|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A na dniu otwartym mówiono że nie będzie barierek . Na 100% pamiętam, bo sam się pytałem o to przedstawicieli Polimexu.
Szkoda. Ładniej byłoby bez tych barierek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Eeee wiadomo nie ma co narzekać, ważne że w końcu są jakieś krzesełka, ale te barierki na moje oko lepsze aluminiowe, lekkie, srebrne, te wyglądają jak dla mnei trochę za masywnie. Ale dość narzekania, ważne że są
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Podejrzewam, że osoba która trochę częściej śledzi internetowe doniesienia o budowie stadionu Wisły wie na ten temat więcej niż osoby które miały wtedy udzielać informacji zwiedzającym. Więc nie sugeruj się tym co usłyszałeś na tym pseudo-dniu otwartym, a poza tym większość najistotniejszych kwestii związanych z budową naszego stadionu to niewiadome i jak pewnie wiele osób się przekonało - nie ma żadnego źródła informacji na ten temat, żadnych osób od których można by się dowiedzieć czegoś w 100% pewnego. Sytuacja z budową tego stadionu rozwija się po prostu spontanicznie, że tak to ujmę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Takie może troche głupie pytanie ale na ile te barierki będą zasłaniały boisko?
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 27.05.2010 o godz. 14:03.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Właśnie mnie to też interesuje. Nie było przecież mowy o żadnych barierkach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i oni chcą zeby ludzie siedzieli na tych krzesełkach.. przeciez bedzie sie miało barierke na wysokosci oczu ://
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najwyżej będziemy baunsować łbami
http://www.youtube.com/watch?v=fA1TO...eature=related ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kwintesencja budowy tego stadionu
![]() http://www.skyscrapercity.com/showpo...ostcount=11335 rece opadają
Ostatnio edytowane przez medyk : 27.05.2010 o godz. 14:31.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
A według mnie te barierki nie będą zasłaniać widoczności biorąc pod uwagę odległość II poziomu trybun od boiska i kąt nachylenia. Barierka na pewno nie przetnie widoku na boisko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ten gosc co robi zdjecia dla oficjalnej to sie nie popisał, jedno zdjecie krzesełek, i to jeszcze z boku, w całej galerii.. brawo. dobrze ze jest stadionwisly.info to przynajmniej widac jak to wyglada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A jak będzie siedzieć dziecko też gwarantujecie ze nie będzie zasłańiać. Nie było słowa o jakiś barierkach troszkę ro dziwne. Miło by było jak by się wypowiedział kolega który zajmuje sie montażem. Czekam na wypowiedz kolegi La Furia Dell' Est
Ostatnio edytowane przez blackluk : 27.05.2010 o godz. 15:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A czasem jak był wybieranych wzór krzesełek i było pokazanych kilka wzorów to też był barierki, ale ktoś tam powiedział że w ich oryginale ma nie być . Z racji tego iż te krzesełka są testowe (kolor) myślę że ostateczne siedziska tego udogodnienia nie będą mieć. Chyba aż tak ludzie odpowiedzialni za projekt głupi nie są ...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
barierki...
Nie wiem czy sie z czyms takim gdzies spotkalem... ... ![]() |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
no właśnie o co chodzi z tymi barierkami
zgłupiałem miasto za to płaci czy to jakiś bonus do krzesełek ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
blackluk
a jak by nie było barierek i Twój dzieciak spadłby i rozbił sobie głowę ( odpukać w niemalowane ) to pewnie byłbyś pierwszym który miałby pretensje że nie było zabezbieczeń! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żółte schody, dziura między trybuną A (starą) pawilonem multimedialnym, teraz znowu jakieś zamurowane przejście, barierki na trybunach...Ciekawe czym nas jeszcze zaskoczą?
No rzygać się chce, za pół miliarda buduje się w tym przedziale pojemnościowym stadiony wymuskane, oparte na jakiejś wizji... Dramat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Byles kiedys na stadionie z barierkami bo ja nie. Widzisz barierki na D i E bo ja nie . Slyszales kiedys o takim sposobie zabezpieczenia bo ja nie . A jak sie ma taka barierka do ewakuacji ludzi z trybuny Szopka trwa.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ale o czym ty piszesz, co taka barierka niby ma zabezpiecza dziecko pod nią przejdzie w 2 sek. Znawcą nie jestem ale byłem na kilku stadionach w europie i nigdzie nie widziałem żadnych barierek.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Spoko joshi , tylko problem jest w tym że przeglądnąłem kilkadziesiąt stadionów z całej europy i tylko w Paryżu znalazłem coś podobnego..Pewnie jest tego więcej ale to musi być jakiś promil..Patrze na Legię...nie widzę, na Lecha, też nie widać.Za chwilę się okaże że będziemy jedynymi którzy ufundowali sobie kupę żelastwa na trybunach.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
zbytnio się nie wysiliłem i znalazłem 2 przykłady, Alianz Arena
http://www.fussballtempel.net/uefa/G...anz_Arena2.jpg Legia http://www.legialive.pl/news/34267_S..._zaplecza.html a chodzi o to, że zawsze jest jakiś problem, barierka zła bo zasłoni dziecku widok, albo argument, że byłem na kilku stadionach i tam ich nie widziałem więc po co u nas ma być itp. 1q2 polecam lepiej się przyglądać a co do ewakucji to jest to wszystko określone przepisami a nie Waszymi opiniami... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]() Czy chcemy czy nie chcemy, barierki muszą być, ponieważ wysokość stopnia Pan Szanowny Architekt wyznaczył na wysokość h.51 cm, i tutaj prawo budowlane nie zna litości. Widoczne krzesełka-to model próbny-tzn, że właściwy będzie mial kolor srebrny (ocynk ogniowy), a same krzesełka w kolorach przewidzianych w projekcie-czyli w Naszych barwach. ps.poprzez to ,że kolor konstrukcji będzie się licował z "podłożem", wizualnie powinno być OK. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
a kolor barierek ? srebrne?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy barierki sa również przewidziane na niższym poziomie trybuny ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A te barierki to nie będą czasem tylko w narożnikach?
Swoją drogą jak Wam będą barierki zasłaniać to nie ma się co martwić bo jak by ich nie było na to samo by wyszło... http://stadionwisly.info/fotorelacje...dion_wisly.jpg
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 27.05.2010 o godz. 16:49.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ale o co wam chodzi z tymi barierkami......one beda tylko na drugim poziomie trybun, poza tym jest okreslone prawem ze jezeli stopien trybuny ma powyzej 50 cm to musi byc barierka i tyle, wiec po co prowadzic te dziwne dywagacje jak to i tak nic nie zmieni
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|