|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Do tej pory żyłem w błogiej nieświadomości. Koniec. (ps. uważaj bo tu jest taki jeden pan , który grozi banem za sugestie odnośnie problemów ze zrozumieniem tekstu . To tak na przyszłość)
Ostatnio edytowane przez Mareq : 03.06.2010 o godz. 18:11.
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
ależ oczywiście - skoro spadli to na pewno lądowali. Po 40 zapomniałeś dopisać 20 i 0 metrów
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Przepisy są po to by je łamać.Koniec kropka.Nie można jeździć na bani?....ale dlaczego...jest 50 a zapierdalam 150...wolno mi, a Ty się dziwisz że traktują Cię dziwnie bo piszesz że samolot nawet nie powinien próbować lądować...dlaczego nie powinien?Bo cyferki były za małe, a kto się nimi przejmuje..? Tak rozbiła się Casa i tak najprawdopodobniej rozbił się Tupolew - nie przez złe warunki ale poprzez totalną pogardę w kwestii przepisów.Przepisów które w tym przypadku nie są by utrudnić życie a żeby je uratować. Pewnie że nie lądowali a podwozie wypuścili sobie dla beki tak jak beki są jakieś śmieszne przepisy.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 04.06.2010 o godz. 01:49.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
dziarski chłop
Offline |
|
|
radzę przeczytać dokładnie stenogramy, bez tego dyskusja nie ma jakiegokolwiek sensu bo znacie jedynie prawdę objawioną przez ......Ministerstwo Prawdy (Objawionej)
Jeśli już dałeś przykład "bani" to ja Ci powiem, że używasz właśnie eleganckiego skrótu jaki cżłowiek tworzy sobie w głowie - bo powiedz mi czy z koincydencji: jazda na bani - potrącenie na pasach - możesz wysnuć, że potrącenie na pasach jest efektem jazdy na bani W pełni zgadzam się z tym wpisem - http://lukaszwarzecha.salon24.pl/190...h-zdolnosciach Tu ciekawy wątek - http://beholder.salon24.pl/189665,zr...stenogramu-tak
Ostatnio edytowane przez sambo : 04.06.2010 o godz. 07:05.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tusk obiecał drugą Irlandie a jak tak jeszcze troche popada to będzie druga Wenecja
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ludzie dramaty przeżywają, dorobek życia im woda zabiera, a te złotouste mądrale tylko chodzą po telewizji i przedstawiają swoją wizję Polski. Tyle lat zaniedbań i co? Teraz sobie znaleźli temat na czasie, że będą budować infrastrukturę przeciw powodzi. Skończy się jak z obietnicami po powodzi 1997. Naobiecuję, za państwowe się wybawi jeden albo drugi i odejdzie na dożywotnią emeryturę. Kpina.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
niech ktos zrobi ankiete dotyczącą aktualnych wyborow...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
"(...)Rz: Dlaczego tak bardzo zaangażowała się pani w kampanię prezydencką po stronie Jarosława Kaczyńskiego?
Jadwiga Staniszkis, socjolog: Uważam, że jest lepszym kandydatem niż Bronisław Komorowski. A po za tym boję się całej władzy dla PO. Byłam bardzo krytyczna wobec koalicji PiS z Romanem Giertychem i Andrzejem Lepperem (LPR i Samoobroną – red.). Ale dziś Platforma wynegocjowała w Krakowie koalicję z tymże Giertychem, biorąc dwóch wszechpolaków (do sejmiku wojewódzkiego – red.). Po to, by rządzić. Z jakiego powodu pani o tym wspomina? To świadczy o hipokryzji. Dla mnie oba te fakty są naganne. Ale politycy Platformy, gdy chodzi im o władzę, robią to, co wcześniej krytykowali w PiS. (...)" "Możliwa jest koalicja PiS z PSL", Małgorzata Subotić, "Rzeczpospolita" - [LINK] |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Rozmowa braci Kaczyńskich (którą prowadzili poprzez połączenie satelitarne podczas lotu do Smoleńska-red.) jest kluczem do wszystkiego - mówił w programie "Fakty po Faktach" Lech Wałęsa. Były prezydent powiedział, że nie ma wątpliwości, że była konsultacja i wytyczne, co do dalszego działania
bedzie jeszcze goręcej tak czuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wałęsa jak wielu zdecydowanie nie korzysta z możliwości milczenia. Coż, woli być zapamiętany jako kolejny uderzający poniżej pasa... jego prawo.
Lech dzwonił do Jarka po rozmowie telefonicznej z lekarzem jego matki. Dostał dobre wiadomości, więc zadzwonił do Jarka. Pewnie nawet nie poruszali tematu lotu poza 'jak tam?', 'lecimy', 'aha'. Ale przeciez nie o to chodzi. Chodzi o stworzenie wrażenia - zreszta chodzi o to od 10, no 15 kwietnia, kiedy okazało się, że pewne media mogą utracić spory wpływ na kształtowanie rzeczywistosci. A poza tym, a nuz Jarek uzywa słowa '****a' w rozmowie? Albo '****'. Albo rzuca jakąś zlosliwosc w strone rządu/Putina/Rosjan. To o to chodzi, żeby można było jechać z tematem w mediach i dyskredytować kandydata obozu przeciwnego. Były już żenujące ataki Palikota na Marte Kaczyńska (i Kutza) zapewne za pozwoleniem Komorowskiego (bo to on ma dostęp do dokumentów Kancelarii i to on wie jak wyglądało ubezpieczenie Prezydenta - przecież nie Palkot, a w necie se tego nie znalazl, bo nie mógł). Życie. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś dzisiaj jeszcze pamięta lub chociaż się pyta Donalda Tuska, dlaczego wyprzedził na trasie premiera J Kaczyńskiego i go nie zaprosił do swojego kordonu samochodów udających się na miejsce katastrofy smoleńskiej ?
No bo o tym, że dzień wcześniej nie zaprosił jego brata, prezydenta L Kaczyńskiego na wspólne obchody rocznicy katyńskiej, to już wiemy z ust aparatu propagandy medialnej, że Tusk prędzej by diabłu rękę podał, niż współpracował z polskim i demokratycznym prezydentem, którego on uważał za śmiecia. Wiemy o tym nie tylko od 1 września 2009, gdy Tusk przechadzał się z Putinem po sopockim molo a polskiego prezydenta L Kaczyńskiego, nie chciał widzieć na rocznicy wybuchu II WŚ, ale z wielu innych wcześniejszych i późniejszych upokorzeń Tuska wobec prezydenta L Kaczyńskiego. Jednak, jeśli nawet przed tragedią smoleńską, media salonowe potrafiły bezczelnie uzsadnić potrzebę izolacji i ośmieszania przez Tuska i PO prezydenta Polski, rzekomo trędowatego alkoholika, tak po tragedii i śmierci prezydenta, jak można wytłumaczyć wyminięcie i pozostawienie na drodze do Smoleńska, jego brata premiera i szefa największej konkurencyjnej partii, jadącego po zwłoki prezydenta i jego żony i nie tylko ? Czy J Kaczyński był winny tego, że wybrał się po zwłoki brata prezydenta oraz wielu innych swoich kolegów i znajomych i za to został zignorowany przez Tuska w drodze po te zwłoki ? Jasnym jest, że Jarosław Kaczyński nie był niczemu winny, więc dlaczego Donald Tusk, nawet pięć minut po śmierci L Kaczyńskiego, nie potrafił zdobyć się na akt szacunku wobec poszkodowanego i poszkodowanych w tej tragedii najbardziej, swoich dotychczasowych wrogów, choć tak naprawdę to rywali politycznych a nie wrogów ? A więc czy dziwić może, że w tydzień, miesiąc i dalej po tragedii, ludzie Tuska i jego media ponownie ze zdwojoną energią atakują Jarosława Kaczyńskiego, podłościami komitetu honorowego Komorowskiego itp. kłamstwami. Aktualnie szuka się winnych katastrofy smoleńskiej wśród obecnych samolotu prezydenckiego i nikt nawet nie zadaje pytań o winę kogokolwiek innego, a już wojnę Tuska toczoną z przydentem Kaczyńskim za jego życia, to chyba tylko ja jeszcze wspominam, choć przyznam, że komitet honorowy Komorowskiego oraz jego partyjni koledzy z Tuskiem na czele, nadal wzywają do kontynuacji tej wojny polsko-polskiej, tak, że nawet sam Jarosław Kaczyński nie może ich od tej wojny zawrócić, prosząc publicznie za każdym razem o współpracę na rzecz Polski a nie wojnę domową, o dawnej miłosci głoszonej przez PO już nie wspominając nawet, a i tak nazywa się go kłamcą i psychopatą. Wspomniałem o tych faktach nie bez kozery, gdyż, jeśli nadal sami ze sobą nie będziemy się szanować, to nikt nas i Polski szanował także nie będzie. Nie mówię tu o miłości a`la PO, lecz o zwykłym międzyludzkim szacunku, gdyż bez podstawowych wartości, dojdziemy do alkoholowej Polski Palikota i jego sztucznego penisa a wtedy to tacy polityczni biznesmeni jak on, będą nas zatrudniać w fabrykach naszych ojców. Ps. http://czestochowa.gazeta.pl/czestoc..._powoduja.html Jeszcze nigdy Jasna Góra nie zabierała głosu w sprawach niepotwierdzonych i dlatego jestem mocno zaciekawiomny, kiedy prokuratura zajmie się tą sprawą z urzędu ?
Ostatnio edytowane przez kot : 04.06.2010 o godz. 22:56.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=VGBsq...eature=related Więcej na hasło: CHEMTRAILS w youtube można pooglądać. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bez kitu... pytanie brzmi tylko, czy to co lata nad Polską (sam widziałem takie coś w Krakowie kiedys...) to Chemtrails czy coś innego... :/
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Odnosnie Chemitrails wiem, ze takie cos lata nad Polska i to bardzo czesto. To akurat nie sa gazy kondensacyjne tylko jakas inna substancja ktora jest rozpylana nad naszymi glowami. Hipotez odnosnie tego czym to jest jest wiele. Od kontroli pogody, az po bardzo karkolomne na czele z hipotezami mowiacymi ze te gazy maja wywolywac choroby u ludzi i dzieki temu nakrecac koniunkture koncernom farmaceutycznym, a nawet do hipotez tego typu jak ta, ze te gazy w pewnych warunkach moga wplywac na ludzka psychike, cialo prowadzac nawet do mozliwosci kontroli ludzkich umyslow. Hipotez na ten temat jest bardzo duzo, niektore karkolomne, jak juz wczesniej wspomnialem.
Najwiekszym paradoksem jest to ze my zwykli szarzy ludzie nie mamy bladego pojecia jak niewielkim pionkiem jestesmy w tej niezwykle niebezpiecznej grze. Grze, ktora mozna zaliczyc do gatunku Science-Fiction... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wyrażam żadnej opinii ale aby nie było jednostronnie...
http://www.gfspl.rootnode.net/BLOG/?p=130 ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
- toż to nie ma co się zajmować tylko od razu aresztować!![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O reptilianach tyż będzie ?
Jak coś to uprzedzam i wrzucam filmik , który może być dowodem( a co najmniej poszlaką) , że korzenie jednego z kandydatów na urząd Prezydenta RP sięgają znaczenie głębiej aniżeli tylko do ,,narodu wybranego''. http://www.youtube.com/watch?v=ClIFnKsZVrM |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To ja też z innej beczki - pamiętam jak sambo nie tak dawno wyjechał ze swoją przemową w kwestii projektu Kwiatkowskiego, by ludzi posiadających znikome ilości tzw narkotyków nie szmacić i nie wsadzać do pierdla - Oburzenie było ogromne bo jak to tak...Każdy kto jara to pedał,złodziej i żyd - czyli zamykać.
O wiele wcześniej pamiętam taką dyskusję z wolfym który zamykać nie chciał ale napisał coś w stylu że alkohol jest zakorzeniony w naszej kulturze więc niech będzie ale taka trawka to takie nie wiadomo co, więc niech nie będzie. Ja zawsze podkreślałem że jak rozmawiamy o jakiejkolwiek sprawiedliwości to chore i to nieprawdopodobnie chore jest to że pijąc wspomagamy budżet, jarając jesteśmy bandytami - pijąc nawet 'na polu' - grozi nam max grzywna,wszędzie indziej ile dusza pozwoli natomiast przyłapani na jaraniu ,czy tez posiadaniu(gdziekolwiek) mamy 24 w areszcie, rewizje, wyrok i nasrane w papierach.Druga wtopa to już więzienie. Nawet odwoływałem się do poczucia przyzwoitości, czyli co byście myśleli jak za łyk piwa dostalibyście zawiasy(+rewizja i szmacenie na psach) a zamiast iść po nie do sklepu , musielibyście kupować **** wi co w melinie a wracając do domu skrzętnie chować butelke bo jak pies zwietrzy to przesrane.W krajach islamskich pewnie coś tak podobnego funkcjonuje. Kończąc ta przydługa przedmowę konkrety W 2009 roku w Pl dokonano 763 stwierdzonych morderstw. W 400 przypadków podejrzani o morderstwo byli pijani.Pytanie za 100 punktów - ilu podejrzanych było naćpanych.....6.....Akurat nie ma tu rozróżnienia co brali(najpewniej po trawie był max 1 ale czy to ma jakieś znaczenie.Te dane miażdżą - morderstwa morderstwami...największe kurestwo ale każdy czytając coś takiego wie dobrze że procent śmiertelnych wypadków samochodowych, pobić, gwałtów, dziesion będzie praktycznie taki sam...1 do 100 gdzie spożycie nie jest 1 do 100. Poddaje to pod zastanowienie się wszystkim którzy demonizują jedno a nie widzą drugiego.Jak używka która powoduje takie społeczne spustoszenie może być legalna a druga która też jest szkodliwa ale nawet to pięt nie sięga alkoholowi - jest używką przez którą idziesz do pierdla - za samo spożywanie. I żeby nie było - wierzcie sobie lub nie, mało mnie to obchodzi...nie pamiętam kiedy coś ostatnio zapaliłem, natomiast alkohol spożywam.Żeby nie było że jakiś ćpun tu swoje teorie wykłada. Powód: uściślenie
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 05.06.2010 o godz. 01:29.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie o stosunkach polsko-polskich u szczytu naszej władzy mnie zaczepiono, lecz w sprawie tematu mojego skromniutkiego ps. w całym moim tekscie. Autorytarnie zanegowano prośbę nie byle w końcu kogo z zamieszczonego przeze mnie cytatu, o zajęcie stanowiska w sprawie, przez odpowiednie władze naszego państwa, ironicznie imputując mi przy tej okazji, czyny niecne lub sugerując u mnie pomroczność jasną , wywołaną przez reptilian.
![]() No proszę, przyganiał kocioł garnkowi aż jeden z drugim gospodarza tak oszołomili, że ten stracił z oczu nie tylko wątek ale i temat, bo mówię serio, przez chwilę, zastanawiałem się, czy aby jestem na właściwym forum i we właściwym temacie, gdy przeczytałem wpisy Mareqa i 1q2 w związku z moją wypowiedzią. Dobrze, że ten ostatni chociaż zaczął z innej beczki niż szyderę o narodzie wybranym i zmienił wątek na inny,wykładając wyższość zła, legalnej używki nad nielegalną, dochodząc do wniosku, że warto i tą drugą zalegalizować, bo w/g niego procenty tego zła dla przykładu się wtedy nie podwoją i nie wyrównają, lecz będą identyczne jak obecne. No cóż, z takimi dowodami w sprawie się nie dyskutuje ![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 05.06.2010 o godz. 01:49.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No ja wiem że ty śledzia zjesz a za karpia po żydowsku do pierdla chcesz wsadzać
![]() I w ogóle uwierz mi - byłem pewien że to o czym piszę do Twojej głowy skupionej na rozkminaniu kto jest żydem a kto nie - w ogóle to nie trafi. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Użytkownik youtube który umieścił filmik o Bronisławie reptilianie ma również w swojej ,,kolekcji'' filmy o chemitrailsach , więc jeżeli została podjęta dyskusja o substancjach powodujących powódź rozpylanych przez samoloty , to czemu by nie o reptilianach ?
Cytat:
![]() Odniosłem się do wątku post p.s-owego , który zaczął żyć własnym życiem . Tak o to szanowny użytkownik kot sam sobie ten merytoryczny wywód przyćmił , kierując(nieumyślnie jak mniemam) tym skromniutkim p.s-em dyskusję na inne tory. I bynajmniej tym zwrotnicowym nie byłem ani ja ani 1q2. Co do tej polso-polskiej wojenki gdzie brak szacunku wobec siebie może skutkować brakiem szacunku z zewnątrz. Może i założenia słuszne , ale przedstawione dosyć jednostronnie. Brak szacunku nie jest monopolem jednej grupy a tak to zostało zaprezentowane. Poza tym słowa o Tusku uważającym Lecha Kaczyńskiego za śmiecia , czy o mediach Tuska(?) atakujących Jarosława kłamstwami , to raczej narzucanie swojej wizji rzeczywistości a nie merytoryka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tu akurat masz rację, bo powracający płacz zwolennika narkotyków, cierpiącego katusze i umysłowe rozkojarzenie z powodu ustawy antynarkotykowej, w ogóle do mnie nie trafia. Są na tym swiecie ludzie i sprawy, którym wspólczuję o wiele bardziej. ps. na Twoim miejscu przestałbym wkręcać koszerny towar w dyskusje, bo nasuwa się prośba o odstawienie tego, co wywołuje u Ciebie halucynacje o Żydach, gdyż na pewno z kontekstu dzisiejszej rozmowy nic o nich nie prawiłem a jeśli już ktoś to robi to Ty i będący w myślowej koalicji z tobą, kolega Mareq. Edit - Mareq Wybacz, ale nie mam ochoty zarzucać przykładami braku szacunku Tuska i PO oraz ich sympatyków do prezydenta Polski L Kaczyńskiego i jego brata, premiera J Kaczyńskiego. Zwyczajnie brakłoby mi na to czasu, gdyż każdy dzień, przynosił tutaj wymierne przykłady. Wiele już z nich wymieniałem wcześniej i ich nagminność a nie tylko jakość, upoważniają mnie do stwierdzenia, że traktowali oni prezydenta Polski L Kaczyńskiego, jak śmiecia, demonstrując to zwłaszcza w kontaktach międzynarodowych. Co do mediów, tych wymienianych przez ludzi z PO i komitetu honorowego Komorowskiego, jako z nimi współpracujących, chyba nie zamierzasz udawadniać, że są one bardziej mediami Jarka Kaczyńskiego, niż Donalda Tuska, bo chyba nawet Ty sam w to nie uwierzysz ?. Myślę, że jeśli sobie tego zażyczysz, to czeka Cię koszmar z przykładów śmieciarsko-medialnych, z którego już się nie wydostaniesz
Ostatnio edytowane przez kot : 05.06.2010 o godz. 02:48.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to jedziemy Panie Mareq:
Jakaż to merytoryka stoi za słowami elektryka ? Tymi o telefonie Jarosława do Lecha tzn. braku wiedzy o jego treści. Ja wiem ale nie powiem, ja nie mam dowodów ale jestem za a nawet przeciw - to tak przy okazji rocznicy 4 czerwca były Prezydent coś gaworzył dziś na tvn24. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak na prawdę Mareq to 1q2 a 1q2 to Mareq ale nie czekając jak odpowie moje alter ego...Jak dla mnie Lechu jak zazwyczaj jedzie po bandzie.Ja osobiście mogę go usprawiedliwić bo braci nie trawił, wraz z wzajemnością. więc wojna trwa w najlepsze - oczywiście wg mnie Wałęsa bredzi i tyle.Gdzie to jest o wiele szerszy kontekst.Św Jarek pewnie nie odpowie ale przed 10-tym oni wszyscy się niszczyli po równo.
Wiadomo że telefon na 99.9 nie miał nic wspólnego z tym co się zdarzyło i tyle w kwestii Wałęsy i telefonu uch...a ja Myślałem że premierem jest ten żyd,oszust i spiskowiec Tusk...człowiek uczy się całe życie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 05.06.2010 o godz. 02:46.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
1q2 napisał(a):
![]() Aktualnym premierem jest Tusk, bezmyślny i zawistny człowiek, swego czasu nawołujący naród do bojkotu demokratycznie wybranego prezdenta Polski oraz do nieposłuszeństwa obywatelskiego wobec premiera demokratycznej Polski J Kaczyńskiego i to w sposób niegodny człowieka jakichkolwiek zasad, wyłącznie z powodu niepogodzenia się z wolą narodu i wbrew prawdziwemu interesowi Polski, gdzie szacunek wzajemny na szczytach naszej władzy, zwłaszcza na zewnątrz Polski, jest wręcz obowiązkiem konstytucyjnym i nakazem przyszłości Polski. Po objęciu teki premiera, dawna zawiść przerodziła się u niego w arogancję i izolację prezydenta a po jego śmierci, w obliczu przedwczesnych wyborów, w paranoiczny strach przed J Kaczyńskim, powodujący żenadę w zachowaniu komitetu honorowego Komorowskiego oraz recydywę w bestialskich napadach Palikota Cytat:
![]() Edit - marian 3a , weź przestań, ja popieram i akceptuję demokratyczną i legalną walkę o różne cele, najlepiej zgodne z wolą ogółu społeczeństwa, ale już na pewno nie toleruje wynaturzeń takiej walki wobec prawa, jak choćby pornograficznych marszów homoseksualistów i czekam z ciekawością na parady kolejnych, rzekomo pokrzywdzonych przez państwo grup społecznych, spodziewając się nawet parady więźniów, po dojściu Kaczyńskiego do władzy i ku Twojemu zdziwieniu, jestem nawet za likwidacją monopolu alkoholowego, zwłaszcza Palikota, jeśli tylko taki będzie demokratyczny werdykt społeczeństwa i to w referendum najlepiej
Ostatnio edytowane przez kot : 05.06.2010 o godz. 04:31.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
wszyscy doskonale wiedzą że ilość przestępstw popełnianych przez uśmiechniętych ludzi jest znikoma a mimo to wciąż nielagalna. pytanie brzmi dlaczego tak wciąż się dzieje... Trawę każdy może sadzić i każdemu może wyjść dobra Niby banalne niby nie... 100tys. podpisów i wchodzimy do sejmu z taką ustawą ... Myślę że za 5-8 lat Polska pójdzie przykładem Czech czy innych krajów które poszły swoim obywatelom "na rękę" Kocie tolerujesz gejów wychodzących na ulicę a człowieka który sobie zapali trawę już nie Homofoby mogą wychodzić na ulicę a ja nie mogę zielska zapalić w zaciszu mojego domu legalnie ?! Co z Ciebie za człowiek !! gdzie równouprawnienie
Ostatnio edytowane przez marian3a : 05.06.2010 o godz. 03:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
W kwestii relacji z Rosja L.Kaczyński sam sie wyautował przez 4 letni styl prezydentury ,negowania ,krytykowania Rosji , Tusk przyjal inna polityką ,wiec sie nie dziw ,że z Putinem na uroczystościach był Tusk a Kaczyński był w tyle. Co do upokorzeń to zachowaj pewną miarę i proporcję , i przypomnij sobie choćby "karczycho" jakie Kaczyński wypłacił Tuskowi w Brukseli po aferze z samolotami .L.Kaczynski nigdy nie wspierał rzadu Tuska ,wrecz go zwalczał pod kątem interesu partii brata. Co do newsu z Jasnej Góry Może ten duchowny skoro zabiera zdanie w takiej kwestii,zapytał czy to czasem nie Bóg obdarowuje Polske powodziami , byłoby to na pewno bardziej na miejscu |
|
|
|
dziarski chłop
Offline |
|
|
Przykro czytać. Naprawdę przykro czytać.
Pytanie tylko skąd bierze się takie kpienie z drugiej osoby. Czy to ogólna cecha ludzi młodych i wykształconych z większych miast wzięta po prostu z bezideowego wychowania, czy też poczucie wyższości swojego wykształconego mózgu z większego miasta plus anonimowość Internetu sprawia, że można zachowywać się po chamsku?
Ostatnio edytowane przez sambo : 05.06.2010 o godz. 10:40.
![]()
|
|
|