|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
@wiśnia - Sadlok
Już odeszli Ba i Alvarez |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kosowski odpowiadał bardzo fajnie. Może taka jawna krytyka w końcu do kogoś trafi. To po prostu żenujące co się dzieje...
Teraz pytanie: Czy odejście Ba jest już przesądzone? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zaczekajmy na maci0s licze ze dzisiaj bedzie mial jakieś dobre wiadomości jak zawsze.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Bog...963,1,727.html
nie wiem czy to juz było ![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Przestańcie wklejać linki do wypocin pochodzących z faktów, se czy przeglądu sportowego. To nie są wiarygodne źródła informacji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem, za!
Sam czekam, aż doda jakiś post ino jemu można ufać ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Było już,to pewnie bzdura bo napisał to Fakt...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
mogłby tylko w przypadku gdyby go z nazwiska wymienił |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W artykule o menedżerach na Weszlo ciekawa wzmianka o naszym klubie:
http://www.weszlo.com/news/5020 Ale współpraca po polsku różne ma oblicza. Zdarzyło się na przykład w Wiśle Kraków w poprzednim sezonie, że menedżer przysłał jej na testy bramkarza. Wynalazł go gdzieś na drugim końcu świata, skojarzył, gdzie by go można umieścić i na jakich warunkach. Kupił z własnej kieszeni bilety na samolot, warte dobre kilka tysięcy złotych. Bramkarz się spodobał, była spora szansa na podpisanie kontraktu. Ale, ale... Najpierw menedżerowi powiedziano, że musi zrezygnować z prowizji. Słusznie zapytał: - Czy wy sądzicie, że ja jestem u was na etacie i pracuję jako skaut? Potem przekazano zawodnikowi: - Podpiszemy, jak pozbędziesz się menedżera... Ten akurat się nie pozbył - zobaczył, że zaczyna się dziki wschód. |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Piekarski->Moretto.
A weszło to plotkarski portal nt. piłki, na którym Stanowski zbija dużą kasę, tyle. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Plotkarski, nie plotkarski, ale zazwyczaj ma wiarygodne informacje. Styl ich podania może i jest rodem z brukowca, ale przynajmniej nie są zmyślane.
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
No bez przesady... ![]() Z dzisiejszych nowinek mam tylko taką ze Basałaj ponoć wymógł na Cupiale budowe 2 boisk treningowych na terenie Cupiała ( chodzi o to boisko lekkoatletyczne). Najlepiej mnie rozbawiło dzisiaj w kilku gazetach teksty ze sie nowy bramkarz nie nadaje i w ogóle... a jak on miał testy to nikogo z dziennikarzy nie było... No ale jak było 40 bramkarz to największe prawdopodobieństwo ze i tego skreślą a newsa trzeba miec... W razie czego napisze się iż "nieoczekiwanie na ostatnim treningu juz spakowany bramkarz przekonał trenerów.." Smieszą mnie juz fakty i se...:/ A to info o Piekarskim z Weszlo faktycznie prawdziwe... tak było... tylko byla wzmianka ze przy przedluzeniu kontraktu jak sie moretto sprawdzi to wtedy Piekarski cos dostanie...
Ostatnio edytowane przez maci0s : 27.05.2010 o godz. 12:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A wiadomo co z sadlokiem i sobiechem
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
maci0s zawsze spoko
![]() Ten news z boiskami treningowymi bardzo przyjemny. Jestem już nawet gotów zaakceptować kilka sezonów średniej gry Wisły, jeżeli tylko pieniądze będą inwestowane w infrastrukture klubową. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Z tego co orientuje się to juz 3 zawodnikow w Warszawie jest i dopina kontrakty, a my jak zwykle na koniec poczekamy i sprowadzimy drewienko. Wstyd, zeby druzyna, ktora nie gra w pucharach robila lepsza transfery od nas. Porazka... Ale juz troche z Wiselka jestem, wiec wiem co potrafia nasi przezesi. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wisła swoją polityke transferowa powinna zaczac od zatrudnienia prawdziwego speca od przygotowania fizycznego ,zeby nasi sie znów nie słaniali na nogach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sadlok w jednym z wywiadów przyznał, że chce grać dla Wisły. Jeśli naprawdę wyrażamy chęć pozyskania tego zawodnika to Basałaj tego dopilnuje. Ja czekam spokojnie. To ma być skok jakościowy, a nie ilościowy!
@bravelukas żadne oficjalnie.. Oficjalną wiadomością jest fakt podpisania kontraktu, a nie odebranie zawodnika z lotniska. Bądź co bądź na pewno zostaną oni piłkarzami Legii. Poza tym naprawdę, nie podniecajmy się aż nadto.. Transfery w Wiśle będą i basta! ![]()
Ostatnio edytowane przez przemek1902 : 27.05.2010 o godz. 14:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
maci0s
Jak ma sie sprawa tego Macedończyka i Czarnogórca czy zeczywiście się nimi interesujemy i jet soś poważniejszego na rzeczy ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na stronie SKWK
Pisali: Przy okazji szkoda, że do Wisły nie zgodził się przyjść ponownie dobry trener zza granicy, a był nim podobno Włoch Nevio Scala. Ale nikt o zdrowych zmysłach nie zechce współpracować ze starym układem (podobno to w dalszym ciągu temat blokujący podjęcie pracy przy R22 przez Grzegorza Mielcarskiego), w którym dominującą rolę odgrywają dwaj przyjaciele z boiska. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ojj będzie liga ciekawa w następnym sezonie. Niech Legia jeszcze kupi z 2 dobrych graczy, nowy trener, Lech niech się porządnie wzmocni. Jaga tez ma troche kasy, Polonia wykupi najlepszych Polaków no i w końcu Wisła niech coś zrobi i może nareszcie co 2 kolejki będzie mecz godny pełnych trybun. Może nareszcie będa wyniki po 3:2, 4:3. Zobaczymy. Narazie pierwszy krok robi Legia, potem pewnie Lech i na końcu licze na Wisłe i parę porządnych transferów
Oby! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zaraz zapewne zacznie się wielki płacz, że Legia się wzmacnia a my stoimy w miejscu. Wisła przede wszystkim powinna poszukać asystenta dla Kasperczaka, który nie będzie bał się o*******ić nasze gwiazdeczki, a do tego uznanego fachowca od przygotowania fizycznego. Przecież filozofia ,,hard work" nie stoi w sprzeczności z finezją i techniczną grą jaką preferuje Kasperczak. Można byłoby połączyć te dwie koncepcje. A co do piłkarzy to potrzeba nam 2-3 zawodników dużej klasy, którzy wskoczą do pierwszej 11.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Za kilkanaście minut napisze coś dłuższego bo mnie troche drażni to Wasze gdybanie...
Pląta się tu mnóstwo tesktów pesymistów i optymistów, ludzi którzy są ciągle na NIE jak i tych u których bezkrytyczne podejście do Wisły aż mnie razi... Dajcie mi chwilkę |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|