|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() Wzór Realu Madryt Jeżeli tak to ma wyglądać to całkiem nieźle |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gazeta Wybiórcza napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wiadomo, że Nike jest właścicielem, ale "nie odddanie"=nadal grają w strojach Umbro
Ostatnio edytowane przez d : 27.05.2010 o godz. 09:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy bedzie sponsor Telefonika? nadzieja nie.
![]() ![]() Aguante Wisła Kraków!!! Tylko Nasz TS !!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Szczerze do Wisła będzie miała już w tym sezonie stroje w pewnym sensie unikalne bo real już w nich nie będzie grał
![]()
Mati04
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Eheheh, dresiarnia w Polsce, dresiarnia za granicą - co za różnica.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
roznica jakosciowe w Adidas i Umbro jest widoczna.
Do tego wroci ludzka rozmiarówka. A czy będzie gwiazda czy nie? Tej w sercu nikt mi nie zabierze, wiec to mi lata. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
ta zajbeista ![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dla klubu zapewne to lepsza oferta niż Umbro, chociaż osobiście zwolennikiem rzeczy z logiem adidasa nie jestem. To co w związku ze zmianą sponsora technicznego trzeba liczyć się ze wzrostem cen gadżetów w klubowym sklepiku? Osobiście wolałbym Nike...ale jak się nie ma tego co się lubi to się lubi co się ma.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jak czytam o tym, że Adidas kojarzy się niektórym z "dresiarnią" i dlatego nie chcą, aby dostarczali sprzęt Wiśle, to nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Naprawdę jesteście tacy żałośni, że uważacie, że każdy, kto ma jakiś element garderoby marki Adidas jest "dresiarzem"? W ogóle, kim jest ten zmitologizowany przez Was i na pewno budzący w Was obrzydzenie dresiarz? (a przy okazji na pewno budzący też sporą dawkę strachu, którą to nazywacie obrzydzeniem, bo boicie się każdego, kto jest od Was większy, więc tłumaczycie sobie w Waszych główkach, że "skoro jest ode mnie większy, to na pewno głupi, a ja jestem mądry, bo tak uważam... a jak ma jeszcze dres, to już na pewno kretyn... no i ciągle jest większy ode mnie i boję się go, ale nigdy się do tego nie przyznam. Nazwę go idiotą, bo sam jestem mądry").
Wracając do tematu, to nigdy nie miałem zastrzeżeń do jakości wyrobów Umbro. To, że ktoś uważa ich za kiepską, nie wiem- prowincjonalną firmę, to świadczy tylko o tej osobie- jest zwykłym ignorantem i nie wie, o czym mówi, bo zna tylko Adidasa i Nike (pewnie perfumy Adidasa też ceni wyżej niż np. zapachy Zegny). Powyższa wizualizacja bardzo mi się podoba, oprócz oczywiście herbu SA zamiast Białej Gwiazdy, ale trudno oczekiwać, żeby nasi działacze zajmowali się takim "detalem", kiedy nie wiedzą co się dzieje ze stadionem, czy innymi pracownikami klubu. Mam nadzieję, że kiedyś Biała Gwiazda wróci na koszulki. No i na koniec- Adidas nie jest (będzie) tu po to, żeby dodać Wiśle prestiżu, tylko weszli we współpracę z nami, aby ten swój prestiż podnieść, bo chyba niektórym mylą się priorytety. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Normalnie zal... :(:(
Było Umbro i było spoko a nie jakies niemieckie paski :( A o gwieżdzie mozna pomarzyc tylko ... szkoda |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dudi
Jak dla mnie mogą grać nawet w dresie z lampasem, albo w drelichu jakimś. Ale... nie wiem czy np moja skromna osoba będzie chciała się w to ubierać. Co by nie było na pewno znajdzie to swoich amatorów... ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ciekawe co byscie powiedzieli jakby było np. Tico. Bez pasków, bez historii.
Wszystko kazdemu zle. Bo koszulka bedzie kosztowała 150zł? Czy ze co edit. ok. koszulka bedzie kosztowała wiecej;/
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.05.2010 o godz. 12:59.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie chodzi o to ile bedzie kosztowała (220-260zł)
Chodzi o to ze ja na pewno nie kupie koszulki z tej firmy> koniec :( |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wolę Umbro, ale jak podejść do tego na spokojnie to czym się tu spinać?
Nie szata zdobi człowieka (czytaj piłkarza) tylko to co sobą prezentuje w życiu (czytaj na meczu). Jak dla mnie mogą grać w t-shirtach z Decathlonu, ważne by grali dobrze. Skoro uważacie, że koszulki będą drogie to nie musicie ich kupować. Żeby przychodzić na mecz na CZERWONO nie trzeba mieć koszulki z najnowszej kolekcji! ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ale w czym problem? Dla mnie osobiscie czy to bedzie Nike,Adidas, Puma, czy Umbro nie robi wielkiej różnicy ważne ze sa to czołowe firmy sportowe,a nie jakies Tico,Jako czy Zina..
Jedyny minus(poza Białą Gwiazdą) to zapewne wysoka cena...ale może będą porządne repliki,w cenie połowe tanszej niz meczowe.. Jeśli chodzi wam o "dresów" to i tak na topie przeciez od kilku lat jest łyżwa... |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ze tak spytam,kogo to obchodzi.Ty nie kupisz a pare tys ludzi tak ,jesli bedzie taka koszulka jak ktos juz wrzucil projekt to proste ze kupuie a powiem Ci ze nawet jak bedzie nie adidas tylko Vistula to tez nabede
![]()
.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A co do dresów? Dresów?Jakich dresów? Dresiarze to byli 10 lat temu, gdzie firmy Adidas, Nike byly lansiarskie. A teraz, przeciez mole różnej masci, to chodza w lonsach i everlastach. Jak widze kogos w dresie Adidasa czy Nike, z reguły jest to joggingujacy biznesmen. no ale kazdy ma swoj swiat i swiatopogląd. ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
www.legia.com/www/?akt=14329 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Już sie nie moge doczekać jak będą w sprzedaży bo na starej z Umbro zrobiłem se po pijaku debilny napis na plecach
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To tak na szybko
Z góry przepraszam za ta czerwień ![]() A sponsor PEPSI lub SAMSUNG? Było by miło ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
Edit: ![]()
Ostatnio edytowane przez ducat : 27.05.2010 o godz. 16:09.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
@ducat no, jeżeli faktycznie tak by wyglądały jak zrobiłeś, to moim zdaniem całkiem fajnie by się prezentowały. Oczywiście, z gwiazdą
![]() ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
SAMSUNG, PEPSI... no byłoby pięknie
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jestem uzależniony od Pepsi
ale liczyć na to ciężko, chociaż kolorystycznie pasuje idealnie.A może wskoczy na koszulki nasz sponsor ale wątpię żeby dysponowali aż takim budżetem.![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|