The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2010, 18:53
Za to Ryszard Szul wolny To w końcu też były pracownik Wisły.
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.06.2010, 18:54
Dobrze mu życzyć to można w jego życiu osobistym, niech mu się wiedzie, ale jako trenerowi życzę mu jak najgorzej
W końcu pracuje teraz dla konkurencji, a jego sukcesy = sukcesy Legii, a po co komu takie cuda?
Dlatego panie trenerze, życzę w nadchodzącym sezonie miejsca poza podium, wczesnego odpadnięcia z pucharu Polski i porządnego w******* w prestiżowych meczach.
No z Amiką niech sobie pan Maciej zremisuje dwa razy na otarcie łez

Ale w prestiżowych meczach z Wisłą liczę na pana bezradność, łzy w oczach, smutną minę i oczywiście kolejne, bezcenne, ponadczasowe teksty na konferencjach prasowych po prestiżowych porażkach.
"Liga będzie ciekawsza" i "Wypada przeprosić kibiców" zrobiły się nudne Liczę na więcej.

PS. A Szul nie pożarł się kiedyś z Petrescuw jakimś meczu, kiedy chyba w Arce pracował?
Ostatnio edytowane przez Szarny : 01.06.2010 o godz. 19:01.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.06.2010, 18:55
Nie straszcie z tym Szulem ;/
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.06.2010, 19:10
Szarny napisał(a):Wyświetl post
PS. A Szul nie pożarł się kiedyś z Petrescuw jakimś meczu, kiedy chyba w Arce pracował?
Tak jest
I jeszcze to:

Cytat:
Praca w tym klubie to dla mnie największe jak do tej pory wyzwanie i spełnienie marzeń dziecięcych.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 01.06.2010 o godz. 19:13.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.06.2010, 19:11
Ale powiedział, że Wisłę będzie zawsze miło wspomniał i sukcesy które osiągnął
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.06.2010, 19:12
Maciej Skorża został dziś oficjalnie przedstawiony jako nowy trener Legii Warszawa. - Objęcie tego stanowiska to spełnienie moich marzeń - przyznał były trener Wisły.

I jak SKWK skomentuje tę sytuację? Jakoś nie widzę żadnych wpisów wyznawców Skorży? Przecież z Wisłą i jej kibicami Maćka łączyło coś niesamowitego, a poszedł do jednego z największych wrogów..

Oczywiście traktujcie tę wypowiedź jako zaczepkę i kamyczek do ogródka, szczególnie po ostatnim artykule opublikowanym na stronie SKWK dotyczącym Kasperczaka.

Jeśli o mnie chodzi bardzo kibicowałem Skorży gdy był przy Reymonta. Powiem więcej, nie byłem zwolennikiem jego zwolnienia. Uważam go za ścisłą czołówkę trenerki w kraju. Niemniej jednak odkąd Kasperczak wrócił do nas to stoję za nim murem.

Jeśli chodzi o jego pracę dla L to też do tego całkowicie na spokojnie podchodzę. W końcu "czystości" nikomu nie obiecywał, gdzieś musi pracować a przecież nie pójdzie wyciągać Ordę z I ligi. Uważam jednak że Legia dokonała bardzo dobrego wyboru. Jednak szczęścia mu zbytnio nie życzę
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 01.06.2010, 19:14
Czy Legia była żle przygotowana kondycyjnie w ostatnim sezonie ?
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.06.2010, 19:22
Przecież w liście pożegnalnym od kibiców dostał zapewnienie, że jak pójdzie do Legii to nikt mu tego za zle mieć nie będzie. No to poszedł
Z tego co pamiętam, to zastrzeżenie było, żeby nie trenował Cracovii i chyba Amiki.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 01.06.2010, 19:23
Yesss ! Dyplomata już działa ! Kilkanaście lat temu wyjeżdżałem z Warszawy jako trener juniorów. Już wtedy miałem taki plan, by wrócić tutaj w roli trenera pierwszej drużyny. Teraz to marzenie się spełnia, więc radość jest podwójna - mówi Skorża.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 01.06.2010, 19:32
Cytat:
Praca w tym klubie to dla mnie największe jak do tej pory wyzwanie i spełnienie marzeń dziecięcych.
Jak to dlaczego? Może niedługo planuje objąć kuchenki, wtedy to będzie jego spełnienie marzeń...

Ze Skorżą jak z Kasperczakiem, tak jak czułem - mój szacunek topnieje.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 01.06.2010, 19:37
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Maciej Skorża został dziś oficjalnie przedstawiony jako nowy trener Legii Warszawa. - Objęcie tego stanowiska to spełnienie moich marzeń - przyznał były trener Wisły.

I jak SKWK skomentuje tę sytuację? Jakoś nie widzę żadnych wpisów wyznawców Skorży? Przecież z Wisłą i jej kibicami Maćka łączyło coś niesamowitego, a poszedł do jednego z największych wrogów..
Lepsza taka gadka aniżeli ciągnięcie haraczu od Wisły za pierdy w fotel. Poza tym co tu jest do komentowania? Zaczynał od Legii i logicznym jest że praca tam zawsze będzie mu się uśmiechała. Nigdy nie powiedział że praca w Wiśle jest dla niego spełnieniem marzeń. SKWK ma do niego taki, a nie inny stosunek z racji tego jakim jest przede wszystkim człowiekiem. A nie dlatego bo zarzekał się że będzie trenował Wisłę i nikogo więcej, co jest kompletną bzdurą i każdy ogarnięty w temacie o tym wiedział.
Skorża do teraz jest skłonny do pomocy i w razie czego w stałym kontakcie z fanami Wisły. Coś jak Błaszczykowski.
Pomyliliście powołania. Tu nie chodzi o pozytywne niusy na jego temat bo z niego Wiślak z krwi i kości - bo tak nigdy nie było i być nie będzie z czego sam zresztą zdawał sobie sprawę.
Poszedł tam gdzie zaczynał. Wybrać innego miejsca nie mógł.
Ja nie ceniłem go za jego przywiązanie do barw klubowych bo czegoś takiego nie było. Ceniłem jako człowieka i trenera. Trenera, nie trenera i wyłącznie Wisły.

Teraz najśmieszniejsze jest to cale oburzenie.
Podpisiki "Skorża won", złośliwe pisanie Maciej S., po stokroć wspominane wycinki typu "Wystarczy przeprosić kibiców" czy "Liga będzie ciekawsza". Trener bez jaj, najgorszy, wyjebać, sprzedać, zwolnić, zakopać.
No i stało się - odszedł. Marzenie wielu się spełniło. Dlaczego więc to całe oburzenie?
Kiedy ja komuś źle życzę i pragnę jego dymisji to skaczę z radości. A tu płacz i lament.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 01.06.2010, 19:41
fanTS1906 napisał(a):Wyświetl post
Maciej Skorża:
"Praca w Legii to dla mnie największe wyzwanie jak do tej pory i spełnienie marzeń"
Widac od samego poczatku ze znowu gadaniem owinie sobie kibicow wokol palca
Nie wiem o co sie oburzacie, przeciez to jest najwieksze wyzwanie.
Obiektywnie patrzac Legia est klubem gorszym od Wisly, o ile sytuacja sportowa jest mniej wiecej taka sama jak u nas kiedy obejmowal Wisle to w Warszawie musi jeszcze poderwac do dopingu kibicow. W Krakowie bylo mu o tyle latwiej ze kibice stali murem za druzyna.

W krakowie mial grupe ambitnych ludzi ktorzy poprostu potrzebowali przywodcy. W warszawie chlop musi budowac druzyne od poczatku bo jak narazie to tam jest banda dziewczynek ktorzy jada na nazwiskach od kilku lat.
Odpowiedz cytując
AZS_Lublin
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 01.06.2010, 19:42
Ja tam sie o Legię nie boję. Zlepek przypadkowych grajków, brak atmosfery na stadionie, duza presja, wyzywiska piłkarzy, prezesów, trenera.. tam nie bedzie dobrej piłki.
Co do Skorzy, ja nigdy nie uwazałem go za fachowca. Kto pamieta wyniki Amiki w UEFie w grupie? 0:5 z Rangers, 1:4 z AZ, 1:4 z Grazer. Pozatym Levadia.
To trener bez HARYZMY, bez jaj! Nie potrafi zapanować nad druzyna, piłkarze bede mu wlazić na glowe. Jak jeszcze Iwanski zostanie, to zobaczycie, ze zadnych wysiłkowych trenignów Skorzy nie da zrobić.
Złotousty, jak o nim mowia...
Tak czy inaczej, Legia zadnego sukcesu nie odniesie.
Ale i tak my musimy się skupić na naszej Wiśle. Jeśli z nią bedzie wszystko w porządku, co mnie jakaś Legj.. obchodzi.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 01.06.2010, 19:46
Ciekaw jestem jak to SKWK skomentuje , może i było to do przewidzenia , ale aż takiego wazeliniarstwa z jego striny się nie spodziewałem ( naiwny ) .
Znając życie , jako nadal młody trener obskoczy jeszcze ze 20 klubów w ekstraklasie , wszędzie odstawi podobna gadke a i najważniejsza będzie jednak zawsze dla niego Legia .

Niestety , ale niektórzy strasznie uwierzyli bezgranicznie w miłe słówka Skorży za jego pobytu w Wiśle , tymczasem oprócz dwóch mistrzostw Wisły było to raczej pasmo porażek . Większośc go ceni za 'odmienienie oblicza zespołu po sezonie 06/07 , ale gdyby nie powrót Kosowskiego i wystrzału formy Zieńczuka nie byłoby tego sukcesu .

Na miejscu pana Skorzy , poszukałbym pracy za granicą naszego kraju ( zamiast iść od razu Legii) , tylko że kwestia taka .. gdzie by go chcieli prócz naszej marnej ligi ?
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Stary 01.06.2010, 19:59
Świetny tekst Wislakrakow.com na facebooku :

- Nie ukrywam, że dla mnie praca w Legii to największe wyzwanie w mojej
karierze i spełnienie marzeń - powiedział dziś Maciej Skorża. Pozdrawiamy, liga będzie ciekawsza. Przy okazji przypominamy "moje miasto Kraków"
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 01.06.2010, 20:05
AZS_Lublin napisał(a):Wyświetl post
Ja tam sie o Legię nie boję. Zlepek przypadkowych grajków, brak atmosfery na stadionie, duza presja, wyzywiska piłkarzy, prezesów, trenera.. tam nie bedzie dobrej piłki.
Co do Skorzy, ja nigdy nie uwazałem go za fachowca. Kto pamieta wyniki Amiki w UEFie w grupie? 0:5 z Rangers, 1:4 z AZ, 1:4 z Grazer. Pozatym Levadia.
To trener bez HARYZMY, bez jaj! Nie potrafi zapanować nad druzyna, piłkarze bede mu wlazić na glowe. Jak jeszcze Iwanski zostanie, to zobaczycie, ze zadnych wysiłkowych trenignów Skorzy nie da zrobić.
Złotousty, jak o nim mowia...
Tak czy inaczej, Legia zadnego sukcesu nie odniesie.
Ale i tak my musimy się skupić na naszej Wiśle. Jeśli z nią bedzie wszystko w porządku, co mnie jakaś Legj.. obchodzi.
Mam podobne zdanie.
Dla mnie to żaden trener i wali mnie kogo będzie trenował.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 01.06.2010, 20:08
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Jak to dlaczego? Może niedługo planuje objąć kuchenki, wtedy to będzie jego spełnienie marzeń...

Ze Skorżą jak z Kasperczakiem, tak jak czułem - mój szacunek topnieje.
Mam tak samo.

Mam ponad 20lat, a taki naiwny byłem...za bardzo wierzę w szczere intencje ludzi.

Prawda jest taka, że tylko my - kibice, kochamy jakiś klub bezgraniczną miłością. I im szybciej to sobie uświadomimy, tym lepiej. Oszczędzimy sobie zawodów i przykrości.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 01.06.2010, 20:13
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Świetny tekst Wislakrakow.com na facebooku :

- Nie ukrywam, że dla mnie praca w Legii to największe wyzwanie w mojej karierze i spełnienie marzeń - powiedział dziś Maciej Skorża. Pozdrawiamy, liga będzie ciekawsza. Przy okazji przypominamy "moje miasto Kraków"
i jeszcze ten film

(od 0:20)

Skorża zawsze starał się zachować klasę, ale tym razem jej zabrakło. I coraz częściej wychodzi, że nie była to klasa, tylko próba dogodzenia każdemu liczącemu się. To dlatego to podlizywanie się kibicom, dlatego "płacenie" części piłkarzy za niepsucie atmosfery w szatni kosztem finansów klubu. Smutne, bo w sumie chyba każdy z nas go lubił.

PS. Ciekawe czy ściągnie Alvareza ;-)
Ostatnio edytowane przez rav : 01.06.2010 o godz. 20:16.
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.06.2010, 20:20
Wy macie jakieś kompleksy?

Jest z Mazowsza, tam jest każdy za Legią, albo Widzewem - a on przez jakiś czas siedział w Warszawie i asystował Janasowi. To chyba normalne, że do Legii ma z dawnych lat większy sentyment niż do Wisły.
Był w Krakowie, to mówił moje miasto Kraków, jest w Warszawie, to mówi, że w dawnych latach marzył o Legii. Facet jest sympatyczny i przykłada się do obowiązków - czy to w Amice, czy w Grodzisku, w Wiśle, czy teraz w Legii.

Wczoraj za nim płakaliście, dzisiaj go nienawidzicie - proszę o trochę rozumu i rozwagi, kim Wy jesteście? To jest mentalność motłochu, co tu poniektórzy prezentują.
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 01.06.2010, 20:24
Proud napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest taka, że tylko my - kibice, kochamy jakiś klub bezgraniczną miłością. I im szybciej to sobie uświadomimy, tym lepiej. Oszczędzimy sobie zawodów i przykrości.
I to powinno zakończyć ten temat i wyświetlać się wielkimi literami przy wejściu na forum. Było z Frankowskim, jest ze Skorżą będzie z innymi. A niektórzy już chcą pomnik budować Małeckiemu bo kiedyś coś chlapnął o graniu całe życie w Wiśle.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Stary 01.06.2010, 20:39
Zawsze uważałem , że Pan. Maciej. Es był dyplomatą , wiedział w kogo uderzyć by być lubianym i przede wszystkim wiedział co i komu powiedzieć. Śmieszne to wszytko się wydaje, widać ten człowiek czy będzie w Krakowie, Warszawie, Poznaniu, Bytomiu zawsze powie coś w stylu '' Marzyłem o tej pracy'' , '' Kibice tego klubu są wspaniali '' dzięki czemu na starcie ma 10 ptk na 9 możliwych ; ] Pewnie na pewnej stronie zaraz pojawi się news : Powodzenia Trenerze ! Przywitamy Pana ładnie ! Mam nadzieje, że teraz wszyscy dostrzegli jaki to gość i nikt nie będzie chciał śpiewać '' Maciej Skorża'' , a jeśli takie okrzyki się pojawią zostaną wygwizdane.

Tak a'propos

Wierzę jednak bardzo mocno, że wróci doping i wrócą wspaniałe oprawy" - dodał nowy szkoleniowiec.
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 01.06.2010 o godz. 20:45.
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.06.2010, 20:41
Macieja Skorżę darzę ogromnym szacunkiem. Lecz ta dzisiejsza jego wypowiedź jest dla mnie ciosem poniżej pasa. Nie chce mi się wierzyć, że te słowa padły z jego ust...
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.06.2010, 20:47
Taki maly OT z mojej strony odnosnie Macka, bo ciekawi mnie czy ludzie zdaja sobie sprawe z tego, ze podobnie jak inny znany zlotousty trener/dzialacz pilkarski, on takze jest autentycznym Lesnym Dziadem
Pisze to, jako ze sam do niedawna lykalem wizerunek MS przedstawianego zazwyczaj jako mlodego i nieskazonego powiazaniami z nomenklatura wladz pilkarskich czlowieka, az do momentu kiedy przejrzalem sobie stronke PZPNu i odnalazlem Macka wsrod plejady gwiazd z Wydzialu Szkolenia.
Podobienstw do wasa Wladyslawa jest wiec co niemiara, ale trzeba przyznac ze Maciek zupelnie sie z ta funkcja nie afiszuje w przeciwienstwie do Wasa
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.06.2010, 20:49
Takie to dziwne , ze człowiek który stawiał pierwsze kroki w trenerce w drużynach młodzieżowych Legii , który latał na studiach obserwując treningi pierwszej drużyny , marzył o tym by kiedyś zostać trenerem ,,legionistów'' ?
Czy te jego słowa implikują to że stracił szacunek do Wisły , jej kibiców , czy miasta Krakowa ?
Bzdura.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 01.06.2010 o godz. 20:53.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 01.06.2010, 20:50
Jak już wcześniej napisałem, bardzo mocno popierałem Skorżę, byłem przeciw jego zwolnieniu. Ale odkąd odszedł, tak samo mocno popieram obecnego trenera Kasperczaka.

Tekst Maćka o Legii nie zrobił na mnie wrażenia, bo wiem jakie jest życie. To nie lata '70 czy '80 gdy piłkarze na prawdę walczyli dla klubu, w którym grali. Teraz piłkarz gra głównie dla kasy. Czasem uda się dobre stosunki z samym klubem i fanami utrzymać, ale w dzisiejszych czasach wystarczy kilka dobrych wywiadów udzielić. Kiedyś trzeba było to prawdziwymi czynami udowodnić.

Nie jestem przeciw Skorży kolego element. Chcę tylko zaznaczyć, że dzisiejsza gadka powinna dać SKWK do myślenia.
SKWK powinno skupiać się na utrzymywaniu JEDNOŚCI kibiców Białej Gwiazdy, a nie koncentrować się na trenerze drużyny.
SKWK powinno dbać o to, żeby na stadionie była jak najlepsza atmosfera dla całej drużyny - Wisły Kraków!

Skorża też dla mnie jest sympatycznym człowiekiem. Z tego co czytam, to dobrze współpracuje się z nim w sprawach akcji charytatywnych, ponadto ma podejście do ludzi (także tych z SKWK). Fajny, miły człowiek. Ale zajmujmy się biegnącym ciągle do przodu życiem i przyszłością Białej Gwiazdy, a nie historią. Na to będziemy mieli czas na emeryturze

Skorży życzę wszystkiego najlepszego. Czyli II m-ca w lidze, tuż za nami i żeby jego drużyna w Warszawie często punkty gubiła
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 01.06.2010, 21:03
Problem polega na tym że niektórzy uważali go za Wiślaka z krwi i kości - przynajmniej takie odnoszę wrażenie po przeczytaniu kilkunastu postów. Ja nie miałem z tym problemu. Baszczyńskiego czy Głowackiego nie uważam za Wiślaków, a miałbym uważać chłopa, który przepracował na Reymonta 2 lata.
Ceniłem go jako trenera, nie jako gościa, który ma poglądy pro Wiślackie czy AntyLegijne. Zapewne niektórzy za bardzo się wczuli stąd też teraz oburzenia. Mnie osobiście te słowa w żaden sposób nie uraziły. A już przesadą jest że zależy mu na powrocie dopingu i oprawach. Mi jako kibicowi Wisły na tym zależy, a co dopiero trenerowi, który prowadzić będzie ich drużynę.
Z deka mnie to śmieszy bo ja jako jeden z nielicznych osób popierałem go jako trenera Wisły i nie mam z żadną jego wypowiedzianą wzmianką problemu czy też zmienionym miejscem pracy. A osoby, które często chciały jego dymisji już tak.

Cytat:
Skorża też dla mnie jest sympatycznym człowiekiem. Z tego co czytam, to dobrze współpracuje się z nim w sprawach akcji charytatywnych, ponadto ma podejście do ludzi (także tych z SKWK). Fajny, miły człowiek. Ale zajmujmy się biegnącym ciągle do przodu życiem i przyszłością Białej Gwiazdy, a nie historią. Na to będziemy mieli czas na emeryturze
I w tym sęk. Przecież nikt z SKWK nie oczekuje od niego przywiązania do jedynej sprawiedliwej misji jaką jest Wisła. Rozchodzi się tylko o luźny kontakt i w razie czego o pomoc w jakiejś tam akcji - przykładowo aukcji charytatywnej.
Ostatnio edytowane przez element : 01.06.2010 o godz. 21:10.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
Zaza
Member

Od: 11.2006

Stary 01.06.2010, 21:04
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Wywiad z Frankiem
Szczególnie jedno zdanie mi sie spodobało:
Cytat:
-[...]A czy wyjdzie mu w Legii? życzę mu jak najlepiej, czyli żeby zajmował trzecie miejsce zaraz po Jagiellonii i Wiśle - zakończył "Franek".
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 01.06.2010, 21:05
Watts napisał(a):Wyświetl post
maaarcin, czekamy : )
Mylisz dwie różne osoby.
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.06.2010, 21:12
Jednym słowem Skorża mógł sobie darować lub jakoś inaczej się wypowiedzieć, bo moim zdaniem gdy gra się w jakimś klubie lub jest się jego trenerem, później się odchodzi to "tak czy siak" zawsze jest jakiś sentyment do tego klubu. A doskonale wie, że za legią nie przepadamy (to chyba jest mało powiedziane).

Jest mu już wszystko jedno. MY go już na meczach wspierać nie będziemy to po co mu MY. Więc musi sobie tamtych owinąć wokół palca i powciskać parę bajeczek.

Teraz sytuacja podobna do sytuacji z "Frankiem". Ludzie się podzielą na jego temat.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 01.06.2010, 21:13
Ludzie człowiek przychodzi do nowego klubu, chce się podlizać kibicom bo wszyscy wiemy jaka tam jest sytuacja, Skorża to inteligentny facet wie co robi. On ma wobec Legii na pewno wielkie plany tutaj mu utrudniali robotę, tam chce sobie ustawic kibiców jak to zrobił u nas. Ma teraz w dupie Wisłe wystarczająca się tutaj naszarpał nerwów gdzie praktycznie każdy mecz to grał o swoją posadę. A TWSD wietrzy sensacje, u nas burdel to trzeba skierować agresje na kogo innego, padło na Skorżę. Oczywiście rywalizacja TWSD z SKWK tez robi swoje.... żałosne że w takich momentach gdzie wszystko w klubie jest "nie tak" i decyzje podjęte teraz zaważą na najbliżej przyszłości klubu największy portal o Wiśle zajmuję się takimi banałami... KOMEDIA. Co chcecie przez to osiągnac ? 2 newsy o Legii co mnie to do jasnej cholery obchodzi dzisiaj miał byc nowy prezes tymczasem decyzyjną osobą w klubie jest Zdichu Kapka...
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.06.2010 o godz. 21:24.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów