klub gdzie grał Rivaldo , o to klub gdzie krał Cisse. Prestiż i poziom rośnie też dzięki piłkarzom po 30 więc nie mówmy kategorycznie nie taki zawodnikom. Ja to bym chciał żebyśmy zakontraktowali na sezon jakieś wybitnie medialnego zawodnika to naprawdę może dużo dać... ( podkreślam że nie chodzi mi o polskich zawodników po 30) Np taki Cannavaro, RVN czy też nie wiem Raul wiem że to absolutnie najwyższa półka ale jak byśmy już uporządkowali finanse i zaczęli robić kasę to za rok dwa można by udźwignąć ich pensje. A to jest wg mnie świetna reklama.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 03.06.2010, 20:22
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to kluby Cypryjskie i Grecki zrobiły ostatnimi czasy wyniki właśnie przez budowę klubów w oparciu o zawodników po 30 o prawdziwych gwiazdorów dzięki temu robią szum medialny
Tylko, że trzeba teraz zobaczyc na mape gdzie leży Cypr i Grecja...jaki jest tam klimat, jakie widoki, jaki styl życia, jacy są ludzie. W porównaniu z Polską to raj. I jeśl teraz chcemy skusić grajków typu Rivaldo czy R. Carlos do gry w Polskim piekle musimy przebić ofertę Cypryjczyków przynajmniej dwukrotnie..czyli przepłacili byśmy ze cztery razy na ich kontrakcie w porównaniu np. z klubami z Francji, Portugalii, Niemiec i reszty cywilizowanego zachodu. Jednym słowem nie opłaca się nam to.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 03.06.2010, 22:13
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...marzonego.html
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 03.06.2010, 22:14
Coś czuje,że większy ruch zrobi się po MŚ. Przez i w czasie imprezy na transfery nie liczę.

Edit. Cissokho. Za słaby na Auxerre dla nas pewnie będzie w sam raz.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 03.06.2010 o godz. 22:18.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 03.06.2010, 22:21
Ciężko skomentować tego napastnika, bo raczej nikt od nas (ABG w sensie że) go w akcji nie widział. Jak dojdzie do transferu/wypożyczenia to trzeba poczekać do okresu przygotowawczego i pierwszych meczów, niby nic nie gra w ostatnich sezonach, ale jak kiedyś był taki mega talent.. to kto wie. W każdym razie ja ciągle mam nadzieję na duet Sadlok - Sobiech, oby mnie zaskoczą nasi działacze.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 03.06.2010, 22:22
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Coś czuje,że większy ruch zrobi się po MŚ. Przez i w czasie imprezy na transfery nie liczę.

Edit. Cissokho. Za słaby na Auxerre dla nas pewnie będzie w sam raz.
Szkoda, że 4 dni po MŚ gramy pierwsze mecze w LE. Nie chciałbym być czarnowidzem, ale jeśli nie będzie do tej pory żadnych wzmocnień, a w dodatku nasi czołowi kopacze nie będą w formie to może być nieciekawie.

A ten Cissokho to wygląda raczej na takiego Boguskiego, czy Małeckiego, czyli ni to napastnik, ni to skrzydłowy. A nam potrzebny jest gość, który w razie czego w stanie zastąpić Brożka i wziąść na siebie ciężar strzelania goli, a nie kolejny wszechstronny, który może grać na wielu pozycjach, ale na żadnej nie jest wymiataczem.
Odpowiedz cytując
WalkerLukeTS
Member

Od: 06.2010

Stary 03.06.2010, 22:26
Ja dziękuję za takiego napastnika. My mamy się wzmacniać i walczyć o tytuł czy przechodzimy na skup złomu? Założe się ze gość jest słabiutki.....
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 03.06.2010, 22:29
Charlie napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że 4 dni po MŚ gramy pierwsze mecze w LE. .
W eliminacjach do LE. Zasadnicza różnica. Nie sadzę abyśmy kogoś wcześniej pozyskali, poza gośćmi pokroju Cissokho.
Czyli gdzieś za darmo, wypożyczenie itd.

Panie WAlker, Alvarez,Astiz też się na ławkach swoich klubów nie mieścili a u nas wybijali się. Nasza liga to poziom żaden więc goście z słabych zespołów lig zachodnich dla nas sa gigantycznym wzmocnieniem. A to,że grał w rezerwach,z naszej perspektywy o niczym nie świadczy.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 03.06.2010 o godz. 22:32.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 03.06.2010, 22:37
Pomysł z tym młodym Senegalczykiem jest dobry. Mam nadzieje że jak zabłyśnie (oby) to jest chociaż ustalona kwota odstępnego. Ale jak pisał Charlie - mam też podobne obawy. My potrzebujemy napastnika (centra) przede wszystkim, do strzelania bramek a nie do hasania na skrzydle. Ale kto wie, może to drugi Frankowski?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
bikowy
Banita

Stary 03.06.2010, 22:41
czera84 napisał(a):Wyświetl post
ja nie uwieże w żaden transfer dopuki nie bedzie oficjalnej informacji!!
ale myśle ze jesli chcemy do grupy LE i wygrac MP to skład na następny sezon musi być taki
Micanski Paweł Brożek
Kirm Garguła Małecki
(w takiej formie (tak jak grał.)
jak w reprezetacji)
Sobolewski
Piotr Brożek Marcelo Sadlok J.Diaz
(jeśli głowa odejdzie)
Navas
I co o tym sądzicie

Wszystko cacy...Tylko powiedz nam ,kim chcesz grac poza tym,bo wyodrębniłeś 11 piłkarzy,a gdzie zmiennicy?
Przyjdą kontuzje,żółte kartki...i jesteśmy w dupie...tak czarnej jak dupa Tshbamby...Nie mam więcej pytań...
Odpowiedz cytując
biała gwiazda
Senior Member

Stary 03.06.2010, 23:00
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Pomysł z tym młodym Senegalczykiem jest dobry. Mam nadzieje że jak zabłyśnie (oby) to jest chociaż ustalona kwota odstępnego. Ale jak pisał Charlie - mam też podobne obawy. My potrzebujemy napastnika (centra) przede wszystkim, do strzelania bramek a nie do hasania na skrzydle. Ale kto wie, może to drugi Frankowski?
Pozytywne wydaje się być że chłopak ma 23 lata, więc nie staruch. Że po tym wypadku grał w rezerwach i nic nie pisze żeby potem miał kłopoty zdrowotne. Widać że trochę los spowodował że nie zaistniał. Cóż skoro skauci Auxerre go wypatrzyli to coś w nim musi być, ale nie jest to egzekutor,był próbowany na 3 pozycjach. Ja bardzo liczę że zatrudnimy tego Navasa bo z tego całego cyrku z bramkarzami ma on najlepsze recenzje, lepsze niż ten niedoszły Fin. Gra cały czas w reprezentacji, wybrany najlepszym bramkarzem turnieju CONCACAF. Ma 23 lata, więc przyszłość przed nim. Interesował się nim już klub z Primera Divison, więc nie jest ogórkiem. Można ocenić jego wartość bez testów w meczach repry jakie teraz Kostaryka gra.

Gdy byśmy sprowadzili Sobiecha z Sadlokiem to na pewno odzyskaliśmy by to o czym mówicie, czyli szacunek, pozycję i świadczyło by to dobrze o naszym zarządzie i klubie. Taki sygnał w Polskę zbroimy się i jesteśmy mocni.

Na razie to wszyscy musimy się uzbroić w cierpliwość do poniedziałku, kiedy przyjdzie Basałaj(mam nadzieję że Boss nie zrobi jakieś niemiłej niespodzianki). Wreszcie wydaje się że przyjdzie właściwy człowiek we właściwe miejsce i wtedy są 2 scenariusze: zrobimy parę porządnych transferów gotówkowych, będzie ład w klubie i zapełniony stadion albo stara bida którą widzimy od 2 lat.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 03.06.2010, 23:15
WalkerLukeTS napisał(a):Wyświetl post
Ja dziękuję za takiego napastnika. My mamy się wzmacniać i walczyć o tytuł czy przechodzimy na skup złomu? Założe się ze gość jest słabiutki.....
Widzial go? To nie wyrokuj, bo w tym zakladzie moglaby ci nawet wygrana w lotka nie pomoc.
Odpowiedz cytując
bikowy
Banita

Stary 03.06.2010, 23:19
Na Navasa bym jednak nie liczył.Czyli cyrk z bramką c.d.
Dlaczego?
Ogarnijcie się!Nas na niego nie stac...
Czemu odpuściliśmy wcześniej ponad 20 bramkarzy?
Odp.Bo nie mielśsmy pieniędzy na zakontraktowanie,najlepszego z nich.Ten jest NAJLEPSZY!
A pieniędzy nie ma nadal...więcej nie ma nikogo kto mógłby o takim transferze zadecydować...
Dobranoc...jutro znów obudzę się mając nadzieję że to będzie piękny dla nas Wiślaków dzień!!!!!
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 03.06.2010, 23:23
bikowy napisał(a):Wyświetl post
Na Navasa bym jednak nie liczył.Czyli cyrk z bramką c.d.
Dlaczego?
Ogarnijcie się!Nas na niego nie stac...
Czemu odpuściliśmy wcześniej ponad 20 bramkarzy?
Odp.Bo nie mielśsmy pieniędzy na zakontraktowanie,najlepszego z nich.Ten jest NAJLEPSZY!
A pieniędzy nie ma nadal...więcej nie ma nikogo kto mógłby o takim transferze zadecydować...
Dobranoc...jutro znów obudzę się mając nadzieję że to będzie piękny dla nas Wiślaków dzień!!!!!
"Decyzja, że właśnie reprezentacyjny kolega Juniora Diaza powinien być pierwszym golkiperem "Białej Gwiazdy" już zapadła, pozostaje natomiast uzgodnienie warunków transferu: pensji zawodnika i ewentualnie niewielkiego odstępnego dla poprzedniego klubu Navasa - Deportivo Saprissa. Niewielkiego, ponieważ według kostarykańskich mediów kontrakt reprezentacyjnego bramkarza upływa już w październiku tego roku. Negocjacje z Keylorem Navasem będą prowadzone w najbliższych dniach przez przedstawicieli Wisły, którzy udają się do Bratysławy."

bikowy: Masz stronę startową na Polityce transferowej?;d na głównej stronie TWSD jest info.
Ostatnio edytowane przez jabadabaryba : 03.06.2010 o godz. 23:32.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 03.06.2010, 23:24
bikowy napisał(a):Wyświetl post
!!!
A Basałaj? Stać nas na niego,bo nie trzeba płacić odstępnego gigantycznego. Poza tym jak jadą specjalnie w tym celu,to raczej przez kogoś wysłani a nie tak sobie. Także warte uwagi jest to,że Navas jest najlepszym z tych których testowaliśmy. Poprzednicy byli ogórkami,do tego stopnia,że nie grają jakoś w wyjątkowych klubach. Nie ma co siać pesymizmu.
Odpowiedz cytując
bikowy
Banita

Stary 03.06.2010, 23:30
Boże broń!!!Nie jestem pesymistą!!!Może to nawet chore,ale optymizmem jestem zarażony od zawsze!Tylko jak mówi powiedzenie,czasem miło się zdziwić,niż niemiło rozczarować...!
Daj nam Panie wszystkim!!!

PS.jabadabaryba skąd to info? bo przeoczyłem...pozdro
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.06.2010, 23:31
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
A Basałaj? Stać nas na niego,bo nie trzeba płacić odstępnego gigantycznego. Poza tym jak jadą specjalnie w tym celu,to raczej przez kogoś wysłani a nie tak sobie. Także warte uwagi jest to,że Navas jest najlepszym z tych których testowaliśmy. Poprzednicy byli ogórkami,do tego stopnia,że nie grają jakoś w wyjątkowych klubach. Nie ma co siać pesymizmu.

No to jest juz jakies swiatełko w tym tunelu.

jada rozmawiac w koncu z jakims bramkarzem o ustalonej renomie a nie sami sprowadzamy 2 lata jakis przecietniakow ktorych wiadomo ze i tak z nich pewnie nic nie bedzie.

I jak wiekszosc pisze NAPASTNIK PILNIE POSZUKIWANY i to zdanie Zdziskek ,Bogdan ,czy ktokowliek jeszcze powinni co rano po 50 razy powtarzac przy goleniu.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 03.06.2010, 23:38
Jest jakiś postęp. Pozostaje czekać na kolejne informacje.

Z tego newsa najbardziej cieszy fragment:

Cytat:
przewidywane jest jeszcze przetestowanie innych kandydatów do bramki Wisły, przede wszystkim z Bałkanów. Gdyby taki sprawdzian przyniósł powodzenie w postaci zatrudnienia kolejnego zawodnika, to Wisłę opuści Mariusz Pawełek.
Nie chodzi mi o samego Pawełka, bo nie będę tutaj oceniał czy warto go zostawić, czy nie. Chodzi mi o fragment dotyczacy ewentualnego poszukiwania kolejnego bramkarza. Az dziw bierze po ostatnich miesiacach.

Co natomiast martwi:

Cytat:
Ruch chciałby sprzedać Sadloka w pakiecie z Arturem Sobiechem a na tą dwójkę Wiśły po prostu nie stać...
Tutaj rowniez nie mowie o samych zawodnikach, lecz o sprawie finansow i mozliwosci.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.06.2010, 23:40
Miejmy nadzieje, że sprawa z tym bramkarzem wypali. Szkoda, że Wisła dalej się interesuje tym zawodnikiem z Czarnogóry bo wydaje mi się że ogór
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.06.2010, 00:04
Ten Navas może być o wiele większym wzmocnieniem niż jakikolwiek inny zawodnik z pola.
W Wiśle w tym sezonie, Pawełek i Juszczyk nie zawalili całkowicie żadnego meczu, ale również żadnego nie wygrali. Gdybyśmy mieli kogoś o klasie Janka Muchy (a Navas raczej nie jest ogorkiem) zdobylibyśmy więcej punktów, bo choc ja jestem bardzo zadowolony z wiosny Pawelka, to jednak on bronił to co powinien bronic, nie zaliczył ponadprzeciętnej interwencji
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 04.06.2010, 00:12
Tak jak już mówiłem parę dni temu Cissokho jest napastnikiem, który gra czasami jako pomocnik. Od 6 lat gra w rezerwach Auxerre (4 liga francuska), częściej wchodzi z ławki niż wychodzi w pierwszej 11. Statystyki ma delikatnie mówiać nie za ciekawe. 5 bramek jak podaje gazeta w tym sezonie na pewno nie strzelił, strzelił 3.

Zastanawia mnie jaką bajerę musiał puścić menadżer tego piłkarza działaczom Wisły, że są skłonni zakontraktować Cissokho bez żadnych testów?
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
bikowy
Banita

Stary 04.06.2010, 00:27
K4millo napisał(a):Wyświetl post
Zastanawia mnie jaką bajerę musiał puścić menadżer tego piłkarza działaczom Wisły, że są skłonni zakontraktować Cissokho bez żadnych testów?
No wiesz...To zależy komu,kto komu i jaka bajerę wstawiał.Bo jak ktoś mówił po francusku do Zdzicha to nawet zaskoczony jestem że nie zaprosił na testy Louisa De Funesa albo Burvila .

Tak oglądając ten skrót z występem bramkarza...jak najbardziej OK!
Ale tak mi się widzi,że chyba z tym napadejro z Costa Rica musi pogadać Junior,coby przeszedł do Nas,bo tak jak porobił trzech szwajcarów brzy bramce...to masakra
Ostatnio edytowane przez bikowy : 04.06.2010 o godz. 01:55.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów