|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
coś przyjechało nam na stadion, może krzesełka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zastanawiam sie jednak po co barierki nad ostatnim rzedem krzeselek, tam chyba juz nie maja kogo chronic...a z tego co widze to chyba wlasnie ostatni rzad jest...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
a jaka roznica miedzy ostatnim a nizszymi rzedami? tam tez ludzie będą chodzic, a wysokosc stopnia jest przeciez identyczna.
wlaczyli lampy na C, moze rzeczywiscie beda w nocy robic.
Ostatnio edytowane przez Fuks : 02.06.2010 o godz. 20:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To wnętrze pawilonu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
to jest zdjęcie z okrąglaka, można to poznać po tej dziurze na środku ;] w tym miejscu był jupiter.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
aaa
dopiero teraz zauważyłem, że w suficie też jest dziura, więc z pewnością macie rację, musiał tam być jupiter ![]() ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
według mnie nowe krzesełko prezentuje sie bardzo elegancko, choc z ocenami wszelki na temat barierek i krzesełek poczekałbym az zamontuja przynajmniej jeden sektor i wtedy bedzie mozna ocenic jak to wyglada
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwsze krzesełko zamontowane zostało w narożniku gości
news ze strony SKWKBTW: Może mi ktoś powiedzieć dlaczego link do tego newsa nie działa jak go wrzucę do posta ![]()
Ostatnio edytowane przez Ivory1906 : 02.06.2010 o godz. 23:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
czy mi się wydaje czy tam jest pleksa
Ostatnio edytowane przez wiertar : 02.06.2010 o godz. 23:40.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
barierka jest tak wysoka i chyba rzeczywiście z pleksą, bo jest to ostatni rząd i wyżej jest po prostu przejście. to chyba normalne, że tam gdzie chodzi więcej ludzi i jest wysoko (bo to najwyższy dostępny punkt trybuny) są większe zabezpieczenia. poza tym jak kolega wiertar wspomniał, można tam również stanąć i się oprzeć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wciaz swieci, oslepiajace swiatlo ze nic nie widac na kamerce, czyzby jutro obudzimy siie (wlasciwe to juz dzis) i zobaczymy stadion z spora iloscia krzeselek?
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
na pewno......
|
|
|
|
Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Panowie, a nie przeraża was wysokość tych barierek, przeglądnąłem dużo stadionów i jeszcze nigdy nie spotkałem się z takimi wysokimi barierkami. Mam duże wątpliwości czy aby na pewno te barierki nie przeszkadzały w oglądaniu naszej Wisełki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
masz napisane trzy posty wyzej, podejrzewam ze slusznie, ze jest to ostatni rząd wiec i barierka jest wyzsza. Nizej tak wysokich nie bedzie
![]()
Wiem, że sie nie zmienie - sumienie mam czyste
Nowa Huta - w tej dzielnicy zawsze wierzyć bedę w Wisłe!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
i niech mi ktoś wytłumaczy - na gó**o świeciły się całą noc te lampy?!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
zamiast płacić ochroniarzom, wolą zapłacić za prąd, tak? ;] sprytne.
czyli w tym tygodniu nie zobaczymy raczej zbyt dużo krzesełek... (święto w środku tygodnia ;/) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
czlowieku, jak masz pisac takie bzdury, to nie pisz nic. Rozumiem , ze całą noc spedziles przy kamerce, i sledziles czy cos robią czy nie? Jezeli tak, to gratuluje, jezeli nie, to na jakiej podstawie sie w ogole wypowiadasz
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
wyluzuj gościu
![]() trochę ironii a Ty napinasz się jak dziewica.. (nie, nie obserwowałem całą noc, ale wystarczy porównać to co było wczoraj wieczorem na zewnątrz trybuny i to co jest dziś rano - żadnej zmiany, być może w środku coś robili i tam zmiany są - nie neguję tego)
Ostatnio edytowane przez krkgiba : 03.06.2010 o godz. 11:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i tutaj też się nie napinasz
wystarczy trochę pomyśleć.... może poprostu testują oświetlenie i potrzeba na to troche więcej czasu niż godzina, dwie...ale co tam, przecież trzeba kogoś zjebać, ponarzekać.... ej boże boże... ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie, nie napinam - wyrażam swoje zdziwienie tym, że włączyli oświetlenie tak jakby mieli coś robić, a nic się nie działo, przynajmniej nic nie było widać.
testują oświetlenie? ale po co to? jeśli już, to mogli testować oświetlenie z masztów i spod dachu trybuny, a nie tamte reflektory. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tego to już ja nie wiem po co
ale jakiś cel najwidoczniej był![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dlatego też pytam po co - być może ktoś ma jakąkolwiek wiedzę na ten temat.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Te reflektory już po raz enty świecą więc co w tym dziwnego ...
Cytat:
dzięki za odp |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
swieca, bo google robi aktualizacje nocnej mapy satelitarnej z gory
![]() ![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Martwić to się można tym, że za 1,5 miesiąca mecz, a nic się nie dzieje na D.
Od co najmniej pół roku kibice przypominają o adaptacji miejsca pod trybuną, a miasto nic sobie z tego nie robi oprócz pustego gadania. Kto tam pracuje? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Pół biedy z trybuną D, problem z tym że nie ogłosili przetargu na IT a bez tego ani rusz.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|