The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomaso
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2010, 21:17
Awe napisał(a):Wyświetl post
I to powinno zakończyć ten temat i wyświetlać się wielkimi literami przy wejściu na forum. Było z Frankowskim, jest ze Skorżą będzie z innymi. A niektórzy już chcą pomnik budować Małeckiemu bo kiedyś coś chlapnął o graniu całe życie w Wiśle.
prosze cie nie porównuj Franka do skorzy
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.06.2010, 21:20
rav napisał(a):Wyświetl post
dlatego "płacenie" części piłkarzy za niepsucie atmosfery w szatni kosztem finansów klubu.
Mogłbyś to roziwnąć albo napisać w sposób hmm bardziej czytelny/zrozumiały

Zupełnie nie wiem skąd to zdziwienie
facet studiował na AWF w W-wie, pracował za młodu w Legii to o czym miał marzyć
poza tym wyzwanie przed nim wieksze
w Legii oczekiwania takie same jak u nas a klub sportowo jest w tak ciemnej dupie
że najstarsi górale nie pamiętają takiej sytuacji

Abstarhując już od faktu, że każdy na jego miejscu chciałby sie przypodobać kibicom
Chyba nie myśleliście, ze w wieku 38 lat przejdzie na emeryturę
i będzie żył wspomnieniami z pracy w Krakowie
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 01.06.2010, 21:21
"Życie przerosło marzenia..." - a ja myślałem, że Skorża mówił to serio...
Największe wyzwanie w karierze... no tak kompromitacji z Levadią i wyzwań z Tottenhamem czy Barceloną to pikuś w porównaniu z wielką Legią.
Rozumiem, że wazelina musi być ale w tym wszystkim trzeba zachować resztki honoru, a tak to stracił wszystko w moich oczach - lubiłem gościa i szacunek za to jak odmienił Wisłę swego czasu ale nic nie trwa wiecznie.

Życzę mu drugiego miejsca...za Wisłą.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.06.2010, 21:26
westersyl napisał(a):Wyświetl post
żałosne że w takich momentach gdzie wszystko w klubie jest "nie tak" i decyzje podjęte teraz zaważą na najbliżej przyszłości klubu największy portal o Wiśle zajmuję się takimi banałami... KOMEDIA.
Resztą spraw się nie zajmują, tylko eks-trenerem?

Zrozum wreszcie, że nie każdy ma w domu ołtarzyk Skorży do którego codziennie się modli.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 01.06.2010, 21:32
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Zrozum wreszcie, że nie każdy ma w domu ołtarzyk Skorży do którego codziennie się modli.
Ja takiego ołtarzyka nigdy nie miałem... zwracam po prostu uwagę że robi się teraz sensacje z jednego cytatu Skorży tylko po to aby zrobić na złość SKWK. W TAKIM MOMENCIE.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.06.2010 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 01.06.2010, 21:34
A TWSD wietrzy sensacje, u nas burdel to trzeba skierować agresje na kogo innego, padło na Skorżę. Oczywiście rywalizacja TWSD z SKWK tez robi swoje.... żałosne że w takich momentach gdzie wszystko w klubie jest "nie tak" i decyzje podjęte teraz zaważą na najbliżej przyszłości klubu największy portal o Wiśle zajmuję się takimi banałami... KOMEDIA.
Czym się bulwersujesz? Jaką sensację? Na stronie jest normalny tekst, bez cienia próby wpływania na opinie innych. Na Facebooku drobny przytyk. Na forum rzuciłem 2-3 osobiste zdania na ten temat. To nic wobec majaczeń Kempesa o Kasperczaku vs. Skorża w ostatnich jego tekstach. To dopiero szukanie sensacji.
(kto mnie zna, ten wie że nie jestem fanem naszego obecnego trenera, co nie znaczy że nie potrafię dostrzec zarówno jego plusów jak i minusów - w przeciwieństwie do wyżej wspomnianego)

(...) robi się teraz sensacje z jednego cytatu Skorży tylko po to aby zrobić na złość SKWK. W TAKIM MOMENCIE.
Aleś wymyślił )))))))

bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
dlatego "płacenie" części piłkarzy za niepsucie atmosfery w szatni kosztem finansów klubu.
Mogłbyś to roziwnąć albo napisać w sposób hmm bardziej czytelny/zrozumiały
Wystawianie m.in. Cantoro na ostatnie minuty zamiast młodych zawodników. Mauro miał płacone wyjściówki za każdy taki kilkuminutowy występ, więc nie marudził w szatni. A gdyby wpuścić kilka razy któregoś z młodych, to nawet jeśli nie wyrósł by z niego gracz na pierwszą Wisłę, to wartość takiego gracza automatycznie rośnie (w cv kilka meczów w ekstraklasie w barwach mistrza Polski).
Odpowiedz cytując
Kuba
Senior Member

Stary 01.06.2010, 21:41
Cytat:
Wystawianie m.in. Cantoro na ostatnie minuty zamiast młodych zawodników. Mauro miał płacone wyjściówki za każdy taki kilkuminutowy występ, więc nie marudził w szatni. A gdyby wpuścić kilka razy któregoś z młodych, to nawet jeśli nie wyrósł by z niego gracz na pierwszą Wisłę, to wartość takiego gracza automatycznie rośnie (w cv kilka meczów w ekstraklasie w barwach mistrza Polski).
czyli jednak Cantoro był pewnego rodzaju szpącicielem i kombinatorem?

pytam bo blisko piłkarzy nigdy nie bywałem (tj osobiscie ich nie znałem) a co rusz to z różnych źródeł się negatywy o Cantoro słyszy ...
Wiele osób wciąż nie wierzy w drugie oblicze Mauro.
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 01.06.2010, 21:44

Zrozum wreszcie, że nie każdy ma w domu laleczke voodoo Skorży w którą codziennie wbija szpile.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 01.06.2010, 21:47
Kuba napisał(a):Wyświetl post
czyli jednak Cantoro był pewnego rodzaju szpącicielem i kombinatorem?
Aż tak jednoznacznie bym tego nie określał. Z wieloma Latynosami tak jest: jak jest dobrze, to jest super, uśmiech, żarty, klimat, a jak się nie gra, to jest dramat. To co napisałeś sugerowałoby, że Mauro celowo rozbija drużynę, żeby coś ugrać - a aż tak chyba nie jest. Przypomnijcie sobie jak było z Rogerem w Legii.
Odpowiedz cytując
akakiusz
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.06.2010, 21:50
Aż tak jednoznacznie bym tego nie określał. Z wieloma Latynosami tak jest: jak jest dobrze, to jest super, uśmiech, żarty, klimat, a jak się nie gra, to jest dramat. To co napisałeś sugerowałoby, że Mauro celowo rozbija drużynę, żeby coś ugrać - a aż tak chyba nie jest. Przypomnijcie sobie jak było z Rogerem w Legii.
Twoim zdaniem to usprawiedliwia Cantoro
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.06.2010, 21:52
Mylisz dwie różne osoby.
Najmocniej przepraszam! Tak mi się skojarzyło
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 01.06.2010, 21:53
akakiusz napisał(a):Wyświetl post
Twoim zdaniem to usprawiedliwia Cantoro
Musielibyśmy rozmawiać o jakimś konkretnym wydarzeniu żebym odpowiedział tak lub nie.
Odpowiedz cytując
akakiusz
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.06.2010, 21:57
No ok, nieważne, nie ma co wchodzić w szczegóły, patrząc na Twoje posty chyba nie znaleźlibyśmy konsensusu
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.06.2010, 22:02
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Zrozum wreszcie, że nie każdy ma w domu laleczke voodoo Skorży w którą codziennie wbija szpile.
Rozumiem, bo ja nie mam. Nigdy nie życzyłem mu porażek, gdy prowadził Wisłę (w szczególności z Cracovią, Legią i Amiką). Choćby z tego powodu, że to ja miałem po nich kaca, nie on.

Teraz zaś, kiedy prowadzi Legię - jest mi zupełnie obojętny.

Dziwne byłoby, gdyby TWSD nie wspomniało o nowym pracodawcy naszego byłego trenera. A że przy okazji prezentacji lekko przesadził z wazeliną, to przecież nie ich wina...

akakiusz napisał(a):Wyświetl post
No ok, nieważne, nie ma co wchodzić w szczegóły, patrząc na Twoje posty chyba nie znaleźlibyśmy konsensusu
Cantoro mniej tu zawinił niż Skorża. To nie on ustala skład. Wiadomo, ze każdy zawodnik chce grać i zarabiać jak najwięcej - a jeśli Skorża dawał sobie wchodzić na głowę...

Trener nie może być zakładnikiem zawodników, ale w naszym klubie powstały bardzo niezdrowe relacje. Kiedy pisałem o tym, że Burliga dostaje za mało szans (a było to jeszcze sporo przed Levadią), to wiadomo jaka była reakcja. A teraz podobno mamy przedłużyć z nim kontrakt...
Ogólnie - niektórzy wychodzili na boisko bez względu na formę, była swoista hierarchia na ławce.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.06.2010 o godz. 22:07.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.06.2010, 22:05
Może o piłkach i koszulkach? Tak w temacie Cantoro...

A co do Skorży. Gość się urodził na Mazowszu, studiował w Wawie, zaczynał w Wawie trenerke i patrzył z zazdrością na Janasa - dla mnie normalna sprawa, że o tym marzył.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Rasialdo
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 01.06.2010, 22:13
Każdy piłkarz czy trener jest tylko pracownikiem danego klubu-tak jak Skorża był u Nas.Miał lepsze i gorsze momenty jak to bywa w życiu.Teraz jest w Legii tak jego los- wazelinki było troszkę za dużo,ale to normalne.Nie ma się co łudzic,że ktoś będzie tak przywiązany jak My do klubu.Jak jest dobrze to oni są,jak nie to się zmieniają a My jesteśmy ZAWSZE!
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 01.06.2010, 22:14
Ja takiego ołtarzyka nigdy nie miałem... zwracam po prostu uwagę że robi się teraz sensacje z jednego cytatu Skorży tylko po to aby zrobić na złość SKWK. W TAKIM MOMENCIE.
W jakim momencie ?! Człowieku ogarnij się ! Oni wywołują sensacje oraz podział takimi ''felietonami'' o Kasperczaku Biedne Skwk naprawdę.. Czyli oni mogą napisać wszystko i jest ok ?

P.S: Masz jakiś problem ? Nikt Ci tu nie każe wchodzić. Masz pewnie inne strony , które preferujesz ; ]
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 01.06.2010, 22:24
straszne. Skorża w Legii. Nic tylko się ciąć.

ps. to jest doskonały news: Nowym trenerem przygotowania fizycznego został Włoch Paolo Terziotti, z którym Skorża pracował zarówno w Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski, jak i Wiśle Kraków.
gratuluję

ten: Trenerem bramkarzy pozostaje Krzysztof Dowhań.
niestety dla nas nie

i liga stała się ciekawsze
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.06.2010, 22:24
Zle podeszliscie do osoby Macieja Skorzy. On nie mysli tak jak kibic jakiejs druzyny bo nim nie jest, nie jest to jakis fanatyk co by oddal zycie za swoj klub. To jest trener, najemnik ktory zyje z trenerki. Przy okazji nadal wydaje mi sie ze to jest wporzadku koles. Ze marzyl o pracy w Legii, a kto by nie marzył? Wielka druzyna i jak sie dowiaduje trenowal tam mlodych pilkarzy. Kto by nie chcial wskoczyc szczebel wyzej i zasiasc na lawce trenerskiej druzyny seniorskiej o czym moglo sie tylko marzyc kilka lat wstecz? Ze wyzwanie? No a nie jest to wyzwanie? Legia jest zupelnie rozsypana. Sklad trzeba budowac od nowa, odejdzie pewnie ponad 5 pilkarzy, brak dopingu, do tego spelnia sie jego marzenie prowadzenia seniorow w Legii- czy to nie jest jego najwieksze wyzwanie w zyciu?
I nie wydaje mi sie zeby sie podlizywal na sile. Po prostu jest to mily gosc ktory z ludzmi lubi zyc w dobrych stosunkach. Dla mnie super z niego gosc bo nie leje na kibicow tylko szanuje ich. I dla niego napewno zawsze Wisla bedzie w sercu ale rowniez w tym sercu jest Legia bo w jego slowniku nie ma slowa "Tylko Wisla", "Tylko Legia" bo to nie jest fanatyk, to jest trener.
Oczywiscie mozna cala sytuacje obrocic tak ze czujemy sie zdradzeni przez Skorze i wplatujemy dzisiejsza sytuacje w "konflikt" miedzy tymi ktorzy nie przepadaja za SKWK a SKWK. Wiadomo ostatnio SKWK nie popisalo sie piszac o Kasperczaku i teraz mozna naciagac fakty i wysuwac kontrargument w postaci rzekomej zdrady Skorzy.
Mysle ze kazdy kto zachowal zdrowe zmysly uwarza:
a) SKWK przesadza z krytyka Kasperczaka. Pisanie to nie pomaga w niczym
b) Skorza zachowal sie ok, nie jest Wislakiem zeby na konferencji Legi krzyczal yebac Legie hehe
c) SKWK i reszta kibicow powinni wyciagnac wnioski z tych bezcelowych "klotni". Odlozyc na bok swoje jakies bezsensowne ambicje i zrobili wszystko aby powiekszac ruch kibicowski na Wisle a nie go dzielic, sklocac i zmniejszac
Oczywiscie nie uwazam ze ten kto uwaza inaczej niz ja jest debilem ale chodzilo mi w tym wypunktowaniu o to ze ludzie popadli w jakas paranoje i sa zaslepieni. Mi np bardzo sie nie podobal tekst SKWK o Kasperczaku ale nie bede wykorzystywal Skorzy do jakichs przepychanek z SKWK i potrafie dostrzec ich dobre strony.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 01.06.2010, 22:28
Jest z Mazowsza.. pierwsze kroki stawial w Legii.. jego marzeniem bylo kiedys prowadzil 1 druzyne Legii .. i powiedzial ze jego marzenie z dziecinstwa sie spenilo..

i o to cala burza? rozumiem jakby powiedzial ze ma Wisle w du.. to mozna byloby sie skrzywic
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.06.2010, 22:30
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
i o to cala burza? rozumiem jakby powiedzial ze ma Wisle w du.. to mozna byloby sie skrzywic
JAKA burza?

Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.06.2010, 22:30
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Jest z Mazowsza.. pierwsze kroki stawial w Legii.. jego marzeniem bylo kiedys prowadzil 1 druzyne Legii .. i powiedzial ze jego marzenie z dziecinstwa sie spenilo..

Miał podpisany kontrakt i chciał z niego dostać kasę która się mu należała?! O co burza

JAKA burza?

Burza jest jak napiszesz złe słowo o Skorży.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 01.06.2010, 22:38
Wislaportal.pl

Skorża zaprezentowany został jako trener Legii w dniu 1 czerwca, a to oznacza, że do końca maja miał (?) ważny kontrakt z krakowską Wisłą, która wypłacała mu do tego czasu pensję. Jakoś bowiem ciężko nam uwierzyć, że dżentelmeńsko pan Skorża podziękował za wypłacenie pieniędzy za brakujące dwa i pół miesiąca kontraktu. Zresztą zarabiał w Krakowie na tyle dużo, że za te niespełna 100 dni umowy kupić może teraz niezły samochód. Akurat na dojazdy z Radomia do stolicy.

No i teraz poprosimy o werble! Dziękujemy i pytamy: jakim więc prawem, cudem, albo nazwijcie jak chcecie - Skorża biorąc pieniądze z Wisły jeździł na Bałkany i obserwował piłkarzy dla Legii? Już pal licho, że konsultował transfery w Warszawie, ale że jeździł, co prezes Legii palnął w czasie konferencji?

Gdzie jest Skwk? Gdzie jest artykuł o Maćku ?
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 01.06.2010 o godz. 22:55.
Odpowiedz cytując
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 01.06.2010, 22:41
co do Skorzy to mam wrażenie ze pare osób wolałoby zeby Skorża zostal w Wisle tylko po to zeby nie przeszedł do Legii
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.06.2010, 23:12
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Wislaportal.pl

Skorża zaprezentowany został jako trener Legii w dniu 1 czerwca, a to oznacza, że do końca maja miał (?) ważny kontrakt z krakowską Wisłą, która wypłacała mu do tego czasu pensję. Jakoś bowiem ciężko nam uwierzyć, że dżentelmeńsko pan Skorża podziękował za wypłacenie pieniędzy za brakujące dwa i pół miesiąca kontraktu. Zresztą zarabiał w Krakowie na tyle dużo, że za te niespełna 100 dni umowy kupić może teraz niezły samochód. Akurat na dojazdy z Radomia do stolicy.

No i teraz poprosimy o werble! Dziękujemy i pytamy: jakim więc prawem, cudem, albo nazwijcie jak chcecie - Skorża biorąc pieniądze z Wisły jeździł na Bałkany i obserwował piłkarzy dla Legii? Już pal licho, że konsultował transfery w Warszawie, ale że jeździł, co prezes Legii palnął w czasie konferencji?

Jesteś tego pewien? Skorża przestał być trenerem 15 marca i jeszcze tego samego dnia rozpoczął negocjacje z Legią sam o tym mówił.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
DDP
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 01.06.2010, 23:18
Według mnie ludźmi za bardzo kierują emocje bo to zbyt "świeża sprawa". Gdyby Skorża przeszedł do Legii (jak by nie było bezpośredniego konkurenta co potęguje jeszcze emocje) dajmy na to za rok nastroje były by bardziej stonowane. Trener to taki trochę kur$#@ki zawód bo dobrych w Polsce nie ma zbyt wielu a znając "cierpliwość" właścicieli polskich klubów (prym wiodą Cupiał i Wojciechowski) nieuniknione wydaje się prowadzenie przez nich w końcu konkurencyjnych drużyn. Najbardziej tyczy się to właśnie takich młodych trenerów-specjalistów jak Skorża, który mogę się założyć, że jeszcze poprowadzi kiedyś i Amice i pewnie jeszcze raz Wisłę i Górnika Zabrze itd. Piłkarz ewentualnie może sobie wyjechać pograć za granicę (już nawet nie na zachód ale np. na Cypr, do Grecji) a polski trener?
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 01.06.2010, 23:23
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Wislaportal.pl

Nawiązując do tego artykułu to myślę, że Wisła "podziękowała" Skorży i obydwie strony rozwiązały kontrakt za porozumieniem stron, czyli Skorża także zrezygnował z części sumy jaka pozostała mu do końca kontraktu. Czyli defacto w marcu przestał być trenerem Wisły (dostał odszkodowanie za wcześniejsze rozwiązanie kontraktu) i nie miał już wobec niej żadnych zobowiązań. Także nie wiem o co tu to całe halo.

Mnie osobiście to co się stało kompletnie nie dziwi. Tego sie spodziewałem, bo trener, który osiągnął już wszystko na krajowym podwórku mógł w obecnej sytuacji objąć już tylko albo Legię albo Lecha (bo Wisła go już nie chciała). Taki jest zawód trenera. Wystarczy przeanalizować sobie karierę Smudy, Lenczyka. Oni także pracowali wielokrotnie z drużynami naszych rywali.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 01.06.2010, 23:27
Trener nie może być zakładnikiem zawodników, ale w naszym klubie powstały bardzo niezdrowe relacje. Kiedy pisałem o tym, że Burliga dostaje za mało szans (a było to jeszcze sporo przed Levadią), to wiadomo jaka była reakcja. A teraz podobno mamy przedłużyć z nim kontrakt...
Ogólnie - niektórzy wychodzili na boisko bez względu na formę, była swoista hierarchia na ławce.
Ogolnie to nawet trener ktory ma charakter nic nie zdziala z hierarchia na lawce. Byl tutaj jeden taki, ale wylecial na zbity pysk. Heh i dziwic sie teraz czemu Kirm, ba! chyba nawet Lobodzinski gra ponizej swoich mozliwosci i czemu wielu pilkarzy do Wisly nie chce przychodzic...

A to prowadzi do wniosku ze hipokryzja jest wszedzie...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.06.2010, 23:34
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Ogolnie to nawet trener ktory ma charakter nic nie zdziala z hierarchia na lawce. Byl tutaj jeden taki, ale wylecial na zbity pysk. Heh i dziwic sie teraz czemu Kirm, ba! chyba nawet Lobodzinski gra ponizej swoich mozliwosci i czemu wielu pilkarzy do Wisly nie chce przychodzic...
Skąd pewność, że grają poniżej swoich możliwości? Dla mnie Łobodziński zawsze był słabym piłkarzem.
Zobaczymy, czy Kasperczaka tez "zjedzą". Bo jakoś trenował o wiele lepszych piłkarzy i żaden nie odważył się pysknąć. Nawet z Uche miał dobry kontakt, to on wprowadził go z powrotem do drużyny.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 01.06.2010, 23:52
Tak apropos Skorży i tych przyszłych sukcesów w pucharach z Legią, to mam nadzieję, że nie jest coś na rzeczy i nie skończy się jak z Petrescu
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów