The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2010, 10:44
@wiśnia - Sadlok

Już odeszli Ba i Alvarez
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 27.05.2010, 10:48
Jeszcze jedna ciekawa wzmianka w wywiadzie z Kosą:

Cytat:
Dlatego na kolejne dwa lata zostaję na Cyprze. Po to, żeby później przyjść i pograć za darmo w Wiśle. A jak mnie tam nie będą chcieli, to pójdę do Górnika. Obiecałem sobie, że jeszcze przynajmniej rok w polskiej lidze spędzę, żeby pograć na nowych, dużych, pięknych stadionach.

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 27.05.2010, 10:53
Kosowski odpowiadał bardzo fajnie. Może taka jawna krytyka w końcu do kogoś trafi. To po prostu żenujące co się dzieje...

Teraz pytanie: Czy odejście Ba jest już przesądzone?
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 27.05.2010, 11:05
Zaczekajmy na maci0s licze ze dzisiaj bedzie mial jakieś dobre wiadomości jak zawsze.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 27.05.2010, 11:07
Adamek21 napisał(a):Wyświetl post
Zaczekajmy na maci0s licze ze dzisiaj bedzie mial jakieś dobre wiadomości jak zawsze.
Mógłby założyć bloga
Odpowiedz cytując
kitu91
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 27.05.2010, 11:11
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Bog...963,1,727.html
nie wiem czy to juz było
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Od: 09.2009

Stary 27.05.2010, 11:16
Przestańcie wklejać linki do wypocin pochodzących z faktów, se czy przeglądu sportowego. To nie są wiarygodne źródła informacji.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 27.05.2010, 11:16
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Mógłby założyć bloga
Jestem, za!
Sam czekam, aż doda jakiś post ino jemu można ufać
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 27.05.2010, 11:17
Było już,to pewnie bzdura bo napisał to Fakt...
Odpowiedz cytując
ziooom
Member

Stary 27.05.2010, 11:37
mercury napisał(a):Wyświetl post
Dalej Kosa mówi o tym, że przyszedł zawodnik który dostał 2 razy większą kase niż on chciał i nie przebił się do składu, chyba mowa o Kirmie.
To na pewno o Łobo chodzi
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.05.2010, 11:38
mercury napisał(a):Wyświetl post
Dalej Kosa mówi o tym, że przyszedł zawodnik który dostał 2 razy większą kase niż on chciał i nie przebił się do składu, chyba mowa o Kirmie.

Wytłumaczy mi ktoś co tu jest grane?
Bardziej wyraźnie dać do zrozumienia, że ma na myśli Łobodzińskiego
mogłby tylko w przypadku gdyby go z nazwiska wymienił
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 27.05.2010, 12:05
W artykule o menedżerach na Weszlo ciekawa wzmianka o naszym klubie:

http://www.weszlo.com/news/5020

Ale współpraca po polsku różne ma oblicza. Zdarzyło się na przykład w Wiśle Kraków w poprzednim sezonie, że menedżer przysłał jej na testy bramkarza. Wynalazł go gdzieś na drugim końcu świata, skojarzył, gdzie by go można umieścić i na jakich warunkach. Kupił z własnej kieszeni bilety na samolot, warte dobre kilka tysięcy złotych. Bramkarz się spodobał, była spora szansa na podpisanie kontraktu. Ale, ale... Najpierw menedżerowi powiedziano, że musi zrezygnować z prowizji. Słusznie zapytał: - Czy wy sądzicie, że ja jestem u was na etacie i pracuję jako skaut? Potem przekazano zawodnikowi: - Podpiszemy, jak pozbędziesz się menedżera... Ten akurat się nie pozbył - zobaczył, że zaczyna się dziki wschód.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 27.05.2010, 12:39
Piekarski->Moretto.

A weszło to plotkarski portal nt. piłki, na którym Stanowski zbija dużą kasę, tyle.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 27.05.2010, 12:44
Plotkarski, nie plotkarski, ale zazwyczaj ma wiarygodne informacje. Styl ich podania może i jest rodem z brukowca, ale przynajmniej nie są zmyślane.
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 27.05.2010, 12:46

No bez przesady...

Z dzisiejszych nowinek mam tylko taką ze Basałaj ponoć wymógł na Cupiale budowe 2 boisk treningowych na terenie Cupiała ( chodzi o to boisko lekkoatletyczne).

Najlepiej mnie rozbawiło dzisiaj w kilku gazetach teksty ze sie nowy bramkarz nie nadaje i w ogóle... a jak on miał testy to nikogo z dziennikarzy nie było... No ale jak było 40 bramkarz to największe prawdopodobieństwo ze i tego skreślą a newsa trzeba miec... W razie czego napisze się iż "nieoczekiwanie na ostatnim treningu juz spakowany bramkarz przekonał trenerów.."

Smieszą mnie juz fakty i se...:/

A to info o Piekarskim z Weszlo faktycznie prawdziwe... tak było... tylko byla wzmianka ze przy przedluzeniu kontraktu jak sie moretto sprawdzi to wtedy Piekarski cos dostanie...
Ostatnio edytowane przez maci0s : 27.05.2010 o godz. 12:49.
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 27.05.2010, 12:54
A wiadomo co z sadlokiem i sobiechem
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 27.05.2010, 12:56
Nic nie wiem nowego poza tym ze Sadlok chce do Wisły...
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.05.2010, 12:57
maci0s zawsze spoko

Ten news z boiskami treningowymi bardzo przyjemny. Jestem już nawet gotów zaakceptować kilka sezonów średniej gry Wisły, jeżeli tylko pieniądze będą inwestowane w infrastrukture klubową.
Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.05.2010, 12:58
maci0s napisał(a):Wyświetl post
Nic nie wiem nowego poza tym ze Sadlok chce do Wisły...
No to Fajnie ze chce mysle ze wyrosna z tego chlopaka ludzie Bedzie kawal dobrego pilkarza z niego.
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 27.05.2010, 14:08
maci0s napisał(a):Wyświetl post
Najlepiej mnie rozbawiło dzisiaj w kilku gazetach teksty ze sie nowy bramkarz nie nadaje i w ogóle... a jak on miał testy to nikogo z dziennikarzy nie było... No ale jak było 40 bramkarz to największe prawdopodobieństwo ze i tego skreślą a newsa trzeba miec... W razie czego napisze się iż "nieoczekiwanie na ostatnim treningu juz spakowany bramkarz przekonał trenerów.."
Czyli że jest prawdopodobieństwo że podpiszą z nim kontrakt?
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.05.2010, 14:18
Cytat:
Jutro dowiemy się, ze graja w Lechu albo Legi.
Z tego co orientuje się to juz 3 zawodnikow w Warszawie jest i dopina kontrakty, a my jak zwykle na koniec poczekamy i sprowadzimy drewienko.

Wstyd, zeby druzyna, ktora nie gra w pucharach robila lepsza transfery od nas. Porazka...
Ale juz troche z Wiselka jestem, wiec wiem co potrafia nasi przezesi.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 27.05.2010, 14:30
Wisła swoją polityke transferowa powinna zaczac od zatrudnienia prawdziwego speca od przygotowania fizycznego ,zeby nasi sie znów nie słaniali na nogach
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 27.05.2010, 14:31
skeba napisał(a):Wyświetl post
Jutro dowiemy się, ze graja w Lechu albo Legi.
Z tego co orientuje się to juz 3 zawodnikow w Warszawie jest i dopina kontrakty, a my jak zwykle na koniec poczekamy i sprowadzimy drewienko.

Wstyd, zeby druzyna, ktora nie gra w pucharach robila lepsza transfery od nas. Porazka...
Ale juz troche z Wiselka jestem, wiec wiem co potrafia nasi przezesi.
Chłopie ledwo co jest okienko a ty już byś chciał transfery przecież pisało że transfery ruszą jak bedzie Basałaj więc nie wypisuj ze my nikogo nie bierzemy że wstyd jak ci sie nie podoba nie widzi cos to przeżuć cie na Legie i bedzie dobrze .Trzeba troche poczekać a nie odrazy 10 zawodników brać w tydzień pomyśl zanim coś napiszesz.

Odpowiedz cytując
przemek1902
Senior Member

Stary 27.05.2010, 14:39
Sadlok w jednym z wywiadów przyznał, że chce grać dla Wisły. Jeśli naprawdę wyrażamy chęć pozyskania tego zawodnika to Basałaj tego dopilnuje. Ja czekam spokojnie. To ma być skok jakościowy, a nie ilościowy!

@bravelukas
żadne oficjalnie.. Oficjalną wiadomością jest fakt podpisania kontraktu, a nie odebranie zawodnika z lotniska. Bądź co bądź na pewno zostaną oni piłkarzami Legii. Poza tym naprawdę, nie podniecajmy się aż nadto.. Transfery w Wiśle będą i basta!
Ostatnio edytowane przez przemek1902 : 27.05.2010 o godz. 14:43.
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 27.05.2010, 14:44
maci0s

Jak ma sie sprawa tego Macedończyka i Czarnogórca czy zeczywiście się nimi interesujemy i jet soś poważniejszego na rzeczy

Odpowiedz cytując
madziar
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 27.05.2010, 14:47
przemek1902 napisał(a):Wyświetl post
Sadlok w jednym z wywiadów przyznał, że chce grać dla Wisły. Jeśli naprawdę wyrażamy chęć pozyskania tego zawodnika to Basałaj tego dopilnuje. Ja czekam spokojnie. To ma być skok jakościowy, a nie ilościowy!
Tylko ile tej jakosci bedzie w ilosci rownej zero?
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 27.05.2010, 14:54
Na stronie SKWK

Pisali:

Przy okazji szkoda, że do Wisły nie zgodził się przyjść ponownie dobry trener zza granicy, a był nim podobno Włoch Nevio Scala. Ale nikt o zdrowych zmysłach nie zechce współpracować ze starym układem (podobno to w dalszym ciągu temat blokujący podjęcie pracy przy R22 przez Grzegorza Mielcarskiego), w którym dominującą rolę odgrywają dwaj przyjaciele z boiska.

Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 27.05.2010, 15:02
Ojj będzie liga ciekawa w następnym sezonie. Niech Legia jeszcze kupi z 2 dobrych graczy, nowy trener, Lech niech się porządnie wzmocni. Jaga tez ma troche kasy, Polonia wykupi najlepszych Polaków no i w końcu Wisła niech coś zrobi i może nareszcie co 2 kolejki będzie mecz godny pełnych trybun. Może nareszcie będa wyniki po 3:2, 4:3. Zobaczymy. Narazie pierwszy krok robi Legia, potem pewnie Lech i na końcu licze na Wisłe i parę porządnych transferów Oby!
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.05.2010, 15:04
Zaraz zapewne zacznie się wielki płacz, że Legia się wzmacnia a my stoimy w miejscu. Wisła przede wszystkim powinna poszukać asystenta dla Kasperczaka, który nie będzie bał się o*******ić nasze gwiazdeczki, a do tego uznanego fachowca od przygotowania fizycznego. Przecież filozofia ,,hard work" nie stoi w sprzeczności z finezją i techniczną grą jaką preferuje Kasperczak. Można byłoby połączyć te dwie koncepcje. A co do piłkarzy to potrzeba nam 2-3 zawodników dużej klasy, którzy wskoczą do pierwszej 11.
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 27.05.2010, 15:15
Za kilkanaście minut napisze coś dłuższego bo mnie troche drażni to Wasze gdybanie...
Pląta się tu mnóstwo tesktów pesymistów i optymistów, ludzi którzy są ciągle na NIE jak i tych u których bezkrytyczne podejście do Wisły aż mnie razi... Dajcie mi chwilkę
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów