The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2010, 15:49
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli to prawda ... brak słów po prostu.
Wojciechowski jest człowiekiem, z którym nie ma sensu licytować się na piłkarzy. On buduje swoje imperium, Wisła już zbudowała 10 lat temu, więc nie potrzeba nam takich ruchów transferowych z piłkarzem któremu za pół roku się kończy kontrakt, klub otrzymuje 600tys. €, a piłkarz ma zarabiać dokładnie 300tyś. € rocznie. To moim zdaniem, jak na polskie warunki już przesada.

Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 29.05.2010, 15:52
wojtole14 napisał(a):Wyświetl post
Wojciechowski jest człowiekiem, z którym nie ma sensu licytować się na piłkarzy. On buduje swoje imperium, Wisła już zbudowała 10 lat temu, więc nie potrzeba nam takich ruchów transferowych z piłkarzem któremu za pół roku się kończy kontrakt, klub otrzymuje 600tys. €, a piłkarz ma zarabiać dokładnie 300tyś. € rocznie. To moim zdaniem, jak na polskie warunki już przesada.
A tam, pierniczysz wać pan. Im więcej będzie takich właścicieli w lidze, tym szybciej zniwelujemy stratę jakościową do europy. Jeżeli tak będzie płacił polakom, to się zastanawiam, jak będzie płacił stranieri.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.05.2010, 15:53
Pewnie, że przesada ale Wojciechowski ma do tego prawo. Jego kasa, jego klub. Co prawda rynek psuje i ceny przez to windowane są wysoko ale trzeba na to patrzyć z innej strony. Kasa w klub jest pompowana co powinno nas wszystkich cieszyć. Im więcej inwestorów w klubach tym lepiej. Wojciechowski poszaleje teraz, może w zimie i na własnej skórze przekona się, że tak się tego biznesu nie robi. To byłoby zbyt proste

Ale szklanka jest do połowy pełna. W końcu lepsze to niżby miało nie być żadnych inwestorów w polskim futbolu
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 29.05.2010, 15:57
przemek1902 napisał(a):Wyświetl post
To już przestaje irytować..
Myślę, że bany się należą dla zbytnio podpalonych vide Mati04. Ile razy można o jedną i tą samą rzecz pytać?
Ciągle tylko "maci0s wiesz cos?" "ej kiedy beda transfery?" "macie jakies sprawdzone info?"
A wiesz skąd to się dzieje? Z braku wiarygodnych informacji. Skąd przeciętny kibic ma czerpac takowe? Jak myślisz? Każdy jest głodnych takich info, każdy pamięta te nasze zawody takie jak Panatha, Lazio,Anderlecht, Tottenham itd itp zawody tranferowe typu Nei,Grigorie,Kaźmierczak,Grzelak,Galamaz,Mazilu,Kl uivertów,Tristanów i Izoldów... baty od Cracovi,Legi,Lecha.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 29.05.2010, 15:57
leyzer87 napisał(a):Wyświetl post
A tam, pierniczysz wać pan. Im więcej będzie takich właścicieli w lidze, tym szybciej zniwelujemy stratę jakościową do europy. Jeżeli tak będzie płacił polakom, to się zastanawiam, jak będzie płacił stranieri.

Tylko czy pieniądze jakie im płaci są adekwatne do poziomu sportowego reprezentowanego przez danego zawodnika z Polski, śmiem wątpić, jedno wiem na pewno chłop ma tyle kasy że bezsensu jest iść z nim na licytacje bo to do niczego dobrego nie doprowadzi a wręcz przeciwnie.

Wojciechowski przebije każdego, jeżeli będzie miał taki kaprys i nic na to nie poradzimy, takie jest życie kiedyś to Cupiał przebijał innych teraz robi to Wojciechowski.

PANDEMONIUM:
Cytat:
A wiesz skąd to się dzieje? Z braku wiarygodnych informacji. Skąd przeciętny kibic ma czerpac takowe? Jak myślisz? Każdy jest głodnych takich info, każdy pamięta te nasze zawody takie jak Panatha, Lazio,Anderlecht, Tottenham itd itp zawody tranferowe typu Nei,Grigorie,Kaźmierczak,Grzelak,Galamaz,Mazilu,Kl uivertów,Tristanów i Izoldów... baty od Cracovi,Legi,Lecha.
Nie ma informacji bo okres transferowy się jeszcze nie zaczął, nie ma jeszcze oficjalnie przedstawionego dyrektora sportowego i nie ma się kto zająć transferami.
Co chciałbyś usłyszeć interesujemy się Zenkiem takim i owakim a za dwa dni taki Wojciechowski przebija naszą ofertę i tyle będziemy go widzieć.
A transfery wymienione wyżej były w większości wymyślone przez Fakt, SE i inne badziewie. Więc nie można nazwać Kluiverta, Tristana zawodem transferowym bo oni byli w Wiśle tylko dzięki mediom.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 29.05.2010 o godz. 16:06.
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 29.05.2010, 16:01
Sory za Off Top ale kto widział ustawienie reprezentacji na planszy? hahaha kto to układał
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 29.05.2010, 16:03
Taaa płaćmy szklanym piłkarzynom po 400tys euro rocznie, daleko zajdziemy. Ja tam się cieszę, że Nowak nie będzie grał w Wiśle, bo żaden z niego wielki piłkarz nie jest, w samej polskiej lidze moge wymienić 10 lepszych napastników od niego. Jak Wojciechowski upadł na głowe i chce mu płaćić ponad 1,5mln PLN rocznie - droga wolna. Po co mamy stawać w szranki z wariatami. Bez sensu. Lepiej szukac za granicą niż licytować się o pożal się Boże Nowaka. Wyjątek można zrobić co do Sobiecha czy Sadloka, ok. Ale Nowak ? 27 lat prawie? Porcelanowy chłopiec? Mam płakać, że on nie przyjdzie? Bardzo dobrze, że nie przyjdzie, podobnie jak dobrze, że nie przyjdzie Onyszko. Niech idą do Polonii, będą się bić o utrzymanie droga wolna. Transfery trzeba przeprowadzać głową, a nie szastać pieniędzmi na prawo i lewo. Manchester City wydaje od 3 sezonów największą kasę w Premiership na transfery, a wygrali coś w tym czasie ? Nic. Ogarnijcie się z płaczami nad Nowakiem.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 29.05.2010, 16:59
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja na przykład mam wzmocnienia Legii w głębokim poważaniu.
Dla mnie Legia też mogłaby nie istnieć.

Ale jednym z elementów dobrego zarządzania klubem, podobnie jak każdą firmą, jest pilnowanie konkurencji. A ta niestety zaczęła robić to, co robić powinna. Nie wiem, jak im to ostatecznie wyjdzie, czy pieniądze zainwestują optymalnie, ale postępują na pewno właściwie, dążąc konkretnymi ruchami do wzmocnienia składu i zapełnienia przebudowanego stadionu. A w pucharach nie zagrają, ergo, już na starcie są skazani w tym sezonie na znacznie mniejsze przychody niż my. Mimo to pokazują, że można.

U nas na razie nie ma żadnych prorozwojowych ruchów.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
delukas96
Senior Member

Stary 29.05.2010, 18:01
Sadlok bardzo dobrze zagrał Sobiech natomiast miał 5 min i nie wiem, czy z nerwów, czy z czego, ale zmarnował to podanie od Małego. myślę, że powinien się oswoić z kadrą czekamy na duet SS !
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 29.05.2010, 18:03
mic1992 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Wisła jest zainteresowana 2 piłkarzy Sadlokiem i SObiechem, mam nadzieje że kupią sadloka, zagrał dzisiaj dobry mecz w reprezentacji w przeciwieśstwie do sobiecha
Sadlok zagrał dobry mecz jako środkowy pomocnik. To piłkarz uniwersalny (lewa i środkowa obrona oraz pomoc) dla nas byłby bezcenny przy kontuzjach Sobola. A Sobiech trudno nawet powiedzieć że zagrał - zmarnował 1 setkę i nic więcej nie zrobił przez 3 minuty. Trochę za mało czasu żeby wyciągać jakiekolwiek wnioski
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 29.05.2010, 18:08
mic1992 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Wisła jest zainteresowana 2 piłkarzy Sadlokiem i SObiechem, mam nadzieje że kupią sadloka, zagrał dzisiaj dobry mecz w reprezentacji w przeciwieśstwie do sobiecha
Jeden mecz, czy zagranie absolutnie nie decyduje o wartości i możliwościach zawodnika. Wiśle bardzo przydaliby się obaj.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 29.05.2010, 18:10
leyzer87 napisał(a):Wyświetl post
Nie pierniczę, tylko uważam tak jak większość normalnie myślących ludzi, że kontrakt dla zawodnika, który ciągle jest kontuzjowany i strzela bramki niezbyt często nie jest wart licytacji z Wojciechowskim, człowiekiem napalonym na zakupy, bo spróbował pobawić się piłką i zaczyna mu się to podobać. Wielka piłka w Polsce zawita dopiero jak zacznie się odpowiedni system szkolenia, a nie system przepłacania za zawodników, którzy w niczym nie są lepsi od tańszych bałkańskich piłkarzy. Dawid Nowak delikatnie mówiąc, nie jest wart tych pieniędzy.
Mam wrażenie, że co po niektórzy nie szanują pieniędzy, uważają że skoro Bogusław Cupiał ma tyle pieniędzy to nam się należy żeby teraz to wszystko wpuszczał w Wisłę. Ten klub ma przede wszystkim dobrze funkcjonować i w końcu sam na siebie zarabiać to i wtedy zacznie się jakakolwiek zabawa w transfery. Dziękuję i życzę miłego dnia.

Odpowiedz cytując
Mishau
Senior Member

Stary 29.05.2010, 18:13
Sadlok naprawdę nieźle, jeśli to prawda z tymi Turkami i Głową to bedzie dobrym nastepca Arka
Odpowiedz cytując
Bekas
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 29.05.2010, 18:28
Markus napisał(a):Wyświetl post
Jeden mecz, czy zagranie absolutnie nie decyduje o wartości i możliwościach zawodnika. Wiśle bardzo przydaliby się obaj.
Niby tak, ale dac Ruchowi 1,5 mln E za goscia, ktory nie trafia w bramke z 2 metrow ?
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 29.05.2010, 18:35
Mishau napisał(a):Wyświetl post
Sadlok naprawdę nieźle, jeśli to prawda z tymi Turkami i Głową to bedzie dobrym nastepca Arka
Głowie się do Turcji nie uśmiecha i w sumie mu się nie dziwię, choć to dla nas byłby dobry interes.
Pozyskanie obu panów S jest jak dla mnie nierealne - chyba że sprzedadzą Marcelo, ale i tak taka rozrzutność to mi się nie widzi

Sam Sadlok niestety będzie pewnie drogi.Ruchowi najlepiej by było sprzedać ich w pakiecie i tym samym przekręcić Grunwald który ponoć ma 30% od transferu Sobiecha a jak będzie pakiet to się zaniży wartość Sobiecha, zawyży Sadloka i wszyscy będą(oprócz Grunwaldu) zadowoleni.

Tak więc w bardzo ciemnych barwach widzę szanse na te transfery, o tym też świadczy kolejny numer z bramkarzem.To pokazuje priorytety na okienko - byle kogo, byle kartę miał i najlepiej by zwolnił menadżera przed podpisaniem kontraktu
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 29.05.2010, 18:35
delukas96 napisał(a):Wyświetl post
Sadlok bardzo dobrze zagrał Sobiech natomiast miał 5 min i nie wiem, czy z nerwów, czy z czego, ale zmarnował to podanie od Małego. myślę, że powinien się oswoić z kadrą czekamy na duet SS !
Sytuacja Sobiecha to raczej nie była setka, jeżeli strzeliłby z tej piłki, to w moich oczach byłby po prostu zaje*isty. Piłka była bardzo mocna, poszła w kozioł i przeszła obrońcę. Sobiech nie miał możliwości tego przewidzieć i tym samym dobrze przygotować się do przyjęcia, a przyjęcie w tej sytuacji było kluczowe. Piłka odbiła się od Sobiecha tak, że nie miał żadnej możliwości jej nakryć i było wiadomo, że pójdzie Bogu w okno. Nie ma co chłopaka oceniać po kilku minutach.

Natomiast Sadlok naprawdę fajnie zagrał, chociaż pierwsze minuty miał niepewne, trochę nie wiedział jak się przesuwać, wyglądał na zagubionego, ale w końcówce bardzo się rozegrał, pokazał, że jak na polskiego defensora jest bardzo dobry technicznie.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.05.2010, 18:42
Sadlok dobrze grał dobre haha to chyba ta jedna akcja co wyprzedił 2 przeciwników i niedokładnie dograł?Sobiech miał tylko pare minut więc trudno go ocenić.Według mnie ci dwaj piłkarze na pewno nie są warci takich pieniędzy jak woła za nich Ruch,Wisła potrzebuję piłkarzy najwyższej klasy a patrząc na Sobiecha i Sadloka to nie widze ich w pierwszym składzie a grzać ławy to oni nie beda chcieli.Tak więc na siłe bym ich nie brał chyba że Ruch zejdzie znacznie z ceny.To piłkarze ,którzy mogą się rozwinąc ale w obecnej chwili są za słabi na 1 skład Wisły
Gdzieś przeczytałęm tu na forum żeby sciągnać Mierzejeswkiego ludzie po jednym meczu już wiecie czy się gosc do Wisły nadaje bez jaj !!! Wisła powszednieje ,my mamy mieć najlespzych graczy ,któzy zdecydowanie mają wyższe umiejętnosći od ligowego piłkarza.

PS: Jeszcze o Małeckim fakt musi popracować nad wrzutkami bo w lidze dobre ma 1/10 reszta to wkopy w pole karne
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 29.05.2010 o godz. 18:48.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 29.05.2010, 18:50
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Sadlok dobrze grał dobre haha to chyba ta jedna akcja co wyprzedił 2 przeciwników i niedokładnie dograł?Sobiech miał tylko pare minut więc trudno go ocenić.Według mnie ci dwaj piłkarze na pewno nie są warci takich pieniędzy jak woła za nich Ruch,Wisłą potrzebuje piłakrzy najwyższej klasy a patrząc na Sobiecha i Sadloka to nie widze ich w pierwszym składzie a grzać łąwy to oni neibeda chcieli.Tak więc na siłe bym ich nie brał chyba że Ruch zejdzie znacznie z ceny.
Gdzieś przeczytałęm tu na foeum żeby sciągnać Mierzejeswkiego ludzie po jednym meczu już wiecie czy się gosc do Wsiły nadaje bez jaj !!! Wisła powszednieje ,my mamy mieć najlespzych graczy ,któzy zdecydowanie mają wyższe umiejętnosći od ligowego piłkarza.

PS: Jeszcze o Małeckim fakt musi popracować nad wrzutkami bo w lidze dobre ma 1/10 reszta to wkopy w pole karne
Może Ty po jednym meczu (zobaczyłeś po raz pierwszy Mierzejewskiego) i sam się dziwisz że jest taki kopacz, brałbyś go do Wisły ale inni (w tym ja) widzieli Adriana w wielu meczach. Uświadomie cię. On tak gra od dłuższego czasu w słabiutkiej Polonii i jest tam liderem 2 linii.

Taa lepszych od Mierzejewskiego i Sadloka - pewnie Jirsak 2 i Kirm 2 - weź ochłoń
Prawdziwi piłkarze to Messi czy Xavi - a inni to imitacje. Jeśli nas nie stać na "prawdziwych" to wolę dobrych ligowców z których coś będzie niż eksperymenty które proponujesz (a właściwie dałbyś przykład kogo to widziałbyś w Wiśle zamiast Sadloka i Sobiecha? )
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
volumen
Banita

Stary 29.05.2010, 19:05
Dobrze że Nowak nie będzie grał w Wiśle bo jest już za stary. Powinno się kupować piłkarzy do 25 lat, ponieważ oni mogą się jeszcze rozwinąć. Tak wogóle to ktoś powinien zająć sie druzyną ME bo tam grają 22 latkowie a powinni 16-19.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 29.05.2010, 19:16
Pomijajac już Mierzejewskiego ,Sobiecha czy też Sadloka jedno jest pewne Wisła potrzebuje klasowego napastnika!!!
W pucharach z samym Brożkiem nawet w formie nic nieugramy
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 29.05.2010, 20:07
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Sadlok zagrał dobry mecz jako środkowy pomocnik. To piłkarz uniwersalny (lewa i środkowa obrona oraz pomoc) dla nas byłby bezcenny przy kontuzjach Sobola. A Sobiech trudno nawet powiedzieć że zagrał - zmarnował 1 setkę i nic więcej nie zrobił przez 3 minuty. Trochę za mało czasu żeby wyciągać jakiekolwiek wnioski

Już jednego uniwersalnego piłkarza mamy, tylko że u nas on się nazywa zapchajdziura - Junior Diaz.

TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Nie po raz pierwszy widze Mierzejewskiego jak dla mnie nie jest to wybitny gracz nie mówię że słaby ale zwyczajnie przecietny,a czy Jirsak i Kirm sa do niego lepsi? mojim zdaniem jak najbardziej tak .Co do ostatniego pytania dotyczacego innych piłkarzy w wiśle to ja szukałbym za granicą ,myśle że Marcelo nie jest przypadkiem i można szukać takich piłkrzy za grosze ale do tego potrzebny dobry skaut.

PS:Nie podoba mi się poprostu że każdy może ubrać koszulke z białą gwiazdą nawet gdy nie potrafi zupełnie grać

Hristow,Beto i reszta

Z polskiej ligi można by przetestować Traore,Tshibambe,Micanskiego z Zagłębia
Nie wierzę w to że znajdziemy 11 zawodników za grosze typu Marcelo i zbudujemy z tego zespół liczący się w Polsce i Europie. nie chce mieć powtórki ze Szczecina.
Możliwe że jest ich dużo, ale jednak małe prawdopodobieństwo że trafimy wszystkich bo jak widać po przykładzie -Beto, Dudu częściej trafiamy na egzotyczne nie wypały niż na klasowych zawodników za grosze.

Jak mnie pamięć nie myli testowaliśmy już Traore.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 29.05.2010, 20:21
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Już jednego uniwersalnego piłkarza mamy, tylko że u nas on się nazywa zapchajdziura - Junior Diaz.

Nie wierzę w to że znajdziemy 11 zawodników za grosze typu Marcelo i zbudujemy z tego zespół liczący się w Polsce i Europie. nie chce mieć powtórki ze Szczecina.
Możliwe że jest ich dużo, ale jednak małe prawdopodobieństwo że trafimy wszystkich bo jak widać po przykładzie -Beto, Dudu częściej trafiamy na egzotyczne nie wypały niż na klasowych zawodników za grosze.

Jak mnie pamięć nie myli testowaliśmy już Traore.
Moim zdaniem aż 11 nie potrzebujemy 3-4 graczy ale klasowych a nie przeciętniaków

11 piłkarzy pokroju Marcelo dało by nam zapewne faze grupową Ligi Mistrzów
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 29.05.2010 o godz. 20:24.
Odpowiedz cytując
cisse1906
Member

Stary 29.05.2010, 21:32
Sadlok naprawdę bardzo fajnie zagrał, tylko nie wiem czy nie zmarnowałby się u nas tak samo jak Diaz, grający co mecz na innej pozycji. Sobiech w 3 minuty znalazł się w dobrej sytuacji do strzelenia gola. Mam nadzieję, że następnym razem nie będą grać dłużej, bo Ruch zażądałby więcej jeszcze
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 29.05.2010, 21:42
cisse1906 napisał(a):Wyświetl post
Sadlok naprawdę bardzo fajnie zagrał, tylko nie wiem czy nie zmarnowałby się u nas tak samo jak Diaz, grający co mecz na innej pozycji. Sobiech w 3 minuty znalazł się w dobrej sytuacji do strzelenia gola. Mam nadzieję, że następnym razem nie będą grać dłużej, bo Ruch zażądałby więcej jeszcze
Też mi się spodobał jego występ ale najlepszym wyjściem przy jego transferze byłby transfer z klubu Marcelo tudzież Głowackiego.
Odpowiedz cytując
cisse1906
Member

Stary 29.05.2010, 21:47
No tak, nie wyobrażam sobie, że ktoś z trójki Marcelo - Głowa - Sadlok siedzi na ławce...chyba, że Sadlok na środkowego pomocnika w zamian za starzejącego się Sobola, ale skład bez Sobola?
Odpowiedz cytując
garca18
Junior Member

Stary 29.05.2010, 22:08
Moim zdaniem to powinniśmy się nastawić także na szkółkę. Wisła nigdy nie będzie drużyną taką jak ajax,borusia czy panathinaikos. Te drużyny pochodzą z takich krajów gdzie młodzież jest świetnie rozwijana. Oczywiście trzeba patrzeć na tranfery bo one teraz są najważniejsze, ale myślę że nie powinniśmy zapominać o szkółce, bo możemy szukać gwiazd daleko a może nam się trafić drugi kuba błaszczykowski, czy to w szkółce wisły czy to w smsie. Jeśli chodzi o transfery to oczywiście bramkarz. Ciekawym zawodnikiem jest też patrick Van anholt z chelsea. moglibyśmy złożyć ofertę wypożyczenie z ewentualnym transferem.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 29.05.2010, 22:16
cisse1906 napisał(a):Wyświetl post
No tak, nie wyobrażam sobie, że ktoś z trójki Marcelo - Głowa - Sadlok siedzi na ławce...chyba, że Sadlok na środkowego pomocnika w zamian za starzejącego się Sobola, ale skład bez Sobola?
Sadlok lewa obrona a Piotrek Brozek pomoc i juz
Odpowiedz cytując
cisse1906
Member

Stary 30.05.2010, 10:16
skeba napisał(a):Wyświetl post
Koleś zagrał przyzwoicie i już go do Wisly checie brać.
Nie róbmy sobie jaj.
Ok, jeżeli przyzwoicie grający Sadlok to może ktoś z 'najlepszej pary stoperów w naszej lidze' ?
Potwierdził, że jest dobry jak na polskie warunki, nie wiem o co Ci chodzi.
Odpowiedz cytując
Zenek
Junior Member

Stary 30.05.2010, 12:32
oglądał ktoś cafe futbol a jak tak to czy była mowa o wiśle
Odpowiedz cytując
TeeS88
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 30.05.2010, 12:34
Nie, o Wiśle nic nie mówili. Było o kadrze, Lechu i Legii.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów